arkadaşlar bebeklere neler yediriyor, ne içiriyorsunuz ?bebeklere süt içirmeye başladınız mı?
ben ev yemeklerinden yedirmeye çalişyorum.kızıma annem bakıyor ben çalışırken. annem,bir yumurtayı yesin diyor .
Bayanlar 6 aralık doğumlu üçüz bebeklerim var :) geçen yıl bu zamanlar doğum telaşım vardı şimdi doğum günü telaşım:)
evde 3 çocukla bir de hazırlıklar misafir ağırlamalarla uğpraşmak istemiyorum. Mekanlara baktım fiyatlar uçuk bir yer buldum ataşehirde 40 kişi sadece mekan ve içeicek 400 tl.
Sizler ne düşünüyorsunuz, mekan araştıran daha uygun fiyat bilen var mı, ümraniye, şerifali tarafındayım ben.
Bayanlar 6 aralık doğumlu üçüz bebeklerim var :) geçen yıl bu zamanlar doğum telaşım vardı şimdi doğum günü telaşım:)
evde 3 çocukla bir de hazırlıklar misafir ağırlamalarla uğpraşmak istemiyorum. Mekanlara baktım fiyatlar uçuk bir yer buldum ataşehirde 40 kişi sadece mekan ve içeicek 400 tl.
Sizler ne düşünüyorsunuz, mekan araştıran daha uygun fiyat bilen var mı, ümraniye, şerifali tarafındayım ben.
arkadaşlar bebeklere neler yediriyor, ne içiriyorsunuz ?bebeklere süt içirmeye başladınız mı?tam yumurta yediriyor musunuz? annem yumurtanın beyazında yedirmemi söylüyor .
Cok şükür yaklaşık 1 aydır özel bişey yapmıyorum. Biz ne yiyorsak aynısını onada yediriyorum. Sadece Yemekleri tutsuz ve baharatsız yapıyorum, severek yiyor. Et, kıyma, balık, tavuk eti hersey yiyoruz artık. Ama tabi yasakçılarınızda var mesela yumurtanın beyazı, bal, mantar ve ceviz gibi gıdalar yasak.
hanımlar merhaba..ben 3 aralık annesiyim..birkaç sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim..
1- bebeğinizin kaç dişi var?
2-katı gıdalar vermeye başladınız mı? mesala bir mantı tanesini korkmadan verebilir misiniz?
3-hala yürüteç kullanıyor musunuz?
4-inek sütü veriyor musunuz?
5-ellerinden tuttuğunuzda bebekleriniz parmak ucuna basarak mı yürüyor?
6-boy ve kilo ne durumda?
7-örnek menü verirmisiniz..sabah öğlen akşam ne yiyor?
ben 22 aralik annesiyim oglusum var
1.oglusumda 2 tene dis var
2.evt hic korkmadan bir manti tanesini verebilirim patates kizartmasini eline veriyorum yiyor pogaca bogrek taneli yemekler hepsini yiyor salata yiyor elinde yani kontrollu olmak zorunda deilim artik bogulmuyor sukur
3.ben yuruteci yeni aldim sayilir tek yemek yaparken ve wcde koyuyordum artik hic koymuyorum cunki arkamdan rahatlikla gelebiliyor heryer kalorifer mutfagim soguktu kilim seremiyordum simdi mutfak iside halloldu kilimimde var duruyor oylece kenarda hic almak istemedim gerci babamiz supriz yapti
4.evt veriyorum ama cok sik deil haftada bir yada iki icine bal da koyuyorum bu sabah is yerinde vercek bisiy kalmamisti bi pogaca yedi yanindada inek sutu icti
5.kilomuz bugun kindgezinin gazabina ugradik yanlis tarih yazmislar ama tartiyorum kendim 11 cikiyor ama kipirdiyor benim tartimda saglikli deil bence ama nabalim boysa kendi zorlamalarimla olctugum kadariyla 79 80 galiba kipirdiyor ondada cok saglikli deil olcumler ama gecen ay 77 di kiyafetler kucuk geliyor cok kollar cok kisa pantullar yukarda kaldii
