kızlar dr.larınız yaptırma diyorsa ve siz ona güveniyorsanız yaptırmayın öyleysecarsamba gün şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bir sürü şeye bakılması icin kan verdim kültür haricindeki testler dün cıkmıstır ama ben yarın gidip hepsini birden ögrenicem belki ilac falan yazar. Şeker beni cok korkutuyo kızlar insallah yüksek çıkmaz. Yoksa hamileliğimde tek kötü olan şey o olacak. Allah korusun.
Tetanoz aşısını daha öncede yazmıştım benim dr önermedi yani yaptırmana gerek yok dedi zaten hastane ortamındasın biseycikler olmaz dedi bende dr ve hastaneye güvendiğim icin yaptırmadım. Bence doktorunuz ne diyorsa ona güvenin derim.
hastaneye hiç güvenme bence şimdi doktorum programı izliyodum nerelerde ne mikrop varmış sen bence işini sağlama al ben yaptırıcam bi aşıdan nolcak ki???
carsamba gün şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bir sürü şeye bakılması icin kan verdim kültür haricindeki testler dün cıkmıstır ama ben yarın gidip hepsini birden ögrenicem belki ilac falan yazar. Şeker beni cok korkutuyo kızlar insallah yüksek çıkmaz. Yoksa hamileliğimde tek kötü olan şey o olacak. Allah korusun.
Tetanoz aşısını daha öncede yazmıştım benim dr önermedi yani yaptırmana gerek yok dedi zaten hastane ortamındasın biseycikler olmaz dedi bende dr ve hastaneye güvendiğim icin yaptırmadım. Bence doktorunuz ne diyorsa ona güvenin derim.
Evet böyle söyleyenler varrKızlar ne diyeceğim.az önce marketten çilek aldım.kasiyer kız çilekleri görünce bana hamilesiniz heralde, aman dikkat edin çilek yedikten sonra elinizi yüzünüze falan sürmeyin yada çatalla yiyin mutlaka dedi..sonra içime bir kurt düştü çünkü ben çileği elimle çok yedim tv karşısında falan ve mutlaka bir yerime dokunmuşumdur yerken.internette araştırdım çilek,ciğere dokunmak ve gül koklamak iyi değilmiş hamilelikte.gül koklarsan da bebekte gül izi olurmuş.ben hatırlıyorum da birkaç hafta önce babam gül getirmişti ve ben koklamıştım..ya sizce bunlar gerçek mi.benim inanasım gelimiyor ama forumlarda yok benim yengem kokladı şöyle oldu, yok benim teyzem çileğe dokundu böyle oldu diyenler var.hiç aklımda yoktu böyle birşey.siz ne düşünüyorsunuz.bir de size sorayım dedim...
güzell isimm ama başka alernatifkeri düşünebilirsinn bencegüzell anneler çarşamba gününde beri evde yoktum telden kk ya giremedim nedense hep hata verdi
biz iyiyiz kızımla sizlere tekmeli slmı var miniğimin.
bu arada biz ismi ceyda düşünüyoruz nasıl sizce?
canım bence öyle düşünme bir sorun çıkmaz ama benim bir çok sorun çıktı hamilelikte aman deme Allah korusun inşallah.carsamba gün şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bir sürü şeye bakılması icin kan verdim kültür haricindeki testler dün cıkmıstır ama ben yarın gidip hepsini birden ögrenicem belki ilac falan yazar. Şeker beni cok korkutuyo kızlar insallah yüksek çıkmaz. Yoksa hamileliğimde tek kötü olan şey o olacak. Allah korusun.
Kızlar ne diyeceğim.az önce marketten çilek aldım.kasiyer kız çilekleri görünce bana hamilesiniz heralde, aman dikkat edin çilek yedikten sonra elinizi yüzünüze falan sürmeyin yada çatalla yiyin mutlaka dedi..sonra içime bir kurt düştü çünkü ben çileği elimle çok yedim tv karşısında falan ve mutlaka bir yerime dokunmuşumdur yerken.internette araştırdım çilek,ciğere dokunmak ve gül koklamak iyi değilmiş hamilelikte.gül koklarsan da bebekte gül izi olurmuş.ben hatırlıyorum da birkaç hafta önce babam gül getirmişti ve ben koklamıştım..ya sizce bunlar gerçek mi.benim inanasım gelimiyor ama forumlarda yok benim yengem kokladı şöyle oldu, yok benim teyzem çileğe dokundu böyle oldu diyenler var.hiç aklımda yoktu böyle birşey.siz ne düşünüyorsunuz.bir de size sorayım dedim...
