Günaydın kızlar kıyafetler hazırlıklar hızlısınız ben sadece bir tane hastane çıkışı aldım ayrıntılı ultrosondan sonra o sevinçle onundışında birşey almadım kardeşim eşi geçen mayıs ayınında doğum yaptı ikiz kızları oldu o verdi kıyafetlerini o kadar çok ki birde herşeyden iki tane çoğunuda beraber almıştık beğenerek yani ben alış veriş yapmadan poşetler dolusu kıyafetimiz oldu nerdeyse birşey almaya gerek kalmadı. Cuma günü şeker yüklememiz vardı sonuçlarımız güzel çıktı. Sizler ayrıntılıyı bekliyorsunuz az kaldı hepinizin o kadar güzelki ayrıntılı ultroson doktor anlatırken ben göz yaşlarımı tutamamıştım parmakları kalbi bacağı herşeyi en ufak ayrıntıya kadar anlatıyorlar birde cd veriyor ama biz kendi kaydımızıda yaptık doktorun birebir anlatımı ile yaklaşık bir saati videoya aldı kız kardeşim şimdi seyredip duruyoruminşallah sizin ayrıntılarınızda benim gibi keyifli mutlu geçer Allahın izniyle,
evet canım burda saatlide geliyolar saati 10 lira yarım günde 4 saat zaten.anlamıyorum ev çok pis gibi geliyo bana ama gelenler saçmalama tertemiz diyolar ama heryer pis ve kokuyo gibi galiba insan kendi temizlemeyince böyle oluyoo..
tabi allahtan geliyo kadıncağız çok detaylı geçen sefer geldiğinde kolyelerimi bile yıkamış toz oldu diye rujlarımı silmiş üstlerini ..
merhaba kızlar bugün ayrıntılımız vardı çok çok şükür herşey yolunda bebeğim elini emip durdu büyümüş hem de maaşallah bir aydır görmemiştim. kanım düşmüş onun dışında tsh falan normal idrar testim de normal çok şükür. rabbim hepimize iyi haberler nasip etsin ve sağlıkla alalım kucaklarımıza doktor bu ay 3 kilo aldım diye çok kızdı. bir de balık yağı hapı verdi solgar. hepinize kocaman öpücükler benden ve kızımdann...
Hadi gözün aydın canımmmerhaba kızlar bugün ayrıntılımız vardı çok çok şükür herşey yolunda bebeğim elini emip durdu büyümüş hem de maaşallah bir aydır görmemiştim. kanım düşmüş onun dışında tsh falan normal idrar testim de normal çok şükür. rabbim hepimize iyi haberler nasip etsin ve sağlıkla alalım kucaklarımıza doktor bu ay 3 kilo aldım diye çok kızdı. bir de balık yağı hapı verdi solgar. hepinize kocaman öpücükler benden ve kızımdann...
zambakcım cinsiyetiniz belli olmuş hadi gözünüz aydın artık cicileri almaya başlarsın :)
Soran arkadaşlarada bilgi veriyim ben cocuk odası yapacagım icin 6 ay olana kadar kendi yatakodamda kullanmak icin bu beşiği almak istiyorum yani o kadar derin bi beşik degil. Sizinde dediğiniz gibi ayaklanmaya başladıgında Allah korusun asağı iner. Sabitleme kilidi var istediginde sabit istediginde sallayabiliyorsunuz. Fiyatına gelince ben 250 tl ye bos sekilde gördüm ankamall de joker bebe var orada ve icinin korumalıgı ve cibinligi falanda 200 civarı sanırım. ben sitelere gidip bi bakıcam ordan daha uyguna alabilirim diye düsünüyorum icinin korumalıgını falanda suluhanda yaptıracagım. Eşim bebeğin bir odasının olmasını istiyo cünkü minikte olsa bi bireymiş :) yoksa bi karyola alıp 3 yasına kadar rahatlıkla kullanabilirdik.
merhaba kızlar bugün ayrıntılımız vardı çok çok şükür herşey yolunda bebeğim elini emip durdu büyümüş hem de maaşallah bir aydır görmemiştim. kanım düşmüş onun dışında tsh falan normal idrar testim de normal çok şükür. rabbim hepimize iyi haberler nasip etsin ve sağlıkla alalım kucaklarımıza doktor bu ay 3 kilo aldım diye çok kızdı. bir de balık yağı hapı verdi solgar. hepinize kocaman öpücükler benden ve kızımdann...
ne kdr şanslısınızz bebeklerınısde ne kdr sanslıııı onlrıı cok ısteyen sefenn ebeveynlerı varr...bisede nasıp etsın aallahım dua edın nolurrr....allahım nazarlrdan korusun sızızııııı
ay yerimm ben onlarıı hepsi çok güzell tatlım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlıısyla giydirmeyii nasip etsin hafta sonu bizde oda baktık aşime dedim 1 parça olsun bişe alallım ama yok aldırmadıııama seninkilere bayılsım göbişe gelince daha çok anlaşılmıyorr mincikkk rabbim nazarlardan saklasın tatlım
Günaydın kızlar kıyafetler hazırlıklar hızlısınız ben sadece bir tane hastane çıkışı aldım ayrıntılı ultrosondan sonra o sevinçle onundışında birşey almadım kardeşim eşi geçen mayıs ayınında doğum yaptı ikiz kızları oldu o verdi kıyafetlerini o kadar çok ki birde herşeyden iki tane çoğunuda beraber almıştık beğenerek yani ben alış veriş yapmadan poşetler dolusu kıyafetimiz oldu nerdeyse birşey almaya gerek kalmadı. Cuma günü şeker yüklememiz vardı sonuçlarımız güzel çıktı. Sizler ayrıntılıyı bekliyorsunuz az kaldı hepinizin o kadar güzelki ayrıntılı ultroson doktor anlatırken ben göz yaşlarımı tutamamıştım parmakları kalbi bacağı herşeyi en ufak ayrıntıya kadar anlatıyorlar birde cd veriyor ama biz kendi kaydımızıda yaptık doktorun birebir anlatımı ile yaklaşık bir saati videoya aldı kız kardeşim şimdi seyredip duruyoruminşallah sizin ayrıntılarınızda benim gibi keyifli mutlu geçer Allahın izniyle,
kız dayanamadınn bigün önceyemi aldın randevunukızlar çarşambaydı ama yarına aldım ben gerçek dr randevumu 4 lü testim var ölçüm de yapıcam dedi benim içinde dua edin......
