2011 Ekim Anneleri

benimde baktıklarım 400-1000 tl arasıydı, doğum fiyatı ile aynı yani:)
bende izmitteyim bilen arkadaşlar varsa (doğum fotografçısı) bilgi paylaşırlarsa sevinirim.

ben şimdilik sadece isim olarak araştırıyorum. daha önce doğumuna doğum fotoğrafçısı almış olan arkadaşlarım karşılıklı görüşün kimi kandine yakın hissedersen onunla anlaş dediler. sonuçta en özel anınızda yanınzda bir yabancı olacak. ben 7,5-8 aylık olduğumda hepsiyle tek tek görüşüp öyle karar vericem sanırım. siz ne düşünüyorsunuz?

:)))) bırsey olmaz tatlım ben 2.5 aylıkken sacımı kestırdımhıcbırsey olmadı :)

ah canım ya annemin telefonunu versem de bi konuşsan hayır 30 yaşıma geldim, bebeğim oluyor, şimdiye kadar hiç bişeyime karışmadı şimdi günde 10 defa arayıp her adımımı soruyor, bu duruma alışamadım bi türlü : )))))

Son düzenleme:

üçlü testte kafa ölçümü yapmıyorlarmı ki...ense kalınlığı ne alaka

yahu ne çok batıl inanç varmış hamilelikle ilgili. saçlarım aldı başını gidiyor, annem tuturmuş hamileyken saç kesilmez diye. ama kararlıyım yarın bu işi bitiricem artık

kızz bişi olmaz git kestir bende kestircem ama boyatamıyoruım bide saçlarım komple sarıydıya benim dört parmak aşağı indi benim dururmum çok fenaa

ben de kestım dün .. kuaforle pek aram yok tuttum ucundan kestım bende.. ınceldıgı yerden kopardım ..

Kızlar boya demişken bende bu hafta sordum boyatabilirmiyim diye
adam o kadar net "hayır hamilelik sürecinde saç boyatmıyoruz" dediki
aama bitkisel bile diyemedim
Eşim dalga geçip duruyo "saçlarını napamıycakmışsınnn boyatamıycakmışsın " diye
çok beyazladı tepeme kar yağmış gibi

deyan merhaba benimde yarın belli olacak amniosentez yapılıp yapılamayacağı bugün dr ile görüştüm yarın karar vericez senin 2 lideki riskin neydi...benim yaşdan 1/250...

ikili testte 1/6620lerde ense kalınlıgı normal burun kemıgı goruldu ... hersey cok normal dedı doktor....
ama dörtlü teste ne olduysa hayatım kaydı....
risk çok yüksek dediler 1/8 kadar düştü bende anlamıyorum ikilide hersey bukadar normal ken ne oluyorda dörtlüde birden kötü oldu mantıgıma sıgmıyor acaba aminosentez sonucu acaba kotumu cıkar onuda bılmıyorum...

ben 15.haftamda boyadım valla. eczaneden phyto diye doğal saç boyası aldım fransız.doktorlar öneriyor.onunla dip baoası yaptım. beninde çok beyazamıştı. doktor 12.haftadan sonra izin verdi. bende bir arkadaşımızın düğünü vardı.onun için kendim evde boyadım.

çıkmaz bacım sen merak etme....

canım ya saç derine gelmeden bitkisel boyatabilirsin diyolar ama sen yine de azarlanmayı göze alarak doktoruna sor bence. demin dediğim gibi ben zaten kendi rengine çevirdiğim için boyatmıyorum o yüzden hiç sormadım da doktoruma.

bende de tüylenme sorunu oldu. daha doğrusu ben evlenden önce epilasyon yaaptırmıştım, kıl tüy derdim yoktu yıllardır. şimdi çıkmaya başladı tekrar. kollarımda da hem az hem de sarıydı tüyler. son 1 aydır rengi koyulaşmaya başladı. hafta sonu doktoruma sordum napıyım bunları, tüy sarartıcı kullansam olur mu diye. kesin ve net yanıt verdi "hiç birşey yapamazsın". doğumdan sonra normale döner dedi. ama bu yaz zor geçecek bu belli oldu

kafanı çok takma arkadaşım eminim sonucun gayet güzel çıkacaktır. bak 2 li sonucun normalmiş. doktor herhalde garanti olsun diye amniyosentez istedi. genelde 2 li test 3 lü ve 4 lüden daha doğru sonuç veriyormuş zaten.

bencede hiç dokunma,almaya falanda kalkma sakın çünkü doğumdan sonra hepsi düzeliyormuş,dökülme oluyormuş merak etme.

benim saçlarım coştu. zaptedemiyorum. normalde saç dökülmesi, kaş dökülmesi falan oluyormuş hamilelerde ama saçlarım aldı başımı gidiyor :) çok uzadı ben de kestiricem. her banyodan sonra boynum tutuluyor, manevra yeteneğimi kaybediyorum resmen. boynum tutulunca başım da çok ağrıyor. sanırım yakında bir makas darbesi de benden gelecek.

ben boyadan ılımlı cevap alsaydım tüy sarartıcıyıda sorucaktım benimde kudurdu tüylerim keza bende epilasyonluyum yıllardır hem lazer hem iğneli Ona rağmen inatla çıktılar Bende vazgeçtim ne boyatıcam ne sarartıcam doğurunca tam bakıma giricem Cilt bakımı + cilt tedavisi , spor , epilasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…