arzucum çok sağol sonunda 31 de oldumm:))....
ay çok sevindim çok şükürdarısı başıma 10 mayısda benimde randevum var büyük ihtimal yapılacak inşallah iyi çıkar...
ya çikolatada yedim sanki hissetmiyorum bugün hareketlerini çok dinliyorum kendimi kafayı cozurtucam sonunda.....
burcu cnm güle güle kullanın arabanızı ne marka aldınız paylaşsana bizimle...
kızlar ya kusura bakmayın ben bu topiği unutmuş vaziyetteyim
yeni keşfettim önceleri çok takip ediyodum
bizimde cicilerimiz ağustos anneleri topiğinde bundan sonra burayada eklerim..
ya yavrum sen süpersinnn de nie bukadar acele ediyosunn araba sını bile aldın demekk helel olsun valla rabbim güzell günlerde kuyllanmanı nasip etsin diyimmm bizde dün eşimle oda bakamaya gitiikk beğendik sayılır 1 tanesini sanırım o olucak bebk arabalrınada baktık:) ama sadece fikir olsun die
ilk defa ellerimle oğluma 3 parça bişe aldım onlar bile beni çokmutlu etmeye yettii hı bide şey srucam hani bu aldığınız tulumların uzun kollu olanaların el kısmı kapama yeri varmıı eldiven yerine ben ghezdiğim mağaazalarda göremedim hangii markalarda mevcut acaba ?
arzucum çok sağol sonunda 31 de oldumm:))....
ay çok sevindim çok şükürdarısı başıma 10 mayısda benimde randevum var büyük ihtimal yapılacak inşallah iyi çıkar...
ya çikolatada yedim sanki hissetmiyorum bugün hareketlerini çok dinliyorum kendimi kafayı cozurtucam sonunda.....
ohh ne güzelll ciciler almışınnnçok teşekkür ederimm:))ben bu hafta içi alıcam anneme hediye kayınvaldem balıkesirde yaşıyo onda telefon açıcam bi tek seneye değil ben bu anneler günüde aldırıcam kendime::)))...
havalar şimdi tam bizlik 2 ay sonra sıcak basınca dışarı nasıl çıkarız bilmem bizim genelde son ayımız ağustos tam sıcaklar allah yardımcımız olsunn..bu havaları değerlendirelim..
ben bi sürü şey aldım ama arabanın kilidinde problem varmış eşim götürdü yenisiyle değiştiriceklermiş..nevresim takımı pike takımı yastık sepet ama ıvır kıvır koymak için olandan bide battaniye bide hastene çıkışı aldık.civildende ucuza kollu badi aldım..hep dua ederek kaldırıyorum allah kullanmayı nasip etsin diye..
bide ilk defa dün 5 ayın sonunda kendim evi süpürdüm:)))toz aldım banyoyu temizledim ilk tırstım ama çok şükür bişey olmadı..
hihihi artık burayı ekledim kontrol paneline bi nefes kadar yakın sayılırım
ya yavrum sen süpersinnn de nie bukadar acele ediyosunn araba sını bile aldın demekk helel olsun valla rabbim güzell günlerde kuyllanmanı nasip etsin diyimmm bizde dün eşimle oda bakamaya gitiikk beğendik sayılır 1 tanesini sanırım o olucak bebk arabalrınada baktık:) ama sadece fikir olsun die
ilk defa ellerimle oğluma 3 parça bişe aldım onlar bile beni çokmutlu etmeye yettii hı bide şey srucam hani bu aldığınız tulumların uzun kollu olanaların el kısmı kapama yeri varmıı eldiven yerine ben ghezdiğim mağaazalarda göremedim hangii markalarda mevcut acaba ?
