2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay ne güzel oğlunla eşinle sevdilklerinle nice nice mutlu yıllara ...benimde 30 doğum günüm bebeklerimiz inşallah başak olucak çok iyi anlaşırmış boğayla başak:))
ama olmadı gs yerine fb alsaydı yaa:)))))))))))))))

birii banamı seslendii neeee
burdayımm burdaa
kuzucukk nasılsınn bakalımmm
kızın nasılllll yayamazlık yapıyomu annesiii[/QUOTE]

ivetttt ben seslendim yavruummm:))))girmeyince merak ediyorummmm vallaa..
benim kızcığım arada içerde pofluyooo sanki, çok komik senin kızın napıyoo nası hissediyomusun ya da nasıl hissediyosun .arada paranoyak oluyorum hep kıpırdasın hissediyorum bişey olmayınca ay bişeymi oldu diyorum şöyle tekmelere başlasalarda rahatlasakk:))):84::84::84:

teşekkür edrim cnm :) ah cnm eşim okadrr koyu gs likii anlatamamm sanırım oğluşum sarı kırmzıı dışında çok az renk giyebilecekk. bu arada şimdidenn seninde doğumgüünn kutlu olsun az kalmışşnede olsa:)

canım hani sana bahsetmiştim ya sabahları çok iyi hissediyorum
geçte kalkıyorum galiba bizim kız acıkıyorrr

höyyytttttyok öyle olumsuzluklarr
allaha çok şükürr canım ya buzamana kadar geldik
bundan sonrasınıda kolaylıkla atlatırızz allahın izniylee

nisanın 30umu dogum günün
ayrıcada iyi etmiş ecrinin eşi gsli almaklaa:76::76:

ayıptır söylemesii boga başak oglak güzel anlaşan burçlarr
bende oglak oluyorummm

arkadaslar günaydın hepinize ben geldimmmmmm nasılsınız nasıl gidiyo hayat? ben bikac gündür cok yogundum o yüzden sizlerden uzak kaldım, topigimizi arka sayfalara düşürmeyelim olurmu o güzel yorumlarınızı yazılarınızı paylaşalım. Bende biraz daha rahatım işlerim hafifledi daha sık giricem.
Bu arada ecrincim cok sevindim eşinde sende korkularınızı aşmıssınız bakıyorum artık devamı gelir demiştim sana bir kere al devamı gelir korkuların gider diye dedigimiz gibi olmuş senin adına çok sevindim.
Zambakcım benim kızda sanırım bi acıktıgında bide tatlı biseyler yiyip ictigimde hareket ediyo. Babası her aksam kulağını dayıyo bazen güzel güzel anlaşıyolar hareket ediyo ama bazende hic pas vermiyo :) Artık dıştanda hissedilmeye baslandı hareketlerimiz. Daha sık ve daha güçlü oldular.
Dün aksam esimle avm ye gittik ordan unibaby yeni doğan ıslak mendili vardı uygun gördüm alıyım dedim eşim yok alma kurur falan dedi bende yok anca alıyım bunu depolamak lazım cok lazım oluyo dedim neyse esim kırmadı beni aldık ama o kücük sey bile beni mutlu etmeye yetti. Bizim Böcek icin ne alıyorsam öyle hosuma gidiyoki mutlu ediyo beni. Eminim sizinde öyledir.Emzik bile aldım simdi bazı eksikler var ama onlarıda her avm ye gittigimde bi parca alıcamki hep alıcak biseylerim olsun.

gunaydınlar güzel anneler...uzun zamandır gıremedım...sımdı bakıyorumda herkez ıyı masalahh...cıcıler alınmıs,ayrıntılı ultrasonlar yapılmıs ne guzel..benımde cuma gunu ayrıntılı ultrasonum olacak...bu arada bogazım faranjıt oldu oksuruk yapıyor burnum akmaya basladı..ilacda alamıyoum...onerısı olan varmıı ne yapmam lazım...oksurmeye korkuyorum...nıluyu goremedım haberı olan varmı ıyımı?

canım çok geçmiş olsun bende korkumdan dondurma yiyemiorum bişey olucak diye havalar inşallah en kısa zzamanda düzelirde hastalık mevsimide gider..1 çay bardağı ılık suya bal limon koyup içiyorum ben arada çok iyi geliyo hiç bi zararıda yok..
hadi inşallah cuma günü bebişinide görüceksinn::)))güzel haberlerini yazarsınnnnn....
ya nilu yok gerçekten ekimde anne olcaklar diye bi topikde telefonuda varmış ama kapalıymış bilgisayarında problemde varmış falan diye yazmışlar ama kimsenin haberi yok inşallah 3 de iyidirr..

Son düzenleme:

ne güzel yapmışsın tabi ya almak lazım ama şimdi bende düşündümde kururmu diye ..primanın yeni doğanı dimi ..bebek bezide stoklamak istiyodum son 1 2 ay kala ama alma diyolar bazen en iyi markalar bile bebeklere alerji yapıyomuş ama ıslak mendil alabilirim her markete gittiğimde 1 paket alsam rahat ederimm:))
sen tam kaç haftalık oldun benim daha dışardan belli değil hareketler sadece içerde bişeyler oluyo çok net değil(

senin kız obur muuu olcek neee öpüyorum yavrunuu :)))ben hala bebek mi gaz mı anlamıyorum offff..
evet canım 30 nisan doğum günüm artık sana hediye almayız zeynep eceye alıcaz diyolar:)
benim eşimde oğlak ben boğa inşallah kızımız başak uyumlu bi aile olucaz gibi burçlara göre:)ay ben oğlakları çok severim eşimden ötürüüü:)))
ya şimdi göbeğimde bi titreşim oldu sanki içerde puff diyeee

aksam onuda denıycem...sureklı ıhlamur ıcıyorum lımonlu...atesım felan cıkmıyor cok sukur..ınsallah atlatırım bır an once... ınsallah nılu ve bebeklerı ıyıdır..

