2011 Ekim Anneleri

tabiki öyle cnm saglıklı hayırlı evlatlar dogururuz insallah hepimiz şimdiden kıskanıyorum kızlar babaya çok düşkün oluyorlar kendimden biliyorum yandık artık kocalarımız unutcak bizi:

Canım aynı durum bende de var ben de ki ağrı baya aşağılara kadar gidiyordu, bugün sordum doktora ultrasonda rahmin durumuna da baktı ama rahimin yukarıya doğru çıkmasından kaynaklanıyormuş tamamen rahat ol canını sıkma, çok ağrıyorsa Minoset al dedi bana doktor sen de deneyebilirsin.

Bu arada o ağrılara Round Ligament ağrısı deniyormuş

tabiki öyle cnm saglıklı hayırlı evlatlar dogururuz insallah hepimiz şimdiden kıskanıyorum kızlar babaya çok düşkün oluyorlar kendimden biliyorum yandık artık kocalarımız unutcak bizi:

ah canım benim eşim beni çoktan unuttu ah sabahlar olmasında yok artık aman

ASKİ yi aradım 7-7 buçuk gibi gelecekmiş su. kuaföre gideyim ben. zaten kaşlarım için de gitmem gerekiyordu. görüşürüz

ağrıyı sorman iyi olmuş insan doktordan duyunca dahada rahatlıyor, çünkü bebek aşaıdamı yukarıdamı görüyorlar canı, maşalah ne kadar büyümüş kızın 21 cm olmuş demek annesi prenses :) Kilosunada maşallah canım çok sevindim senin adına 4.lü yaptırmak istemiyorum ama dr. isterse yaptırırım ben daha çok detaylıya güveniyorum onda daha net oluyor herşey detaylıya ne zaman gidiceksin?

Hanzade inan bu aralar kafamda 40 tilki dolaşıyor desem yeridir biraz d hamilelikten sanırım unutkanlık çok var. 4lü yaptıryorum ama ayrıntılı ultrasona girmeyecek miyim demek aklıma gelmedi, 1 sonra görüşelim dedi doktorum. Artık 4 lünün sonuçları için aradığında sorayım

Bu arada o hissettiğimiz şeyler bebeğin hareketleriymiş gerçekten 5.aydan sonra Karate Kid kıvamına gelirlerse şaşırmayalım

1 ay sonrada ayrıntılıya girebilirsin ama kendi doktorunmu yağıcak yoksa başka birinemi yönlendiricek onu bilseydin bence detaylıya herkesin girmesi gerekiyor testlerden daha mühim :)

canım kızın oluyomuş ne güzel işte. benim eşim de hep erkek istiyodu kız olsa da bi şey demezdi belki ama erkekte gönlü olduğu çok bariz. sen bakma eşine bi doğsun kızın o senden çok sevecek. babalar çok düşkün oluyolar kızlarına canım.

canım maaaaaaaşallah. senin adına çok sevindim . her şey yolundaymış ne güzel.
eklesene buraya fotosunu merak ettim onun o minnoş burnunu yanaklarını :)
benim de bebişimin göbeği var bence. eşime benziyo

hanzadeeee
nettin bitirdin mi işlerini? ben hiç çıkmadım bugün evden. hava bozuk benim de eşimin de burnu akıyo fış fış iyice üşütürüz diye tırstık çıkmadık. dinleniyoruz. çok da iyi oldu özlemişim kocişimi
benim bu hafta göbeğim pörtledi birden ya şaka gibi. bakıp bakıp inanamıyorum çok tuhaf.

bi de hanzadecim sen hissediyomuşsun bebeğini ne güzel. ben niye hissetmiyorum senin de ilk değil mi?
aslında arada sağ tarafımda oluyo bişeyler ama ağrı gibi anlayamadım hiç.

maşallah 2000 sayfaya geldik. tam 2000 sayfa okumuşum helal bana :)))
kaç zamandır kitap okumayı aksatmıştım 2000 sayfa kitap okumuşum halbuse

denizcim eşin geldi mi sular geldi mi gelen giden var mı

aahh filizcim sorma. öğlen konuştuğumuzda akşam üzeri saat 5 te geleceğini söylemişti. ben de koştur koştur çamaşır bulaşık temizlik yemek yaptım, yoruldum. sonra saat 7 de geleceğini söyledi, şimdi de 21.30 tek başına olsa çoktan gelirdi ama bir otobüs dolusu personelle gidince herkes birbirine bağlı oluyor maalesef.
su da gelmedi. az önce kuaförden geldim. orda da su akmıyordu. sadece kaşlarımı aldırıp geldim, dönüşte markete uğradım alışveriş yatım. ismi geçen dondurmadan ben de bir paket aldım :)
su gelir gelmez banyo yapıp kocacığımı beklemeye başlıycam. o esnada muhtemelen uyuya kalırım. çok yoruldum çünkü çoook.

hay Allah kötü olmuş ya. neyse kavuşun da bi iki saat gecikmeden bi şey olmaz canım.
hem 7 gbi gelcek demiştin sular gelmide mi?saat 19,22.

hay Allah kötü olmuş ya. neyse kavuşun da bi iki saat gecikmeden bi şey olmaz canım.
hem 7 gbi gelcek demiştin sular gelmide mi?saat 19,22.

eve girer girmez çeşmeye koştum ama nafile su da gelmemiş. giden gelmiyor yahuuu:84: kayınvalidemleri görmedim bugün, onlara çıkayım diye düşünüyorum ama çoook yorgunum iki kat merdiven çıkamıycam sanırım.

maşallah 2000 sayfaya geldik. tam 2000 sayfa okumuşum helal bana :)))
kaç zamandır kitap okumayı aksatmıştım 2000 sayfa kitap okumuşum halbuse

aa evet filiiizz 2000'e 2 kalmış :) ben diyorum bu kızlar çok çenebaz diye
maşallah bize kızlar. nice güzel sohbetlerimiz olsun inşallah.
bu arada 1000. sayfaya ilk ben yazıcam diye tutturmuştu, uğraşmıştı leyna. 2000'i biz karşılayacağız sanırım :1

insan sinir oluyo ya en gerekli zamanda su ya da elektrik kesintisine.
eşim de tutturdu dışarı çıkalım diyo. eee adam gün boyu evdeysi sıkıldı tabi.
ben çıkyıroum gelnce okurum artık 2000. sayfayı :))
kayınvalide görmesini dün akşam yaptım ben de.

evet kesinlikle sinir bozucu bu durum.
hastaymışsınız aslında bugün iyice dinlenip yarın gezseydiniz daha iyi olurdu sanki ama çok sıkıldı demek ki :) haydi gezin siz, ben paşamcıma söz verdim bugün topiği beklicem
görüşürüz iyi akşamlar iyi eğlenceler

Ne sinir bozucu bir durum, onca iş yap o yorgunlukla git kuaföre, duş alama... neyse gelince hemen girersin artık :)

evet canım kesinlikle çok sinir bozucu. banyonun çeşmesini sonuna kadar açtım, oturma odasında uzanıyorum. gelirse sesini duyar duymaz duş alıcam ve bu durumdan çoookk sıkıldım ve kızmaya başladım. birazdan ararım yine aski yi.
yaa hanzade benim canım kolay kolay bişe istemez ama benim bile canımı istettin yani, gidip aldım bir paket sen aklınla çok yaşa e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…