2011 Aralık Anneleri

kızlar slm face engeline takılan ben kulube engel koymayan şirketimin açığıyla sizi buldum:)))) bana ek gıda tarifleri gerekli oğlum 250 gram aldı 5.ayında çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok 6 ayda geçmek isterdim ama olsun kısmet az az veriyorum artık bişeyler dün bikaç çatal balık bile verdim çok sevdi sebzeye falan atlamıyo öle balığa atladığı kadar eeee sizde ne var ne yok

Canım ya, hayırlısı olsun..Ne yalan söyleyeyim ben eğer hamile kalsam hem korkar hem de için için sevinirdim herhalde.. Ufak bir bebeğin varken hamile olmak kolay değil, hem de eğer yardım edecek birileri yoksa yanında..Ama bir yandan da iki bebeğin aynı anda büyümesi çok hoş olur..Ben üstesinden geleceğine inanıyorum..Muhakkak sonucu haber ver olur mu? çok merak ederim çünkü

veririm canım. zaten emzirme sorun olmuyormuş, öğrendim..ben de hamileysem beslenme uzmanı gözetiminde yer içerim...

Canım, bence sebze ve meyve püreleri verebilirsin..Patates, havuç ve kabakla başlarsın..İçine biraz irmik atabilirsin..Eğer oğlun yemezse..benim ki yemiyor pek...yoğurt katabilirsin içine biraz..Yoğurt çok iyi bir gıda..Zamanla başka başka sebzeler de eklersin..Meyve olarakta Elma suyuyla başlayabilirsin..Ya da cam rendede elma, şeftali rendeleyip verebilirsin..Ben muz da veriyorum..Milupa'nın, Hipp'in tahıllı kaşık mamaları var..Onlardan da verebilirsin..
Oğlun kaç kilo ki?

veririm canım. zaten emzirme sorun olmuyormuş, öğrendim..ben de hamileysem beslenme uzmanı gözetiminde yer içerim...

Evet, emzirmenin sorun olmadığını bende duymuştum..Üstelik artık ufak ufak ek gıdaya da başladı bebeklerimiz..Ne bileyim..Ben kendim ikinci bebeği istiyorum diye belki, çok heyecanlanıyorum böyle haberlere..Ben de çok ara vermeden istiyorum ikinci bir bebek..Bir de kızımız olsa fena mı olur?

cnm balık verme istersen, 8. aydan sonra veriliyor diye biliyorum ben

meraketme degilsindir benimde 10 gun gecikti gecen hafta oldum hic duzensizligim yoktu hem gecen ayda iki damlacik oldu sanki ustune gormus gibi az sabret girer yoluna

kizlar bebelerinize verdiklerinize aazim acik okuyorum balik tarana tavuk suyu daha 6 olmadan bana beslenme tablosu verdi doktorbu yazdiklariniz kiimi 7 kimi 9cu aydaaaa

kizlar bebelerinize verdiklerinize aazim acik okuyorum balik tarana tavuk suyu daha 6 olmadan bana beslenme tablosu verdi doktorbu yazdiklariniz kiimi 7 kimi 9cu aydaaaa

ben de şaşırdım açıkçası. bikaç kez sebze çorbası bikaç kez meyve püresi verdim. bir de sütlü pirinçli veriyorum. diğerleri ağır gelir diye düşünüyorum

ben de şaşırdım açıkçası. bikaç kez sebze çorbası bikaç kez meyve püresi verdim. bir de sütlü pirinçli veriyorum. diğerleri ağır gelir diye düşünüyorum

Canım, yoğurtta verebilirsin..Doktor bana 5 buçuk aylık olduktan sonra başlayabilirsin demişti..Gerçi ben yanlış yönlendirmek istemem..Balık için bence de erken..

Bugün tekrar sade vereyim dedim gene beğenmedi. Bende içine biraz hurma koydum o zaman daha güzel yedi. İnşallah senin bebeğin yer.

merhaa aralık anneleri ben şubat annesiyim bi konu hakkında yardımınıza İHTİYACIM VAR dr kaşık maması başladı kızım 3 aylıkkilo alımı az sütüm yok mama yiyiyor zaten ama kasık mamasını kasıkla veremedim biberonla olurmu bide nasıl hazırlıycam kullanan varmı teşekkürler.....

Canım merak etme bence bir kaç güne hastalanırsın. Bende seninle aynı durumdaydım. İlk defa nisanın 12 sinde hastalanmıştım bu ay bir türlü hastalanamadım. 7 gün gecikince bende endişelenmiştim ama 7 günün sonunda hastalandım. Normalde benimkide çok düzenliydi bu ay gecikince senin gibi bende çok korktum. Ama hamileysende üzülme dediğin gibi Allah nasip ettiyse bir sorun olmaz inşallah.

Bugün tekrar sade vereyim dedim gene beğenmedi. Bende içine biraz hurma koydum o zaman daha güzel yedi. İnşallah senin bebeğin yer.

Canım, hurma derken şu domates gibi olanları kastediyorsun değil mi? Hiç aklıma gelmezdi açıkçası Ben bugün bir deneyeceğim sade vermeyi..Bakalım artık..

Canım, sulandırarak biberonla verebilirsin..Zaten kutunun üzerinde de vermen gereken miktar ve nasıl yapılacağı yazar..Hiç süt veremedinmi ki bebeğine? Devam sütü veriyor musun?

Canım, hurma derken şu domates gibi olanları kastediyorsun değil mi? Hiç aklıma gelmezdi açıkçası Ben bugün bir deneyeceğim sade vermeyi..Bakalım artık..

Aklımızda sadece bebeklerimiz olunca hiç aklımıza gelmeyecek şeyler düşünüyoruz dimi
Domates gibi olanlardan değil bildiğimiz kuru hurmadan koydum. Suda beklettim biraz yumuşayınca çok az yoğurdun içine ezerek koydum.
Sende bugün dene bakalım inşallah senin bebeğin yer. Sonucu yazarsın
Bende her yoğurt verişimde önce sade vermeyi deniycem bakalım nasıl tepki verecek. Gerçi her beğenmediğinde içine tatlı bir şey koyup verirsem sade yemez tabi Nasıl olsa beğenmediğimde içine tatlı bir şey koyuyor annem düşüncesiyle artık sade yemez herhalde.
Ne kadar uğraşırsak uğraşalım hep onların dediği oluyor dimi şimdiden bizi nasıl yönlendiriyorlar.

oğlum 5.ayında 7550 gram çıktı 4.ayda 7300 dü yani bir ayda 250 gram alması çok az(( o yüzden başladık ek bişeyler vermeye tarifler içinde teşekkürler bu arada

yaawwwww balık dediğim nası diyim 5 çatal verdim ama 5 çatal toplamı ne eder şerçe tırnak kadar :)))) nası benzetme oldu yahu ama o kadar küçük yani :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…