Güzel Aralık anneleri,
Nihayet 1 aylık tatilim başlıyor.Allah kısmet ederse,1 ay sonra gorusmek üzere. Hepinize sevgiler, bebislere öpücükler...
Aynı benim oğlumSabah 7 de kalktı, 11 gibi yattı..12 gibi kalktı..15 dakika önce uyumadı, resmen sızdı artık
Bende senin gibi merak ediyorum bu kadar enerji nasıl oluyor diye, çünkü Karahan'da fazla yemiyor..Bana sorarsan yapıları böyle..Dur durak bilmiyor oğlum, bazen hakikaten yetişmekte zorlanıyorum..İlgisi de çabuk dağıldığı için sürekli aksiyon istiyor..
İşimiz zor bizim kısacası, çünkü ben değişeceklerini düşünmüyorum..
bzımkı sızmıyor bı de aglıyor yatırma dıye sureklı yürüt yürüt yürüt bıkıyorum bazen osnra kıyamıyorum
of keske annem yanımda olsaydı
kızım gene soğuk algınlıgı olmu.doktor hava değişimi dediboyu 72 kilosu 8 .bebek büüytmek çok zormuş.benim kıızm gibi nazlı bebeği büyütmek daha da zormuş
selam
bızım kız hızlı masallah ama uykumuz hıc yok bugun saat 7 de kalktı 10 da uyudu yarım saat ve zorla saat 5te uyuttum ve hıc durmadı sureklı bı oraya bı buraya oyle cok yemedı de nereden alıyor bu enerjıyı bılmıyorum ya
bakalım ne kadar uyuyacak..
Güzel Aralık anneleri,
Nihayet 1 aylık tatilim başlıyor.Allah kısmet ederse,1 ay sonra gorusmek üzere. Hepinize sevgiler, bebislere öpücükler...
O bıkma ve sonradan kıyamama durumu bende de oluyor bazen..Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Çok seviyorum Karahan'ı, içim titriyor..Ama bazen yetişemiyorum gibi geliyor, o zaman da çok üzülüyorum..
Ama benim bir şansım var işte..Annem çok yakınımda..
Keşke senin annen de sana yakın olsaydı
boyu cok iyi canim.kilosu da kiz bebek icin normal degerlerdedir sanirim. gecmis olsun coookkk
bu donem biz de enerji patlamasi yasiyoruz. dun beni de perisan etti eren. uyumadi. en son disarida gezerken uyuyakaldi...
iyi tatiller, guzel dinlenirsiniz umarimm
Sumakcığım, işin kolay değil..Tek başına bir bebeğe bakmak zaten yeteri kadar zorken bir de Masal gibi hareketli bir bebekle başa çıkmak hakikaten sabır işi..
Eşin işi gereği uzakta herhalde..Peki sen eşinin olmadığı zamanlarda annene gidip kalsan? Hiç değilse Masal biraz daha büyüyene kadar..Hem sende biraz dinlenmiş olurdun..
boyu cok iyi canim.kilosu da kiz bebek icin normal degerlerdedir sanirim. gecmis olsun coookkk
kilomuz 8400 müş :) boy 71 :) kağıda böyle yazmış ama bana yanlış söylemiş. sağol canım soğuk algınlıgıda geçer inşallah.
esım sehır dısında degıl canım ama ock yogun clasııyor sureklı ısı var zaten kendısı vardıyalı calsıyor bı de kendıne ıs uretınce hıc goremıyorum
zatı masal dogdugundan berı ben 5 kere fılan gıttım annemlere :) her ıkı ayda bı gıttım yoksa olmuyor mumkun degıl
sagol canım
zor valla ama ben kafayı yemediysem kimse yemez evde iş çok,benim kız daç ok yaramaz,işe geliyom iş tecrübem fazla değil işler çok yoğun yetişemiyorum,hata yapınca müdürden fırça yiyorum,bakıcım yani komşum geçen kızımı düşürmüş bi aklım da onda off off,herşey yarım eksik,ayaklarım ağrıyo 6 ay oldu geçmedi,dizimi bükemiyom,merdiven inip çıkarkem ağrıyo,her iş bana bakıyo eşim de çalışıyo artık akşama kadar sıcağın altında eve gelip düşüp yatıyo,hafta da 2 günde dişçide reziliz,şu seneyi atlatsam çok rahatlayacam
gecer deryam.. bak kuzular 9 ayi devirdi.. hepsi gecer.. calisan anne olmak, ayni sehirde yardimci olacak kimsenin olmamasi cok zor.. allah kolaylik versin..
gecer deryam.. bak kuzular 9 ayi devirdi.. hepsi gecer.. calisan anne olmak, ayni sehirde yardimci olacak kimsenin olmamasi cok zor.. allah kolaylik versin..
sizce babane bakıcıdan iyi midir?
merhaba
dün izlemimiz vardı. ama hemşireye sinir oldum... tartı dijital değildi. hani şu elle kantarı ayarlanandadı. 8600 de bıraktı hemşire. oysa dengesiz duruyordu. yani oğlum kesinlikle çopk daha ağır. hatta 9 kg küsürlerine getirmesi gerekiyordu. boyunu da ben o arada duvardaki pepe boy çizelhesinde ölçtüm, oğlum ayakta durabiliyor elinden tutunca, 75 cm geldi. ama hemşire mezurayla ölçtü, baktım izlem kartına 70 cm yazmış. niye öyle yaptı anlamadım. köyde tek gidip geldiğim insandı. köyün sağlık ocağında hemşire, onun da 16 aylık bir kızı var. 2 senedir köyde, hep ben gittim. o hiç gelmedi. eşi çalışmıyor evde. sonunda sordum "eşim evdeyken gelemem" dedi. üstelemedim. zaten ben de 1 kere gitmiştim evine. gerisi sağlık ocağına...
bu arada hemşirenin hesabına göre son izlemden beri 600 gr almış. o da 2 ay önceydi sanırım
kesinlikle evet. pedagoglar en son çare ollarak bakıcıyı öneriyor. annem çalıştığı için bakıcıda büyüdüm, asla tavsiye etmiyorum. 2 ay önce memurluğa atanmama rağmen başlamadım, sırf kızım için
kanindan olan kim olursa olsun bakicidan iyidir. hic degilse vicdan isin icine giriyor. insan kendi canina zarar verir mi??
yani evlat için kaynanayla yaşanır, kahrı çekilir mi demeliyim? çünkü atandığımda kaynanam bakacaksa bizimle yaşayacak
yani evlat için kaynanayla yaşanır, kahrı çekilir mi demeliyim? çünkü atandığımda kaynanam bakacaksa bizimle yaşayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?