ecrin senin bahsettiğin kolları eldivenli gibi olan giysiler bazı bebek mağazalarında oluyo sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada kocabey pasajından almış kuzenim bebegine giydirdik cok kullanışlı geldi bana en azından bebeğin eldivenini ayrıca giydirmeye falan gerek yok yada ayrıca eldiven almaya ben zaten almamıstım eldiven hastane cıkıslarının icinde var nasılsa iki tane yeter heralde bir tanede senin dedigin takımlardan alıcam zaten
kızlar sizinlede paylaşmak istedim
ben 1 2 tane bebişime ayaklı yani patikli alt almıştım annem dedi kızım bak bunlar en fazla 1 hafta 10 gün giyer daha fazla giyemez boyları uzadığı için dizinden bükülüyo ayağı olmuyo dedi sonra annemin bunu demesi üzerine bi iki kişiye danıştım onlarda doğruladı ve evet kullanılmıyo hatta bebeğin bacağı eşortman altında bükülü duruyo buda bebeğin boyunun uzamasına engel oluyo dedi gerçektende mantıklı geldii..
ayrıca birde şu baştan aşağı tulumlar varya tek parça onlarda çok kullanılmıyomuş aynı şekilde onlarda boy uzamasına engel oluyomuş...bide bebek altını kirlettiğinde alt giysisi battığında komple soymak gerekiyomuş bebeği..
en güzel alınacak kıyafetler alt üst ayrı ve alt giysinin patikli olmamasıymış..
bilginize...
cnm ben bilgimi sizlerle paylaştım ve herkeste doğruladıya bebeğin boyunun uzamasını engellemez sanmam ama evet çok kısa süreli kullanabiliriizzz ilk aylarda bebeğin devamlı büyümesinden dolayıı ama ben tek parçalı yada ayaklı altlara bayılıyorum çok ciic duruyolarr ilk 3 ay bebekta tek parça tulumlar güzel duruyor zaten ilerki zmanalrda giyemiyolarrr yanlış belki am aben hep tulum alıyorum tek parça.
ecrincim bende iki tane hastane cıkısı aldım iki tanede tek üst zıbın aldım 1-2 ay onları kullanırız heralde sonra üc tane alt üst altı patikli takım aldım ama ay olarak 6-9 ay olarak aldım ben hep 3. ayda giyecegi giysileri 6-9 aylık aldım yani hep ayına göre değilde bir büyük boyunu aldım. Çıtcıtlı badyleride cok fazla aldım belki 20 tane bady var ama hepsi boyboy ve kolsuz, yarım kollu ve kollu şeklinde. 1 yasına kadar kullanabilecegi kadar bady var suanda.Onlara ilave olarak 4-5 adet tulum aldım onlarıda hep 12aylık aldım. Bir tane üçlü takım aldım yelek, penye ve alttan oluşan esofman takımı gibi bisey.4-5 tane penye yelek aldım 3-6 ve 9-12 ay. Çünkü yeni bebekte yünlü şeyler olmuyormuş. İki tane uzun kollu penye bluz aldım. 1 tane salopet aldım yine 12-15ay.Bir tane trençkot aldım. Bir tane penye elbise aldım.Valla aklıma bunlar geliyo simdilik belki dahada almıs olabilirim :) ama annem hep büyük al dedi bebekler cok cabuk büyürler olmaz aldıkların dedi o yüzden ben genelde büyük aldım.Mesela 3. ayında giyecegi giysiyi 9aylık olarak aldım.
Sende hep tulum alma bence alt üst takımlar daha kullanışlı diyolar. Ben bir tanede sortlu tulum gibi bisey aldım ama onu giyebilirmi bilmiyorum hosuma gitti aldım :)
cnm sende aldıklarını güle güle kullan.sizler neden foto eklemiyosunuz aldıkalrınızı...
