2011 Aralık Anneleri

maşalah senin oğlun da çok şeker,ben öğretmiyom valla,çok gıcık alırım di uzatan çocuktan hem:))geçmiş olsun canım bizimki de bişey yemediği için emdiği için bazen gece de 2 kere bazen 3-4 kere uyanıyo,emiyo geri yatıyo,9 buçuk 10 u geçmiyo çok şükür düzeldi uykusu,ben çok kötü soğuk almışım cuma acie gittik,iğne yapıldı,şuanda acayip terliyom geceden beri söküyom heralde,çok şükr kuzuma geçmedi emzirdiğim halde,arada 1-2 hapşuruyo ama burun akıntısı yok çok şükür keyfi de yerinde gözüküyo,aşure yaptım dünden beri yiyom,inş. hemen atlatırım da kuzuma bulaşmaz,bizimki de reklamları çok seviyo ama fazla bağımı değil,tv. fazla izlemiyoz biz ondan da olabiir,ama bigisayara deli oluyo,kendini yerlere atıyo mause u verelim diye,babası kucağına alıp oturttu mu bakıyo bilg. a,eşime dedim,bi daha bu kızın yanında girme hem bağımlı olcak,hem gözüne zarar,hem radyasyon saçıyo,halıları açtık minik bi oda var,aslında çocuk odası ama çocuk yatak odasında kalıyo,bazı eşyaları o odada,halı da açtım,oturma odasındaki 2 tekli koltuğu oraya aldım,çünkü oturma odasına sobayı kurduk,alan genişemiş odu böylece,eşime de bilg. odası oldu,hem kız görmez,hen salon dağılmaz

Son düzenleme:

OYYYYYYYYYYYYYYYYY masallahhhhhh ikinizinde bebislerine allah nazardan saklasin
deryacim cok gecmis olsun
kizlar tr kiyafetlemi tartiyolar bebegi burda ciplak olarak tartiliyor kisin sadece bady ilê ondanda -100gr dusuyorlar
melegim olsun senin adin ne ve hangi ulkede yasiyordun
gercekdende oglusun kg durmuyorrrr masallahhhhh

burda kista olsa anadan uryan soyuyolar hic dusmuyolar belcikadayim cnm ben

sağol canım rapor almadım,iğne vuruldum,eşim çiğköfte yaptı iyi gelir diye ben de bi tencere aşure yiyip duruyom,günde bi tane çinko alıyom,gece yatarken aspirin içiyom,acayip terletiyo böyle böye azaldı bayağı,hafta sonu da dinlenemedim doğru dürüst,temizlik vs. soba vs..ooo ozaman 200 g daha düşelim biz 10.250 falanbişey yemiyoki arkamda dolanıyo memme memme memme diye,uzanıyom üzerimi açıyo memeyi buluyo dünyalar onun oluyo,acıkmış mutfakta yemek yapıyom babası atletle oturuyo,gel gel bu kız mememi açıyo diyo, geri kıllı diye beğenmemiş,emecekmiş yoksa,komşuma da aynısını yapıyomuş acıkınca memme diyomuş açmaya çalışıyomuş

Son düzenleme:
Bayanlar 6 aralık doğumlu üçüz bebeklerim var :) geçen yıl bu zamanlar doğum telaşım vardı şimdi doğum günü telaşım:)
evde 3 çocukla bir de hazırlıklar misafir ağırlamalarla uğpraşmak istemiyorum. Mekanlara baktım fiyatlar uçuk bir yer buldum ataşehirde 40 kişi sadece mekan ve içeicek 400 tl.

Sizler ne düşünüyorsunuz, mekan araştıran daha uygun fiyat bilen var mı, ümraniye, şerifali tarafındayım ben.

valla ben bu tür masraflara girmem hiç,3-5 kişiyi çağırır,minik te bi pasta kesersek yeter de artar bile,ben düğün bile yapmadım,mevlitli kına,nikah,bebek şekeri,ohusa şerbeti,yok doğum fotoğrafçısı,kapı süsleme,mevlit-yemek vs. hiçbirine girmedim,durumumuz o kadar iyi değil gerçi olsa bile evim olmadan arkamda 3-5 kuruş para olmadan böyle şeylere girmem,bizim için lüks yani,biz ne doğum günü,ne sevgiiler günü kutlamayız dışarda evde bi pasta yaparım veya güzel bi yemek oldu bitti işte,içim sızlar benim böyle şeylere giden paraya,hatta hasta bile olsam eşim temizlikçi çağırmaz garibim bütün kış evi o temizledi,ne bileyim biz böyle bi çiftiz,böyle şeyler okuyunca biz mi bi acayip düşünüyoz diyom,valla bunlara girseydik mesela şuan daha evlenmemiş ocaktm,altımızda araba da olmayacaktı heralde,domuşlarda rezil olcaktıkama senin üçüzlerin var ve durumun iyiyse,bi daha çocuk ta düşünmüyosan bu anı ölümsüzleştirmek istemen gayet doğal,biz daha yolun başındayız,2 yıl önce evlendik borç harç dolu,eşim daha geçen ay işe girdi,ben galiba bu topiğin en cimrisiyim:))

Son düzenleme:

canım bence çok haklısın. hele 1 yaşına girecek çocuk için mekan tutmak kusura bakmayın ama anne babanın egosunu tatmin eder sadece. çocuk ne anlayacak ne yapıldığını...

