canım evladın erkegi kızı olmaz yeterki rabbim eli ayagı saglıklı saatli versin güzel amelli versin benim kutudan bakalım ne çıkıcekdogsun yandın papucun dama atlır sonra vay halimize kız çocukları cilveli oluyo ne güzel
merhaba kızlar ben 19 haftalık hamileyim.bebeğimin hareketlerini hissediyorum fakat 1 haftadır sandalyeden filan kalkarken yürüyemiyorum.sanki göbeğimin alt kısmında taş taşıyomuşum gibi oluyo sizdede oluyomu normalmi bilemiyorum lütfen yardım edin...çok korkuyorum...
tabiki öyle cnm saglıklı hayırlı evlatlar dogururuz insallah hepimiz şimdiden kıskanıyorum kızlar babaya çok düşkün oluyorlar kendimden biliyorum yandık artık kocalarımız unutcak bizi:
Kızlar randevudan dönüyorum çoook güzel haberlerim var sizeee
Önce benden başlıyım, o ağrı şikayetlerini doktora söyledim aynı Hanzade nin dediği açıklamayı yaptı bana, rahim yukarı doğru çıktığından rahmi tutan bağlar aşağıya doğru çekme yapabiliyormuş bu da ağrıya sebep olurmuş normalmiş yani çok rahatsız ediyorsa Minoset al dedi bana. Bu arada hamileliğin başından beri 2.5 kilo almışım doktor süperr çok iyi dedi, böyle devam et en fazla 12 kilo almış olursun zaten gebelik sonuna kadar dedi beni çok rahatlattı yaniii
Sonra bebeğimi gördük doktor geçen sefer cinsiyetinden tam emin olamamıştı benimki yine bağdaş kurmuş baya direndi huysuzluk yaptı ama en sonunda kesin kız dediBebeğim 280 grammış 21 cm imiş çok güzel buldu bu değerleri de. Bahsettiğim ağrıdan dolayı rahmin pozisyonuna baktı onu da beğendi erken doğum tehdidi yok görünüyor şu an dedi.
Veeeee renkli ultrasonla bebeğimin resminii gördüüüm, sürekli eliyle yüzünü kapatıyordu huysuzum ama çokkkkk tatlıydıı sanki babasına benzeyecek gibi. Burnu çok güzelmiş doktoru öyle dedi yanakları da tombişş tombişşşVideoda çekti ultrasondan doktorum şu an izliyorumm bu doğsun ben bunu yerim sanırım kızlarrr
Dörtlü tarama testi yaptırdım bir de aslında test yaptırmak gibi bir niyetim yoktu ama doktoruma çok güveniyorum bir kaç hastam oldu ikili testi iyi çıkıp daha sonra amniyosentezde down sendromu teşhisi konulan dedi ben de tamam dedim. Sonuçta tıp bunları hizmetimize sunmuş niye yararlanmayalım
Kısaca çok güzeldi gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kuzuma Allah bebeğimi korusun ve isteyen herkese bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
ağrıyı sorman iyi olmuş insan doktordan duyunca dahada rahatlıyor, çünkü bebek aşaıdamı yukarıdamı görüyorlar canı, maşalah ne kadar büyümüş kızın 21 cm olmuş demek annesi prenses :) Kilosunada maşallah canım çok sevindim senin adına 4.lü yaptırmak istemiyorum ama dr. isterse yaptırırım ben daha çok detaylıya güveniyorum onda daha net oluyor herşey detaylıya ne zaman gidiceksin?
Hanzade inan bu aralar kafamda 40 tilki dolaşıyor desem yeridir biraz d hamilelikten sanırım unutkanlık çok var. 4lü yaptıryorum ama ayrıntılı ultrasona girmeyecek miyim demek aklıma gelmedi, 1 sonra görüşelim dedi doktorum. Artık 4 lünün sonuçları için aradığında sorayım
Bu arada o hissettiğimiz şeyler bebeğin hareketleriymiş gerçekten 5.aydan sonra Karate Kid kıvamına gelirlerse şaşırmayalım
ASKİ yi aradım 7-7 buçuk gibi gelecekmiş su. kuaföre gideyim ben. zaten kaşlarım için de gitmem gerekiyordu. görüşürüz
merhaba hamisler,,3 4 gun oldu sanırım gırmedım foruma... nasılsınız ?umarım sorunsuz hamılelıkler gecırıyorsunuzdur...ben bebegımın cınsıyetını persembe gunu ogrendım.. pek keyfımolmadıgı ıcın de gırmedım foruma ..
