- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
günaydın kızlar nasılsınız benim dün akşam ve gecem ateşler içinde yatmakla,sayıklamakla kocaya bağırmakla geçti,sürekli alnıma koltuk altıma soğuk bezler koymuş,sabah kalktığımda kolumun acısı hafiflemiş,ateşim düşmüştü,kocişten özür diledim,bana neler neler söyledin yatarken,sana azcık yanaştım,öpmek istedim,beni yataktan ittin dedi,pek hatırlamıyom,bu tetenoz aşısı beni ne hale getirdi,bir sürü ağladım sinir bozukluğu yaptı,sabah baktım gözlerim şiş,her tarafım kaşınıyo,kaşıntılar azalacağına artıyo,napcam bilmiyom,artarsa acile mi gideyim bi serum mu bağlasalar bilmiyom
ben de normal görüntüeri o kadar sürede oluyo,detaylıya girmedim daha,pazt. gidecem kontrole 45 gün olmuş oluyo kızımı görmeyeli,dün ateşim vardı,başım dönüyodu,ağrıyodu,bilinçsizi bi şekilde epey ağladım kızıma bişey olmamıştır inş.,bu aşı mahfetti beni acaba ona da zararı olmuş mudur,ben de ters etki yapabiliyo bu tür şeyler,progestan aldığımda da bilincim gitmişti,sabaha kadar sayıklamışım,eşimi tanımamışım,bu aşı da alerjk etki yaptı,halsizlik,baş ağrısı,sinir,ateş
günaydınn kızlarrrrr ben ankarada oturuyorumm cnmmmdeyacım gecmiş olsun olsunnn istersen bi doktorunu ara da sor belki bişey önerir yazık bu kadar cekmeee DDDDmardincim sende hosgeldinn güzekl haberlerini bekliyoruzzz bugünn allahınn izniylee inşşşşşşşşş.bizee gelincee gece sıcaklaaaa boguştukk yinee kayınvalidemde kaldık dün gece eşimlee biraz oturdukk falann uyuya kalmışımm gitmişimm kendiliğimden allahtan bugünn cumaa allahıma şükürrrr 2 gün izinliyimm bu iş beni cok yorduu yaaaa calışmak istemiyorummmm.ekimin 19 da dogum iznine cıkacagımmm allahın izniylee agustos yada eylül ayınıda komple raporla gecişrcemm napimm yaaaaa dayanamıyorumm .işte yorulmuıyorum masa basında oturuyorumm ama her sabah kalkıp gelmekk benii öldürüyooo DDcokmu isyankar oldumm ne DDDDD
benim kız bugünler de daha uyuşuk maalesef annesinin hali olmayınca o da fazla tekmelemiyo,bu aşı onu da yordu birazcık heralde,neyse kaşıntılar azalmaya başladı,geçse de gitse kurtulsam
geçmiş olsun canım, bu aşı birkkaç gün sonra etkisini gözteriyor galiba, dikkat et kendine ateş pek iyi değil, kötü hissedersen bence git bi doktora
bu arada herkese günaydın fıstıklar
sana da günaydın canım
yeni topik açtın mı
açalım mı?
daha açmadım canım tablo yapayım dedim tamamlanınca açarım diye düşünmüştüm ama sadece 3 kişi bilgilerini attı, :26:
kızlar ya nasıl bukadar uzun doğum izni alabiliyorsunuz ben özelde çalışıyorum, iş kanunundakii gibi 16 hafta alıcam malesef onuda bebekle daha çok vakit geçirebileyim diye çoğunu doğumdan sonra almayı düşünüyorum dayanabildiğim kadar dayanacağım artık
deryacım geçmiş olsun aynı sayfada olduğu için okuyabildim neden böyle oldun bu tetanoz aşısı her zaman yan etkilimi oluyo????
bende bugünlerde gideceğim vurulmaya.
herkeste yan etki yapmıyo canım ya,ateşim düştü de bu kaşıntı beni yordu 3 gündür,küçük küçük kabarcık halinde,klimayı açtım biraz söndü,sıcakta çok kaşınıyo,kolumun ağrısı dün oluştu,bugün azaldı,bilmiyom belki 2. yi yaptırmam,ben de tırstım,ya çocuğuma bişey yaptıysa diye
bence sen topiği aç biçok kişinin haberi yoktur bile herkes bütün geçmişi okuyamıyor ya cetveli zamanla büyütürsün
deneyeyim bakalım becerebilecek miyim?:97:
ben de hiç topik açmadım inşallah becerirsin zor değildir ya
bu aşının 2.si de mi varmış
annam adam biara ceketini atmisdi üstüme ordan almisimmmmmkız demet bu ikinci ne ara oldu peki
ahhhhhhh kiyamam benim gibi kaza kurbanlari olan nasilda biliyorvalla şekerim allah yazdıktan sonra ayrı odalarda da yatsan oluyor:):) güya biz de korunuyorduk sallamasyon... nasıl oldu anlamadım
walla kiz benim kide oyle oldu hatta tarih aklimda bile 13mart kucuk bir kacamakdi ama oda tutttuuu:78::78:ohhhh yemeğe gelelim olurmu şekerim tatlımızı alırız gelirken
KARDEŞİMDE SENİN GİBİYDİ KIZI ONLARLA YATIYORDU ŞİMDİ İKİNCİ KIZDA EKLENDİ BİRİ 6 YAŞINDA DİĞERİ 1,5 SEN BU ÇOCUKLARLA 3 DE YAPARSIN DİYORUM GÜLÜYOR ZATEN KIRK YILDA BİR YAPIYORLARMIŞ LAF ONDADA TUTUYOR BİZ NERDEYSE HERGÜN YAPARDIK 1,5 SENEDE ZOR BULDUK VALLA
öncelikle yemeklerin güzel tam ağzıma layık ama şimdi uluslar arası yolculuk yapamam. Sonra yerim.O işi konusunda da madem bıraktınız bebiş nasıl oldu.
deryam çok geçmiş olsun ateş normal değil hamilelikte çok önemliymiş bi doktora görün istersen
yaa ben aşı yaptırmasam mı çok korktum kolu şişenler uyuşanlar ateşler içinde kalanlar :26::18::18::18::18:
seni biliyorum, yarenhande de hatırladığım kadarıyla ankarada. başka kim var ki:26:
bi dee sen nerde çalışıyosun devletteyse nasıl 2 ay rapor kullanabiliyorsun anlat da biz de yararlanalım
[sıze=3]cnm bnm 37. Haftadan itibaren 6 ay ücretli 9 ayda ücretsiz iznim olacak.yarı devlet yarı özel bnm işim.thy de calışıyorum.izinlerimide 37. Haftanın önüne koydugumda 33. Haftamda izne cıkmış oluyorum hesap ettim işte onunda 19 ekim yapıyo .10 ekim bnm 32 . Hafta başlangıcım oluyoo ona calışabilir raporu alıcam 19 ekimde izne cıkıcam 7 kasımdada çalışamaz raporunu götürcemm.kısmetse 2013 ocakta tekrar işimee başlıcamm bakalımm oda bebişimi bırakabilirsemm yoksa işten ayrılırımm oğluşumdan önemlii değill yaaa:dddd[/sıze]
bende ekim gibi ayrılmayı düşünüyordum patronum kabul etmedi bende sinir oldum 3 ağustosta kontrolüm var ona süper bir süpriz yapıcam işi bırakıcam baksın başının çaresine haketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?