2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım bende yavrulu yatak alıcam ama önce mecburen park yatak yanımda olması için yatak odamda sadece ona yer var:))ama park yatakdan sonra parmaklı yavrulu baza dediğin gibi yanında yatarsın benim yeğenim var o geldiğinde yatarlar inşallah beraber:)))

ya hakikaten nilu nerde acaba bende merak ettim inşallah iyidirr..
zambakcım hepsiburadada anne bebek bölümünde taşıma arçalarına gir ordanda ana kucakları salıncak bölümüydü orda var çok güzel uzakdan kumandalı ana kucağı gibi zaten istediğinde aparatını çıkarıp eline al araba koltuğu gibi kullan.ben beğendim alıcam ama bekliyorum haziranda alıcam.

Ben geldimmmmm
kızlarrr kızım oluyorrrrr

Gayet saglıklı dedi dr.umuzz
155grmışş
3lü test içinde kan verdimm
karnımda hissettigim sertlik bebişmişş...
Sıkıntı yok çok şükürrr

canım ben bakmıştım galiba butarz bişeye
ama kilo oranı çok az geldi bana
zambakcım nerdesin hadi çok merak ediyorumm kuzunun cinsiyetiniiii...
geldimm işte burdayımm
buda içi döşenmiş hali kızlar bunu almayı düşünüyorum fikir verirmisiniz bana?

http://www.ilkhediyem.com/up/ilkhediyem/urun_besiksallan_lunachic_7734_0_2011_1_4_18_40_6_520.gif

bence gayet güzell
alırsan güle güle kullansın bebişin

Ben geldimmmmm

155grmışş
Sıkıntı yok çok şükürrr

ayy canım çook çook sevindim demek seninde kızzz benim kızma arkadaşş geliyoo:92::92:
hadi bakalım 3 lünde güzel çıkar inşallh .....
demek o sertlik minik kızınmışş...:))))))))))))))
zambak senin sat neydi benim 19 aralık aslında 17 sabaha karşı ama az geldiği için tüp dr 19 kabul etti.

24 aralık canım benimde...
Evet kızına arkadaş geliyor
dr.ilk gittigimde erkege benziyo dedigi için kız deyince şaşırdık ama %99kız dedii
mayısta ayrıntılı ultrasona gün verdii...

Canım benim bebiş karnımda oynamaya başladı hissediyorumm bu arada
senin nasılll

oy maşallah.. banada % 70 kız dedi çarşamba randevum var 4 lü taramam var benimde ayrıntılım mayısda olucak inşallah....aramızda çok az var alah kısmet ederse aynı anda doğurucaz galibaa:)))
valla bende hissediyorum içerde kıpırtılar hatta geçen gün sağ tarafa yatıp tv bakıyodum sanki ayaklarıyla itti düz yatınca geçti..karnımda yatınca bişey oluyo gaz değilse kesin minnoşdurr..

cnm hem sade hem çok güzelll ama 7 8 aya kadar kullnalırmı diye çok terettütde kalmıştım ama o çıkan parçadan hbr im yoktu bunun kayık şeklinde olanı var o da çok güzel ama internetten bulmadımmm alırsan sana hayırlı olsunn cnm

gözün aydın cnm prenses geliyo desene hayırlısı olsun..
evet kuzum yaaa hayırlısıyla inşallahhh

evet canım ya aramızda çok az var
zaten topikte benden küçük haftaya sahip başkası yokk

Aynı zamanlarda doguracaz allah kısmet edersee

kesinn minnoşundurrr

Ben geldimmmmm

155grmışş
Sıkıntı yok çok şükürrr

cnm hadi gözün aydın demek kız annesi oluyosun çokgüzelll rabbim sonun akadar güldürsünn
maaşallahh demek sen erken hissettin ben 18 haftadan önce hiçbişey hisetmedimm şurda 1 haftadır tamma diyorum oynayınca bu oğluşummm.hadi bakalım güzel test sonuçlarınıda bekliyoruz.

KIZ ANNESİ OLUCAMM İNŞALLAHHH
EVET CANIM YA HİSSETTİM HAREKETLERİİİ
NE GÜZEL BİŞEYY

KIZ ANNESİ OLUCAMM İNŞALLAHHH
EVET CANIM YA HİSSETTİM HAREKETLERİİİ
NE GÜZEL BİŞEYY

güzel olmazmıı muhteşem bişey ben istiyorumki hep oynasın ablam gülüyorr çocuk nasıl hep oynasın yoruluyodur diyorr biraz geçsin bakk birkaç sat hissetmesen aklın hep onda oluyor:)

arkadaşım merhaba allah herkesi tamamına erdirsin sanırım ankaradansın bende ankaradayım, sanırım mağazlara bakma fırsatında olmuş benim imkanım olmadı burda ki arkadaşlardan bilgi ediniorum ürünler hakkında, sağolasın sende bayağı önerilerde bulunmuşssun, bu eklediğin beşik nerden, kaç aya kadar kullanılabiliomuş ve fiyatı ne kadar acaba, bi de korkuluğu yükseliomu öle bişi mi anladım biraz anlatırsan sevinirim. görüşmek üzere

tebrik ederim, allah tamamına erdirsin ve gule gule buyutmek nasip etsin. Sizlerin sevinçlerine ortak olmak beni mutlu ediyor ve aynı mutlulukları tatmayı umut ediyorum...
Sevgiler

inşallahh rabbim sen ve senin gibi bu duyguyu tatmayı umut edenlere nasip etsinn
umudun hiç bitmesinn

mehaba kızlar nasılsınızz....ya benim dr iş yapma diyo süpürmek yok silmek yok karın kaslarını yorucak bişey yapma dedi malum eşim yapıyo yada yardım için birini çağrıyorum 2 saatte evi enazından siliyo süpürüyo temizliyo ama kendi evimi temizlemeyi özledim.sizin durumunuz nee

Canım hiç böyle bişey demeişti dr. bana
enbaşında kendini çok yorma agır işler yapma demişti
başından beridir ev işi yapıyorumm bişey kaldırmak dışında
hatta koltuklarımı bile makineyle yıkadım
oda güç kuvvet işii
süpürmek belki karın kasını yorar ama silmek yormaz kuzucukk
hem kendinde oyalanmış olursunn
tabi yine en iyisini dr.un ve sen bilirsinn

canım aslında sordugun mantıklı bu beşige bebek bayagı ayına kadar kullanır
çünkü uzun gözüküyorr
acaba bebek ayaga kalkarsa aşagıya düşme durumu olurmuki
korkulukları kalkmaz galibaa

kızlar
birde beşiklerin sonradan yataga dönenleri var
hatta parmaklı kısmı çıktıgında masa olarakta kullanılabliniyo
hepsi buradada gördüm
sizce kullanışlı olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…