biz de sade bir düğün yaptık. sitede kapalı stadı süsledik, bayanlara kına yapıldı, mevlit ve yemek verildi. hatta o zaman dış mekan çekimlere çok özeniyordum. hani günün başından itibaren gelinin her anını çekiyorlar. bir konuştuk, 2000 tl gibi fiyatlar havalarda uçuyor. moralim bozulunca ortanca kardeşim "abla bu pozlarda ne var ben alasını çekerim hem de ücret de almam" demişti. ve inanın harika dış mekan fotolarımız oldu. evimizin bahçesi bakımlı, orman gibi çamlar çimenlerden oluşuyordu. orada eşimle çocuk gibi koşturduk, ağaçların etrafında oynadık durduk, kardeşim de çekti. hepsi profesyonel gibi...

oğluma da burada değil de yarııl tatiline gidince annemlerde yaparım. zaten onu görmeye teyzemler gelecek, biz bize. bir büyük pasta bize, aynısından bir minik de oğluma yemesi için:) buradan biri fikir vermişti. ortaya sofra bezi sermişler, bebeğine de kirlenmesini göze alacağı kıyafet giydirmiş, önüne minik pastayı koymuşlar:) gerisini siz düşünün:) bence bu onu milyarlık mekanlardan palyaçolardan daha mutlu eder.

Kızlar hepimizin beğenileri, öncelikleri farklı. Ego tatmin edecek biri değilim, eksikliğim, özentilerim yok çok şükür :)
Bu mekanlarda misafir ağarlamak kolay, ev pislendi vs derdi olmuyor, sadece ve bebeklerim ve misafirlerim ile ilgilinemem gerekecek o günün keyfini çıkaracağım dışarda olursa.Ailemiz veçevremiz kabalık çünkü. Neyse önerisi olacak annelerimiz olursa yazarsa sevinirim. Selamlar.

tatlım çok özür dilerim. sözüm sanki doğrudan sana yazılmış gibi oldu. kırıcı olmuş kusura bakma. tabii ki dediğin senin açından doğru. kalabalık bir misafirin varsa evi batırmaya hiç gerek yok. parti biter bebeğini alır tertemiz evine geçersin. biz olayı abartıp tonla para harcayana yorum yaptık. baksana sen de bizim gibi mesela 400 tl yi pahalı bulmuşsun haklı olarak. bizdensin yani:) tenzih ediyor ve tekrar özür diliyorum.

inşallah gönlüne göre bir mekan bulursun canım.

hele ki üçüzlerin var. kendi evinin batmasını en son isteyecek kişisindir:)

ben de sizin gibi düşünüyorum. gereksiz masrafa girmeye gerek yok . bebegim çok kalabalığıda sevmiyor. aile arasında bi pasta kesilebilri.kızım aralık 28 doğumlu soguk olmazsa bi pastaneye gideriz belki. daha düşünmedik

arkadaşlar bebeklere neler yediriyor, ne içiriyorsunuz ?bebeklere süt içirmeye başladınız mı?tam yumurta yediriyor musunuz? annem yumurtanın beyazında yedirmemi söylüyor .

Son düzenleme:

400 lira iyimis yaaa ben esimin calistigi yeri istiyorum mesela 200 euroyu gozden cikardim 20 kisi felana bende evde ugrasmak istemiyorum masllh ucuzlerine kolaymi bakimlari ben ikiz olsun istedim ama ikincisi olursa sevinirim cok seviyom cocuklari

canim cok haklisin bizim iki tane evmiz var bi trde dayali doseli bide burda zor olmadi bunlar sikmakla hep ben de sevmem oyle seyleri ama dogum fotograscisi losa sekerim mekeri benim dogum fotorafcim babamizdi hehe o cekti fotolarimizi para zor yapilmiyo calisiyoruz bak onuda boyle seylere vermek biraz zorumuza gidiyo ama bikere yapicam bidaha yok oyle parti marti oda okadar avrupalarda surunuyoz bari bi animiz olsun bizdede oyle sevliler gunu dogum gunu cart curt yok sadece opusup koklasiriz hediye mediye bana garip geliyo aciyon begenmiyon rol yapiyon amaaan buzaamana kadar aldigim hediyeleri hic begenmedim hep rol yaptim cekinirimde begenmedim demeye o yuzden yok bizdede

ay super bisi yok iz ne paylancosu burda 20 kisilik sandalye ayarliyosun garsonlugu ben yapiyorum yemekleri kocis oyle salaya tavuk bide pasta tamam okadarda cok fazla paylaco maylaco balon malon

canim yanliz biri olarak sana katiliyorum benim kimsem yok evimde yardim etcek bana cocukla benim oglan bi fena is yaptirmiyor agliyor kusuyor safraya kadar ben is yapinca ailem olsa yanimda evde yaparim temizlerim cocuga bakan olur bide cok cocuk var annelerimiz gevsek bizim burda heryer yag pasta olur bende deliririm onun icin disari en iyisi ist olsaydim keske yardimci olmak isterdim ama bizim restoran hazir burda olsan tavsiye ederdim

ay 200 euro bana ates pasi geldi 400 gercekten fazla ama neler var icinde pastasi yemegi icecegi icindeyse super ama sadece ayirmaksa yer ozaman fazla yani cunki evinde yaptin desek 100 lira temizlikci pasta 75 desek kurabiyesi tuzlusu icecegi 150 desek buna elektirik faturasi eklesek firin calisti ya bide bulasiga su faturasi battik ahaaha bide temizlikci ilac kullancak oda harcicak elektirik su valla ekonomik ozaman trde durmadan elektirige suya zam var firin calistirmak uf uf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…