benim saçlarım coştu. zaptedemiyorum. normalde saç dökülmesi, kaş dökülmesi falan oluyormuş hamilelerde ama saçlarım aldı başımı gidiyor :) çok uzadı ben de kestiricem. her banyodan sonra boynum tutuluyor, manevra yeteneğimi kaybediyorum resmen. boynum tutulunca başım da çok ağrıyor. sanırım yakında bir makas darbesi de benden gelecek.
Kızlar boya demişken bende bu hafta sordum boyatabilirmiyim diye
adam o kadar net "hayır hamilelik sürecinde saç boyatmıyoruz" dediki
aama bitkisel bile diyemedim
Eşim dalga geçip duruyo "saçlarını napamıycakmışsınnn boyatamıycakmışsın" diye
çok beyazladı tepeme kar yağmış gibi
Kızlar boya demişken bende bu hafta sordum boyatabilirmiyim diye
adam o kadar net "hayır hamilelik sürecinde saç boyatmıyoruz" dediki
aama bitkisel bile diyemedim
Eşim dalga geçip duruyo "saçlarını napamıycakmışsınnn boyatamıycakmışsın" diye
çok beyazladı tepeme kar yağmış gibi
ben boyadan ılımlı cevap alsaydım tüy sarartıcıyıda sorucaktım benimde kudurdu tüylerim keza bende epilasyonluyum yıllardır hem lazer hem iğneliOna rağmen inatla çıktılar Bende vazgeçtim ne boyatıcam ne sarartıcam doğurunca tam bakıma giricem Cilt bakımı + cilt tedavisi , spor , epilasyon
deyan merhaba benimde yarın belli olacak amniosentez yapılıp yapılamayacağı bugün dr ile görüştüm yarın karar vericez senin 2 lideki riskin neydi...benim yaşdan 1/250...
ikili testte 1/6620lerde ense kalınlıgı normal burun kemıgı goruldu ... Hersey cok normal dedı doktor....
Ama dörtlü teste ne olduysa hayatım kaydı....
Risk çok yüksek dediler 1/8 kadar düştü bende anlamıyorum ikilide hersey bukadar normal ken ne oluyorda dörtlüde birden kötü oldu mantıgıma sıgmıyor acaba aminosentez sonucu acaba kotumu cıkar onuda bılmıyorum...
ben farklı bi şey mi söyledim sanki :84: Illa ki doktoru söyleyecek
Yok boya falan, oturun doğal doğal ohh miss.
canım inşallah hiçbirşey çıkmaz, hepimizin sağlıklı bebişleri olur. Benim de ikilim risk grubunun içinde çıkmıştı, sonra dr. 3lüden sonra karar verelim demişti amniyoya. çok şükür 3lü iyi çıktı ama tabi içime bir kurt düştü benimde. Haftaya detaylı ultrasonla bakacaz dedi. Artık hakkımızda hayırlısı. Kontrolü bekliyorum bende. Eğer sırf yaş riskin varsa çok dert etme bence. Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
babanemden kacakarı teshisi: erkeğe hamileyken kıllar artarmış. babanem bunu 1 ay önce söyledi ben daha 2 gün önce bebişimin cinsiyetini öğrendim
canim bildigim kadariyla boya amonyak icermeyecek, o zaman guvenli oluyor..
Hamilelikte kullanabilecegin boya cesidi cok. Hatta onlar kinadan bile daha guvenli. ıyi bi arastir rahat edemiyorsan
benim saçlarım coştu. zaptedemiyorum. normalde saç dökülmesi, kaş dökülmesi falan oluyormuş hamilelerde ama saçlarım aldı başımı gidiyor :) çok uzadı ben de kestiricem. her banyodan sonra boynum tutuluyor, manevra yeteneğimi kaybediyorum resmen. boynum tutulunca başım da çok ağrıyor. sanırım yakında bir makas darbesi de benden gelecek.
baba-annenin teorisine gore benimki de erkek olmali o zaman, zaten gobegimde sivri
canım haklısın vallahi...ama arkadaşlarında dediği gibi 3 lü ve 4 lü test yanıltabiliyor...allahın iziniyle birşey çıkmayacaktır inşallah...kalbimizi ferah tutalım...kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız...ama 3 hafta beklemek gerçekten zor olacak benim içinde...
öğredin mi cinsiyetini peki? :97:
zaten ankarada olmasan doktoru bırakıp sana gelicemde uzaksın işte kuzum
ahh bebişim sen yine gel hep gel. Ben de gelicem inşallah gerçi sen haziranda benden önce geleceksin buraya
4-5 haziran harici heeepp burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?