tarama testinde riskin kac çıkmıstı hatırlıyormusun bende sonuc beklıyorum da
tarama testinde riskin kac çıkmıstı hatırlıyormusun bende sonuc beklıyorum da
Rica ederim güle güle kullan
Kızlar merhaba. Bende uzun zamandır yoktum. Kayınvalidemi kaybettikten sonra kayınpederim bizdeydi biliyorsunuz. Sonra o hastaneye yattı ben midem ile ilgili rahatsızlık geçirdim falan derken hiç giremedim
Benimde 3lü testimde 1/202 risk çıktı . Geçen çarşamba bende amniyoentez yaptırdım. Çok şükürki amniosentez problemsiz geçti şimdi sonuç bekliyoruz. Çok zor böyle birşeyi beklemek ama yapacak birşey yok
deyan merhaba benimde yarın belli olacak amniosentez yapılıp yapılamayacağı bugün dr ile görüştüm yarın karar vericez senin 2 lideki riskin neydi...benim yaşdan 1/250...
yaşa bakmıyorlar diye biliyorum ben ..daha doğrusu o sadece yaş baz alındığından hep düşük çıkıyor zaten 30 dan sonra
yaşa bakmıyorlar diye biliyorum ben ..daha doğrusu o sadece yaş baz alındığından hep düşük çıkıyor zaten 30 dan sonra
evet arkadaşım benim 2'lide 1/475 3'lüde 1/796 çıktı, yaş.
Yaşım 31,5 yani 30 dan sonraki yaşlarda bu giderek düşüyo bence çok bi anlamı yok.
keşke öyle dese yarın daha ne istemem...ben daha 3 lüyü yaptırmadım 24/05 de 3 lü yapalım dedi diğer dr.
2'li yi yaptırdın mı? O mu riskli çıkıtı, yoksa direk yaşınla mı ilgili bi durum tam anlıyamadım?
gozunuz aydın hayırlısıyla allah kucagınıza almayıda nasıp etsın
OHH PEŞPEŞE İKİ ŞEHZADE HABERİ
TEBRİK EDERİM KIZLAR SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH TOSUNCUKLAR
gözün aydın canım çok sevindim..
2 li teste yaş riskim çıktı 1/250.....yaşım 36
sadece yaş riskin 1/250 çıktıysa bence rahat ol hiç bi sorun çıkmaz. Benim 2'li testte down sendromu riskim 1/6600 çıktı , ama yaş riskim 1/476 30'u geçince böle çıkıyo bence. 3'lüde daha iyi de çıkabilir, benim öyle oldu 1/796 ya ıktı yaş riski...
Yani 2'lide yaş dışındaki riskler iyi ise bişey çıkmayacaktır,
merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?
arastırıyorum fakat bır turlu bulamadım hep 500 -750 tlden baslıyor fıyatlar
benimde baktıklarım 400-1000 tl arasıydı, doğum fiyatı ile aynı yani:)arastırıyorum fakat bır turlu bulamadım hep 500 -750 tlden baslıyor fıyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?