2011 Aralık Anneleri

çok tşk ederim cnmm
yalnız bunu sürüp uyursam kocama yapışık kalkarım sabah herhalde hehe

zencefili ne kadar koyuyoruz??

Biz doktordan geldik,bu sefer paşam anne sözü dinledi kıpıpr kıpır annesine show yaptı Allaha şükür herşey yolunda artık 15 günde bir muayene olacakmışım.Bebek haftasından önde dedi,kafasını aşağıya döndürmüş ama tam doğum pozisyonu almamış,kafayı vajinaya sırtını kaburgama ayaklarınıda ciğere yaslamış durumda.Kasım 27 28 gibi ameliyata alabilirim dedi.Kesinlikle epidural öneriyorum,ilk günün ve gecen çok rahat geçer,bebeğinle ilgilenmen kolay olur,2.günüde zaten ilk acın geçmiş olur dedi.Şimdilik böyle bakalım Allah o zamana kadar ne gösterecek,hepimiz için en hayırlı vakitte gelsin inşallah yavrucuklar.

hayırlı olsun canım,kasım annesi olcan sen o zaman ve ilk mi olcan yoksa,benim kız da tahminen dediğin pozisyonda 2-3 gündür çünkü alt tarafım çok acıyo,tekmelerini de sağda ve ortada hissediyom,solda hiç tıkırtı yok,kaçıncı haftada sezeryana giriyon yani

gözün aydın canımmmm
Allah hayırlısıyla bebişlerimizi zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhhh

Saol deryacım babamız 4 aralık doğumlu miniğim durursa ALLAH biliyo o gün doğsun çok isterim ama bu tarih meselesi son ana kadar önceden konuşulacak bişey diil malesef o yüzden içimden sadece en hayırlı vakit demek geçiyo.Eğer kasımın son haftası olursa adet tarihime göre 38.haftam oluyo.Ama bebek önden gittiği için,ve eğer gelişimi böyle dewam ederse kasım sonu o 40 haftalık kiloya ve boya sahip olucaktır dedi.
İlk oğlum sezaryen olmasına rağmen 40+4 te doğdu.Ama dönmemişti,doğum pozisyonu almamıştı o yüzden doktor bekleyebilirz demişti,bu dönmüş ve sezaryen olacağı için normal doğum belirtileri başlamadan almak durumundayız dedi.Diğer türlü çok zor oluyor,gece annenin sancısı başlıyor,yemek yemiş oluyo,mide dolu sıkıntı çıkıyo,sezaryenin planlı olması en iisidir dedi.

hayırlısı olsun hepimiz için az kaldı ya:18::18::18:

ay ...ne güzel doğum şeklin de tarihin de belli olmuş...
Allah hepimizi kolaylıkla kurtarır inşallah ..

canımmm yaaa,seni çok iyi anlıyorum.ben de en ufak bir şekilde bana karışılsın bebeğim hakkında yorum yapılsın istemiyorum.kayınvalidem yine pek karışmıyor da benim annem maaşallah devamlı yorum yapıyor.mesela ben şöyle yapıcagım ilerde diyorm,aman o da öyle olur muymuş gibi vs...yani kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor.gecen yine tartıştık karışamazsın sen bana da bebeğime de dedim :) oalaya bakar mısınız.sonra o da agladı :) herzamanki gibi kendini halı çıkardı vs vs.karışamazsa hiç bir şeye karışmazmış (gizli tehdit yani ) sonra anne oda alalım diyince beni karıştırıyorsun ama başka şeylere hiç mi hakkım yok felan dedi :))nerden nereye yani...halbuki evim ayrı yolum ayrı düzenim ayrı,kim karışabilir de,ama bunu hissettirmeleri bile (onları dinlesem de dinlemesem de ) beni kızdırıyor.ya içinde bulundugumuz dönemden ötürü ya da kişiliğimiz bilemiyorum.bişi desen kırılırlar,suçlu durumuna düşersin ,bilemiyorum biz de mi böyle olucaz ilerde :) tek istedğimiz kızım bilir zaten lafını duymak,sen bilirsin denmek .eşim bile bunu derken annemle bu sebeplerden karşı karşıya geliyoruz.(o zaman da küsüyo darılıyor,ben kötü oluyorum.sonra da bak eşin annesiyle bile geçinemiyor diyecek diyo.böylelikle idare etmesi de bana kalıyor!!) yaaa ben de ne dertliymişim bu konuda bea!:84:

Son düzenleme:
selam kızlar bugun bebegime alısverıs yaptım bebek arabası -puset- kanguru- butchen bebek cantası- besıgı(oyun parkı) hepsını 540 tl hal ettım zaten hastene cıksıları dıgerlerı onceden hazırdlı yıkayıp cantasına koymak kaldı bız hazırız gununu beklıorz bakalım vakıtyle gelsnde halıyele

ohh gözün aydın ne güzel canım tammm 2 ayın var öyleyse...

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın

kızlar oğlumu okula bırakıp pazara gitmiştim.yolda başım dönmeye başladı.eczanede tansiyonumu ölçtürtüm.14,9 çıktı.sarhoş gibiyim.tekbaşıma sokağa çıkamaya korkuyorum artık.

kızlar oğlumu okula bırakıp pazara gitmiştim.yolda başım dönmeye başladı.eczanede tansiyonumu ölçtürtüm.14,9 çıktı.sarhoş gibiyim.tekbaşıma sokağa çıkamaya korkuyorum artık.

benimde 9 a 6 çıktı,acıkınca başım dönüyo benim de 8 e 6 ya düşüyo o zaman,ödem de tansiyon yükseltiyomuş,bol bol su iç ve ayaklarını yükseğe kaldır,tuzu da azalt canım,ben tuzu yumurtayı azalttım eski yüzüklerimi takıyom artık rahat rahat

selam kızlar nasıl gidiyor ben iyiyim bebeğimin hareketleri az bugün sanırım iyice büyüdü ondan sığamıyor yerine artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…