zeytinim aranıza girmiş oldum ama bu ilişki olamaz... Senin oğlan iki hafta küçük fatoşun kızından. Bilmem uygun olmayabilir gibi...:97:
Şimdilik yok ama sanki sen bir ara emelin uzun bacaklı bebişinemi talip olmuştun bakim? benim kızım alıngandır 2. kız olmak istemez ölee :))
Bak şimdi ya sen benim kızıma kart mı demeye çalışıyorsun ? Çıtır daha benim kızım, hem ne biliyosun Rüzgar belki olgun kızlardan hoşlanıyo....
tamam geliyorum hemen
allah seni ne yapmasın hemi ne güldüm yazdıgına he
aaaaaaa aaaaaaaaa çık bakim sen aradan şurda hayırlı bi iş konuşuyorum
Bak şimdi ya sen benim kızıma kart mı demeye çalışıyorsun ? Çıtır daha benim kızım, hem ne biliyosun Rüzgar belki olgun kızlardan hoşlanıyo....
Ayyyy kadın milleti, walla sizinle başedilmez... Ama Fatoş bak daha önce uzun bacaklı kızlara bakıyordu zeytin, bunu da unutma yani.
iyi akşamlar kızlar Yasin okudum Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Zeytinim sabret 1-2 haftan kaldı hissetmeye Ben 2 haftadır hissediyorum hemde baya baya hissediyorum şimdi bu kadar hissediyosam bi kaç sonra nasıl olur düşünemiyorum ama çok güzel bişey El feneri işe yaramamış sende bide karnını iyice doyurup sırt üstü yat elinide kasığının üstüne koy bekle o zaman hissedebilirsin İlk öyle hissetmiştim ben bİ dene bence
hahaha aldınmı cevabını sibelcim
anasına bak kızını al demişler belli kızının alınganlığı nerden geldiği fatoşcum
hem benim oğlan vicut çalışıyo içerde haftasından büyük gösteriyor
2 tane cıksa ragzıyım hayatım ben cenemde 2 tane var alnımda cok ama ısılık gıbı kucuk kucuk bı ıkısı kırmıyzı ama sıvılce gıbı buyuk deıl bırsuru sey kullanıyorum ama nafıle oglumun hamılelıgı meger ne guzel gecmıs :) ben bol su ıcmıyorum sanırım artık daha cok dıkkat edıcem bunaSinemcim bende uzun süredir bakım yapmıyorum, yüzümdede ikitane sivilce çıktı çene kısımlarımda bende çok güzelleştim diyemem. Duru su ve temizleme jeli ile idare ediyorum.. Yapıcak başka bişi yok doğumdan sonra düzelir belki canım.. Bol su içmeme rağmen oldu hemde...
Canım ben de çok çirkinleşmiş hissediyorum kendimi cildim baya bozuldu. Şu sıralar Babe nin temizleyicisini ve Avene nin nemlendiricisini kullanıyorum.
Özellikle hatırlatmak istiyorum yüzünüz için güneş koruyucu kutlayın her gün mutlaka hamilelikten sonra leke kalmasını engellemek için. Ben Avene in güneş koruyucusunu kullanıyorum ama mutlaka daha iyileri de vardır bir araştırın derim.
Ayrıntılı ultrason için 4 temmuza randevu verdiler bugün, ama o zaman 23 + 2 oluyorum, geç mi olur acaba?
aşkolsun canım o bizim dünya ahret bacımız biz eslemin bambama yapmaya çalışıyoduk onu denizle beraber yanlış anlamışsın sen biz bitek denizim kıza talip olduk ama deniz kuzusu cinsiyet öğrenmeye gidenekadar benim oğlan evde kalıcak yavaştan bakınim dedim hayatım
Senin oğlanın iki haftalık arayı kapatması zor olacak ama neyse ki gelişimi anasının çenesine çekerse kısa sürede açığı kapatacağıda bir gerçek
Aman siz baş göz edin çocuklarınızı, benim oğluşum dizimin dibinden ayrılmayacak, anasına pek bi düşkün o
En geç 24 haftaya kadar oluyormuş, bir yerde öyle okumuştum, ama benim dr. 20 haftalıkken çağırdı. Bence 23 hafta geç bir tarih. Daha erkene alamaz mısın.
bigün senin gibi düşünenler yüzünden bi suscam bbi daha konuşturamıycaksınız beni
geçmiş okumaktanda kurtulursunuz kanımca ben susarsam
hem benim oğluşumda dizimin dibinden ayrılmıycakki oğlumu bi dizime gelinimi diğer dizime yatırcam ben
Birinci hedefimiz paşamın iyi haberler alması İkinciside senin tepiklerini hissetmen Paşama yasin okuduk sanada lokma dökerizAllah kabul etsin dualarımızı duygucum
sanırım bizim hissetmek için en az sizin kadar büyümemiz lazım yoksa senin dediklerinide denedim
yinede teşekkür ederimsanırım sibeli dinleyip sabır çekmekk en iyisi
:80::80::80:
2 tane cıksa ragzıyım hayatım ben cenemde 2 tane var alnımda cok ama ısılık gıbı kucuk kucuk bı ıkısı kırmıyzı ama sıvılce gıbı buyuk deıl bırsuru sey kullanıyorum ama nafıle oglumun hamılelıgı meger ne guzel gecmıs :) ben bol su ıcmıyorum sanırım artık daha cok dıkkat edıcem buna
Birinci hedefimiz paşamın iyi haberler alması İkinciside senin tepiklerini hissetmen Paşama yasin okuduk sanada lokma dökeriz
Benim alnımda biri sönüyo biri yanıyoHayatımda hiç bu kadar sivilcelendiğimi hatırlamıyorum ama nedense dert etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?