allah allah ya ne kadar ilginç. babası hiç kızmış bağırmışmıydı belki etkilenmiş olabilir bişeyden . senin elinden yemek isttiyor demekki hiç annen veya başka yakının denemişmiydi yedirmeyi acaba sırf babasına mı böyle yapıyor . bu arada maşallah 180 lik süt içio benm kız hala 90 içio ya neden anlamadım en fazla 120 içer
normalde 210 luk icerdi ama yogurt ekleyince ogunune birde kahvalti anca okadar istiyor gece uyurken 210 luk iciyor ama sabah ve gun icinde tek 180 ile 150 arasi yok kimsem yok burda arkadasim vardi yanimda kac gundur kaldi ama hic aklima gelmedi denemek bilmiyorum ki ben evden giidince neler oluyor ama kizmiyodur heralde tek dusuncem uyuyoda ilgilenmiyo onami kiziyo uzuluyo of anlamadim nolcak boyle bilmiyorum ins aliisir alismazsa iside birakamam hic istemiyorum calismak zaten ama esim mecbur kiliyor dersem simdi boyle istemiyonda cocugu bahane yapiyon der of of nabicam ben nasi alistircam ins gecic donemidir bu gecer ya
kızımın dişide daha çıkmadı.doktorumuz, dişsiz insan var mı merak etmeyin dedi
Hoşgeldin canımNasıl geçti tatilin?
esim bakiyor cnm en gec 10 bucuk geciktigimde yanima getiriyor esim uyurkende verse ondan icmiyor dun sabah ilk defa 90 CC icmis normalde 150 YADA 180 icer benden uykusundan uynip feryat ediyor esimde anliyamadik kokudanmi anliyor gozu kapali yarin kiyafetmi vercem onunla denesinn bakalim yoksa ac kaliyor acligi siniyor gun boyu bisi yemiyor bugun gitmedim ise mesela sabah 180 lik sutu bitirdi 3 saat sonra 10 larda sutlu biskuvit yaptim pirincli onu yedi oglen koca bi tabak corba icti sebze toplarindan 2 tane yedi ve kup gibi uyuyor uyanincada yogurt yicek sonra meyve bugun iyi gittti ve istahla yedi ama esimin baktigi gunler birsey yemiyor ve kusuyor zorlarsam
allah allah ya ne kadar ilginç. babası hiç kızmış bağırmışmıydı belki etkilenmiş olabilir bişeyden . senin elinden yemek isttiyor demekki hiç annen veya başka yakının denemişmiydi yedirmeyi acaba sırf babasına mı böyle yapıyor . bu arada maşallah 180 lik süt içio benm kız hala 90 içio ya neden anlamadım en fazla 120 içer
normalde 210 luk icerdi ama yogurt ekleyince ogunune birde kahvalti anca okadar istiyor gece uyurken 210 luk iciyor ama sabah ve gun icinde tek 180 ile 150 arasi yok kimsem yok burda arkadasim vardi yanimda kac gundur kaldi ama hic aklima gelmedi denemek bilmiyorum ki ben evden giidince neler oluyor ama kizmiyodur heralde tek dusuncem uyuyoda ilgilenmiyo onami kiziyo uzuluyo of anlamadim nolcak boyle bilmiyorum ins aliisir alismazsa iside birakamam hic istemiyorum calismak zaten ama esim mecbur kiliyor dersem simdi boyle istemiyonda cocugu bahane yapiyon der of of nabicam ben nasi alistircam ins gecic donemidir bu gecer ya
İnşallah canım geçer inş geçicidir bence alışır elbet. belkide ilgi istiyorsa ona kızıyordur dediğin gibi babası biraz daha ilgilense oyun falan oynasa bebek sonuçta bi müddet sonra illaki alışıyor benm kızımın yabancılama huyu var ananesini bile yabancılıodu ama annem çok oyun yapıo falan alıştırıo kendine elinden yemek bile yemeye başlıo beni hiç aramıo alışınca.
HosbuldukKaraca,
Güzeldi, bolca hasret gıderdık, 1 ay 1 gün gıbı geçti sankiİnsallah en kısa zamanda yeniden gelirim.
Sizin delikanlı nasıl bakalım.Bizim kız iyice büyüdü. 8 dişimiz oldu. Artık her yemegı rahatça yıyoz. Meyveleri falan kendı kıtlayarak yıyor. Tutunarak her yeri geziyoz. Ayakda durmaya başladık. Boyumuzda uzadı. Eski kıyafetlerin hıcbırı olmuyor bide çok yaramazızzzzzzz...
ilk defa duyuyorum ya ..