6.sabahh 6 larda 180 bebek sutu
9 da kahvalti bi yumurta beyazi az peynir yarim minik domat bi dilim ekmek bi fincan inek sutu bazen pure seklinde bazen tane tane yediriyorum ayri bi sekilde
ara ogun bi kase yogurt yada meyveli yogurt
ogle yemegi kiymali sebze yada corba cesitleri piskolojim hangini yapmak isterse
ara ogun eger yogurt verdiysem meyve vermediyseim yogurt yada bebek sutu 180 lik uykuluysa sut
aksam yemegine daha gecmedik 1 yasinda diyolar gecmek gerekmis aksamda bebek sutu veriyorum
yatarken tahilli gece mamasi 200 luk paketlerde veriyorum yatiyor gece kalkiyor 180 lik bebe sutu icip tekrar yatiyor boyle cnm
maşallah ya,hiç bişey yemiyo benim kızım ya beni belkiyo dün çok güzel un helvası yaptım yarısı buğdayunu,yarısı pirinç unu,azcık yağla kavurdum,pişmeye yakın,muz ve azcık ta taze hurma koydum,bi kase yaptım belki yer diye,ama yememiş sadece zorla 2-3 cicibebe yemiş,yoğurt yerdi eskiden yemiyo şimdi,çorba yemiyo,meyveyi severdi şimdi onu da fazla yemiyo,eliyle yemek istiyo onu da tam beceremiyo çok az yiyo,çok hareket ediyo,durdurmuyo bizi üzerini değiştirene kadar kan ter içinde kalıyom dönüyo poposu açık emekleyip kaçıyo bize tepki gösteriyo heralde uyumuyo 2 gündür dün taa 2-3 gibi uyudu,sus desen çığlığı basıyo,bu çocuk niye böyle huysuz oldu bilmiyorum,en tahammül edemediğim şey uykusuzluk ve bana bunu yaşatıyo,sürekli emmek istiyo katı bişey yemediği için çabuk acıkıyo,napcam ben bunla ya
Geçmiş olsun canım. ciddi birşey değildir umarım.Bebelac denemedim hiç.bambix nedir? bebelac devam sütü mü ? yumurtanın akı alerjik dediler yedirmemiştim.yumurtanın sarısını seviyor beyazınada bende kızıma yedirmeye başlayım. inek sütü hiç vermedim .cnm bize yumurtanin sarisi dokaniyor tek beyazini yiyebiliyoruz yerse cok guzel sabah peynir ekmek inek sutu domat birazcik cok az bal yiyoruz oylen sebze yemekleri veya corba yiyoruz genelde babamizin yanina gidiyoruz o yapiyor corbalarimizi ogle yemeginden sonra yogurt yiyoruz sonra meyve sonra bebis sutu iciyoruz ozel bambix diye sut buldum trde bebelacin cezveye koyup isitiyorum 200 ml paketlerde tahilli gece mamasi icip yatiyoruz sonra gece 2 kere kalkip tekrar sut iciyoruz bebi sutu sabah erken kalkarsa bebi sutu icip yatirouz kalkinca tekrar kahvalti yapiyoruz ben arada inek sutu veriyorum balli ama toplasan 4 kere vermisimdir cok kusuyordu herseyi deniyordum kusunca miydesinde kalsin diye iste aglamadimi sorun yok bizde agladimi heryer batiyor yarin kontrol var bakalim inssss ciddi bisi deildir siniri miydeye vuruyo
Cok şükür yaklaşık 1 aydır özel bişey yapmıyorum. Biz ne yiyorsak aynısını onada yediriyorum. Sadece Yemekleri tutsuz ve baharatsız yapıyorum, severek yiyor. Et, kıyma, balık, tavuk eti hersey yiyoruz artık. Ama tabi yasakçılarınızda var mesela yumurtanın beyazı, bal, mantar ve ceviz gibi gıdalar yasak.
