2011 Aralık Anneleri

Ben kaçar kızlar piknik sepetimiz boşaldı çok acıktık,başım dönüyo hemen eve gitmeliyiz,biz de doymadık gitti 7 aydır,bu kız anasını yiyip bitiriyo

Güle güle kullanın bebişinle inşallah. Darısı başımıza. Biz de artık almaya başlasak gerekenleri çok iyi olacak. :)

Saol canım evet öyle gözüküyor,çizelgemize göre aynı bebişlerimiz 29+2 :)
evet canım.... bakalım benimki ne zaman gelecek DD

güle güle iyi günlerde kullansın bebişin...

kızlar oğlumu okula bırakıp pazara gitmiştim.yolda başım dönmeye başladı.eczanede tansiyonumu ölçtürtüm.14,9 çıktı.sarhoş gibiyim.tekbaşıma sokağa çıkamaya korkuyorum artık.

Yetişmek için çok koşturduysan falan yükselmiş olabilir. Ben de geçen gün doktora geç kaldım diye koşturdum, tansiyon 14 çıktı. Sonra evde takip ettim, problem yok. Yükseldiğini farketmen iyi bir şey. Tehlikeli olan tansiyonun yükselmesi ama farkına varmaman. O da olabiliyor. Benim mesela 14 çıktı ama hiç bir şekilde anlamamıştım. Geçmiş olsun.

Herhalde herkes bebişlerinin eksiklerini tamamlıyor ya da öyle ağırlaşıldı ki artık kimsenin canı internete bile girmek istemiyor. Baksanıza, topikte günde toplam 5-10 sayfa çıkıyor. Eskiden oku oku bitiremezdim, günde 20-30 sayfa rahat çıkıyordu. Hayır, benim gibi bir sessiz takipçi bile mesaj üstüne mesaj atıyor ki acaba katılan olur mu diye. :)

öyle valla..okurken bile yoruluyorum.....şimdiden böle olursak yandık dimi?

kızlar bebek arabası pusetı oyun parkı kanguru baby 2 go markasına aıt daha once kullanan yada duyan goren varmı hıc arastırmadan aldım ama kuması kullanalabılme ozellıklerı fiyatıda uygun geldı acıkcası kampanya vardı

ya aynı dert bende de var öncekılerde hıc böle kılo almıyordum ama bunda düzenli olarak haftada 1kılo alıyorum ve şimdiden 80 kılo oldum daha 10haftam var ben napcam öyle cokta yemıyorum ama kılo hızla artıyor

aldıklarını güle güle kullanın inş bebiş dogdugunda

kızlar bu arada gecmişe baktımda genelde hep annelerin kayınvalıdelerın kesınlıkle karışması istenmıyor bebeklere..bana kalırsa bu kadar da tepkılı olmayın sonuçta onlarda yılların tecrubesı var sızın daha ılk tecrubenız olacak bazen onların bılgelırıde yardımcı olacak bunu hemen bebegıme karısıyor sahıplenıyor olarak algılamayın..ben ılk bebegımde annemın tecrubelerınden cok yararlandım tamam herseylerıne katılmasakta tamamende reddetmemek lazım..kı hele annane babanne bakacaksa o cocuga mutlaka onunda karışma hakkı olacaktır..ben mesela yaz aylarında annemlerın yazlıga bırakıyorum cocuklarımı ama hıc bır sekılde annemın mudahelesıne karışmıyorum yoksa bana dıyebılır al ozaman kendın bak dıye bu yaştan sonra ne zorları var bıde bızım cocuklarımıza bakıyorlar..bazen bana ters gelen şeylerınde de onu kırmadan hehe dıyom ama onun olmadıgı ortamda kendı bıldıgımı yapıyorum bazen polıtık olmakta fayda var dengelerı kurmak lazım..ve hıc bır bakıcı yada kreş kucucuk bır cocuga annesınden sonra annane yada babanne gıbı sevgı şefkat merhamet gösteremez cocugun bunlarada ihtiyacı var...ben cok katı dısıplınden yana deilim bu hem cocugu hem anneyı yıpratır..bıraz esnek olmakta fayda var..kımse yazdıklarıma alınmaz inş bunlar benım nacizane fıkırlerım

