kızlar dokuzuncu ayda aşı var mı, yoksa boy-kilo kontrolü mü yapıyorlar?
melegimolsun, canım, geçenlerde senden bahsettik..Daha doğrusu seni merak ettik..
Haberini aldığıma çok sevindim çünkü son yazdığın vakit sıkıntıların olduğundan bahsetmiştin..
Neyseki iyi haberini aldık..Umarım artık daha sık yazma imkanın olur..
Oğluna da kocaman bir maşallah
Bayanlar emekleme pantalonu kullanan varmı aranızda? Kullanışlımı? Prensesim emeklemeye başladı ama evdeyken halıda rahat gidiyor fakat halı olmayan yerlerde emeklemek istemiyor. Dizleri acıyor diye herhalde. Bende emekleme pantalonu alayım diyorum ne dersiniz? Dizlik aldım ama çok dar yapmışlar ayağın sıktı geri verdim.
Bu arada ikinci dişimizde çıkıyor
ilk defa buraya yazıyorum...
ayın 11inde yani pzt günü şey oldu.... yani korunurken... yırtılmış şey... farketmemişiz... işlem bitince gördük...
yani şey...
hamile olabilirim
eğer hamileysem
haziran başında doğum...
sezeryanlı lohusayken temmuz başı kpss....
atanırsam biri 1,5 yaşında biri yeni doğmuş 2 bebek....belki de 3...yani belki ikiz...
korkuyorum...
ne zaman belli olur testte?
ayın 11inde yani pzt günü şey oldu.... yani korunurken... yırtılmış şey... farketmemişiz... işlem bitince gördük...
yani şey...
hamile olabilirim
eğer hamileysem
haziran başında doğum...
atanırsam biri 1,5 yaşında biri yeni doğmuş 2 bebek....belki de 3...yani belki ikiz...
korkuyorum...
yani şey...
hamile olabilirim
eğer hamileysem
haziran başında doğum...
korkuyorum...
ya kızlar konu açtım ama cevap veren olmadı,bebişlerin doğumgünü için ne gibi şeyler planlıyosunuz
doğumdan sonra sadece iki kere adet oldum. en son ramazanın ilk haftası... o yüzden beklenen adet tarihim diye bir şey yok(
ikiz meselesi de komik biraz. nişanlıyken bir kadın şu cinci hocalardan, eşimin eski kız arkadaşlarının tektek ismini saymıştı ve hepsini bilmişti. bize de 2012 de 3 anahtar sahibi olacaksınız dedi, oldu:) bir de önce tek sonra ikiz doğum yapacaksın 3 çocuğun olacak dedi.
inanmadım tabi... ama işte attıkları tutabiliyor da...ikiz muhabbeti ailemizde oradan kaldı. olabilir de tabii, ikimizin sülalesinde de ikiz çok
doğumdan sonra sadece iki kere adet oldum. en son ramazanın ilk haftası... o yüzden beklenen adet tarihim diye bir şey yok(
ikiz meselesi de komik biraz. nişanlıyken bir kadın şu cinci hocalardan, eşimin eski kız arkadaşlarının tektek ismini saymıştı ve hepsini bilmişti. bize de 2012 de 3 anahtar sahibi olacaksınız dedi, oldu:) bir de önce tek sonra ikiz doğum yapacaksın 3 çocuğun olacak dedi.
inanmadım tabi... ama işte attıkları tutabiliyor da...ikiz muhabbeti ailemizde oradan kaldı. olabilir de tabii, ikimizin sülalesinde de ikiz çok
benimde cok karisik bi 24 gunde geldi bi 36 bi 35 bida yok iste 1 yilda giriyomus heralde duzene gende varsa olur haci hoca bilemez biliyodur oncenizi
o iş de biraz karışık... bu hacı hoca eğer biliyorsa bazı şeyleri, başka alemden dostları vardır ama onlar da melekler aleminden duyduklarını söyler. ya da onlarda mekan kavramı daha esnek olduğundan mesela eşimle kız arkadaşlarını görmüştür, o kadına söyler.
neyse hafizanallah, Allah affetsin o kadına gitmemiz büyük günahtı. gitmek, inanmak da günah.
Allah öyle insanları da uğraştıkları işleri de bizden uzak etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?