malesef 3 hafta daha beklemem gerek, yani 20 haftalik ultrasonu..
Nasipse o zaman ogrenecegim.. Esimle iddiaya girdik, ben erkek diyorum o kiz
Hastaneden aradılar çok şükür afp test sonucum temiz çıkmış
darısı test sonucu bekleyen test yaptırcak olan bütün annelere inşallah
afp ne ki yeşil zeytinim????
ya bende bişi sormak istiyorum bu hamilelikte gidilen kurslar varmış nefes egzersizleri normal doğum sancıları kontrol etme gibi bilgiler veriliyormuş bununla alakalı bilgisi olan varmı bir kaç tane baktım netten ama pek anlayamadım ne zaman gidilmesi gerektiği falan yazmıyor istanbul avrupa yakasındayım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
ben çıkıyorum arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar,güzel sohbetler.
2 lide sorun yoktu bizim o yüzden 3 lü istemedi doktorumuz önlem olarakta bi afp yapalım dedi kan alındı, detayını tam bilmiyorum pilavım
medicana hastanelerinde mutat kontrollerini medicana'da yaptıran hamilelere ücretsiz veriliyor bu "doğum koçluğu". Kayıt yaptırıp telefon numaranı verirsen 7 veya 8 ay gibi onlar arıyorlarmış. Toplam 2 hafta haftada 1 gün oluyormuş. Nefes egzersizlerinin yanı sıra bebeği emzirme, gaz çıkarma gibi doğumdan sonra lazım olan bilgileri de veriyorlarmış. Benim doktorum medicana'da olduğu için kayıt yaptırdım ama doğumu acıbadem'de düşünüyorum o yüzden acıbadem'i araştırıcam. Orda varsa orda almayı düşünüyorum bu hizmeti.
hmmm tamam : ) gözün aydın o zamanYeşilim zeytinim sen hangi şehirdesin yaw?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pilavım bende medicana çamlıcaya gidiyorum hiç bilmiyodum
Detay varmı detay
istanbul ümraniye canım
Ama miranda özleme gelicem birgün inşallah o zaman senide görürüm
yaw tek bildiğim yazdıklarım. Doğum koçunun odası benim doktorun odasının yanında olduğu için girip sormuştum. Telefonla rezervasyon hattını arayınca da bilgi veriyorlar galiba
biliyorum canım mesajımda da yazdım zaten ama doktorumun tavrı boya konusunda çok netti ısrar etmedim bende, hem kocam beyaz saçlarla daha bir çekici olduğumu söyledi geçen bu bana yeter bi kaç ayHoş "çok mu kötü görünüyorum" un cevabı başka türlü olamazdı
ay lütfen arayın gelince beni. Telefonum var özlemde. 3 erkek anası baş başa verip nasıl kaynana olacağımızı konuşalım biraz
keşke öyle dese yarın daha ne istemem...ben daha 3 lüyü yaptırmadım 24/05 de 3 lü yapalım dedi diğer dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?