2011 Aralık Anneleri

slm kizlar nasilsiniz benim tatil bitti is hayati ve eren derken anca yazabilme firsatim oldu benim oglum tatilden dondumuzden beri tam bir canavar oldu cok yoruyor beni sabah koru kalkip ise gidiyorum sonra gelip onunla oynuyorum ki dermanim yok gozlerimin altlari coktu 12 gunde dun doktora gittim cok halsizim diye adet olmadim bu ay lekelenme oldum kan tahlili yapti gebesin dedi yok dedim neyseki kanda cikmadi gebelik asiri kansizlik cikti d vitamini eksikligi ve vucudumda yag yokmus icimden dedim bu kilo ne ozaman 70 kiloyum halan veremezsin kilo D vitamini alman gerek dedi ilac vermedi bisiy anlamadim ben bu isten kansizsam nie ilac vermedi uyuz gibi dolascam gene gozlerim karariyo melegimde 30 agustosta ilk disini patladdi 3 gun oncede dierini tek dis buyuk ya tek disli canavarim diye seviyorum cok yoruyor beni ama nabayim yanlizim cok calismasam bukadar yorulmam gibime geliyor erken kalkiyorum cok 5 bucuk bazen 5 bida 12 1 De uyuma firsatim oluyor turkiyede kilo ve boy problemi bende yasadim tatilar yuzunden bi ay hic boy uzamamis kilo almamis gozuktu normal dediler bile bana ama acilde tarti vardi oturttum 1150 cikti melegim anlamadim ben bu isi saglik ocaginda 9 300 cikiyordu bukadarda olmaz diyorum ben saskinim biz emeklemeyi biraktik siraliyoruz artik emekleme sikti bizi ama yanliz birakmaya gelmiyolar onceden birakip yerde isimi yapardim simdi arkami donsem ya kablo ceker yada pcyi yumruklar kumandalari ucurur cok fenayim kizlarrrrr

melegimolsun, canım, geçenlerde senden bahsettik..Daha doğrusu seni merak ettik..
Haberini aldığıma çok sevindim çünkü son yazdığın vakit sıkıntıların olduğundan bahsetmiştin..
Neyseki iyi haberini aldık..Umarım artık daha sık yazma imkanın olur..

Oğluna da kocaman bir maşallah

Bayanlar emekleme pantalonu kullanan varmı aranızda? Kullanışlımı? Prensesim emeklemeye başladı ama evdeyken halıda rahat gidiyor fakat halı olmayan yerlerde emeklemek istemiyor. Dizleri acıyor diye herhalde. Bende emekleme pantalonu alayım diyorum ne dersiniz? Dizlik aldım ama çok dar yapmışlar ayağın sıktı geri verdim.
Bu arada ikinci dişimizde çıkıyor

kızlar dokuzuncu ayda aşı var mı, yoksa boy-kilo kontrolü mü yapıyorlar?

Son düzenleme:

COK buyuk sorunlar yasadim resmen psikologa ihtiyacim var buraya yazamiycagim seyler yasadim ama simdi iyi gibi olumu bile bile geldim esimle buraya ama evladim var ne yapayim olursem onun yaninda artik suan hersey iyi gibi ins boyle gider ins yazabilirim cunki erenden firsat yok yaklastirmiyor pcye

cok gereksiz bir masraf diye dusunuyorum sen emekleme pantulumu gordun benimki 2 aydir emekliyor 1 ay halida gitti dizleri acidi diye simdi hali parke dinlemiyor bazen hizini alamiyor yuvarlaniyor ona vercegin parayi git en ozendigin kiyafet yiyecek al veya balik al keyif yapin bebisinle vitamin deposu cok sacma geliyor bana bunlar aciya dayansin benim oglanin nasir oldu dizler

ilk defa buraya yazıyorum...

ayın 11inde yani pzt günü şey oldu.... yani korunurken... yırtılmış şey... farketmemişiz... işlem bitince gördük...

yani şey...

hamile olabilirim

eğer hamileysem

haziran başında doğum...

sezeryanlı lohusayken temmuz başı kpss....

atanırsam biri 1,5 yaşında biri yeni doğmuş 2 bebek....belki de 3...yani belki ikiz...

korkuyorum...

ne zaman belli olur testte?

10 gün sonra kan testinde çıkar,ikiz olucağı ne malumki

ya kızlar konu açtım ama cevap veren olmadı,bebişlerin doğumgünü için ne gibi şeyler planlıyosunuz

Canım benim, heyecanlandım bak şimdi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Ben adet tarihim 4 gün geçtikten sonra yapmıştım testi ve çıkmıştı..
Bilemiyorum senin ne kadar var henüz?
Muhakkak haberdar et bizi sonuçtan

birincisi adetinin kacinci gunuydu ikincisi zannetmiyorum kalcagini ucuncusu istemiyosan ertesi gun hapi alsaydin yada sogan suyu icseydin kaynatipta hic tutunmazdi ki sanmam kalcagini bende gecen ay kacak oldu bu ay adet olmadim bi kahve akinti 55 gunu gecti tik yok ama gebe deilim

doğumdan sonra sadece iki kere adet oldum. en son ramazanın ilk haftası... o yüzden beklenen adet tarihim diye bir şey yok(

ikiz meselesi de komik biraz. nişanlıyken bir kadın şu cinci hocalardan, eşimin eski kız arkadaşlarının tektek ismini saymıştı ve hepsini bilmişti. bize de 2012 de 3 anahtar sahibi olacaksınız dedi, oldu:) bir de önce tek sonra ikiz doğum yapacaksın 3 çocuğun olacak dedi.

inanmadım tabi... ama işte attıkları tutabiliyor da...ikiz muhabbeti ailemizde oradan kaldı. olabilir de tabii, ikimizin sülalesinde de ikiz çok

O zaman senin durumun hakikaten muamma şu anda..Bir hafta beklemen iyi olur tabi..

Bu arada, sana mesaj atamıyorum canım..Posta girişin doluymuş Haberin olsun

benimde cok karisik bi 24 gunde geldi bi 36 bi 35 bida yok iste 1 yilda giriyomus heralde duzene gende varsa olur haci hoca bilemez biliyodur oncenizi

benimde cok karisik bi 24 gunde geldi bi 36 bi 35 bida yok iste 1 yilda giriyomus heralde duzene gende varsa olur haci hoca bilemez biliyodur oncenizi

o iş de biraz karışık... bu hacı hoca eğer biliyorsa bazı şeyleri, başka alemden dostları vardır ama onlar da melekler aleminden duyduklarını söyler. ya da onlarda mekan kavramı daha esnek olduğundan mesela eşimle kız arkadaşlarını görmüştür, o kadına söyler.

neyse hafizanallah, Allah affetsin o kadına gitmemiz büyük günahtı. gitmek, inanmak da günah.

Allah öyle insanları da uğraştıkları işleri de bizden uzak etsin

AMIN CNM ama oyle bi yetenegim olsa olcegim gunu ogrenmek isterdim ve o gunee kadar dualar ederdim hehe boyle seylere kullanmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…