deryacim canim kizini uyuturken ve gece emzir hemen birakma yoksa sonrasinda agresif ve asabi bir cookcuk olarak geri doner ve kizinin onune kendi yiyecegi yiyecekler koy(uzuum,kucukparcalarda kofte makarna vss)birak doksun sacsin hicbisey deme sadecwe 30dk zaman ver yedigini yer yemediginide topla caniimgündüz neysede gece uykuda zorluyo insanı biberon almadı uykuda bi ağlıyo bi ağlıyo gözlerim şişti uykusuzluktan mecbur gece emzirdim,sabah ta işe geç kaldım kahvaltı bile yapamadım,inş. düzelir kesmek istemiyom ama mecbur bırakacak beni buna
nasilsiniz
bebialeriniz nasil
deryacim canim kizini uyuturken ve gece emzir hemen birakma yoksa sonrasinda agresif ve asabi bir cookcuk olarak geri doner ve kizinin onune kendi yiyecegi yiyecekler koy(uzuum,kucukparcalarda kofte makarna vss)birak doksun sacsin hicbisey deme sadecwe 30dk zaman ver yedigini yer yemediginide topla caniim
senin uzuldugunu gortukce seni protesdo ediyor ayniseyleri oglumdada yasadim zaten 6saat ac kalmasi gayet normalmis yemek araliklarida 4 saatte bir olmaliymis sen sikma caniniiiiiii cocuklarin boyle gecis donemleri oluyor canim
sen hamilelik testi yaptinmiiiiii
yaptım canım bişey çıkmadı,2 hafta leke şeklinde geçti bitti zaten,sütten dolayı galiba adet olamıyorum,haklısın canım çok asabi oldu,bugün gidince sarıldım öptüm oynadım azcık emzirdim,masaya oturttum önlük takmayı sevmiyo,ben de taktım,önüne bi kase koydum,eline bi kaşık verdim,sanki yer gibi kaşıkla oynadı havucu haşladım ince uzun doğradım aldı atı aldı attı,ben yere eğiliyom almaya kendide eğilip gülüyo bana gözümün içine bakıp yere atıyo,sonra bi kısmını kaseden çıkardı masaya attı,aldırmadım,muzu ezdi mıncıkladı,ben havuç yedim o da yedi sonra ben incir yedim o da yarım tane yedi,üzümü aldı suyunu çekti emdi bıraktı,kavun kabuğuyla minik bi parça koydum önüne onu da öyle yaptı,ben 2-3 dilim yedim bana baktı,ısrar etmedim eline verince ellerini silkeliyo istemiyo onu da öyle yedi,galiba çok sakin olmam lazım
canim dagittiklarini hic toplama o oyun sanar daha cok yapar sadece sabir benim oglumda aynisiydi
sen yere buyuk bir bez serrrrrr ve onlukdde takma sadece bu anlattiklarini yediyse doy<musdur bile canim mideleri cok cok kucukkkkk
hic stres olmadan siikinti yapmadan gecis doneminin gecmesini bekle fazlada ustune dusme ac olunca herseye saldiriyolar kuru ekmek ver elline o bile yeter
tam bitiremedi tabi ama kavunu suyunu çekti,üzümün,minik havucun yarısını,incirin bi parçasını,buna da şükür,dün hiç emzirmedim hiçbişey de yemedi ağladı ağladı,bıgün emzirdim sakinleşsin diye,biraz sakinledi,geri de öpüp okşayıp masaya oturtunca büyükadam gibi,tadına baktı herşeyin,zaten en çok sevdiği şey o aç kalınca minik bi parça ekmek yiyip su içyo üstüne azcıkdoğru söylüyosun canım,benim ayağım ağrıdığı için masada yiyom,ama ben de önlük takınca kendi önlüğünü çıkarmadı kız bunlar bizden zekiler ya,bugün plastik bi tabak bardak kaşık alayım kendi yemeye çalışsın minik hanımefendi
Derya,tam bitiremedi tabi ama kavunu suyunu çekti,üzümün,minik havucun yarısını,incirin bi parçasını,buna da şükür,dün hiç emzirmedim hiçbişey de yemedi ağladı ağladı,bıgün emzirdim sakinleşsin diye,biraz sakinledi,geri de öpüp okşayıp masaya oturtunca büyükadam gibi,tadına baktı herşeyin,zaten en çok sevdiği şey o aç kalınca minik bi parça ekmek yiyip su içyo üstüne azcıkdoğru söylüyosun canım,benim ayağım ağrıdığı için masada yiyom,ama ben de önlük takınca kendi önlüğünü çıkarmadı kız bunlar bizden zekiler ya,bugün plastik bi tabak bardak kaşık alayım kendi yemeye çalışsın minik hanımefendi
Derya,
Zaman zaman cok huysuz oluyorlar,gecis donemleri sanirim. Sütten kesmesen çok daha ıyı olur. Benım cadıda ne kadar yerse yesın emmedımı doymuyor, doysa bıle çok huysuz oluyor. Tam dusundugum yorumlar yapılmış. Bende bıryere oturtuyorum kemdımde yemegımı alıyorum, herseyı elıne verıyorum, ( bende yıyom ya bırlıkte bana ozenıp) döke saca nasıl mutlu yıyor. Hem kendıne güvenı gelıyor, hemde yemeyı öğrenıyor.yanlış hatırlamıyorsam senın fıstığın kılosu benım kızla aynıydı, yanı normal aslında.