Kızlar ne diyeceğim.az önce marketten çilek aldım.kasiyer kız çilekleri görünce bana hamilesiniz heralde, aman dikkat edin çilek yedikten sonra elinizi yüzünüze falan sürmeyin yada çatalla yiyin mutlaka dedi..sonra içime bir kurt düştü çünkü ben çileği elimle çok yedim tv karşısında falan ve mutlaka bir yerime dokunmuşumdur yerken.internette araştırdım çilek,ciğere dokunmak ve gül koklamak iyi değilmiş hamilelikte.gül koklarsan da bebekte gül izi olurmuş.ben hatırlıyorum da birkaç hafta önce babam gül getirmişti ve ben koklamıştım..ya sizce bunlar gerçek mi.benim inanasım gelimiyor ama forumlarda yok benim yengem kokladı şöyle oldu, yok benim teyzem çileğe dokundu böyle oldu diyenler var.hiç aklımda yoktu böyle birşey.siz ne düşünüyorsunuz.bir de size sorayım dedim...
Bende hem çiçek kokladım hemde çilek yiyip biyerime dokunmuşumdur...Ama inanmıyorum öyle şeylere...
Bu arada aşı sadece bizi değil bebeği de koruyomuş Ewt hastane ortamında doğum yapıcaz ama neler olacağı belli olmaz ..Bana doktorum madem böyle bi korunma yöntemi var nede kullanmayalım dedi...
Bu arada bebişlerinize askılı body alıomusnuz?? Bana ne kadar ağustostada doğsa kolları üşür diyolar ..Bilemedimm:26:
kızlar çoook geçmiş olsun hepimiz aynı dönemde hasta olmuşuz havadan olsa gerek. ben de tam atlatmış değilim raporluyum evdeyim şeker yüklemem iyi geçti sorun yok. ama geçen hafta kabızlıktan ıkınmaktan hemoroid oldum bir de bu çıktı o bölgemde beze oluştu doktora gittim krem verdi aman dikkatli olun sakın wcde çok ıkınmayın kızlar. ve kabız olmayın sakın benim hep düzenliydi geçen hafta bozuldu ve sonuç iyi olmadı hamilelikte oluyormuş[
çok sağol cnm ama ben daha kötüü oldum ondan birkaç gündür giremedim yutkunamıyosum okadarr doktora gittim 1000 lik antibiyotık verdi çok fenasımn dedii
doktorumu ardaımm kullanıcaksın mecbur korkma bebğe bi zarar vermez dediii anneme geçtimm devamlı dinleniyorummm umarım kazasız belasız atlatırımmm bu rahatsızlıığı.
zeynepcim sende yeni çıkmış bende senelrdirr var hemeroiddd ama çok zararını görmedim umarım seninkidee sana rahatsızlık vermezzz .
ecrin çok geçmiş olsunn
antibiyotik iyi gelir inşallahh
rahat ol bak bebegede zarar vermezmiş
Bende hem çiçek kokladım hemde çilek yiyip biyerime dokunmuşumdur...Ama inanmıyorum öyle şeylere...
Bu arada aşı sadece bizi değil bebeği de koruyomuş Ewt hastane ortamında doğum yapıcaz ama neler olacağı belli olmaz ..Bana doktorum madem böyle bi korunma yöntemi var nede kullanmayalım dedi...
Bu arada bebişlerinize askılı body alıomusnuz?? Bana ne kadar ağustostada doğsa kolları üşür diyolar ..Bilemedimm:26:
kızlae ya bişayy sorucam sizeee bi bilgisii olan varsa.
idrar testimdee lökositt normal değerler 0 la 5 arasıyken benim 55 çıktı ama üreme olmadıı yazıyodu sonuçta doktorumuu aradım okudum sonucuu üreme olmamışsa sorun yok dediii ama değerin bu kadar yüksek çıkması kafamı karıştırdıı dr. çarşamba gidicem ayrıntılı sorucam tabi gdiince ama dayanamadımm sizce nie byle çıktıı.
canım maaşallah ... gülerek kullanın aldıklarınızı inşallah. bu arada bebek arabası ne aldın canım ben araştırma aşamasındayım
çok geçmiş olsunn hemoroid hamilelikte sık rastlanıyormuş gerçektenn
kabız olmamaya dikkat ett
şeker yüklemende güzel geçmişşş çok şükürr bunuda atlattınn
canım mümkünse yarın git yaptır
2doz yapılıyormuş
şuan yaptır haftan ilerlemeden
kız bu havalarda kombimi kapatılırr aman sakınnn
kızımmm okuyupta yazmamak varmıı aşkolsunnn
duymıyımmmmmmm bidaha
o cimcimeyide merak ettim şimdi
koy sakında izleyelimm
bebek araban ne marka bende bakıyorum ama kararsızımm
sağolasın zambakcım ama ne olursa olsun insan korkuyor benim arkadaşım da 2 hamileliğinde kullandıı çok şükürr hiçbişe olmadııı şu aylarıı hayırlısıyla bi atlatıp prenslerimizi perenseslerimizi kollarımıza bi alsaydıkta bitseydii şu endişelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?