2011 Ekim Anneleri

bende hiç duramaz devamlı saçlarımın ucundan kestirirdim, bu sebeplede hiç uzatamıyordum sacımı,hep omuzlarımda kalıyordu. şimdi hamilelik bahanesine dokunmuyorum saçlarıma. böylece biraz uzadılar . zaten böyle bir inanç varken kesmeyede gönlüm razı olmuyor.onun için varsın kalsın saçlarım.

Canim bildigim kadariyla boya amonyak icermeyecek, o zaman guvenli oluyor..
Hamilelikte kullanabilecegin boya cesidi cok. Hatta onlar kinadan bile daha guvenli. Iyi bi arastir rahat edemiyorsan

ben farklı bi şey mi söyledim sanki :84: illa ki doktoru söyleyecek
yok boya falan, oturun doğal doğal ohh miss.

babanemden kacakarı teshisi: erkeğe hamileyken kıllar artarmış. babanem bunu 1 ay önce söyledi ben daha 2 gün önce bebişimin cinsiyetini öğrendim

deyan merhaba benimde yarın belli olacak amniosentez yapılıp yapılamayacağı bugün dr ile görüştüm yarın karar vericez senin 2 lideki riskin neydi...benim yaşdan 1/250...

Canım inşallah hiçbirşey çıkmaz, hepimizin sağlıklı bebişleri olur. Benim de ikilim risk grubunun içinde çıkmıştı, sonra dr. 3lüden sonra karar verelim demişti amniyoya. Çok şükür 3lü iyi çıktı ama tabi içime bir kurt düştü benimde. Haftaya detaylı ultrasonla bakacaz dedi. Artık hakkımızda hayırlısı. Kontrolü bekliyorum bende. Eğer sırf yaş riskin varsa çok dert etme bence. Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

canım haklısın vallahi...ama arkadaşlarında dediği gibi 3 lü ve 4 lü test yanıltabiliyor...allahın iziniyle birşey çıkmayacaktır inşallah...kalbimizi ferah tutalım...kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız...ama 3 hafta beklemek gerçekten zor olacak benim içinde...

zeynepkaygin gelmişsin topiğe, hoşgeldin. bugün geldin, iki üç hafta uğramazsın yine :) hayırdır iş yoğun mu oluyor? miden ne durumda bitti mi bulantıların? kurtulmuşsundur umarım. benim bitti, çok şükür çoookk rahatım. geçmediyse darısı başına inşallah.

inşallah sibelcim inşallah..

selam kızlarrr..bende bu hafta 15. haftamı dolduruyorum ,göbeğim pırtladı ,hareketler başladı ,çok enteresan ,şeyler yaşıyorum ,paylaşmak istedim ,yıllardır sürekli kendim için dua ediyodum ,lise sınavını kazanayım ,üniversşteyi kazanayım ,kpss yi kazanayım ,atanayım ,kadroya geçeyim ,tayinimiş isteyebileyim....ve en sonunda bebek duası ettim onuda kabul etti Rabbim,şimdide bebeğim iiçin dua etmeye başladım,eminim bi çoğumuzda bunları yaşıyoruz,hayatımız hep birşeyler temenni ederek dileyerek geçiyo,bi yerden sonra içimizden en çok gelerek b,i başkası için dua etmeye başlıyoruz...
bu arada sizinde kasıklarınızda minik ağtılar oluyomu ,bide doktorunuz ne önerdi çatlak kremi ,için bana bu hafta verdi bi krem ama o çok güzel değilmiş vichy yada bionike alcam galiba ,bide badem yağı diyolar ....
doktorum bu hafta benden 3.lü test te istedi ,yani 2li testim normal çıktı ama herkesten istiyomuş ,sadece kan aldılar ,nasıl bi sonuç çıkması gerekiyo güzel sınuç için???cumartesi günü bide renkli dopler çekilcekmiş

canim bildigim kadariyla boya amonyak icermeyecek, o zaman guvenli oluyor..
Hamilelikte kullanabilecegin boya cesidi cok. Hatta onlar kinadan bile daha guvenli. ıyi bi arastir rahat edemiyorsan

biliyorum canım mesajımda da yazdım zaten ama doktorumun tavrı boya konusunda çok netti ısrar etmedim bende, hem kocam beyaz saçlarla daha bir çekici olduğumu söyledi geçen bu bana yeter bi kaç ay Hoş "çok mu kötü görünüyorum" un cevabı başka türlü olamazdı

ah denizcim ah.. benim hem dökülüyor hem arttı. ama nasıl diye sorma ben de anlamadım. öyle çok gür saçlarım yoktu ama şimdi öyle gürleşti ki, banyodan sonra havluya sarıyorum ya sanki kafanda halter var gibi ağır hissediyorum. bir de çabuk uzuyo ki sorma. nerdeyse belime geldi saçım. yarın bu eziyete son vericem ama

Bu sabah aynaya baktimda incelerken resmen sakallarimin ciktigini gordum. O kadar lazer epilasyon yaptirdim hic cikmayan yerlerden killar cikmis.. Neyse ki kapkara degil gunes isiginda yakindan belli olur anca.. makyajla salla felan kapattim biraz dokunmuyorum, en azindan yolmicam.. biraz jiletle kesiyorum sadece :86:

doktora gitmedin, testi yaptırmadın, sonucu kötü almadın yeşimcim şimdiden ümitsizliğe kapılma. hele bir yarın olsun, git güzel güzel kontrolünü ol, testini yaptır sonucu bir görelim. kötü hiçbir şey çıkmayacak inşallah bak sadece yaştan kaynaklı olanlanda sorun çıkmıyormuş. kayınvalidem en küçük çocuğunu 40 yaşında doğurmuş şuan atom karınca gibi valla maşallahı var kızının güzel sonuçlar alacaksın inşallah. ben inanıyorum her şey yolunda gidecek canım

Hastaneden aradılar çok şükür afp test sonucum temiz çıkmış
darısı test sonucu bekleyen test yaptırcak olan bütün annelere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…