Allah şifa versin yavruna canım. ateşi avrmı peki şimdi ? geçer inşallah hemen. biz daha yaşamadık bu hastakığı demek her bebekte oluyr hiç duymamıştım ya
geçti ateşi döküntüleri de geçti,hafif atlatmış çok şükür,emmesi falan azalmadı,ama kaşıkla hiçbişey yemiyo su bile içmiyo,akşama kadar 1 fincan bie ek gıda yemiyo,elini ağzına atıp verdiklerimi çıkarıyo geri,dün çok sinirlendim saatlerce emzirmedim aç bıraktım,2-3 saat sonra 1 çay bardağı su içti,minik bi parça ekmek yedi,kaşıkla 3 kaşığı 3 saatte zorla verdim ve az kalsın kusuyodu,inat ettim,çünkü huy edinmiş meme emecem diyo sadece,eşim çok kızdı saatlerce emzirmedim diye,ağlıyo sızlıyo,bana sarılıyo açlıktan başı döndü düştü,eşim aldı sakinleştiriyo,biberona süt koydum içsin diye,almam diyo halen direniyo,aç aç yatırdım ağlaya ağlaya,yarım saat sonra verdim biberonu uykusunda 70 ml içti,eşim nasıl içti dedi şaşırdı,sonra uyandığında aralarda emzirdim,şu saat olmuş bişey yememiş,huyu iyice bozuldu,saatlerce aç kalıp beni bekliyo verileni tükürüyo,iyice inat yaptım onun sağlığı için zayıflamayada başladı sadece sütle olurmu,azalmıyo zaten emdikçe çoğalıyo,2 saatte bir doluyo,o da ona güveniyo,günde 2 tabak meyve yiyom,ağzım yaradolu,saçlarım aşırı dökülüyo,sürekli halsizlk çekiyom,ayağım düzelmiyo kaslarım zayıflıyo,şimdi alıştıramazsam 1 yaşından sonra daha kötü olcak onun için sabredip mücadele etmem lazım,kıyamıyom ona ama ikimizin de iyiliği çin yapmam lazım
peki bu hastalıktan öncede mi böyleydi hep. memeye düşkün demekki sadece onu istio . ya öyle bir sene sırf emzirenler var aslında ama sonrasında nasıl yapıyorlar bilmiyorum . ama üzülme bence hiç ne güzel sütün hala bol gelio çok şanslı bebek anne sütü gibi hiç bişey yok . şimdi görünür bi kilo aldırmaz belki ama hayatı boyunca bence çok etkili olacak bol emmesi . ek gıda da alır inşallah ya aç bırkmaktan başka çare yok malesef :26: zor oluoyor ama alışır elbet sevdiği şeyleri versen bi müddet alışana kadar..
vitamin kullanıyormusun mutlaka kullan bence bende çok kötü oldum doktor kullan dedi inanılmaz halsiz düşüo insan ya .
off ağlayacam ya sabah 7 nin üzerine taaa 1.5 ta emzirdim 2 ssat oldu hiçbişey yememiş uyumuş,Allahm sen yardım et,içim parçalanıyo ama alıştırmalıyım 5 aylıkken ne versem tadına bakıyodu beğendiğini 2.3 kaşıkta olsa yiyodu,şimdi 0,sanki 3 aylık haline döndü,sütten kesmek te istemiyom azaltsın ama 2 yaşına kadar emsin istiyom,inş. düzelir ya
kizlarrrrrrrrrr dogum kilolarinizi nabtiniz yaa hala ustunuzdemi yoksa verdinizmi veren nasil verdi ben diyet yapiyorum 67 yi bugun sabah gorebildim 68 de takilmistim cok siki bisi yapmiyorum ama yediklerime dikkat edim bi ogun kepekli yogurt falan yiyorum hamile kaldigimda 62 dim cok yavas gidiyo ya delircemmm sirke bal felan iciyorum artik vahim vakkayim boyum 167 basenlerim var cok gobegim hic yok dumduz diyebilirim zaten dogumdan 5 gun sonra cekildi hemen ben bile bukadar cabuk olcani dusunmemistim herkez sasirdi ama basenler top gibi pantalon gimekten nefret eder oldum ya hep uzun bisi giymek sorunda kaliyorummmmmmmmmmm
Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim canım..Zamanın çok hızlı geçmesi normal..Ne de olsa uzun bir süre sonra ailenle vakit geçirme imkanın oldu..Umarım en kısa zamanda yine görebilirsin
Kızının dişlerine maşallah
Karahan'ın ilk dişi ağır ağır çıkmaya başladı
Yaramazlık dersen eğer bizde de bol bol var
Sağlıklı sıhhatli olsunlar da varsın yaramaz olsunlar
_MihrimaH_, canım, muzu çok sık vermiyorum çünkü Karahan'da kabızlık yaptı..Ama şeftaliyi sık sık veriyorum..Onun bir etkisini görmedim..