hihihi artık burayı ekledim kontrol paneline bi nefes kadar yakın sayılırım
fıstık bu tarz giysiler 10 günden başka kullanılmıyomuş çünkü bebek ilk zamanlar çabuk büyüdüğü için ayağı yada kolu giysinin içinde iki büklüm kalıyomuş...buda bebeğin büyümesine engel oluyomuşecrin senin bahsettiğin kolları eldivenli gibi olan giysiler bazı bebek mağazalarında oluyo sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada kocabey pasajından almış kuzenim bebegine giydirdik cok kullanışlı geldi bana en azından bebeğin eldivenini ayrıca giydirmeye falan gerek yok yada ayrıca eldiven almaya ben zaten almamıstım eldiven hastane cıkıslarının icinde var nasılsa iki tane yeter heralde bir tanede senin dedigin takımlardan alıcam zaten
canım ya kontrol panelıne nasıl eklenıyor...beceremedımmm((
burada paylaşmamaıştım 15 gün önce dr kontrolümde ultrasonda dr bebeğin aşağıda demişti sancın varmı diye sorduğunda yok dedim tedbir amaçlı 20 dk nst ye bağlandım sancı çıkmadı...
bugün yine dr kontrolüm var ve çok korkuyorum yine aynı şeyleri söyleyecek diye
bu sabah kalktığımda aynanın karşısına geçtiğimde göbeğimin aşağıda olması dikkatimi çekti
inş bu bi sorun haline gelmez kızlar yaaa
çok korkuyorum güne morel bozukluğuyla başladım inş böyle devam etmez...
korkma canım kendini ve bebeğinide huzur etme bebek sonralardan yukarı çıkıyor herkesin karnı burnunda olucak diye birşey yok benimde karnım 29.haftada olmamıza rağmen yukarıda değil bana göre o kişinin karın şekliyle alakalı bana sadece kilolu duruyorsun diyorlar o kadar hala hamile olduğumu anlamayan var ne kadar rahat olursak o kadar sıkıntısız ve sağlıklı hamilelikle devam ederiz kafaya taktıkça sorunlar çoğalıyor sanki inşallah bugün güzel haberler alıp sevinçle gelirsin bakalım kızın kaç gr. olmuş annesi.
merhaba güzel anneler nasılsınız ben baya bi yorgunum okul çok yoğun anneler günü kutlamasında bizim okul görevli bilgisayarcı ben olunca işler fazlalaştı. haftaya da bir geçse yarın gidebilirsem tetanoz aşımın 2si vuruncam haftaya veya sonraki hafta da şeker yüklemesi umarım hiç birinde sorun çıkmaz yeni ciciler aldım hafta sonu bebeğime. istabula gittik alışverişe. çıtçıtlı bodyler,tulum, pijama derken baya bi eksik gördük. hastane çıkışı da galiba idil 20li seti alacağım . kızlar göğüs çatlakları için 7. aydan itibaren krem kullanmak lazımmış yoksa emzirmede çok sorun olabiliyormuş. lansinohta indirim vardı jokerde ama kaçırdık dün tam alacaktık netten bir baktık ki bitmiş indirim. bizden haberler böyle sevgiyle ve bebeğinizle huzurla kalın
merhaba güzel anneler nasılsınız ben baya bi yorgunum okul çok yoğun anneler günü kutlamasında bizim okul görevli bilgisayarcı ben olunca işler fazlalaştı. haftaya da bir geçse yarın gidebilirsem tetanoz aşımın 2si vuruncam haftaya veya sonraki hafta da şeker yüklemesi umarım hiç birinde sorun çıkmaz yeni ciciler aldım hafta sonu bebeğime. istabula gittik alışverişe. çıtçıtlı bodyler,tulum, pijama derken baya bi eksik gördük. hastane çıkışı da galiba idil 20li seti alacağım . kızlar göğüs çatlakları için 7. aydan itibaren krem kullanmak lazımmış yoksa emzirmede çok sorun olabiliyormuş. lansinohta indirim vardı jokerde ama kaçırdık dün tam alacaktık netten bir baktık ki bitmiş indirim. bizden haberler böyle sevgiyle ve bebeğinizle huzurla kalın
Ben aşımı yeni oldum..Bayağı ağrıtıyo...23 ile 28. haftalar arasında yapılıyomuş...Bu arada bebeği de koruyomuş...Tam bir ay sonra bi tane daha varmış...
3doz şeklinde oluyor diye biliyorum aşıyı
20.haftada olması gerekmiyormu ilk doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?