2011 Ekim Anneleri

malesef 3 hafta daha beklemem gerek, yani 20 haftalik ultrasonu..
Nasipse o zaman ogrenecegim.. Esimle iddiaya girdik, ben erkek diyorum o kiz

göstermedi mi şimdiye kadar? benim doktorum ilk gittiğim gün 4. aydan önce söylemem ben demişti o yüzden son gittiğimde söyledi. doktora ditmeden 10 dakika önce falan çikolata ye ve meyve suyu iç bebişin hareketlensin biraz. benim minik sevgilim cumartesi doktora gittiğimizde uyuyodu hemen bir çikolata ve meyve suyu takviyesiyle uyandı, açtı bacaklarını

ya bende bişi sormak istiyorum bu hamilelikte gidilen kurslar varmış nefes egzersizleri normal doğum sancıları kontrol etme gibi bilgiler veriliyormuş bununla alakalı bilgisi olan varmı bir kaç tane baktım netten ama pek anlayamadım ne zaman gidilmesi gerektiği falan yazmıyor istanbul avrupa yakasındayım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

medicana hastanelerinde mutat kontrollerini medicana'da yaptıran hamilelere ücretsiz veriliyor bu "doğum koçluğu". kayıt yaptırıp telefon numaranı verirsen 7 veya 8 ay gibi onlar arıyorlarmış. toplam 2 hafta haftada 1 gün oluyormuş. nefes egzersizlerinin yanı sıra bebeği emzirme, gaz çıkarma gibi doğumdan sonra lazım olan bilgileri de veriyorlarmış. benim doktorum medicana'da olduğu için kayıt yaptırdım ama doğumu acıbadem'de düşünüyorum o yüzden acıbadem'i araştırıcam. orda varsa orda almayı düşünüyorum bu hizmeti.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pilavım bende medicana çamlıcaya gidiyorum hiç bilmiyodum
Detay varmı detay

canim takma o zaman burda ebeye gidiyoruz onlarda hic bisey bilmiyorlar ne kadar kilo alirsan al hangi sporu yaparsan yap dedi gecen bana sinir oldum dikkatsizin, cahilin teki.. dogumda onu istemedigim icin degistirmeyi dusunuyorum..

bende bi kac gundur fazla kilolarimdan yakiniyorum adam kafayi yiyecek
kantar 70 gosteriyor, resmen 6 kilo almisim.. esim gostermiyorsun diyor bende anlamadim gitti.. Kalcalarima popoma, gobegime ve goguslerime geldi. e daha ne olsun demi

FIKRA

Baba çocuğuna :
- "Oğlum, Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi." demiş.
Çocuk da babasına :
- "Senin yaşındayken de Cumhurbaskanıydı. Biz bişey diyormuyuz :))

ay lütfen arayın gelince beni. Telefonum var özlemde. 3 erkek anası baş başa verip nasıl kaynana olacağımızı konuşalım biraz

wuhuuuuuuuuuuuuuu
Daha olmadım ama bu konuda ders verebilcek kadar hazır hissediyorum kendimi
Inşallah birgün geleceğiz bir araya muhtemeelen ben izne çıkınca olabilcek ağustosta yani :87:

iŞTE ROMANTİK BİR ERKEĞİN CEVABI...

Çocuk sordu babasına
Baba hayatında benim içi...n yaptığın en güzel şeyi hatırlıyormusun dedi
Evet dedi adam hatırlıyorum
Peki bana söylermisin dedi çocuk
Tabiki söylerim dedi adam
Dünyadaki bir sürü çirkefin ve çirkinliğin arasından
Sana dünyanın en güzel ve iyi kalpli annesini buldum...

keşke öyle dese yarın daha ne istemem...ben daha 3 lüyü yaptırmadım 24/05 de 3 lü yapalım dedi diğer dr.

Yeşimcim canını sıkma 30 yaşın üzerinde olunca herşey normal olsa bile, yaş riski çıkıyor. Aslında bu tanı değil risk belirleme testi. Bu riskte daha önce 30 yaşını aşmış anomali doğum yapan kadınların oranının hesaplanmasıyla bir tahminde bulunuyorlar ama test kağıdında da bu teste göre riskli bulunan her 100 anne adayından sadece biri gerçekten anomali bebek sahibidir yazıyor. Buda demek oluyorki senin gibi 30 yaşını geçmiş 250/1 çıkan tüm anne adaylarına amniyosentezi teklif ediyorlar ama bu testi yaptırmayı kabul eden her 100 kadından, 99' u normal çıkıyor. Benim sağlık derslerinden hatırladığım kadarıyla normal doğum yaşı 18-35 idi bu yaşlar arası pekte risk yoktu. aslında 35 yaş üstü riskli kabul edilmeli ençokta 40 yaş üstü anne adayları riskli gruba giriyor ama sanırım gelişen teknoloji sayesinde yaşa bağlı tek bir riski bile doktorlar gözardı etmek istemiyorlar. İnanıyorumki bebeğin çok sağlıklı annesi içini ferah tutmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…