merhaba kızlar...
ben galiba hamile olabilirim.....
eşim test almaya gitti. akşam gelir....
geçen ay adet olmaya başlamıştım, günüm geçti. inşallah doğumdan sonraki klasik adet düzensizliklerindendir çünkü korunuyorduk...
hayırlısı diyelim.
bugün doktorumu aradım, sonuçta sezeryan olalı daha 5 ay oldu ve hala arada dikişlerim ağrıyor. "bebeğe bir şey olmaz iki sezeryan arası 14 ay olacak hamileysen ama sen çok yıpranırsın" dedi.kendi yıpranmam umrumda değil de, oğluma süt veremezsem üzülürüm. neyse, Allah bir bebek daha nasip ettiyse başım gözüm üstüne tabiiki..:))
Canım ya, hayırlısı olsun..Ne yalan söyleyeyim ben eğer hamile kalsam hem korkar hem de için için sevinirdim herhalde..Ufak bir bebeğin varken hamile olmak kolay değil, hem de eğer yardım edecek birileri yoksa yanında..Ama bir yandan da iki bebeğin aynı anda büyümesi çok hoş olur..Ben üstesinden geleceğine inanıyorum..Muhakkak sonucu haber ver olur mu? çok merak ederim çünkü
kızlar slm face engeline takılan ben kulube engel koymayan şirketimin açığıyla sizi buldum:)))) bana ek gıda tarifleri gerekli oğlum 250 gram aldı 5.ayında çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok 6 ayda geçmek isterdim ama olsun kısmet az az veriyorum artık bişeyler dün bikaç çatal balık bile verdim çok sevdi sebzeye falan atlamıyo öle balığa atladığı kadar eeee sizde ne var ne yok
veririm canım. zaten emzirme sorun olmuyormuş, öğrendim..ben de hamileysem beslenme uzmanı gözetiminde yer içerim...
kızlar slm face engeline takılan ben kulube engel koymayan şirketimin açığıyla sizi buldum:)))) bana ek gıda tarifleri gerekli oğlum 250 gram aldı 5.ayında çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok 6 ayda geçmek isterdim ama olsun kısmet az az veriyorum artık bişeyler dün bikaç çatal balık bile verdim çok sevdi sebzeye falan atlamıyo öle balığa atladığı kadar eeee sizde ne var ne yok
meraketme degilsindir benimde 10 gun gecikti gecen hafta oldum hic duzensizligim yoktu hem gecen ayda iki damlacik oldu sanki ustune gormus gibi az sabret girer yolunamerhaba kızlar...
geçen ay adet olmaya başlamıştım, günüm geçti. inşallah doğumdan sonraki klasik adet düzensizliklerindendir çünkü korunuyorduk...
hayırlısı diyelim.
bugün doktorumu aradım, sonuçta sezeryan olalı daha 5 ay oldu ve hala arada dikişlerim ağrıyor. "bebeğe bir şey olmaz iki sezeryan arası 14 ay olacak hamileysen ama sen çok yıpranırsın" dedi.kendi yıpranmam umrumda değil de, oğluma süt veremezsem üzülürüm. neyse, Allah bir bebek daha nasip ettiyse başım gözüm üstüne tabiiki..:))
kizlar bebelerinize verdiklerinize aazim acik okuyorum balik tarana tavuk suyu daha 6 olmadan bana beslenme tablosu verdi doktorbu yazdiklariniz kiimi 7 kimi 9cu aydaaaa
ben de şaşırdım açıkçası. bikaç kez sebze çorbası bikaç kez meyve püresi verdim. bir de sütlü pirinçli veriyorum. diğerleri ağır gelir diye düşünüyorum
Sade olarak sevse çok iyi olur tabi ama muzla yemesi hiç yememesinden iyidir diye düşünüyorum ben..Bebekler bir yaşına kadar inek sütü içemedikleri için yoğurt yemeleri çok önemliymiş..Bir ara bende sade vermeyi deneyeyim..Belki de yer
merhaba kızlar...
hayırlısı diyelim.
Bugün tekrar sade vereyim dedim gene beğenmedi. Bende içine biraz hurma koydum o zaman daha güzel yedi.İnşallah senin bebeğin yer.
merhaa aralık anneleri ben şubat annesiyim bi konu hakkında yardımınıza İHTİYACIM VAR dr kaşık maması başladı kızım 3 aylıkkilo alımı az sütüm yok mama yiyiyor zaten ama kasık mamasını kasıkla veremedim biberonla olurmu bide nasıl hazırlıycam kullanan varmı teşekkürler.....
Canım, hurma derken şu domates gibi olanları kastediyorsun değil mi? Hiç aklıma gelmezdi açıkçasıBen bugün bir deneyeceğim sade vermeyi..Bakalım artık..
Canım, bence sebze ve meyve püreleri verebilirsin..Patates, havuç ve kabakla başlarsın..İçine biraz irmik atabilirsin..Eğer oğlun yemezse..benim ki yemiyor pek...yoğurt katabilirsin içine biraz..Yoğurt çok iyi bir gıda..Zamanla başka başka sebzeler de eklersin..Meyve olarakta Elma suyuyla başlayabilirsin..Ya da cam rendede elma, şeftali rendeleyip verebilirsin..Ben muz da veriyorum..Milupa'nın, Hipp'in tahıllı kaşık mamaları var..Onlardan da verebilirsin..
Oğlun kaç kilo ki?
kizlar bebelerinize verdiklerinize aazim acik okuyorum balik tarana tavuk suyu daha 6 olmadan bana beslenme tablosu verdi doktorbu yazdiklariniz kiimi 7 kimi 9cu aydaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?