ben bu akşam oğlumun odasına renki kutular alcam içine ıvır zıvır koymak için hemde güzel duruyo rengarenk ütü olayına da devam ediyom ama çok yoğun şekilde değil:) arada biyerlere gidiyom kalıyo haliyle ama hız vericem artık ekime giriyos aciiiiiillllll bitirmek gerek yıkama ütülemeyi sonrada odamız gelir yerleştiririz bi tek bi de bakım kremleri falan kaldı çocuğun alınması gerekenler olarak mustela bakıcam c.tesi onları da alınca inş başka bişeyimiz kalmaz haberler böle bizden herkese ii akşamlar

valla süpersın tulaycım daha ben hıc başlamadım yıkamaya utulemeye maşallah diyelim sana

teşekür ederim destıne

ya kızlar bısıy daha sorucam Hepsiburada.com : Prima Bebek Bezi Premium Care Yenidoğan 4'lü İkiz Paket 2-5 Kg. Beden 1 + 2 Adet Pampers Islak Mendil Hediyeli! | Anne / Bebek / Çocuk bu tek almak ıstersek normalde 22,kusur bole 10 lıra felan fark edıor artı ıslak mendılde hedıye ama 1 bedenındenın bu kadar almak mantıklımı deneyımlı annişler 3,6 kglık mı alsam yoksa fikirlernizi bekllıyorum yenı dogan bebısler hemencık buyuyormus ya ee bunun ıcınde 240 adet olcak bıtermı 2,5-3 kg alsam elımdemı kalır

kolaylamışsın canım herşeyi..biz de dün bebişin odasını sipariş ettik ama içim içimi yedi daha erken mi diye..ben çok ağırım zannımca..

cnm ya ben hep prımanın 3-6 kg mıyla başlıyorum hıc 1 bedenını almadım benım bebışler 3640-3670gr dogdu ondan hıc 1bedene ıhtıyac duymadım ben

cnm ya ben hep prımanın 3-6 kg mıyla başlıyorum hıc 1 bedenını almadım benım bebışler 3640-3670gr dogdu ondan hıc 1bedene ıhtıyac duymadım ben

dogru soluyorsun canım bende 3-6 alım belkı tombık olur ılk bebıs olmassada oralardan 1 alır gelır babası rıske atmım 79 tl az deıl yanı bu arada Baby 2 Go Baby2Go Limo Travel Sistem 8830 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler ben bunun aynıansına bugun 280,00tl verdım bbaby 2 go ıyımı bılmıyorum ama hayırlısı artık

ANNİS;gecenler de sen mi yazmıştın bu pelvis kemiğimi yanı su bıkını bolgesının oldugu kemık agrıyor dıye?? ya bugun sabah duşa girdim tam cıkacakken bır agrı gırdı o kemıgıme ama nasıl agrı sankı doguruyorum sandım adım atamadım o dustan zor cıktım ama ne yuruyebılıyorum ne yatabılıyorum kaldım oyle sonra sonra bıraz şiddeti gectı ama hala cok agrı var sankı oraya bısey sıkışmış gıbı..kahvaltıya arkadaşlarım gelıcektı bısey hazırlayamadım kendılerı gırıp yaptılar hep sagolsunlar sonra aklıma geldı sankı sen mı ole yazmıştın doguma hazırlık o kemık genışlermış kımısınde bırden genışleme olurmuş dıye acaba benım öylemı oldu bugun doktorumuda aramadım belkı normal bıdurumdur dıye..ama hala yururken zorlanıyorum bacaklarım ıkı yana acık tuhaf bısekılde yuruyorum

uzunca bi aradan sonra slm vereyim istedim. işlerimin yoğunluğu nedeniyle giremiyorum nete malum. ama sürekli aklımdasınız acaba neler oldu kim naptı neler alındı vs.. die. kızımla ben iyiyiz şükür yavaştan alışverişe başladık fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışcam hepinizi çoookk öpüyorum

cnm o markayı duydum ıyıdır heralde bılınen bır marka sanırım ama ben bu tarz seyler almıyacagım ıcın hıc araştırma yapmadım malum 3.cocuk benımkı ondan sadece bebek kıyafetlerı aldık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…