2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım allah hayır etsin rüyanı..demekki tam zamanında doğurucaksınn:))))))
ohh 18 ler de geldi

yaaa neden sezaryan diyoki
kendisi çokmu sıkıntı çekmiş acaba
benim çevremdeki herkeste normal yap kurtul diyolar
ben ise kararsızım inan
dr. bakalım ne diyecek eger oda sezaryan derse sezaryan olur

evet canım biz 3 kardeşiz biraz zorlanmış hatta birazdan dahada fazla..normal doğumunda riskleri var benim için en güzeli sezeryan diye düşünüyorum.....ama ben büyük konuştum allahım çocuk sahibi olıyım ikiz olsun normal doğurmaya razıyım çatır çatır doğururum dedimm:)inşallah saatine gelmemiştir allahın...

ya allah iyiliğinii versin.. rüyan hayır olsun .örümcek adam:))))))))) bende ilk öğrendiğimde heran aklımdaydı hamilelelik rüyalarım bile bununla ilgiliydi şimdi alıştım heraldee ...
bide hamileler çok rüya ve kabus görürümüş ve rüyalarının yorumu olmazmış diye duydum.

ya allah iyiliğinii versin.. rüyan hayır olsun .örümcek adam:))))))))) bende ilk öğrendiğimde heran aklımdaydı hamilelelik rüyalarım bile bununla ilgiliydi şimdi alıştım heraldee ...
bide hamileler çok rüya ve kabus görürümüş ve rüyalarının yorumu olmazmış diye duydum.

ecrincin zambakta sormustu onun sorusunu cevaplamıstım bende bir basit birde myom kist var o yüzden sezeryan olacagım ama dr hersey normal giderse normal dogumda olabilir ama senin icin sezeryan daha uygun dedi ve kısaca zaten tüp bebegide normal doguma bırakmayı tercih etmiyorum dedi. Bu belkide doktorun kendi fikridir bilemiyiorum ben zaten sezeryan olacak diye bekliyordum o yüzden hic sormadım neden sezeryan öneriyorsunuz diye. Ayrıca burda hepimiz biseyler paylasıyoruz tabiki birbirimizi rahatlatacağız ama ben biraz seninde dediğin gibi rahatım yani öyle olmazsam 9 ayı bitiremem heralde cok sükürki hamileliğimde cok güzel geçiyo Biraz fazla araştırma yapıyoruz sanırım bazı konularda fazla okumakta iyi olmuyo gereksiz korkulara kapılabiliyoruz ben simdi baska topiklere pek ugramıyorum niye moralimi bozayımki ve inan bazende hic aslı olmayan seyler yazılıyo can sıkmaya gerek yokki.

Burcucum benim kuzenim p.tesi gün dogum yaptı hep normal dogum istiyordu ama 2cm acılması olunca hastaneye gitmisler bir türlü doguramamıs sonra bakmıslarki bebege kordon dolanmış o yüzden doğuramıyo hemen acil olarak sezeryanla aldılar bebegi yani bu isler birazda kısmet isi senin düsünmene pek kalmıyo canım uzun vadede plan yapmamak ve büyük konusmamak lazım :) Kuzenimde kesinlikle sezeryan istemiyorum diyodu ama eli mahkum sezeryan yaptı doğumunu :) Bence en doğrusu kararı doktorlara bırakmak ben doktoruma güveniyorum bana hangisi uygunsa onu yaptıracak. Normal dogumda sancı cekmek var sezeryanda doğum sonra acı cekmek var yani hic acı cekmeden doğum yapmak diye bisey yok canım. Ama sezeryanda olsa o epidural cıkmıyo ve hastaneden cıkana kadar en azından agrı hissetmiyorsun zaten 2gün hastanede kalıyorsun eve cıkarkende biraz hafiflemiş oluyorsun 2günü atlattıgın icin.

