canım çok geçmiş olsun diyim neyse sorun çıkmamış çok şükür ama allah korusun benim iki tanıdğıımında çok yeni hemde erken doğum ihtimalleri vardı ikisininde normal zamanlarında oldu doğumları...slm kızlar...
biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür dr herşey yolunda hiç bi sorun gözükmüyo dedi...
kendi dr umuza sonucu göstermeye geldik ve bi güzelde o inceledi oda bi sorun görmedi çok şükür güzel dedi
sordu sancın oluyomu karnına kramp giriyomu diye bende yooo dedim
bebek aşağıda gibi duruyo ama dedi
beni aldı telaşlar orada ağlayacaktım zor tuttum kendimi doğumhaneyi arayın nst için randevu al dedi hostesine ben iyice şok...
ölçtü biçti bebişim 476gr olmuş tam günüyle uyumlu
sırtını dönmüştü hiç annesine babasına poz vermedi 1 tane foto çekti dr oda sağdan görünüş elini kapatmış yüzüne öyle..
neyse çıktık nst ye
ayy çok kötü bişi yani kötü değil ama sancı çıktımı çıkacakmı derken içim içimi yedi
oradaki hemşirede gelip hep beni sakinleştirdi
neyse 15 dk falan kaldım nst de
karnına lastik gibi bişi bağlıyolar ortasındada bi alet o ölçüm yapıyo
hemşire karnımı lastikle sıktığına bebiş içerde sıkıştımı ne hep pıt pıt vurdu kuzucum...
neyse sonucu aldım dr un yanına indik
dr da aa çok güzel hiç sancı çıkmamış
bazen olabiliyo böyle vücud yapısından falan dedi
rahim ağzında açıklık olmadığı için korkmana gerek yok dedi
ben muayeneden kalkınca toparlanırken eşimede demiş korkmayın sakın erken doğum olmaması için ilaçlar var falan diye
ben ki bu sefer dr uma neler soracaktım
hepsi aklımdan çıktı...soramadım 15 gün sonra yine gidecez..
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyorum
bu gyno ferro sanol kansızlık içinmi onu bilmiyorum.
canım bena başka ilaç yazmaya gerek duymadı...
kızlar benim ayrıntılı siyah beyazdı o yüzden renkli fotomuz yok ama biz heyecandan unutup cd istemedik ama esim cep tel. kameraya cekmisti allahtan. bide doktora sordum renkli varmı diye oda siyah beyazla ölcüm yapılır renkli sadece bir derleme olmayan seyi varmıs gibi gösterebilir yada olan biseyi göstermeyebilir dedi cok gecerliligi yok demisti ama ben nedense yinede istemistim renkliyi :)
şirine varya renkli o kadar güzelmişki anlatamam benimde dr varmış ama ilk defa bu hafta açtı resmini verdi gözlerim doldu utandım ağlamamak için zor tuttum kendimi.siyah beyazda çok güzel ama sanki renklide kendime bile benzettim:)))her nekadar eşim kendine benzediğini idda etsede:))
slm kızlar...
biz ayrıntılımızdan geldik çok şükür dr herşey yolunda hiç bi sorun gözükmüyo dedi...
kendi dr umuza sonucu göstermeye geldik ve bi güzelde o inceledi oda bi sorun görmedi çok şükür güzel dedi
beni aldı telaşlar orada ağlayacaktım zor tuttum kendimi doğumhaneyi arayın nst için randevu al dedi hostesine ben iyice şok...
sırtını dönmüştü hiç annesine babasına poz vermedi 1 tane foto çekti dr oda sağdan görünüş elini kapatmış yüzüne öyle..
neyse çıktık nst ye
ayy çok kötü bişi yani kötü değil ama sancı çıktımı çıkacakmı derken içim içimi yedi
hemşire karnımı lastikle sıktığına bebiş içerde sıkıştımı ne hep pıt pıt vurdu kuzucum...
ben muayeneden kalkınca toparlanırken eşimede demiş korkmayın sakın erken doğum olmaması için ilaçlar var falan diye
idrar ve kan tahlili yaptırdım...kansızlık çıktı ben sabah gyno ferro sanol akşamda elevit alıyorum
dr umda başka ilaç yazmaya gerek duymadı...
benim aslında şöle oldu ben ankarada hem zekai tahir devlet hastanesine normal poliklinik muayenesi oluorum hemde oranın bir doktoruna özel muayene oluorum, o özel doktorda ayrıntılaya tabii hastenenin ultrasonuna gönderio, yani polikliniktekiler nerde bakılırsa bende orda bakılıorum ayrıntılı için dolayısıylla orda ekranda görmedim bebeği sadece siyah beyaz çıktı aldım cd zaten yoktu onlar galiba özel hastenelerde falan oluo bide eyüp ekici die biri varmış bu ayrıntılı ultrasaon için herkes ona gidiomuş onda var mı bu cd olayları falan bilmiorum belki ona giderim sende istersen özel hastaneye gitmeden bir sor varmı cd renkli foto olayı faklna die
herzaman seninle canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim kanım benim de düşmüş ben de kullanıyorum ferro sanol ama ne yapalım oluyormuş kilo ne kadar aldınız kızlar 5 kilo aldım ben son ayda 3 kilo ve doktorum çok fazla dedi.
canım çok geçmiş olsun diyim neyse sorun çıkmamış çok şükür ama allah korusun benim iki tanıdğıımında çok yeni hemde erken doğum ihtimalleri vardı ikisininde normal zamanlarında oldu doğumları...
verdiği vitaminlerle kanszılığını atlatırsın zaten her hamilenin derdi bu kansızlık..