Kızlar randevudan dönüyorum çoook güzel haberlerim var sizeee
Önce benden başlıyım, o ağrı şikayetlerini doktora söyledim aynı Hanzade nin dediği açıklamayı yaptı bana, rahim yukarı doğru çıktığından rahmi tutan bağlar aşağıya doğru çekme yapabiliyormuş bu da ağrıya sebep olurmuş normalmiş yani çok rahatsız ediyorsa Minoset al dedi bana. Bu arada hamileliğin başından beri 2.5 kilo almışım doktor süperr çok iyi dedi, böyle devam et en fazla 12 kilo almış olursun zaten gebelik sonuna kadar dedi beni çok rahatlattı yaniii
Sonra bebeğimi gördük doktor geçen sefer cinsiyetinden tam emin olamamıştı benimki yine bağdaş kurmuş baya direndi huysuzluk yaptı ama en sonunda kesin kız dediBebeğim 280 grammış 21 cm imiş çok güzel buldu bu değerleri de. Bahsettiğim ağrıdan dolayı rahmin pozisyonuna baktı onu da beğendi erken doğum tehdidi yok görünüyor şu an dedi.
Veeeee renkli ultrasonla bebeğimin resminii gördüüüm, sürekli eliyle yüzünü kapatıyordu huysuzum ama çokkkkk tatlıydıı sanki babasına benzeyecek gibi. Burnu çok güzelmiş doktoru öyle dedi yanakları da tombişş tombişşşVideoda çekti ultrasondan doktorum şu an izliyorumm bu doğsun ben bunu yerim sanırım kızlarrr
Dörtlü tarama testi yaptırdım bir de aslında test yaptırmak gibi bir niyetim yoktu ama doktoruma çok güveniyorum bir kaç hastam oldu ikili testi iyi çıkıp daha sonra amniyosentezde down sendromu teşhisi konulan dedi ben de tamam dedim. Sonuçta tıp bunları hizmetimize sunmuş niye yararlanmayalım
Kısaca çok güzeldi gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kuzuma Allah bebeğimi korusun ve isteyen herkese bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
denizcim eşin geldi mi sular geldi mi gelen giden var mı
aahh filizcim sorma. öğlen konuştuğumuzda akşam üzeri saat 5 te geleceğini söylemişti. ben de koştur koştur çamaşır bulaşık temizlik yemek yaptım, yoruldum. sonra saat 7 de geleceğini söyledi, şimdi de 21.30tek başına olsa çoktan gelirdi ama bir otobüs dolusu personelle gidince herkes birbirine bağlı oluyor maalesef.
su da gelmedi. az önce kuaförden geldim. orda da su akmıyordu. sadece kaşlarımı aldırıp geldim, dönüşte markete uğradım alışveriş yatım. ismi geçen dondurmadan ben de bir paket aldım :)
su gelir gelmez banyo yapıp kocacığımı beklemeye başlıycam. o esnada muhtemelen uyuya kalırım. çok yoruldum çünkü çoook.
hay Allah kötü olmuş ya. neyse kavuşun da bi iki saat gecikmeden bi şey olmaz canım.
hem 7 gbi gelcek demiştin sular gelmide mi?saat 19,22.
maşallah 2000 sayfaya geldik. tam 2000 sayfa okumuşum helal bana :)))
kaç zamandır kitap okumayı aksatmıştım 2000 sayfa kitap okumuşum halbuse
eve girer girmez çeşmeye koştum ama nafilesu da gelmemiş. giden gelmiyor yahuuu:84: kayınvalidemleri görmedim bugün, onlara çıkayım diye düşünüyorum ama çoook yorgunum iki kat merdiven çıkamıycam sanırım.
insan sinir oluyo ya en gerekli zamanda su ya da elektrik kesintisine.
eşim de tutturdu dışarı çıkalım diyo. eee adam gün boyu evdeysi sıkıldı tabi.
ben çıkyıroum gelnce okurum artık 2000. sayfayı :))
kayınvalide görmesini dün akşam yaptım ben de.
Ne sinir bozucu bir durum, onca iş yap o yorgunlukla git kuaföre, duş alama... neyse gelince hemen girersin artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?