arkadaşlar herkese günaydın, öncelikle zambakcım suan dr dasın sanıyorum insallah güzel haberlerinle gelirsin. Bencede resimli olarak paylaşalım kızlar cok güzel olur gercekten. Haftasonu fırsat bulabilirsem ben resimlerini cekip ekleyim.
Bende çocuk odası almayı düşünüyorum karyolasının altındanda yatak çıkan modellerden almayı düsünüyorum, belki hasta falan olduğunda bende yanında orda yatarım, bide korkuluklar olacak ama aksamları alt yatağı cekerim düserse yine yatagın üzerine düser diye düsündümYani doğmamıs cocuğa don bicmek böyle bisey olsa gerek Birde ahşaptan sallanan beşik alıcagız 6-7 aylık olana kadar yanımda kalması daha doğru olur diye düşünüyorum, sonra postalıyacağım odasına, hem erkenden orda yatmaya alışması lazım diye düşünüyorum ileride zorluk cekmemesi icin. Bide park yataklar kullanışlı oluyormus ama ben nedense hic ısınamadım onlara o yüzden böyle bisey almayı düşünüyoruz.
canım hiç korkma
için rahat olsun
allah alnımıza ne yazdıysa onu görüürüzz
şuanın tadını çıkarmak en güzelii
ama senii çok iyi anlıyorumm
cinsiyetimiz belli olsun allahın izniyle bende yavaş yavaş almaya başlıycam
şirinetugba
ankarada nerden aldın toptancı demişsin ya????
burcuşafak
canım hepsiburadadan hangi salıncaktan bahsediyosunuzz
yazarmısın
kızlar nilu nezamandır yazmıyor dikkat ettinizmi
nasıl acaba
ya hakikaten nilu nerde acaba bende merak ettim inşallah iyidirr..
Zambakcım hepsiburadada anne bebek bölümünde taşıma arçalarına gir ordanda ana kucakları salıncak bölümüydü orda var çok güzel uzakdan kumandalı ana kucağı gibi zaten istediğinde aparatını çıkarıp eline al araba koltuğu gibi kullan.ben beğendim alıcam ama bekliyorum haziranda alıcam.
geldimm işte burdayımmzambakcım nerdesin hadi çok merak ediyorumm kuzunun cinsiyetiniiii...
buda içi döşenmiş hali kızlar bunu almayı düşünüyorum fikir verirmisiniz bana?
http://www.ilkhediyem.com/up/ilkhediyem/urun_besiksallan_lunachic_7734_0_2011_1_4_18_40_6_520.gif
Ben geldimmmmm
kızlarrr kızım oluyorrrrr
Gayet saglıklı dedi dr.umuzz
155grmışş
3lü test içinde kan verdimm
karnımda hissettigim sertlik bebişmişş...
Sıkıntı yok çok şükürrr
ayy canım çook çook sevindim demek seninde kızzz benim kızma arkadaşş geliyoo:92::92:
Hadi bakalım 3 lünde güzel çıkar inşallh .....
Demek o sertlik minik kızınmışş...:))))))))))))))
zambak senin sat neydi benim 19 aralık aslında 17 sabaha karşı ama az geldiği için tüp dr 19 kabul etti.
Ben geldimmmmm
155grmışş
Sıkıntı yok çok şükürrr
24 aralık canım benimde...
Evet kızına arkadaş geliyor
dr.ilk gittigimde erkege benziyo dedigi için kız deyince şaşırdık ama %99kız dedii
mayısta ayrıntılı ultrasona gün verdii...
Canım benim bebiş karnımda oynamaya başladı hissediyorumm bu arada
senin nasılll
arkadaşlar herkese günaydın, öncelikle zambakcım suan dr dasın sanıyorum insallah güzel haberlerinle gelirsin. Bencede resimli olarak paylaşalım kızlar cok güzel olur gercekten. Haftasonu fırsat bulabilirsem ben resimlerini cekip ekleyim.
Bende çocuk odası almayı düşünüyorum karyolasının altındanda yatak çıkan modellerden almayı düsünüyorum, belki hasta falan olduğunda bende yanında orda yatarım, bide korkuluklar olacak ama aksamları alt yatağı cekerim düserse yine yatagın üzerine düser diye düsündümYani doğmamıs cocuğa don bicmek böyle bisey olsa gerek Birde ahşaptan sallanan beşik alıcagız 6-7 aylık olana kadar yanımda kalması daha doğru olur diye düşünüyorum, sonra postalıyacağım odasına, hem erkenden orda yatmaya alışması lazım diye düşünüyorum ileride zorluk cekmemesi icin. Bide park yataklar kullanışlı oluyormus ama ben nedense hic ısınamadım onlara o yüzden böyle bisey almayı düşünüyoruz.
evet kuzum yaaa hayırlısıyla inşallahhhgözün aydın cnm prenses geliyo desene hayırlısı olsun..
oy maşallah.. Banada % 70 kız dedi çarşamba randevum var 4 lü taramam var benimde ayrıntılım mayısda olucak inşallah....aramızda çok az var alah kısmet ederse aynı anda doğurucaz galibaa:)))
valla bende hissediyorum içerde kıpırtılar hatta geçen gün sağ tarafa yatıp tv bakıyodum sanki ayaklarıyla itti düz yatınca geçti..karnımda yatınca bişey oluyo gaz değilse kesin minnoşdurr..
Ben geldimmmmm
155grmışş
Sıkıntı yok çok şükürrr
cnm hadi gözün aydın demek kız annesi oluyosun çokgüzelll rabbim sonun akadar güldürsünn
maaşallahh demek sen erken hissettin ben 18 haftadan önce hiçbişey hisetmedimm şurda 1 haftadır tamma diyorum oynayınca bu oğluşummm.hadi bakalım güzel test sonuçlarınıda bekliyoruz.
KIZ ANNESİ OLUCAMM İNŞALLAHHH
EVET CANIM YA HİSSETTİM HAREKETLERİİİ
NE GÜZEL BİŞEYY
KIZ ANNESİ OLUCAMM İNŞALLAHHH
EVET CANIM YA HİSSETTİM HAREKETLERİİİ
NE GÜZEL BİŞEYY
tebrik ederim, allah tamamına erdirsin ve gule gule buyutmek nasip etsin. Sizlerin sevinçlerine ortak olmak beni mutlu ediyor ve aynı mutlulukları tatmayı umut ediyorum...
Sevgiler
mehaba kızlar nasılsınızz....ya benim dr iş yapma diyo süpürmek yok silmek yok karın kaslarını yorucak bişey yapma dedi malum eşim yapıyo yada yardım için birini çağrıyorum 2 saatte evi enazından siliyo süpürüyo temizliyo ama kendi evimi temizlemeyi özledim.sizin durumunuz nee
arkadaşım merhaba allah herkesi tamamına erdirsin sanırım ankaradansın bende ankaradayım, sanırım mağazlara bakma fırsatında olmuş benim imkanım olmadı burda ki arkadaşlardan bilgi ediniorum ürünler hakkında, sağolasın sende bayağı önerilerde bulunmuşssun, bu eklediğin beşik nerden, kaç aya kadar kullanılabiliomuş ve fiyatı ne kadar acaba, bi de korkuluğu yükseliomu öle bişi mi anladım biraz anlatırsan sevinirim. görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?