ben 22 aralik annesiyim oglusum var
1.oglusumda 2 tene dis var
2.evt hic korkmadan bir manti tanesini verebilirim patates kizartmasini eline veriyorum yiyor pogaca bogrek taneli yemekler hepsini yiyor salata yiyor elinde yani kontrollu olmak zorunda deilim artik bogulmuyor sukur
3.ben yuruteci yeni aldim sayilir tek yemek yaparken ve wcde koyuyordum artik hic koymuyorum cunki arkamdan rahatlikla gelebiliyor heryer kalorifer mutfagim soguktu kilim seremiyordum simdi mutfak iside halloldu kilimimde var duruyor oylece kenarda hic almak istemedim gerci babamiz supriz yapti
4.evt veriyorum ama cok sik deil haftada bir yada iki icine bal da koyuyorum bu sabah is yerinde vercek bisiy kalmamisti bi pogaca yedi yanindada inek sutu icti
5.kilomuz bugun kindgezinin gazabina ugradik yanlis tarih yazmislar ama tartiyorum kendim 11 cikiyor ama kipirdiyor benim tartimda saglikli deil bence ama nabalim boysa kendi zorlamalarimla olctugum kadariyla 79 80 galiba kipirdiyor ondada cok saglikli deil olcumler ama gecen ay 77 di kiyafetler kucuk geliyor cok kollar cok kisa pantullar yukarda kaldii
6.sabahh 6 larda 180 bebek sutu
9 da kahvalti bi yumurta beyazi az peynir yarim minik domat bi dilim ekmek bi fincan inek sutu bazen pure seklinde bazen tane tane yediriyorum ayri bi sekilde
ara ogun bi kase yogurt yada meyveli yogurt
ogle yemegi kiymali sebze yada corba cesitleri piskolojim hangini yapmak isterse
ara ogun eger yogurt verdiysem meyve vermediyseim yogurt yada bebek sutu 180 lik uykuluysa sut
aksam yemegine daha gecmedik 1 yasinda diyolar gecmek gerekmis aksamda bebek sutu veriyorum
yatarken tahilli gece mamasi 200 luk paketlerde veriyorum yatiyor gece kalkiyor 180 lik bebe sutu icip tekrar yatiyor boyle cnm
hanımlar merhaba..ben 3 aralık annesiyim..birkaç sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim..
2-katı gıdalar vermeye başladınız mı? mesala bir mantı tanesini korkmadan verebilir misiniz?
selam benim oğlum 19 aralıkta doğdu.hanımlar merhaba..ben 3 aralık annesiyim..birkaç sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim..
selam benim oğlum 19 aralıkta doğdu.
1.daha dişi yok
2.katı gıdada ne versem yiyor maşaallah, 6 aydan sonra hiç ezip püre yapmadım drumuz demişti ezme diye. mesela dün taze fazulye verdim gayet rahat yedi.
3. ben hiç yürüteç kullanmadım oğlum 6 aylıkken emekledi 7aylıkken tutunarak yürüdü 9ay 13 günlükken tutunmadan yürümeye başladı şuan yerden kendi kalkıyor hatta koşuyor
4. inek sütünü çorbada veriyorum yada muzlu süt ile.
5. ellerinden tutmadan gayet rahat yürüyor.
6. yürümek için baya uzanmıştı o yüzden şuan 78cm kilosu da 10kg500gram
7. sabah 5tane cicibebeğe pekmez ceviz ve sıcak su katıyorum önce onu yediriyorum sonra 1 yumurta sarısı iştahı varsa yumurtanın beyazınıda
saat 11 gibi uyuyor o sırada 120ml mama
uyanınca saat 13 falan oluyor çorba ve yoğurt.
saat 15 gibi meyve, 17de tekrar uyuyor 120ml mama
kalkınca akşam yemeği ne yaptıysam ona da onu yediriyorum mesela bugün köfte yedi daha sonra acıkırsa çorba gece yatmadan önce gece tahılı gece 12 ve 4 te 120ml lik mama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?