2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım çok şükür çok sevindim.inşallah diğer yaptıracaklarında güzel çıkar....benim hemen hemen 11 haftadan beri belim ağrıyo ...vajinadan gelen ağrı için idrar testi yaptırsana belki iltahabik bi durumdur.bence doktorlar o kadar titizki bunuda bi şekild anlalar allahın izniyle korkma...

heycanla bekliyorum tamam artık bu kesin bebeğim diyebileceğim günü:))))şimdi baktım küçük paket ıslak mendilim vardı eski çantmada kuru değil ama çokda ıslak değil bende 6 aydan sonra almaya başlıyım bari..

zambakcım şimdi biz 5 ayı bitirip 6 ayamı giriyoruz...çünkü ben soranlara 5 ayı bitirip 6 aya giricem haftaya diyorum 6 deyince daha mutlu oluyorumm:)

zambakcım şimdi biz 5 ayı bitirip 6 ayamı giriyoruz...çünkü ben soranlara 5 ayı bitirip 6 aya giricem haftaya diyorum 6 deyince daha mutlu oluyorumm:)
evet canım şuan 5.ayın içindeyiz sen benden hafta olarak önde ooldugun için sen önce gircen 6.aya
ne güzell ya zaman ne çabuk geçti aslındaa

tubişkoooo
dediginde haklısındır canımm
ben onun içerigini bilmiyorumm
kızlar valla çok şey ögretiyosunuzz o biberondan haberim bile yoktu
canım ya sen neden sezeryanla dogum yapacaksınn

canım magnezyumu kullanıyomusun
kasık agrısı dedigin kasılmalarmı acaba
kafana takma dr.una güven
beline agırlık indigi için belin agrıyabilir
ayrıntılındada güzel çıkmasına sevindimm

benden 1 hafta öndesin cnm sen evet araştırdığıma göre bel ve kasık ağrısıı oluyomuşş ama ben asıl sinirlendiren şimdiden rahmmebaskı yaptığımnıhissetmem e doktorda kesinlikle herşey normlall diyince alacak bi önlem yok sanırımmm.burda kötü hbr ler duymak benii çok etkiliyor bzen bidaha bu sitelere girmiyim diyorumm ama dayanamıyorumm kızlar neler yapıyo diyeee söüzmden cayıyorum:)

zambakcım doktorum tüp bebek tedavisiyle hamile kalanları genelde normal doguma bırakmak istemiyorum dedi ama hersey iyi gidiyo o yüzden normalde olabilir demisti. Sonra bende bir tane basit kist bir tanede (ayrıntılıda ultrasonda belli oldu) cok kücük bir myom kist varmıs. doktorumda önce bebegi sezeryanla alıp sonra o kistleri alıcak yani bir taşla iki kuş vuracağız. Sizinde tüp bebek tedavisi doktorlarınız dogum konusunda bisey demedilermi? Ben biraz tezcanlıyım o yüzden dr söylemeden ben soruyorum :)

sağol cnm inşallahhh.evettherkezde varmış bel ve kasık ağrısı cnm ama benim vajinamm aylardır ağrıyor yeni olan bişe değill doktorum bi anlam veremiyor şimdiden baskıya başlar onuda sen hissediyosun kendini çok dinlediğin için sanırımm sana yapıcak b,işe yok dedii:) öle bişe olsa idarr ımı sordu cnm ama idrarımı yaparken hiçbir ağrı yanma yok şükür ozman bi enfeksiyon söz konusu değil dedi bence benim tek yapamm gereekn artık biraz vurdum duymaz olmak gerçekten kendimi çok dinliyorumm bide benimki maaşallah çok hareketlibir bebkk belki onunda etkisi vardır.

canım senin yasadıkların normal seyler yani artık bebekler büyüyolar o yüzden tabiki agrılar yada baskı yapmaları normal sayılabilir zaten doktorunda bi sorun olsa sana söylerdi. Bide rahim her gecen gün biraz daha yukarıya cıkıyo o yüzdende böyle hissediyo olabilirsin canım. Her bünye aynı değildir o yüzden sen diğer arkadaşların yaşadıklarını kafana takıpta üzme kendini cünkü artık bebeğinde seni hissetmeye sen üzüldüğünde oda üzülmeye başlıyor. Unutma hamileliğin ne kadar rahat gecerse bebeğinde doğduğunda o kadar huzurlu ve rahat bir bebek olur.