Gercekten çalışan bır anne ıcın çok zor bur durum. Onlar herseyın farkındalar, sen bırakıp ıse gıdıyorsun ya sanırım onada çok üzülüyor. ( yıgenımde ablama aynısını yapıyordu) sanırım Oda senı üzerek acısını çıkarmaya çalışıyor.
Bıraz sıkıntılı olacak ama zamanla hersey oturacaksın canım, Allah çalışan annelerın yardımcısı olsun...
Canim, Allah yardimcin olsun, cidden gecis donemleri cok zor oluyor... Benim tavsiyem de -ki zaten yapmissin- yemek denemelerini cok acken yapma, once sütle besle biraz, bir saat falan sonra da arkadasin dedigi gibi eline ver meyveyi o didiklesin isirsin, takilsin oyle...Sen de arada agzina kasikla istedigin seyleri az az tattir... Benimki cok acken yemiyo mesela, mecbur sut verip sakinlestiriyorum, sonra yemek.. Bu ek besine ilk geciste onemli olan doymasi, miktari degil, yemek yemeye alismasi, yoksa ana besini yine sut bu kuzularin... Canini da hic sıkma, duzene girer hayirlisiyla... Bi de sen hep sevecen ol, yemezse kizma, seni mutlu etmek icin kendisi icin yemesi gerektigini oyle anlarmis... Doktorumuz bize boyle anlatti... Umarim isine yara canim...
sağolun kızlar haklısınız,üzmeyecem kuzumu, babası da boşuna kendini strese sokuyon al takviye vitaminlerini çok yıpranıyosan,daha 3 diş var çocuğun kazma gibi dişleri çıksın,1 yaşına gelsin zaten sütle doymaz sen de gidince işe yer zaten diyo,hem çocuğu sinirlendiriyon,hem bizi uyutmuyon diyo,doktora bakma bu kilosu sağlıklı değilmiş diye, öyle olsa zayıf cılız renksiz bi bebek olurdu diyo,maşallah kanlı canlı oysaki bütün evi emekliyo dolaşıyo,koltuktan koltuğa geçiyo,heryerden tutunup kalkıyo,tek elinden tutunca yürüyebiliyo,yarım kiloluk matkapla oynuyo kuvvetli yani
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canimmmmmmmmmmmmmm
sen daha ne istiyonnnnnnn masallah fistigaaaaaaaaaa
kac kg prensessssss
dr dediklerinide takma kafana her cocugun gelisimi farkliiiii
bazisinin dil gelisimi iyi bazisinin motor becerileriiiiiiiii hepsi cok farkliiiiiiiii
sen bir okulla gittiginde siniffa girdiginde butun ogrenciler birmiiiiii hayirrrrrrrrrrr
bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr salllammaaaaaaaaaa
olan kenmdine oluyorrrrrrrrrrrrrr
bende senin gibiydim ilk kuzumda simdi takmiyorum
benim kizim 4100gr 50cm dogdu 4aylikken 8500kg idi hasta oldu 2kere verdi kglarini simdi 9500-10kg arasi ama hic takmiyorum yerse yerrrrrrrr kac gundur benimkide yemiyor ve sadece 2kere emmiyor gunde dusun yaniiiiiiii
gecis donemi,dis donemi,yurume donemi derken zaten cocuklar yemeye biraz ara veriolarrrrrrrrr
