2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

burcu cnm güle güle kullanın arabanızı ne marka aldınız paylaşsana bizimle...
kızlar ya kusura bakmayın ben bu topiği unutmuş vaziyetteyim
yeni keşfettim önceleri çok takip ediyodum
bizimde cicilerimiz ağustos anneleri topiğinde bundan sonra burayada eklerim..

kızlar sizinlede paylaşmak istedim
ben 1 2 tane bebişime ayaklı yani patikli alt almıştım annem dedi kızım bak bunlar en fazla 1 hafta 10 gün giyer daha fazla giyemez boyları uzadığı için dizinden bükülüyo ayağı olmuyo dedi sonra annemin bunu demesi üzerine bi iki kişiye danıştım onlarda doğruladı ve evet kullanılmıyo hatta bebeğin bacağı eşortman altında bükülü duruyo buda bebeğin boyunun uzamasına engel oluyo dedi gerçektende mantıklı geldii..
ayrıca birde şu baştan aşağı tulumlar varya tek parça onlarda çok kullanılmıyomuş aynı şekilde onlarda boy uzamasına engel oluyomuş...bide bebek altını kirlettiğinde alt giysisi battığında komple soymak gerekiyomuş bebeği..
en güzel alınacak kıyafetler alt üst ayrı ve alt giysinin patikli olmamasıymış..
bilginize...

bende 31 yasndayım:))ınsallahhh senınde ıyı cıkar sonucların...kendını fazla dınleme ben hareket edeceklermı dıe bekledıgımde etmıyorlar...ansızın hıssedıyorum hareketleri.

evet buraya çok sık yazmıyorsunn
arada bakıyorumm diger topiklerdesinnn
ama burayada sık ugra

ecrin insan mutlu olmazmı yaaa
iyi günlerde kullansınn bebişin inşallahh
ama bu bahsettigin tulumların varlıgından bile haberim yok

daha güzell yaşlara inşallahh
10mayısa bişey kalmadı
aferin sana buarada başka dr.ada gitmedinnn
kendinide dinleme sakın hareket konusunda
ohh ne güzelll ciciler almışınnn
kasma kendini iş yapıyorum diye
tabiki yorulmada
bişey olmaz allahın izniyle canım yaa rahat ollll

ecrin senin bahsettiğin kolları eldivenli gibi olan giysiler bazı bebek mağazalarında oluyo sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada kocabey pasajından almış kuzenim bebegine giydirdik cok kullanışlı geldi bana en azından bebeğin eldivenini ayrıca giydirmeye falan gerek yok yada ayrıca eldiven almaya ben zaten almamıstım eldiven hastane cıkıslarının icinde var nasılsa iki tane yeter heralde bir tanede senin dedigin takımlardan alıcam zaten

fıstık bu tarz giysiler 10 günden başka kullanılmıyomuş çünkü bebek ilk zamanlar çabuk büyüdüğü için ayağı yada kolu giysinin içinde iki büklüm kalıyomuş...buda bebeğin büyümesine engel oluyomuş
giysilerinizi özellikle 2 parçalı ve patikli alt saçmeyin diye uyarıyolar
bilginize...
canım ya kontrol panelıne nasıl eklenıyor...beceremedımmm((

sayfanın başında ilk yorumun üstünda sağda seçenekler var oraya tıkla ve konuya abone ol de oradan cnm

burada paylaşmamaıştım 15 gün önce dr kontrolümde ultrasonda dr bebeğin aşağıda demişti sancın varmı diye sorduğunda yok dedim tedbir amaçlı 20 dk nst ye bağlandım sancı çıkmadı...
bugün yine dr kontrolüm var ve çok korkuyorum yine aynı şeyleri söyleyecek diye
bu sabah kalktığımda aynanın karşısına geçtiğimde göbeğimin aşağıda olması dikkatimi çekti
inş bu bi sorun haline gelmez kızlar yaaa
çok korkuyorum güne morel bozukluğuyla başladım inş böyle devam etmez...

korkma canım kendini ve bebeğinide huzur etme bebek sonralardan yukarı çıkıyor herkesin karnı burnunda olucak diye birşey yok benimde karnım 29.haftada olmamıza rağmen yukarıda değil bana göre o kişinin karın şekliyle alakalı bana sadece kilolu duruyorsun diyorlar o kadar hala hamile olduğumu anlamayan var ne kadar rahat olursak o kadar sıkıntısız ve sağlıklı hamilelikle devam ederiz kafaya taktıkça sorunlar çoğalıyor sanki inşallah bugün güzel haberler alıp sevinçle gelirsin bakalım kızın kaç gr. olmuş annesi.

cnm çok sğl verdiğin morel için...
inş dediğin gibidir cnm benim...
inş dr amcamız güzel hbrler veririr bize...

merhaba güzel anneler nasılsınız ben baya bi yorgunum okul çok yoğun anneler günü kutlamasında bizim okul görevli bilgisayarcı ben olunca işler fazlalaştı. haftaya da bir geçse yarın gidebilirsem tetanoz aşımın 2si vuruncam haftaya veya sonraki hafta da şeker yüklemesi umarım hiç birinde sorun çıkmaz yeni ciciler aldım hafta sonu bebeğime. istabula gittik alışverişe. çıtçıtlı bodyler,tulum, pijama derken baya bi eksik gördük. hastane çıkışı da galiba idil 20li seti alacağım . kızlar göğüs çatlakları için 7. aydan itibaren krem kullanmak lazımmış yoksa emzirmede çok sorun olabiliyormuş. lansinohta indirim vardı jokerde ama kaçırdık dün tam alacaktık netten bir baktık ki bitmiş indirim. bizden haberler böyle sevgiyle ve bebeğinizle huzurla kalın

cnm jokerde indirim pazar günü sondu ama indirimler daha çok olur merak etme
ama yinede o kremi pahalı mahalı temşn etmemiz lazım ne olur ne olmaz...
cicilerinizi gördüm güle güle kullanın
bu arada bursada varmı bilmiyorum ama e bebekte 250 liraya 50 lira hediye çeki vardı devam ediyomu bilmiyorum bebek arabası falan alırken iyi olurdu aslında..

Merhaba kızlar..
Bende agustos eylül gibi bekliyorum bebeğimiii..Allahım bu zorlu yolda hepimizi muvaffak etsin inşallahhhh..
Jokerdeki krem indirimini bende görmüştüm canım bende senin gibi kacırdım..Dün başka bir sitede buldum ve sipariş etttim..Doğumdan 2-3 ay önce başlayın diyorlar..İnşallah fayda görürüz..

Ben aşımı yeni oldum..Bayağı ağrıtıyo...23 ile 28. haftalar arasında yapılıyomuş...Bu arada bebeği de koruyomuş...Tam bir ay sonra bi tane daha varmış...

3doz şeklinde oluyor diye biliyorum aşıyı
20.haftada olması gerekmiyormu ilk doz

bana sağlık oacağından geldiler aşı için ama doktorum ben yaptır da yaptırmada dmek istemem ama ben şahsen yaptırmadımm sonuçtaaa güvenilir bi yerde doğumunu yaptırıcaksın dedii ben ayptırmadım kızlar yaptırmıcamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…