zambak cım sağol tatlımm . hayır magnezyum kullanmıyorum sadece balık hapı yağı ve multi med c kullanıyorum .
şirin tuğba cnm neden normal doğumu çok tercij etmiyor tüp bebk tedavisi diye anlayamadım doktorun ne gibi bi sakıncası varmışki açıklama yapmadımı merak ettim ben doktoorumla konuştum benim isteğiömi sordu sakıncası olmazsa normal istiyorum dedim şu anda bi sakıncası yok böle giderse herşey normal doğum yapabilirsin dedi.

arkadaşım bende başka forumdan okudum ama sizleri endişelndirmek için yazmadım tabiiki, bende aynı haftalardayım ve sadece bilgilenmek adına eksik birşeyler yapılmaması adına takip ediyorum ve yazdım bunu. bu durumda da karından yapılan ultrasonda zaten belli oluomuş nanladığım kadarıyla kasık bel sırt ağrısı bunlar da olabilecek şeylermiş netteki dr sitelerinde falan da yazıo bunlar , o yüzden endişlenmyelim bence, amcım kimseyi tedirgin etmek değil üzdüysem özür dilerim

tamam canım ozaman sezaryan yaptırman daha mantıklı 2kez acı çekmemiş olursun
ben hiç sormadımm dogum şeklini biraz erken diye düşünüyorum galiba
6ayıma bigeliyim allahın izniyle sormaya başlarım ozaman

canım ya seni olumsuz etkileyecek şeyleri okuma derim bazen çok bilmekte iyi olmuyor
hele elimizin altında internet varken bu biraz daha zor oluyor
acaba bendedemi böyle olacak endişesine kapılıyoruzz onun içinn rahat oll
güzell şeyler düşünn

benim doktorumda sezeryan diyo. zaten bende normal istemiyorum allah hakkımızda hayırlısını versin.

canım senin yazdığınla ilgili değil hemen hemen her topikde bi olumsuzluk yaşayan var bende okuduğumda hemen kendime yorumluyorum allah hepimizi korusun..neden demiş büyükler allah tamamına erdirsin diye .

sor tabi hem kendini hazırlarsın sen ne olsun istiyosun..benim annem diyo aklın varsa sezeryan ol diye:)))))

yaaa neden sezaryan diyoki
kendisi çokmu sıkıntı çekmiş acaba
benim çevremdeki herkeste normal yap kurtul diyolar
ben ise kararsızım inan
dr. bakalım ne diyecek eger oda sezaryan derse sezaryan olur

ayy yarın 18+0 oluyorummm

gece rüyamda kızbebek dogurdum ama erken dogum yapıyomuşum
dr.dan bana verin bende kalsın diyorum ama veremeyiz diyolarrr
sabah bikorkuyla kalktımmm

hemen tabirlere baktım ama kötü biyorum yoktu çok şükürr

3lü taramamda çok şükür güzell çıktıbugün ögrendimm

ya aşk olsunn ben sana kırılmadımda kızmadım da lütfen böle düşünme asıl böle düşünürsen üzülürümm tabiki tek amacının bilgilendirmek olduğunu biliyorummm bu benim hassasslığımla ve herşeyii kendimde arammala alakalı yani sorun sende değil tatlım tamamenn bende:) burdan çok şey öğreniyoruz birbiirimizden bunun farkındayımm..

cnm verdiğin bilgiler ve rahatlatman için teşekkürr edrimmmm keşke bende senin gibi herşeye böyle pozitif bakıp mantıklı düşünebilsemmm.

gözün aydın cnm sonuna kadar böle güzel sonuçlarr alırsın inşallahh valla bende okadar kabuslar görüyodumkii bi ara bebeişşle ilgili düşün 1 gün örümcek adam doğurduğumu gördüm erken doğumla daha neler neler hepimiz yaşıyoruz bunlarıı..hakkımızda hayırlsıı olur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…