2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bu arada günün konusu kilolar sanırım. İlk üç ayda 4-5 kilo verdim ama şuan fazlasıyla almış görünüyorum.Kıyafetlerim aynı, karnım sadece akşamları büyüyo ama tartıda kilo çıkıyo anlayamıyorum. Hala eski gömleklerimi falan giyebiliyorum.Ama reflüden dolayı çok sağlıklı besleniyorum diyemem, meyve , sebze ve süt ürünlerini tüketemiyorum ve ekmek bana kurtarıcı oluyo, midem rahatsızlandıkça ekmek yiyorum sanırım kilolar da öyle geliyo...Olmazsa bir diyetisyen yardımı alıcam sanırım çünki bünyem çok müsait kilo almaya.Ama en önemlisi bebişlerin sağlıklı gelişmesi, o iyi olsun kiloya da razıyım.

kızlar ben anlamıyorum nasıl yani 23 haftada hiç kilo almamk beni,m doktoruma göre hiçç ii değil
ilk 3 aydan sonra mutlaka kilo alman gerekiyor demiştiii seninkii ii demişş aynı şeylerii okunuyomu bu doktorlar bazen anlamıyorummm

iyi akşamlar kızlar ....herkes iyi çok şükür bende iyiyim bugün dr aradı 4 lmün sonucu güzel çıkmış çoookkk sevindim darısı ayrıntılıya..
aman kilo neki :)))))benim dr 7 kilo aldığımı normalden 1 kilo fazla almışım ama pek anlaşılmıyo 5 aylık hamileyim deyince millet şaşırıyo...ama daha önce hamileleik yaşayanlar bekle bu aydan sonra kocaman olucaksın diyo bakalım ben zaten duramam doğumdan sonra başlarım spora inşallah tabi :))

benim dr kilo alımı normal buluyo...ama bi arkadaşım vardı 80 küsür kiloyla hamile kaldı toplamda 6 kiloyla bitirdi bebeğide çok sağlıklı doğdu bünyeden bünyeye değişiyo.

haklısın canım kilo dediğin ne kii kemiğimizin eti yağıı:))yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun sonra yeni topik açıp kilolarımızıda hepberaber veririz inşallah..

ben de 5 kilo aldım son ayda 3 kilo ve doktorum çok aldın dedi. bugün arkadaşımın bebek mevlütü var ona gideceğim kızlar bakalım bizlere de zamanı gelince nasip olur inşallah

hepinize sağlıklı huzurlu besinli bir hafta sonu diliyorum

amin canım inşallah.ben senden 1 ay geriden geliyorum 7 kilo almışımm:))bence seninki çok iyi...
inşallah bizlerede mevlütü nasip olur ben bazen bakıyorum mevlüt için bi biberon buldum içinde şekerler var dağıtmak için gelenlere ama almıyorum tabi.

Ben devam ediyorum, dr sonuna kadar devam etmemi söyledi. Elevit ve coraspin vardı, bu günkü muayenede calsiyum, magnezyum ve demir de ekledi.Eleviti zor alıyodum hepsini nasıl alıcam bilemiyorum...

canım napıcaksın allah kolylığını verir.ben başından beri demir içerikli vitamin kullanıyorum ferrevit diye bi ilaç...daha önce demir almadıysan kabızlığa çok dikkat et ben çok yaşadım şimdi herakşam salatayla sorunu çözdüm.

Benim mide problemim çok ağır olduğundan başlayamamıştı demire daha da arttırmasın diye yoksa daha önceden başlanması gerekiyodu.İlk 4-4,5 ay sadece limon soda, ekmek , makarnayla beslendiğim için şu an protein düşüklüğüne bağlı ödem sorunu yaşamaya da başladım, akşamları çok şişiyorum.Kabızlık normalde de çok büyük sorundu daha da artacak ozaman demirle.Bu arada şu dörtlü renkli ultrasyona giren var mı ve fiyatlar ne kadar.. Bize çok uç bi fiyat söylendi de merak ettim..

canım genelde 150 lira falan diyolar ama benim dr varmış bize gösterdi resmini bile verdi ücret ödemedik.

canım çok geçmiş olsun .kabızlık için ol su tabi midene fazlası dokunmuyosa..

günaydın kzıllaarrr güzel annelerr
oğluşumun daha hiçbirşeyii yok diyeee dert yanıyodum dün doğum günümdüü eşimde koyu gs lı gitmiş sürpriz yapmak için organik gs li hastane çıkışı zıbını tulumuu ayakkabısını almışş bi güzellerr okadar mutlu oldumki anlatammm yanımızda başkları olmasa ağlayacaktımmm artık ciicşlerimiz varyani
bide bi süredir hbr alamadığğımız arkadaşlardann hbr alsak daha mutlu olucamm.

ayyy çok sevindimm,bak negüzel zıbınla başlamışsınız
ecrin gelir bunun arkası hemde eşin almış büyük gelişme
o frenliyor beni diyordun ya

bencede haber alamadıklarımızdan haber alsakta rahatlasakkkk

zambak nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm yaaaa....

birii banamı seslendii neeee
burdayımm burdaa
kuzucukk nasılsınn bakalımmm
kızın nasılllll yayamazlık yapıyomu annesiii

canımcımm dogum gününde kutlu olsunn
bundan sonraki yaşların bundan öncekilerdenn çokk çokkkk güzell geçsinn inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…