aksam onuda denıycem...sureklı ıhlamur ıcıyorum lımonlu...atesım felan cıkmıyor cok sukur..ınsallah atlatırım bır an once... ınsallah nılu ve bebeklerı ıyıdır..

canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine. öksürük varsa kara turp bal yap bolca portakal suyu tavuk suyu ıhlamut tüket. salep de göğsü yumuşatır

canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine. öksürük varsa kara turp bal yap bolca portakal suyu tavuk suyu ıhlamut tüket. salep de göğsü yumuşatır

arkadaşlar geçmiş olsun bende de kuru öksürük şeklinde oluo hani böle gıcık gelio derler ya öle nasıl geçecek bilmiorum sizinki de öle mi

arkadaşlar arkadaşın biri bir forumda bebeğini 22 haftalıkken rahim ağzı açılmasından dolayı kaybetmiş bu olay rahşm ağzı açılması bu rutin ultrasonlarda belli olan birşeydir değil mi yoksa allttan bakılmıodur herhalde değil mi bana hiç öle bakılmadı çünkü , bileniniz var mı?

canım bu konu hakkında hiçbir bilgim yokkk
çok geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşallahhh
kızımmmm anası kimmm bende oburumm ebendende benim gibi bitane olur dimii
kızın gelmeden pabucun dama demekkiiii
kesin zzeynep ecemi olucakk isimm?
bende oglagımm demekki boga olmandan dolayıı seni seviyorumm

otitreşimm bebegindirr canımm yaa

ayy ne güzell dışardanda hissediliyor demekki
ne güzelll
canım ya ıslak mendil açılmadıgı sürece kurumaz ama herbebegin teni aynı olmaz çok fazla alıp koyma derim ben
belki cildine iyi gelmezz aynı bezlerde oldugu gibi

ayy ne güzell emzikte aldın demekkiii

mrb kızlarr bugün ayrıntılıya girdimm çok şükürr oğlumm ii herşey yolunda 10 gün sonraya şeker yüklemesini ve kan tahlillerini yaptırmammaıı istedii umarım onlarda ii çıkarr benim şimdidenn belim ve kasıklarım ağrıyor kızlarr vajinamda doktor bi sorun yok dedii ama erken değilmi bu ağrışlar için sizdede olan varmı.şimdi arkadşın yazdığını okudum onu kendime vesvese ederimm 22 hafta da nie rahim açılırki böle riski doktor bilmezmiii sizce ?

burcucum ben 23 haftalık hamileyim daha benimde dışarıdan hepsi hissedilmiyo bazen sert carpıyo o zaman hissediliyo :) Senin daha vaktin var canım. Ben ıslak mendili unibaby yeni doğanını aldım herkes ondan tavsiye ediyo sadece saf su ve pamuklu bezden oluşan bir mendil yani alerji yapma şansı yok tamamen doğal o yüzden ondan aldım. Carrefour dan 3lü paketini 10.95 tl ye aldım normalde bizim markette 6küsür dü 1 paketi. Bende bilemedim kururmu ama yapışkanını acmassak hava almazsa kurumaz diye düsünüyorum. Ben bebek bezi almadım henüz onu stoklamayı düsünmüyorum sadece 1 paket prima premium care 1 numara alıcam sonra zaten 2 numarasına geciliyormus diye duydum yani bebegin kilo alımına göre alıcam onu ama tabiki ilk olarak bir paket 1 numara alıcam.

Zambakcım benim aldıgım sadece saf su ve pamuktan oluşan bir mendil oldugu icin alerji yapma ihtimali yok. Zaten benimde onu secme sebebim o belli bir aya kadar yenidoğan mendili kullanacagım sonra digerlerine gecebilirim.
Evet ben bir tane emzik aldım kutusuyla beraber. Bir tanede orta boy bi biberon alacagım sezeryanla dogum yapacagım icin bazen bebege ilk mama falan verilebiliyormus diye duydum o yüzden.Onuda anne göğsü gibi olan biberonlar var ya aventin yada dr. browns un biberonlarından alıcam. Hem gaz yapmayanlarıda varmış. O biberondan alırsam sütüm geldiginde anne göğsünü almamazlık yapmıyormus onların emzigi anne göğsü gibiymiş hem emziği hemde sütün gelme şekli o yüzden.

ayy ne güzell dışardanda hissediliyor demekki
ne güzelll
canım ya ıslak mendil açılmadıgı sürece kurumaz ama herbebegin teni aynı olmaz çok fazla alıp koyma derim ben
belki cildine iyi gelmezz aynı bezlerde oldugu gibi

ayy ne güzell emzikte aldın demekkiii[/QUOTE]

ecrincim bende bilemedim simdi okuyunca bence bunu doktorun bilmesi gerekirdi diye düsünüyorum ama oda göbekten bakılan ult.la belli olurmu onu bilmiyorum cünkü benim dr bi ilk muanemde alttan baktı sonrasında hep göbekten bakılıyormus zaten bende hep öyle muane oldum. Ama bence bunu kendine dert etme sen cünkü bende 23. haftamdayım ve belim agrıyor bacaklarımda hafifte olsa sisme oluyo ve bazende midemde yanmalar oluyo. o yüzden korkma canım.

ben burda okumuştum ama dr anlıyo sanırım çünkü 14 haftadaydı sanırım dikilip yatak ıstırahatı vermişlerdi..böyle şeyleri duyunca ister istemez hepimiz korkuyoruz allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…