canım tabiki begenerek almak gerekzeynepela canım gözünüz aydın darısı diğer ayrıntılıya girecek arkadasların basına inşallah :)
burcucum cicileriniz cok güzelmis Allah saglıkla giymeyi nasip etsin bebislerimize :)
zambakcım bu besik cok hosuma gitti o yüzden bunu almak istiyorum park yatakta almıs olsam yaklasın o fiyatı tutucaktır cünkü icinin koruyucularıyla falan 500ü buluyor park yatak allsam onada almam gerekicek bide sitelere bakıcaz iste belki daha değisik seyler görebilirim. Park yataklar cok kullanıslıymıs öyle söylüyo kullananlar ama ben pek begenmiyorum nedense yani ilk cıktıgından beri hoslanamadım ben :) Bide büyüyen yataklar varmıs onlardan hic memnun kalmamıslar aman deyim araştırıp alın sizde.
Bebek isteyen herkese canı gönülden dua ediyorum güzel Allahım hepinize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, hamilelerinde zamanında ve saglıklı bebekler dünyaya getirmesini nasip etsin AMİİİNNNNN
canım çok sevindim maşallah ..bazı sitelerde düzenli beslenip kilo aldığınzı görüyosanız tartıda gebelikte tartı sayılarına takılmayın çünkü ödem olabiliyomuş..diyim züğürt tesellisiii:))))))
ya benim idrarımda yer yer fosfat kristalleri var yazıyo kendi dr normal olabilir dedi burd ara sıra gittiğim dr da kum döküyosun kafam çok karıştı(
canım benim de idrarımda nadir lökosit ve amorf kristalleri çıktı ben de netten baktım kum dmeekmiş ve ilk defa çıktı ama doktor normal dedi arada bir çıkabilirmiş hem çook da değil nadir ne de olsacanım çok sevindim maşallah ..bazı sitelerde düzenli beslenip kilo aldığınzı görüyosanız tartıda gebelikte tartı sayılarına takılmayın çünkü ödem olabiliyomuş..diyim züğürt tesellisiii:))))))
ya benim idrarımda yer yer fosfat kristalleri var yazıyo kendi dr normal olabilir dedi burd ara sıra gittiğim dr da kum döküyosun kafam çok karıştı(
kızlar çarşambaydı ama yarına aldım ben gerçek dr randevumu 4 lü testim var ölçüm de yapıcam dedi benim içinde dua edin......
zeynepela canım gözünüz aydın darısı diğer ayrıntılıya girecek arkadasların basına inşallah :)
burcucum cicileriniz cok güzelmis Allah saglıkla giymeyi nasip etsin bebislerimize :)
zambakcım bu besik cok hosuma gitti o yüzden bunu almak istiyorum park yatakta almıs olsam yaklasın o fiyatı tutucaktır cünkü icinin koruyucularıyla falan 500ü buluyor park yatak allsam onada almam gerekicek bide sitelere bakıcaz iste belki daha değisik seyler görebilirim. Park yataklar cok kullanıslıymıs öyle söylüyo kullananlar ama ben pek begenmiyorum nedense yani ilk cıktıgından beri hoslanamadım ben :) Bide büyüyen yataklar varmıs onlardan hic memnun kalmamıslar aman deyim araştırıp alın sizde.
Bebek isteyen herkese canı gönülden dua ediyorum güzel Allahım hepinize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, hamilelerinde zamanında ve saglıklı bebekler dünyaya getirmesini nasip etsin AMİİİNNNNN
ohh oh ne güzel bi sr ciciş var desene
güle güle kullanın cnm
bu arada ayrıntılının güzel çıkmasına çok sevindim
inş şeker yklemende gzel çıkar cnm...
ay ne güzel maşallah ayrıntılıyı cd yapıyolarsa harikaa..benimde annem tip 1 diyabetli riskim varmış 26 haftadamı yapılıyo şeker yüklemesi inşallah benimde sorunsuz çıkarr..
canım benim de idrarımda nadir lökosit ve amorf kristalleri çıktı ben de netten baktım kum dmeekmiş ve ilk defa çıktı ama doktor normal dedi arada bir çıkabilirmiş hem çook da değil nadir ne de olsa
canım dualarımız seninle. iyi haberlerle gel inşallah.
kızlar ayrıntılıyı soranlar önce siyah üç boyutlu bakıyor sonra renkli olunca yüzü çok belirgin oluyor çok güzeldi şimdi de izleyip duruyorm elini emiyor sürekli oyy yesinler yaramazı bana hiç benzemiyor gibi geldi ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?