umarım bidaha böyle stres yaşamazsın bebeğim pıt pıt vurdu deyince çok üzüldüm kendine iyi bak..
canım benim ayrıntılı iciin gittigim dr renkli vermedi iste ama bende cok görmek istiyordum heyecandan cd bile almadan cıkmısım o kadarda unutmayalım diye tembihlemistim esime kısmet değilmiş. Benim kendi doktoruma gecen ay kontrole gittigimde sordum renklimi oluyo ayrıntılı diye oda hayır bizdeki ultrasonlardada var renkli ama biz bunu tercih ediyoruz demisti ve böyle 2 saniyeligine falan bi görüntü renkli gelmisti daha dogrusu 3 boyutlu gibiydi bizimde cok hosumuza gitmisti ama hemen degistirdi bu gittigimde tekrar sorucam ama eğer 3 boyutlu varsa öylede göstersin bize
canım cok gecmis olsun sancının cıkmamasına cok sevindim bende kontrole giderken hep biterslik cıkacakmıs gibi hissediyorum sonra bebegi hareketli görünce rahat bi nefes alıyorum bu annelik ne garip bi duygu ya simdiden hissettiriyo kendin. Ben bu aralar rüyamda hep dogum yapmısım ve bebegimi görüyorum ama bebek kız değil erkek :) Bugünde emzirirken agzıma isedi hemsire alkol verdi bununla calkala diye :) hayır olsun insallah
herzaman seninle canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim kanım benim de düşmüş ben de kullanıyorum ferro sanol ama ne yapalım oluyormuş kilo ne kadar aldınız kızlar 5 kilo aldım ben son ayda 3 kilo ve doktorum çok fazla dedi.
slm kızlar nasılsınız? eskisi kadar çok giremiyorum akşam eve geldiğimde çok yorgun oluyorum bugün nöbetten çıktım uykum kaçtı kk ya bir bakayım dedim ayrıntılı bir çoğumuzun yapılmış benimde yapıldı bebeğin gelişimi gayet iyi hatta dr yaklaşık 2 hafta önden gidiyor dedi (maşallah bebeğime) ama küçük bir sorunumuz var malesef bebeğimin sol böbreğinde biraz sıkıntımız var sürekli ultrason takibimiz olacak dr senin karnında hiç bir sıkıntı olmaz takip edelim dedi takiplere göre doğumdan sonra değerlendirilicek yine allaha tevekkül ettim inşallah bunu da atlatırız hiç bir sıkıntımız kalmaz ayrıca ben de öçok hızlı kilo alıyorum kızlar tedaviye başladığım zaman 61 kilo idim şimdi 70 kiloyum ama 1 pozitif ödemim de var dikkat etmeye çalışıyorum yürüyüşte yapıyorum ama kilo almayada devam ediyorum benden bu kadar kızlarŞ:79::79::79:
herzaman seninle geçmiş olsun canım ama stres sıkıntı yapma bebek daha çok pozisyon değiştirir allahın izni ile hiç birşey olmaz sen sadece ağır işler yapma dikkat et kendine sana diyorum ama benimde saatlerce ameliyatta kaldığım oluyor bazen dikkat edemiyorum hamile olduğumu unutup kendimi işe kaptırıyorum allah hepşmizin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
kızlar galiba niludan da haber yokmuş umarım herşey yolundadır kendinize ve bebişlere iyi bakın :79::79::79:
herzamanla seninle gözünaydın canım güzel geçmiş ayrıntılı ultrosonun ama doktor bunla yetinmeyip birazda heyecan katmak istemiş galiba
e hadii bakalımm sen dayanamazsın gibi geliyor banazambakcım nasılsın pıtırcıkk:)))))ben bu sefer dayanıcam başka dr demek kafa karışıklığı demek kendime söz verdim bide burdaki doktora gidince bi tuhaf oluyorum beni sıfırlıyo kadın ...
neyse kum falanda dökmüyomuşum bebeişim 204 gr olmuş 18+0 la uyumlu çıktı.10 mayısa kadar özlemle bekliycem güzel kızımıı...
sen nasılsın minnoş kıpırdıyomu benim asıl dr hissetmezsin dedi ben hissediyorum deyince gaz o dedi 1 2 hafta sonra nedenini anlarsın diyo bakalımm..
coraspine devam dimi..
slm kızlar...
neyse çıktık nst ye
dr umda başka ilaç yazmaya gerek duymadı...
Yanlış hatırlamıyorsam orda hüseyin bey vardı hüseyin yıldırım
halen ordamı bilmiyorum
eyüp ekiciden kızlardan biri bahsediyodu yanılmıyorsam niluydu
gidecem demişti
hatta randevu almak bile zormuş
ona gidersen renkli olur cd ni alırsın
hüseyin yeşilyurt umu diyosun ben ona gidiorum zaten sen nerden biliosun onu duymuş muydun?
kızlar valla bende tedavilerden dolayı cok kilo aldım 62 kiloydum 80e kadar cıktım 5 yıl icinde doktorum bana sen hamileliginde cok kilo alırsın o yüzden hamile kalmadan önce zayıfla hem zayıflamak kistlerede iyi gelir demisti ben bi 4-5kg veriyordum tedaviye baslayınca daha fazla alıyordum her neyse hamile kaldım ben bekliyorum kilo alıcam diye daha erken daha erken diye diye suanda 23 haftalıgım ve hic kilo almadım doktorum cok iyi gidiyosun ama bidahaki ay 1kg almıs olacaksın dedi 1-2 haftaya kontrolüm var o zaman görücez bakalım. Suan icin ben iyi gittigimi sanıyorum ama okuduguma göre asıl 5-6-7. aylarda kilo alımı fazla oluyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?