Eki Görüntüle 268136 Eki Görüntüle 268135 Eki Görüntüle 268137 Eki Görüntüle 268138 Eki Görüntüle 268141 kızlar bugün siparişini vermeyi düşünüyorum sizce en güzel hangisi?
günaydın arkadaşlar
dün gece o kadar üzgündüm ki ve işin ilginç yanı açıklayabileceğim bi nedeni de yoktu üzüntümün,ama öyleki bi saat filan içimi çeke çeke ağladım hem bebişimi düşünüp üzüldüm hem de kendimi tutamadım ağladım.ama beni çok rahatlattı sanki içim boşaldı,çok melankolik oldum ben yaaaa:78:
park yatak içine ne kullansak filan diye konuşulmuş,bize de tezgahtar visco yatak önerdi onu aldık bizde,annem de şilte yapalım diyordu ama bana anlamsız gelmişti,herkesin annesi önerdiğine göre vardır bi hikmeti ben de annemi dinliyim bari
biz de 30+1 iz hiç yıkamaya başlamadım,odası geldi oğluşumun şu an havalandırıyoruz,mobilya kokuyor çünkü.ama ben de fazla geciktirmeden yapıyım diyorum ağırlaşıyoruz ve her geçen gün hareket etmek daha da güçleşiyor.
sumakcım çok önemli bi konuya değinmişsin,sancılar göğüs altından başlarsa ve ağrı kesici dinlenmeyle geçmezse önemli diye.sana katılıyorum çünkü rahim göğüs altına kadar büyüdü ve o tür ağrılarım benim de oluyor özellikle dün gece çok ağladım demiştim ya bazı kasılmalarım oldu tedirgin oldum ama hemen geçti..
teşekkürler halime... ağda sorunu bende de var. bu yaşıma kadar hiç ağdacıya gitmemiş biri olarak, bu işi hep kendibi gelitorim halletmiş biri olarak çok kasılırım geliyor bana da. ama ben de göbeğimden göremiyorum artık!!!yani bildiğim bi ağdacı bile yok, o kadar yani!!! ama pzts günkü olaydan sonra, doktora hazırlıksız yakalandıktan sonra çok utandım bişekilde halletmemiz lazım bu işi....
cnm benim çok çok tşk ederim. çok tatlı ve düşüncelisin:)
ya ben de ağdaya alışık diilim. 5 aylıkken zar zor gittim bir kere. acıdan ziyade utanıyorum diye kastım kendimi... şimdi de daha çok kasarım, bi de nerdeyse 7. ayım bitecek. kötü bişey olur diye çok korkuyorum. ama bi yandan da çok büyük sorunum var... göbeğimden göremiyorummmmmmmmnasıl edicez bilmem vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
geçmişi yine okuyamadım kızlar. bigün takip edemeyince sayfalar birikiyor. kaçırdıklarım illa ki vardır ama; dderya ve deryam geçmiş olsun... başka rahatsız arkadaşlarım varsa affedin lütfen... güzel günler diliyorum hepimize...
Eki Görüntüle 268136 Eki Görüntüle 268135 Eki Görüntüle 268137 Eki Görüntüle 268138 Eki Görüntüle 268141 kızlar bugün siparişini vermeyi düşünüyorum sizce en güzel hangisi?
bence 2. :))))))
valla cnm ne yalan sööleyeyim. ağlamak beni de rahatlatıyor. bugünlerde de zaten hiç tutamıyorum kendimi. bi saniye içinde burnumun ucu sızlıyor ve ardında gözyaşım dökülüyor(((((((((((
aynen cnm yaa... ağdacıya gidersen de baktın kasılıyorsun bıraktır hemen... burda ayna ve jilet fikri veren oldu. sanırım ben de onu denicem... yapabilirim inşallahh...:97::97::97:
bence 2. :))))))
valla cnm ne yalan sööleyeyim. ağlamak beni de rahatlatıyor. bugünlerde de zaten hiç tutamıyorum kendimi. bi saniye içinde burnumun ucu sızlıyor ve ardında gözyaşım dökülüyor(((((((((((
aynen cnm yaa... ağdacıya gidersen de baktın kasılıyorsun bıraktır hemen... burda ayna ve jilet fikri veren oldu. sanırım ben de onu denicem... yapabilirim inşallahh...:97::97::97:
Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?
dünyanın en güzel anneleri ve en sevimli bebeklerine hayırlı sabahlar :) bu gece rüyamda çok sevimli 4 aylık kadar bir bebek gördüm benim bebeğimmiş. Banyoda küvette yıkıyormuşum bana doğru dönükken biraz suyu sıcak gelmiş göbeği morarrmış gb olmuş bende kolumun üstünde tersine çevirdim sırtındanda durulayayım diye birde çeşmeyi açtım ayaklarına su gelsin diye küçük ayaklarına su soğuk gelmiş diye birbiri üstüne toplayım ayaklarını karnına doğru çekti allahım o tatlı ayaklarını öyle yapması o kadar sevimli geldiki tebessümle baktım sonra beyaz bir havluya sardım.yatırdım biyere bu arada da kızım yıkanmaya ( mi ) der annne bebek mi diyor bana hemde izliyor yıkamamı. Bebek ağlamaya başladı oğluma emziğini ver annem heralde çıkmış diyorum öyle derken uyandım ne kadar da etkisinde kaldım uzun süre uyuyamadım.çok gerçekçiydi rüyam. Inşllh şu 2 ayda hayırlısıyla geçse en hazır olduğumuz anda zamanında bebeklerimiz sağlıkla gelseler doyunca sarılıp koklasak o minik minik ellerini ayaklarını öpsek allahım isteyen herkese tatttırsın bu güzel duyguyu inşllh
canım kendını kasıyorsan ıyı degıl hat olmaya calıs olamıyorsanda saglık olsun jıletı vurYapacak baska bırsey yok bende gobusumden anlamıyorumkı agda zamanı geldımı gelmedı mı aynadan bakıyorum Ne hallere dustuk yaww
herkese günaydın güzelliklerrr
arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?
günaydın herkese...
TAMMM 30 HAFTALIK OLDUK 31 DEN GÜN ALDIKKK....
7 hafta sonra izne ayrılıyorum yuppiiii
Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?
ikincisi çok tatlı canım
bencede 2.ciçok tatlı.nekadarmış bende yapmaya başladım kaynanat edm patık ordu ufacık mınıcık onları susluyorum bıtınce resımkoyarım bakalım beğenecekmısınız :)
:)))))))))))) valla düştüğümüz haller çok komik ama yine de koymuyor di mi? :)
canım leyleklinin tanesi 1.30 kurus kargoda bedava gittigidiyordan alacagım.Bnde kendım yapmayı dusundum en guzelı el emegı ama yanımda kımse olmadıgı için cesaret edemedim bitirince goruruz senınkını de
kızlar aydede1 tl dıgerı 1.70tl bende burdan yaptırdım fıyatları gercekten cok uygun daha bırcok urun var ben begendıklerımı ekledım bı bakın ıstersenız BebeğimButik BebekŞekeri NikahŞekeri | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?