ayy yarın 18+0 oluyorummm
gece rüyamda kızbebek dogurdum ama erken dogum yapıyomuşum
dr.dan bana verin bende kalsın diyorum ama veremeyiz diyolarrr
sabah bikorkuyla kalktımmm
hemen tabirlere baktım ama kötü biyorum yoktu çok şükürr
3lü taramamda çok şükür güzell çıktıbugün ögrendimm
yaaa neden sezaryan diyoki
kendisi çokmu sıkıntı çekmiş acaba
benim çevremdeki herkeste normal yap kurtul diyolar
ben ise kararsızım inan
dr. bakalım ne diyecek eger oda sezaryan derse sezaryan olur
gözün aydın cnm sonuna kadar böle güzel sonuçlarr alırsın inşallahh valla bende okadar kabuslar görüyodumkii bi ara bebeişşle ilgili düşün 1 gün örümcek adam doğurduğumu gördüm erken doğumla daha neler neler hepimiz yaşıyoruz bunlarıı..hakkımızda hayırlsıı olur umarım..
gözün aydın cnm sonuna kadar böle güzel sonuçlarr alırsın inşallahh valla bende okadar kabuslar görüyodumkii bi ara bebeişşle ilgili düşün 1 gün örümcek adam doğurduğumu gördüm erken doğumla daha neler neler hepimiz yaşıyoruz bunlarıı..hakkımızda hayırlsıı olur umarım..
kızlar hepinizi öpüyorummmm....
şirinetuğba hani bi laf vardır sen plan yaparsın kader sana gülermiş gerçekten öyle şuan yeterki kendimiz ve bebeklerimiz için en hayırlı olanı versin allah..ben oldum olsı korkmuşumdur doğumlardan belkide çok film izlemektendir geçenlerde internetten bakıcaktım doğumlara vazgeçtim tabi ne kadar acıda çeksek bebeği kucağımıza verince kokusunu alınca herşey unutulucak ..alah sağlık versin benim dr tüp bebeklerin değerli olduğunu söyleyerek sezeryan diyo çünkü normal doğumun komplikasyonları varmış aslında tüm bebekler değerli ama bizler manen ve madden daha fazla uğreştığımız için sanırım..
ecrincin zambakta sormustu onun sorusunu cevaplamıstım bende bir basit birde myom kist var o yüzden sezeryan olacagım ama dr hersey normal giderse normal dogumda olabilir ama senin icin sezeryan daha uygun dedi ve kısaca zaten tüp bebegide normal doguma bırakmayı tercih etmiyorum dedi. Bu belkide doktorun kendi fikridir bilemiyiorum ben zaten sezeryan olacak diye bekliyordum o yüzden hic sormadım neden sezeryan öneriyorsunuz diye. Ayrıca burda hepimiz biseyler paylasıyoruz tabiki birbirimizi rahatlatacağız ama ben biraz seninde dediğin gibi rahatım yani öyle olmazsam 9 ayı bitiremem heralde cok sükürki hamileliğimde cok güzel geçiyoBiraz fazla araştırma yapıyoruz sanırım bazı konularda fazla okumakta iyi olmuyo gereksiz korkulara kapılabiliyoruz ben simdi baska topiklere pek ugramıyorum niye moralimi bozayımki ve inan bazende hic aslı olmayan seyler yazılıyo can sıkmaya gerek yokki
.anladım cnm evet sana sezeryan daha mantıklı.
ama tüp bebek kıymetlii aman sezeryanla alalım diyen doktorlar varsa ben onlara katılamıcamm normal doğum en sağlıklısı gibi geliyor bize eziyeti çok olsada doktorumda benimle aynı fikirde.
evet haklsıın biz herşeyi çok inceleyip öğreniyoruz ayrıntılım çekilirken benn yorumladım bebişe ken giden damarları incelerken doktorum şaşırdı tebrik edrim valla böle bilinçli muayneye gelen hastalarıma bayılıyorum dedi:)internet herşeyi öğretiyo ama bazende iyi olmuyoo maalesef boşuna vesvese yapmamıza neden oluyor
BURCUUUUU
dogum günün kutlu olsunnnnn
güzell ve mutlu yıllaraaaaaa
sevdikklerinleee
mrb arkadaşlar havayı güzel buldunuz kendinizii dışarı attınız dimiiii hiçbiriiniz girmemişiniz burcucumm cnm doğum günün mutluu olsun sevdiklerinle ve bebişinle nice mutlu yıllaara tatlımm
burcucum doğum gününü gecte olsa kutlarım. Haftasonu havanında iyi olmasını fırsat bilip kendimi dışarıya attım o yüzden nete giremedim hiç. Ben haftasonu sürekli gezdim ama bebiş için bişey almadım (nasıl olduysa) Pazar gün anneler günü olduğu için anneme ve kayınvalideme hediye aldım o yüzden çıktım dışarıya. Artık bizde anneyiz bakalım bize hediye gelicekmi bebişlerden :)
Burcucum dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara.....benım cuma gunu ayrıntılı ultrasonum vardı..cok sukur ıyılermıs mınıklerım..hıc bır sıkıntı yok....
ya yavrum sen süpersinnn de nie bukadar acele ediyosunn araba sını bile aldın demekk helel olsun valla rabbim güzell günlerde kuyllanmanı nasip etsin diyimmm bizde dün eşimle oda bakamaya gitiikk beğendik sayılır 1 tanesini sanırım o olucak bebk arabalrınada baktık:) ama sadece fikir olsun die
ilk defa ellerimle oğluma 3 parça bişe aldım onlar bile beni çokmutlu etmeye yettii hı bide şey srucam hani bu aldığınız tulumların uzun kollu olanaların el kısmı kapama yeri varmıı eldiven yerine ben ghezdiğim mağaazalarda göremedim hangii markalarda mevcut acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?