2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar günaydın anneler gününüz kutlu olsun seneye bebeklerimizle kutlamak nasip olsun inşallah

canım günaydın inşallah bu sene göbüşümüzde seneyede kucağımızda kutlarız..
tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak için uğraşanların günü kutlu olsun:allah bize nasip etti kucağımızada almayı nasip eder inşallah..:)

Güzel annecikler....
Anneler günümüz kutlu olsun...
Seneye kucağımızda olarak karşılayacağız annler gününü
ama bu senede tekmeleriyle karşılamakta çok güzel bi duygu...
Kocişim benim annleer günüm hediyesiyle kutladı
çok mutlu oldum..

kızlarr aylar önce milupanın sitesine üye olmuştum
ben doldurmuştum ama emin değildim hamilelik setini işaretleyip işaretlemediğime ve gelmez diye düşündüm
üstündende kaç ay geçmişti..
Demin kapı çaldı kociş açtı ve aa kurye beni soruyo şaşırdım hemen aklıma geldi aa o setmi geldi acaba diye zaten bugünlerde akljmdan ne geçerse o oluyo...
Kociş aldı verdi gerçektende milupa nın o seti gelmiş
içinden çıkanlar
huggıes organik 8li ilk bebek bezi
nıvea nın ıslak mendili pişik kremi şampuan falan...
Milupa humana still tea emziren anneler için çay
hepsinden birer tane numune
ayy çok mutlu oldum bugün elime geçmesi daha çok hoşuma gitti
güzel anneler hadi sizlerde milupanın sitesine girip üye olun...
Ayrıca bana gelen set hamileyim seti
bundan sonra hoşgeldin bebek seti,ilk kaşığım seti,büyüyoru mektubu ve ilk doğum günü seti yollayacakları yazıyo..
Ayrıca migros ve tansaşta kullanabileceğim nıveaznın ürünlerinde %25 30 indirimle alacağım ürünlerin kuponları var,,,hadi silerde üye olun...

slm kızlar nasılsınız
hepinizin anneler günü kutlu olsunn
ne mutlu bizeee çokk ama çok şükürrr bugünümüzee
allahım isteyen herkese nasip etsinnnn

bende milupanın sitesine üye oldum ama gelen bipaket olmadıı
demekki aradan zaman geçmesi gerek

cnm gelir merak etme
banada 3 4 ay sonra gelmiş oldu.

merhaba kızlar 3 -4 gündür faranjit grip beni mahvetti şimdi biraz daha iyiyim ama 5 gün rapor aldım dinleneyim bu hafta. sizler nasılsınız?

merhaba kızlar 3 -4 gündür faranjit grip beni mahvetti şimdi biraz daha iyiyim ama 5 gün rapor aldım dinleneyim bu hafta. sizler nasılsınız?

cnm çok geçmişş olsunn bol bol dinlenn doktor ne dedii
hiç bişey kullanamıyomusunn ben de aslında 10 gündür çok iyi sayılmam ama kendimi o moda sokmamayaa çalışıyorum bende faranjit ve alerjik astım varr göğsüm çok doluu tüm vucudumda bi ağrı var umarım kendiliğinden geçer doktora gitmek hiç istemiyorum çünküü..

canımcım sanada geçmiş olsunn
galiba bu havaların bi iyi bi soguk olmasından kaynaklanıyor galiba
başka bir hastalık olmasa bile vücutlarımız çok agır bazen elimi kaldırmaya yoruluyorum
aslında bi dr.a gitmen iyi olur

canım sana da geçmiş olsun aman dikkat et gargara faranjite iyi geliyor sirekli kekikli tuzlu kimyonlu gargara iyi geliyor. astım için de turp bal diye duymuştum

Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyerek başlayım yazmaya. Umarım herkes iyidir, güzel bi haftasonu gecirmistir. hepinizin anneler gününü kutlamak istiyorum gecte olsa. Ben c.tesi gün dr gittim. Bizim böcek 900gr olmus teyzeleri ona sevindik cok sükür saglık problemimiz yok gayet saglıklıyız anneside güzel bi hamilelik geciriyormuş. DR amca öyle söyledi. Bacaklarımdaki sisligi sordum bu haftalarda normal her hamilede olur dedi ayaklarını kalp seviyesinden yüksekte tutmaya calıs öglen saatlerinde hic degilse yarım saat biyere dik dedi. Ama isyerimde bunu yapmak cok zor kalabalık cünkü. Neyse tetanoz asısını sordum gerek yok dedi yaptırmadım bende. Türkiyede tetanozdan ölen hamile kadın sayısı yok denecek kadar az onlarda tarlada falan calısanlar dedi gereksiz gördü yaptırmıcam o yüzden.İlaclarıma devam edicem ve yarın seker yüklemesi, idrar kültürü ve bazı kan tahlilleri yapılacak. Bunlardan biride demir eksikligi. Demir ilacı hamilelik sekeri yapabiliyormus o yüzden dr ne kadar gec baslarsak o kadar iyi gibi düsünüyo sanırım ama tahlil sonuclarına göre bi yol izleyeceğiz.Bir sonraki kontrolümüzde bir ay sonra. Kızlar bizden havadisler bu kadar. Siz neler yaptınız sizin böcekler nasıllar bakalım.

Son düzenleme:

cnm seninde geçmiş anneler gnün kutlıu olsun...
senin böceğede maşallah
tatlım sen kaç haftalıksın?

canım ne güzel bebğinde sende sağlıklısın:)))bende şu tetenoz aşısını sordum yaptırmasanda olur dedi ama son 5 yılda yaptırmadıysan yaptırabilirsin dedi.evde doğum yapanlar riskli falan dedi doktorum çok kararsız kaldım .sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi offffff ne yapıcam benn.

kızlar çok geçmiş olsun kendinize dikkat edinn..
bende bugün ayrıntılımı yaptırdım ç.ok şükür bi problem çıkmadı..395 gr olmuşuz maşallah tabi kilomda 74 doktorum bu ay sadece 2 kg almaya çalış dedi.(yaklaşık 10 kg aldım bile yuh diyorum kendime:))
ekstra balık yağı tableti ve demir ilacıda verdi
ZAMBAKcım nasılsın sen nezaman gidiyosun dr
bide 37 haftanın sonunda allah kısmet ederse alıcam dedi bebişi cd mizde var habire seyrediyorum çok güzel bu cd çoğaltıcam bozulur falan acaba en garanti saklama nasıl olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…