kızlar çok geçmiş olsun kendinize dikkat edinn..
bende bugün ayrıntılımı yaptırdım ç.ok şükür bi problem çıkmadı..395 gr olmuşuz maşallah tabi kilomda 74 doktorum bu ay sadece 2 kg almaya çalış dedi.(yaklaşık 10 kg aldım bile yuh diyorum kendime:))
ekstra balık yağı tableti ve demir ilacıda verdi
ZAMBAKcım nasılsın sen nezaman gidiyosun dr
bide 37 haftanın sonunda allah kısmet ederse alıcam dedi bebişi cd mizde var habire seyrediyorum çok güzel bu cd çoğaltıcam bozulur falan acaba en garanti saklama nasıl olur..
bende bugün ayrıntılımı yaptırdım ç.ok şükür bi problem çıkmadı..395 gr olmuşuz maşallah tabi kilomda 74 doktorum bu ay sadece 2 kg almaya çalış dedi.(yaklaşık 10 kg aldım bile yuh diyorum kendime:))
bide 37 haftanın sonunda allah kısmet ederse alıcam dedi bebişi cd mizde var habire seyrediyorum çok güzel bu cd çoğaltıcam bozulur falan acaba en garanti saklama nasıl olur..
canım sadece dogum anlamında düşünmecanım ne güzel bebğinde sende sağlıklısın:)))bende şu tetenoz aşısını sordum yaptırmasanda olur dedi ama son 5 yılda yaptırmadıysan yaptırabilirsin dedi.evde doğum yapanlar riskli falan dedi doktorum çok kararsız kaldım .sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi offffff ne yapıcam benn.
sağolun kızlarr geçmiş olsun dilekleriniz için bugün iyice kötü oldum sab aha kadar öksürdümm boğzım çok ağrıyorrr gripte beraberinde aradım doktorumuu şu anda pastil ve gargara bol bol da c vitamini al dedii ateşin çok çıkarsa antibiyotiğee başalrız ancakk 3 gün bi idare et dedii bulantım yok ama öksürükten sölemesi ayıp 2 kere midemde ne varsa çıkardımm umarım vucudum çok hlasiz düşmezzz herekz çok fena kızlar lütfen kendinize çokk dikkatt edinn
elimiz kolumuz bağlı hiç bişe yapamıyoruzzz sonraaa
kızlar nerelerdesinizzz:26::26:
sağolun kızlarr geçmiş olsun dilekleriniz için bugün iyice kötü oldum sab aha kadar öksürdümm boğzım çok ağrıyorrr gripte beraberinde aradım doktorumuu şu anda pastil ve gargara bol bol da c vitamini al dedii ateşin çok çıkarsa antibiyotiğee başalrız ancakk 3 gün bi idare et dedii bulantım yok ama öksürükten sölemesi ayıp 2 kere midemde ne varsa çıkardımm umarım vucudum çok hlasiz düşmezzz herekz çok fena kızlar lütfen kendinize çokk dikkatt edinn
canım cok geçmış olsun....bende yenı atlatır gıbıyım..faranjıt oksuruk ve gıp oldum...ılac almadan atlatayım dıyorum ama sabahları kalkınca gerı akıntıdan dolayı acayıp oksuruk yapıyorr..ıhlamur lımonlu ıcıyorum yumusatıyor bayaa...bu yıl havalar gec ısınacak sanırım...cok dıkkat etmek lazım bu havalara...
ha bu kız nerelerde acba bakıyım dedimki sende yazmışsın
ben daha buay sonunda gidicem ayrıntılıyaa daha çoook varr
maşallahhhhhh bebişineeee
çok şükür problemde yokmuşşş hadi gözünaydın olsunnn
bebek saglıklı olsunda kilo verilirr canım merak etmee tadını çıkar hamileliginn
ben daha kilolu başladımm ama takmıycam ne kadar kilo alırsam karar verdimm
yeterki bebek saglıklı olsunn
alıcam dedigine göre sezeryan kesinleştimii
kızımm sen izlemekten bozarsın o cd yi
bencede çogalttt
canım sadece dogum anlamında düşünme
tetanoz aşını yaptır bence
saglık ocagında kaydında olur zaten 2kez yapılıyor
sonuçta allah vermesin ama en güvenilir hastanelerde bile enfeksiyon olabiliyorr
canım maaşallah ... gülerek kullanın aldıklarınızı inşallah. bu arada bebek arabası ne aldın canım ben araştırma aşamasındayımcanımm nasılsın kaç gündür giremedim arada baktım yazılanlara..