3.670 doğdu,50 cm,şimdi 74 cm,10.400-10.500 gibi geliyo hassas terazide,haklısın canım bugün gittim bakıcım yani komşum kızı oğlunun kucağına vermiş 10-11 yaşında oturmuş yanına al ziya,sen ye beyza yemesin,ziya hmm çok güzel,ben yiyecem diyo,kadın dedi seni görürse belki yemez çok şaşırdım vallaha yedi hemi de bi kase,sağolsun çok ilgileniyo kadın,oğlunu da çok seviyo,boynuna sarılıyo vs.ik kez 1 kase bişey yedi sağdığım süt,cicibebe ve muz karşışmıydı,evde emmek istedi ödüllendirdim tabi kızım yemek yer de ben emzirmezmiyim,valla şeytan kulağına kurşun bugün çok iştahlıydı ve 3-3.5 saat kadar uyumuş kuzum,demekki canı rahat değimiş diyom,yüzü de gülüyo,ah acemilik işte,bi de milletin dili ne bişey yemiyomu vs.bizimkiler hem biberon alırlardı,hem kaşıkla,hem de emerlerdi vs. bidaha kimseye aldırmayacam,doktorlara da
kiz doktor kilosuna azmi dedi anliyamadim benimki baya az ozaman 11 kilo 77 boydu gecen ay nasi doktormus o 10 kiloya az diyo ala ala sapikmi o
eeeeeeeeeeeeeeeeee canim daha ne istiyorsun sana dedimya gecis donemi ve seni protesdo ediyor beni birakiyorsun diye masallahhhhhh kg ve cm herseyi cok iyiiiiii3.670 doğdu,50 cm,şimdi 74 cm,10.400-10.500 gibi geliyo hassas terazide,haklısın canım bugün gittim bakıcım yani komşum kızı oğlunun kucağına vermiş 10-11 yaşında oturmuş yanına al ziya,sen ye beyza yemesin,ziya hmm çok güzel,ben yiyecem diyo,kadın dedi seni görürse belki yemez çok şaşırdım vallaha yedi hemi de bi kase,sağolsun çok ilgileniyo kadın,oğlunu da çok seviyo,boynuna sarılıyo vs.ik kez 1 kase bişey yedi sağdığım süt,cicibebe ve muz karşışmıydı,evde emmek istedi ödüllendirdim tabi kızım yemek yer de ben emzirmezmiyim,valla şeytan kulağına kurşun bugün çok iştahlıydı ve 3-3.5 saat kadar uyumuş kuzum,demekki canı rahat değimiş diyom,yüzü de gülüyo,ah acemilik işte,bi de milletin dili ne bişey yemiyomu vs.bizimkiler hem biberon alırlardı,hem kaşıkla,hem de emerlerdi vs. bidaha kimseye aldırmayacam,doktorlara da
kiz doktor kilosuna azmi dedi anliyamadim benimki baya az ozaman 11 kilo 77 boydu gecen ay nasi doktormus o 10 kiloya az diyo ala ala sapikmi o
az demedi iyi dedi,ama ek gıda almıyosa bu kilosu sağlıklı kilo değil bilesin dedi,kızlar erkeklerden 2-3 cm kısa oluyomuş zaten,kemik gelişimi,kafa çapı vs. değişiyomuş,senin erkekti dimi sizin de çok iyi değerleriniz
eeeeeeeeeeeeeeeeee canim daha ne istiyorsun sana dedimya gecis donemi ve seni protesdo ediyor beni birakiyorsun diye masallahhhhhh kg ve cm herseyi cok iyiiiiii
elbiselimi tartiyolar trde
canim sen biraz dikkatetsen iyi olur masallah bebisine ama sen herseyide veriyosun(bal,domates....vs-)allah korusun gizlisekeri olmasin ve obezite yoluunda senin pasannnnn
eeeeeeeeeeeeeeeeee canim daha ne istiyorsun sana dedimya gecis donemi ve seni protesdo ediyor beni birakiyorsun diye masallahhhhhh kg ve cm herseyi cok iyiiiiii
elbiselimi tartiyolar trde
canim sen biraz dikkatetsen iyi olur masallah bebisine ama sen herseyide veriyosun(bal,domates....vs-)allah korusun gizlisekeri olmasin ve obezite yoluunda senin pasannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?