kızlar siz sadece bu topiktemi yazışıyonuz yani doğum yapacağınız ayın topiklerine uğruyomusunuz..hiç görmedim ağustos annelerinde sizleri
kızlar siz sadece bu topiktemi yazışıyonuz yani doğum yapacağınız ayın topiklerine uğruyomusunuz..hiç görmedim ağustos annelerinde sizleri
ecrincim bende iki tane hastane cıkısı aldım iki tanede tek üst zıbın aldım 1-2 ay onları kullanırız heralde sonra üc tane alt üst altı patikli takım aldım ama ay olarak 6-9 ay olarak aldım ben hep 3. ayda giyecegi giysileri 6-9 aylık aldım yani hep ayına göre değilde bir büyük boyunu aldım. Çıtcıtlı badyleride cok fazla aldım belki 20 tane bady var ama hepsi boyboy ve kolsuz, yarım kollu ve kollu şeklinde. 1 yasına kadar kullanabilecegi kadar bady var suanda.Onlara ilave olarak 4-5 adet tulum aldım onlarıda hep 12aylık aldım. Bir tane üçlü takım aldım yelek, penye ve alttan oluşan esofman takımı gibi bisey.4-5 tane penye yelek aldım 3-6 ve 9-12 ay. Çünkü yeni bebekte yünlü şeyler olmuyormuş. İki tane uzun kollu penye bluz aldım. 1 tane salopet aldım yine 12-15ay.Bir tane trençkot aldım. Bir tane penye elbise aldım.Valla aklıma bunlar geliyo simdilik belki dahada almıs olabilirim :) ama annem hep büyük al dedi bebekler cok cabuk büyürler olmaz aldıkların dedi o yüzden ben genelde büyük aldım.Mesela 3. ayında giyecegi giysiyi 9aylık olarak aldım.
Sende hep tulum alma bence alt üst takımlar daha kullanışlı diyolar. Ben bir tanede sortlu tulum gibi bisey aldım ama onu giyebilirmi bilmiyorum hosuma gitti aldım :)
bende seni görüyorum tatlım diğer topiklerde bende diğerleriine yazmıyorum tek düzenli takip ettiğim topikk burasııı ama ben artık niludan dolayı çok endişeleniyorum umarım en kısa zmanda ii hbr lerini alırıızz
yavrumm hayırlı uğurlu olsunn güle güle kullanda sen ne yapmışın ölee bebiş doğduğunda 1 lokma oluyorrr sen 9_12 12_15 ten bahsed,iyosunn ilk aylar okadar çok kıyafet değiştiriyosunki her altına yaptığındaa soy baştann barii 3_6 alsaydınn diğerlerii çok büyük giydiremssiinn zaten şimdidenn 1 sene sonra giyeceği şeyleri nie aldınkii biz her aldığımızı 0_3 ay alıyoruzz 3_6 bile almayoruz tabi oda lazım ama onu doğduktan sonrada gelişimine göre alabikiriim neticede bana iilk aylar lazım olnalarr gereklii acil diye düşünüyorumm tabiki bu benim fikrimm:)
ecrin yazdığım gibi zaten badyler cok kullanılıyor diye herboydan aldım. İki tane hastane çıkışı+ 2tane üst zıbın ve 3-6 aylık 3takım aldım patikli.İki kuzenimde doğum yaptı biri 4 aylık diğeri 10 günlük ve bebekler 15günde bile farkediyormuş yani seninde aldığın 0-3 aylık giysileri bebeğiin 1ay falan giyebilecek canım o yüzden bende aldığım seyleri boy boy aldım.Ve tabiki sadece aldıklarımla 1 yasını tamamlasın diye bi cabamda olmayacak cok hosuma giden biseyler görürsem yine alırım.Ama 12 ay icin olan giysileri 9 aylıkken falan giyebiliyorlarmış.Bide benim aldığım seyler genelde bady onlar her mevsim ve bedene göre ve cok sık kirlenen ve yıkanan seyler o yüzden bol aldım ben.Ama günlük giysiler yada gezme giysileri almadım pek aldıklarımda kücük zaten.Ben yakınlarımdan duyduklarıma göre almayı tercih ettim cünkü onlar benden tecrübeli cok kücük seyler almamamı cünkü cok cabuk büyüdükleri ve alınan seylerin giyilmediği söylendi hatta diğer topiklerdede okuduysan hep bu söyleniyor.
iyi yapmışın güle güle giysin inşallah dediğin gibi çok çabuk büyüyolar bide hediye falanda gelir zaten yeni doğan takımları 9aylığı 6 aylıkken giyiyolar bedenleri oluyo en fazla kollarını kıvırırsın inşallah tosuncuk olurda gerek kalmaz
bende kilolu olsun istiyorum insallah öyle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?