2011 Ekim Anneleri

tarama testinde riskin kac çıkmıstı hatırlıyormusun bende sonuc beklıyorum da

canım benim ikilide sadece ense ölçümü (1,3) ve burun kemiği ne bakıldı . onlarda normal çıktı. ama benim yaş problemim olduğundan başka test ve kan değerleri istemedi. direk amniyosentez isteyeceğim dedi. bende kabul ettim. nasılsa en doğru sonuç amniyosentezde çıkıyor diye.

hayırlısı ile sonucunda güzel gelecek inşallah

deyan merhaba benimde yarın belli olacak amniosentez yapılıp yapılamayacağı bugün dr ile görüştüm yarın karar vericez senin 2 lideki riskin neydi...benim yaşdan 1/250...

yaşa bakmıyorlar diye biliyorum ben ..daha doğrusu o sadece yaş baz alındığından hep düşük çıkıyor zaten 30 dan sonra

yaşa bakmıyorlar diye biliyorum ben ..daha doğrusu o sadece yaş baz alındığından hep düşük çıkıyor zaten 30 dan sonra

evet arkadaşım benim 2'lide 1/475 3'lüde 1/796 çıktı, yaş.
yaşım 31,5 yani 30 dan sonraki yaşlarda bu giderek düşüyo bence çok bi anlamı yok.

yok yaa benim adanadaki dr olmaz öyle şey dedi...canım çok sıkıldı bugün...mersindeki dr yaşa göre normal dedi...ense 1,3 çıkmıştı ayrıca burun kemiğimi neyse oda çok güzel demişti dr. Yarın 14,30 da randevum kafam çok karıştı açıkcası...

gozunuz aydın hayırlısıyla allah kucagınıza almayıda nasıp etsın

OHH PEŞPEŞE İKİ ŞEHZADE HABERİ
TEBRİK EDERİM KIZLAR SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH TOSUNCUKLAR

gözün aydın canım çok sevindim..

çoıkk saoluunn hatunlarrr anaların en gözelleriiii
inşallah kucağımıza almakta nasip olurr neredeyse dört buçuk ayımız kaldııı düşününsene dörtbuçuk ay sonraa bii bebikkk gelecek allah izin verirseeeeeeee

2 li teste yaş riskim çıktı 1/250.....yaşım 36

sadece yaş riskin 1/250 çıktıysa bence rahat ol hiç bi sorun çıkmaz. benim 2'li testte down sendromu riskim 1/6600 çıktı , ama yaş riskim 1/476 30'u geçince böle çıkıyo bence. 3'lüde daha iyi de çıkabilir, benim öyle oldu 1/796 ya ıktı yaş riski...
yani 2'lide yaş dışındaki riskler iyi ise bişey çıkmayacaktır,

merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?

diğer risklerde sorun yoktu..sadece yaşda vardı test yanımda değil şu an...inşallah dediğin gibidir arkadaşım..

eşim ve ben de doğum fotoğrafçısı düşünüyoruz ama ankara'da hiç bilmiyorum. bazı doğum fotoğrafçıları yol ücreti karşılanırsa başka şehirlere gidiyorlar diye biliyorum. internetten araştır istersen

yahu ne çok batıl inanç varmış hamilelikle ilgili. saçlarım aldı başını gidiyor, annem tuturmuş hamileyken saç kesilmez diye. ama kararlıyım yarın bu işi bitiricem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…