2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

cnm gözünaydın ayrıntılın güzel geçmiş maşallah sana ve bebişine....

ha bu kız nerelerde acba bakıyım dedimki sende yazmışsın
ben daha buay sonunda gidicem ayrıntılıyaa daha çoook varr

maşallahhhhhh bebişineeee

çok şükür problemde yokmuşşş hadi gözünaydın olsunnn
bebek saglıklı olsunda kilo verilirr canım merak etmee tadını çıkar hamileliginn
ben daha kilolu başladımm ama takmıycam ne kadar kilo alırsam karar verdimm
yeterki bebek saglıklı olsunn
alıcam dedigine göre sezeryan kesinleştimii

kızımm sen izlemekten bozarsın o cd yi
bencede çogalttt
canım sadece dogum anlamında düşünme
tetanoz aşını yaptır bence
saglık ocagında kaydında olur zaten 2kez yapılıyor
sonuçta allah vermesin ama en güvenilir hastanelerde bile enfeksiyon olabiliyorr

sağolun kızlarr geçmiş olsun dilekleriniz için bugün iyice kötü oldum sab aha kadar öksürdümm boğzım çok ağrıyorrr gripte beraberinde aradım doktorumuu şu anda pastil ve gargara bol bol da c vitamini al dedii ateşin çok çıkarsa antibiyotiğee başalrız ancakk 3 gün bi idare et dedii bulantım yok ama öksürükten sölemesi ayıp 2 kere midemde ne varsa çıkardımm umarım vucudum çok hlasiz düşmezzz herekz çok fena kızlar lütfen kendinize çokk dikkatt edinn
elimiz kolumuz bağlı hiç bişe yapamıyoruzzz sonraaa

canım cok geçmış olsun....bende yenı atlatır gıbıyım..faranjıt oksuruk ve gıp oldum...ılac almadan atlatayım dıyorum ama sabahları kalkınca gerı akıntıdan dolayı acayıp oksuruk yapıyorr..ıhlamur lımonlu ıcıyorum yumusatıyor bayaa...bu yıl havalar gec ısınacak sanırım...cok dıkkat etmek lazım bu havalara...

kızlar nerelerdesinizzz:26::26:

canımm nasılsın kaç gündür giremedim arada baktım yazılanlara..
ben cd bozarım kesin sabah akşam yemek yaparken bile seyrediyorum:)))çok komik benim kız ultrason resmindede hareket çekmiş acayip komik..parmak işareti yapmış:)))biara yükliycemm..aldıklarımıda yükliycem ben bebek arabasını bile aldım çok güzel:))uzun süre kullanamıycam ama olsunn...

ay canım ya çok geçmiş olsun haklısın ben hala kapamadım kombiyi falan. ödüm patlıyo hasta biri yanıma yaklaşınca sıvışıyorum valla..sende çokn dikkat et kendine hamilelikte herşey için ilaç var inşallah ihtiyacın kalmaz.

arzum havalardan herkes kırılıyo demekki çok geçmiş ıolsn...bu havalar ısınmıycak heralde yaz bari serin geçsede rahat bi hamilelik geçirsek..temmuz ayı çok sıcak olucakmış öyle diyolar.
k

kuşum haklısın bidahaki hafta gidip olucam sağlık ocağında.allaha emanet nasılsa hiç bi zararı yok bebeğe..sen nezaman yaptırcaaksın.

canım maaşallah ... gülerek kullanın aldıklarınızı inşallah. bu arada bebek arabası ne aldın canım ben araştırma aşamasındayım

kızlar çoook geçmiş olsun hepimiz aynı dönemde hasta olmuşuz havadan olsa gerek. ben de tam atlatmış değilim raporluyum evdeyim şeker yüklemem iyi geçti sorun yok. ama geçen hafta kabızlıktan ıkınmaktan hemoroid oldum bir de bu çıktı o bölgemde beze oluştu doktora gittim krem verdi aman dikkatli olun sakın wcde çok ıkınmayın kızlar. ve kabız olmayın sakın benim hep düzenliydi geçen hafta bozuldu ve sonuç iyi olmadı hamilelikte oluyormuş

çok geçmiş olsunn hemoroid hamilelikte sık rastlanıyormuş gerçektenn
kabız olmamaya dikkat ett
şeker yüklemende güzel geçmişşş çok şükürr bunuda atlattınn
kuşum haklısın bidahaki hafta gidip olucam sağlık ocağında.allaha emanet nasılsa hiç bi zararı yok bebeğe..sen nezaman yaptırcaaksın.
canım mümkünse yarın git yaptır
2doz yapılıyormuş
şuan yaptır haftan ilerlemeden
kız bu havalarda kombimi kapatılırr aman sakınnn

kızımmm okuyupta yazmamak varmıı aşkolsunnn
duymıyımmmmmmm bidaha

o cimcimeyide merak ettim şimdi
koy sakında izleyelimm

bebek araban ne marka bende bakıyorum ama kararsızımm

günaydın kızlar herzaman seninle gelmedi bugünlerde umarım iyidir. rabbim hepimizi de bebeklerimizi de korusun. hayırlı cumalar...

bu arada bana doktorm tetenoz aşısını yaptırma dedı...gerek yok dedı...saglık ocagındakı doktorda bende kendıme yaptırmadım dedı..eger dogum yapacagı hastaneye guvenıyosan gerek yok dedı...yaptırmıycammm..

hastaneye hiç güvenme bence şimdi doktorum programı izliyodum nerelerde ne mikrop varmış sen bence işini sağlama al ben yaptırıcam bi aşıdan nolcak ki???

burcucum gözünaydın canım cok sevindim sorun çıkmadığına. Bende son 1,5 aya kadar hic almamıstım c.tesi gün dr gittigimde 3,5kg almıs cıktım dr pek üzerinde durmadı ama ben üzüldüm biraz ama herkes cok iyi gidiyosun diyolar sonucta 7aya girdik Bide cdni bence bilgisayarına yükle :)

Son düzenleme:
bende normaldede kabızlık vardı hamilelikte arttı dr ilerleyen aylarda dahada artacak demisti ve doğru cıktı suanda bende cok kötü durumdayım. Ama bana başından beri bekunis diye bi bitkisel ilac verdi hicbir zararı yokmus ondan kullanıyorum ben rahatlatıyo baya tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…