kizlarrrrrrrrrr dogum kilolarinizi nabtiniz yaa hala ustunuzdemi yoksa verdinizmi veren nasil verdi ben diyet yapiyorum 67 yi bugun sabah gorebildim 68 de takilmistim cok siki bisi yapmiyorum ama yediklerime dikkat edim bi ogun kepekli yogurt falan yiyorum hamile kaldigimda 62 dim cok yavas gidiyo ya delircemmm sirke bal felan iciyorum artik vahim vakkayim boyum 167 basenlerim var cok gobegim hic yok dumduz diyebilirim zaten dogumdan 5 gun sonra cekildi hemen ben bile bukadar cabuk olcani dusunmemistim herkez sasirdi ama basenler top gibi pantalon gimekten nefret eder oldum ya hep uzun bisi giymek sorunda kaliyorummmmmmmmmmm
canim sana egilimi varsa kesmek zorundasin gene kesmek istemiyosan sag oyle ver biboronla emmesin seni belki yemeklere doner gene sagarak beslersin bide biyerde okudum 1 yasindan sonra emzirirsen cocuga yarari yokmus bi aparatif gibi bisi oluyomus o ona sana cok zarari oluyormus ilini kemini somuruyomus vucut sut yapcam diye yediklerinden deil deponu kullanmaya basliyomus bazi insanlar gormez yan etkilerini ama sen goruyon sanirim bazi ulkelerde oneriyolarmis 2 yasina kadar yava kosullarindan dolayi ama tr gibi bi yerde 1 Yasida kadar yeterli diyolar ben anne sutunun mucizesine pekte inanmiyorum etrafimda kim 2 1 bucuk yasina kadar emzirdiyse hepsinin veletler kiriliyo eltimmin memesinin ucu kopuyodu 2 bucuk yasina kadar emzirdi cocuk simdi hastaliktan kafasini kaldiramiyo acillerde ablam 5 Ayliga kadar emzirdi hamis kaldigi icin cocuk tas gibi ama kizi baya emzirdi soguk havale bile gecirdi cocuk burda bi arkadas var bg li dogumdan sonra sutu gelmiyomus genetikmis cocuklari tas gibi bi damla sutu akmiyomus
taaa saat 5 te pes etmiş 5 cicibebe yemiş sütlü,eve gidince biraz daha uğraşacam bişeyler yemesi için inş. Sonuç alırımhayır gene yemedi,inat ettim emzirmedim gene yemedi ne verdiysem kafama geçirdi döktü saçtı batırdı,ağladı ağladı kendini yerlere attı,çok sinirlendim cinnet geçirdim resmen ve 2 tokat atmışım sonra çok pişman oldum ama sesime karşı komşu geldi aldı götürdü elimden aç açına uyumuş,uykusunda biberon verm iş belki alır diye amamış gözünü açmış itmiş geri yatmış,kafayı yiyecem,ama emzirmeyecem,inadı bırakıp yemesi lazım,sadece geceden geceye uykusunda emzirrim anlamasın diye,yine de direnirse kesecem sütten ayakta duramıyom ya,kendi de bişey yemiyo,sağar sağar bişeyler yapar verrim önüne,2. Gün bugün bakalım ne kadar açlığa direnecek,su bile içmiyo inat ediyo,inş. Bayılıp kalmaz,çok moralim bozuk
taaa saat 5 te pes etmiş 5 cicibebe yemiş sütlü,eve gidince biraz daha uğraşacam bişeyler yemesi için inş. Sonuç alırım
canim bence tamamen kes sag bi iki hafta ceker sonra alisir annem beni kestiginde 5 gun ac birakmis elinden kasiklari atmisim yuzune tukurmusum ama en sonunda pes etmisim 7 8 gun ugrasmis ac yatip kalkmisim hep hehe
..........................................................................................................................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?