2011 Ekim Anneleri

zeytinim aranıza girmiş oldum ama bu ilişki olamaz... Senin oğlan iki hafta küçük fatoşun kızından. Bilmem uygun olmayabilir gibi...:97:

Bak şimdi ya sen benim kızıma kart mı demeye çalışıyorsun ? Çıtır daha benim kızım, hem ne biliyosun Rüzgar belki olgun kızlardan hoşlanıyo....

Şimdilik yok ama sanki sen bir ara emelin uzun bacaklı bebişinemi talip olmuştun bakim? benim kızım alıngandır 2. kız olmak istemez ölee :))

aşkolsun canım o bizim dünya ahret bacımız biz eslemin bambama yapmaya çalışıyoduk onu denizle beraber yanlış anlamışsın sen biz bitek denizim kıza talip olduk ama deniz kuzusu cinsiyet öğrenmeye gidenekadar benim oğlan evde kalıcak yavaştan bakınim dedim hayatım

Bak şimdi ya sen benim kızıma kart mı demeye çalışıyorsun ? Çıtır daha benim kızım, hem ne biliyosun Rüzgar belki olgun kızlardan hoşlanıyo....

hahaha aldınmı cevabını sibelcim
anasına bak kızını al demişler belli kızının alınganlığı nerden geldiği fatoşcum
hem benim oğlan vicut çalışıyo içerde haftasından büyük gösteriyor

Son düzenleme:
aaaaaaa aaaaaaaaa çık bakim sen aradan şurda hayırlı bi iş konuşuyorum

Ayyyy kadın milleti, walla sizinle başedilmez... Ama Fatoş bak daha önce uzun bacaklı kızlara bakıyordu zeytin, bunu da unutma yani.

iyi akşamlar kızlar Yasin okudum Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Zeytinim sabret 1-2 haftan kaldı hissetmeye Ben 2 haftadır hissediyorum hemde baya baya hissediyorum şimdi bu kadar hissediyosam bi kaç sonra nasıl olur düşünemiyorum ama çok güzel bişey El feneri işe yaramamış sende bide karnını iyice doyurup sırt üstü yat elinide kasığının üstüne koy bekle o zaman hissedebilirsin İlk öyle hissetmiştim ben bİ dene bence

Ayyyy kadın milleti, walla sizinle başedilmez... Ama Fatoş bak daha önce uzun bacaklı kızlara bakıyordu zeytin, bunu da unutma yani.

gerekli açıklamayı yaptık biz eslem talipti emelciğimin kızçesine bizde yardımcı olduk dön geçmişe bak inanmassan

Allah kabul etsin dualarımızı duygucum
sanırım bizim hissetmek için en az sizin kadar büyümemiz lazım yoksa senin dediklerinide denedim
yinede teşekkür ederim sanırım sibeli dinleyip sabır çekmekk en iyisi

Senin oğlanın iki haftalık arayı kapatması zor olacak ama neyse ki gelişimi anasının çenesine çekerse kısa sürede açığı kapatacağıda bir gerçek
Aman siz baş göz edin çocuklarınızı, benim oğluşum dizimin dibinden ayrılmayacak, anasına pek bi düşkün o

:80::80::80: 2 tane cıksa ragzıyım hayatım ben cenemde 2 tane var alnımda cok ama ısılık gıbı kucuk kucuk bı ıkısı kırmıyzı ama sıvılce gıbı buyuk deıl bırsuru sey kullanıyorum ama nafıle oglumun hamılelıgı meger ne guzel gecmıs :) ben bol su ıcmıyorum sanırım artık daha cok dıkkat edıcem buna

demek senınde bozuldu cıldın umarım en kısa surede gecer ben pek acık havaya cıkmıyorum ama oglumun gunes kremı var cıhıcco nun 50 + ben kokularını sevmıyorum am agunes lekesıne mesaıt vucudum halı hazırda evlenmeden once cok guneslenmekten kalan lekelerım var umarım tatılde lekelenmem onun dısında kapalı oldugum ıcın bı yuzum acıkta bırsey olmaz dıye umud edıyorum :)
doktoruna sıvılce konusunu acan yada dogal bırsey kullanıp faydasını goren olursa yazsın lufen ben yatıyorum sımdı oglum erken kalkıyo uykum geldı coktan herkese ıyı geceler butun anneler guzellesır umarım :80:

Ayrıntılı ultrason için 4 temmuza randevu verdiler bugün, ama o zaman 23 + 2 oluyorum, geç mi olur acaba?

En geç 24 haftaya kadar oluyormuş, bir yerde öyle okumuştum, ama benim dr. 20 haftalıkken çağırdı. Bence 23 hafta geç bir tarih. Daha erkene alamaz mısın.

hımm doğru söylüyorsun bambama bakmışlardı ama olmamıştı. eee kız evi naz evi demişler tabi napalım madem sportifte damat namzedi ozaman biraz düşünelim tatlım. Ama yinede cumartesiyi bekleyelim Belki denizinde kızı olucaktır şunun şurasında 4 gün kaldı öğrenmeye gerçi ben çatladım denizin bebişinin cinsiyetini merak etmekten maşallah deniz iyi dayandı :))

bigün senin gibi düşünenler yüzünden bi suscam bbi daha konuşturamıycaksınız beni
geçmiş okumaktanda kurtulursunuz kanımca ben susarsam
hem benim oğluşumda dizimin dibinden ayrılmıycakki oğlumu bi dizime gelinimi diğer dizime yatırcam ben

En geç 24 haftaya kadar oluyormuş, bir yerde öyle okumuştum, ama benim dr. 20 haftalıkken çağırdı. Bence 23 hafta geç bir tarih. Daha erkene alamaz mısın.

Benim de aklıma az önce geldi de öyle hesapladım randevu tarihinde kaç haftalık olacağımı...
Yarın sabah arar sorarım, gerekiyorsa erkene aldırırım artık...

İyi geceler arkadaşlar...

Susma be arkadaşım, şurda iki geyik yapıyoruz. Kaldım zaten 4 duvar arasında, evden çıkmak için haftasonunu bekliyorum. Neyse halime şükür, işe gitmekte çok güzel bişi değil nede olsa.

neyse kızlar kızımın uykusu gelmiş, biz artık gidip yatalım ilginç rüyalar görelim. Size ve minnoşlarınızada iyi geceler tatlı rüyalar kızlarrr....

Birinci hedefimiz paşamın iyi haberler alması İkinciside senin tepiklerini hissetmen Paşama yasin okuduk sanada lokma dökeriz

Benim alnımda biri sönüyo biri yanıyo Hayatımda hiç bu kadar sivilcelendiğimi hatırlamıyorum ama nedense dert etmiyorum

hay aklınla bin yaşa duygum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…