şirinetuğba hani bi laf vardır sen plan yaparsın kader sana gülermiş gerçekten öyle şuan yeterki kendimiz ve bebeklerimiz için en hayırlı olanı versin allah..ben oldum olsı korkmuşumdur doğumlardan belkide çok film izlemektendir geçenlerde internetten bakıcaktım doğumlara vazgeçtim tabi ne kadar acıda çeksek bebeği kucağımıza verince kokusunu alınca herşey unutulucak ..alah sağlık versin benim dr tüp bebeklerin değerli olduğunu söyleyerek sezeryan diyo çünkü normal doğumun komplikasyonları varmış aslında tüm bebekler değerli ama bizler manen ve madden daha fazla uğreştığımız için sanırım..

burcucum belki benim dr da o yüzden sezeryan yapıyordur tüp bebekleri cok ayrıntılı sormadım ben. Zaten normalde yapmıs olsam kistler icin tekrar ameliyat olmam lazım hic değilse bir taşla iki kuş vurmuş olurum diye düşünüyorum. Simdide genel anastezimi yoksa epiduralmi olmalı onu düsünüyorum. Epidural cok iyi diyolar ama ben biraz panik yaparım tansiyonum falan oynar diye genel istiyordum iste anlattığım kuzenimde korkma sakinlestirici igne yapıyolar dedi bende beni uyutun dedim ama gerek kalmadı igneyi vurunca pamuk gibi oldum dedi :) tabi onun doğumu biraz panik gectigi icin uyumak istemiş ama yapmamıslar.

mrb arkadaşlar havayı güzel buldunuz kendinizii dışarı attınız dimiiii hiçbiriiniz girmemişiniz burcucumm cnm doğum günün mutluu olsun sevdiklerinle ve bebişinle nice mutlu yıllaara tatlımm

BURCUUUUU
dogum günün kutlu olsunnnnn
güzell ve mutlu yıllaraaaaaa
sevdikklerinleee

canım çoook teşekkür ederim iyi dileklerin için ......inşallah seneye bebiş yanımda olur tabiki hepimizinnn...
bugün bebişe bi sürü şey aldık bebek arabasını bile aldım allah kullanmayı nasip etsin:)))şimdi biraz pişmanım çok erken aldım diye...resimlerini ekliycem:))kocam kafayı yiycek kapatamıyoruz arabayı kitlenmiyo((((

burcucum doğum gününü gecte olsa kutlarım. Haftasonu havanında iyi olmasını fırsat bilip kendimi dışarıya attım o yüzden nete giremedim hiç. Ben haftasonu sürekli gezdim ama bebiş için bişey almadım (nasıl olduysa) Pazar gün anneler günü olduğu için anneme ve kayınvalideme hediye aldım o yüzden çıktım dışarıya. Artık bizde anneyiz bakalım bize hediye gelicekmi bebişlerden :)

Burcucum dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara.....benım cuma gunu ayrıntılı ultrasonum vardı..cok sukur ıyılermıs mınıklerım..hıc bır sıkıntı yok....

çok teşekkür ederimm:))ben bu hafta içi alıcam anneme hediye kayınvaldem balıkesirde yaşıyo onda telefon açıcam bi tek seneye değil ben bu anneler günüde aldırıcam kendime::)))...
havalar şimdi tam bizlik 2 ay sonra sıcak basınca dışarı nasıl çıkarız bilmem bizim genelde son ayımız ağustos tam sıcaklar allah yardımcımız olsunn..bu havaları değerlendirelim..
ben bi sürü şey aldım ama arabanın kilidinde problem varmış eşim götürdü yenisiyle değiştiriceklermiş..nevresim takımı pike takımı yastık sepet ama ıvır kıvır koymak için olandan bide battaniye bide hastene çıkışı aldık.civildende ucuza kollu badi aldım..hep dua ederek kaldırıyorum allah kullanmayı nasip etsin diye..
bide ilk defa dün 5 ayın sonunda kendim evi süpürdüm:)))toz aldım banyoyu temizledim ilk tırstım ama çok şükür bişey olmadı..

Burcucum dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara.....benım cuma gunu ayrıntılı ultrasonum vardı..cok sukur ıyılermıs mınıklerım..hıc bır sıkıntı yok....

arzucum çok sağol sonunda 31 de oldumm:))....
ay çok sevindim çok şükür darısı başıma 10 mayısda benimde randevum var büyük ihtimal yapılacak inşallah iyi çıkar...
ya çikolatada yedim sanki hissetmiyorum bugün hareketlerini çok dinliyorum kendimi kafayı cozurtucam sonunda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…