ben cd bozarım kesin sabah akşam yemek yaparken bile seyrediyorum:)))çok komik benim kız ultrason resmindede hareket çekmiş acayip komik..parmak işareti yapmış:)))biara yükliycemm..aldıklarımıda yükliycem ben bebek arabasını bile aldım çok güzel:))uzun süre kullanamıycam ama olsunn...
ay canım ya çok geçmiş olsun haklısın ben hala kapamadım kombiyi falan. ödüm patlıyo hasta biri yanıma yaklaşınca sıvışıyorum valla..sende çokn dikkat et kendine hamilelikte herşey için ilaç var inşallah ihtiyacın kalmaz.
canım cok geçmış olsun....bende yenı atlatır gıbıyım..faranjıt oksuruk ve gıp oldum...ılac almadan atlatayım dıyorum ama sabahları kalkınca gerı akıntıdan dolayı acayıp oksuruk yapıyorr..ıhlamur lımonlu ıcıyorum yumusatıyor bayaa...bu yıl havalar gec ısınacak sanırım...cok dıkkat etmek lazım bu havalara...
çok geçmiş olsunn hemoroid hamilelikte sık rastlanıyormuş gerçektennkızlar çoook geçmiş olsun hepimiz aynı dönemde hasta olmuşuz havadan olsa gerek. ben de tam atlatmış değilim raporluyum evdeyim şeker yüklemem iyi geçti sorun yok. ama geçen hafta kabızlıktan ıkınmaktan hemoroid oldum bir de bu çıktı o bölgemde beze oluştu doktora gittim krem verdi aman dikkatli olun sakın wcde çok ıkınmayın kızlar. ve kabız olmayın sakın benim hep düzenliydi geçen hafta bozuldu ve sonuç iyi olmadı hamilelikte oluyormuş
canım mümkünse yarın git yaptırkuşum haklısın bidahaki hafta gidip olucam sağlık ocağında.allaha emanet nasılsa hiç bi zararı yok bebeğe..sen nezaman yaptırcaaksın.
kız bu havalarda kombimi kapatılırr aman sakınnnay canım ya çok geçmiş olsun haklısın ben hala kapamadım kombiyi falan. ödüm patlıyo hasta biri yanıma yaklaşınca sıvışıyorum valla..sende çokn dikkat et kendine hamilelikte herşey için ilaç var inşallah ihtiyacın kalmaz.
canımm nasılsın kaç gündür giremedim arada baktım yazılanlara..
ben cd bozarım kesin sabah akşam yemek yaparken bile seyrediyorum:)))çok komik benim kız ultrason resmindede hareket çekmiş acayip komik..parmak işareti yapmış:)))biara yükliycemm..aldıklarımıda yükliycem ben bebek arabasını bile aldım çok güzel:))uzun süre kullanamıycam ama olsunn...
bu arada bana doktorm tetenoz aşısını yaptırma dedı...gerek yok dedı...saglık ocagındakı doktorda bende kendıme yaptırmadım dedı..eger dogum yapacagı hastaneye guvenıyosan gerek yok dedı...yaptırmıycammm..
cnm seninde geçmiş anneler gnün kutlıu olsun...
senin böceğede maşallah
tatlım sen kaç haftalıksın?
kızlar çoook geçmiş olsun hepimiz aynı dönemde hasta olmuşuz havadan olsa gerek. ben de tam atlatmış değilim raporluyum evdeyim şeker yüklemem iyi geçti sorun yok. ama geçen hafta kabızlıktan ıkınmaktan hemoroid oldum bir de bu çıktı o bölgemde beze oluştu doktora gittim krem verdi aman dikkatli olun sakın wcde çok ıkınmayın kızlar. ve kabız olmayın sakın benim hep düzenliydi geçen hafta bozuldu ve sonuç iyi olmadı hamilelikte oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?