2011 Ekim Anneleri

ya kuzenimin kesesi göründü, 2hafta sora gitti kese boş( Kürtaj oldu yeniii...Böyle şeyler de var, ben ondan direk kalp atışını beklicem, Allah bilir herşeyi kısmet ederse olur, alırım kucağıma, yok daha vakit var derse, beklerizz, pes etmeyiz...Ben kadere çok inanıyorum, bebeğim Allah'a emanet, bir belgeselde bir kızın hamile olduğunu bilmeden paraşütle yere çakıldığını izledim, heryeri kırıldı,çenesi dişleri bile, aylarca yattı ama bebeğine ufacık bişe olmadı:))) Kısmet ya

agrı kesicimi içtinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndoktorum verdi de ne olurrrrrrrrrrrrrrr

hamılelık surecınde parol veya mınoset kullanılıyo kıslar...

heeeee iyi bende korktum vallaaaaaaaama içme canım bee benimde agrım oluyor hemde rahmim geriye dönük ve agrılı olcak hamileliğim içmiyorum zarar gelmesin diye bu arada kızlarrrrrrrrrrrr dogum hemşiresi olan bir arkadaşım erken dogum yapabilecegimi veee normal dogum yapamayacagımı söyledi

canım ılk hamılelıgımde cok agrım oldu artı ıdrar yolu enfeksıyonum vardı.. kum dokuyoduv valla... cok agrım olursa dayanamam ıcerım:) ayyy senın kı zor oluyodur ya ole agrılı hamılelık...

Son düzenleme:
canım ılk hamılelıgımde cok agrım oldu artı ıdrar yolu enfeksıyonum vardı.. kum dokuyoduv 39+0 da dogum yaptım vede normal dogum yaptım valla... cok agrım olursa dayanamam ıcerım:)

bende 2 ay önce taş döktüm tekrarlamaz inşallah haklısın agrı dayanılmayacak kadar olursa içmek mantıklı olur

canlar ben çıkıyorum hoşçakalınnnn bebiklerinize ve kendinize cici bakınn

bende 2 ay önce taş döktüm tekrarlamaz inşallah haklısın agrı dayanılmayacak kadar olursa içmek mantıklı olur

canlar ben çıkıyorum hoşçakalınnnn bebiklerinize ve kendinize cici bakınn

kuşum yanlıs okumusum agrı kesıcı yuzunden dogum erken olcakmıs gıbı okudum kusura bakma olurmu:)... gorusuruz yıne ıns... dıkkat et kendıde bebişe:)

hoşbuldukk kan değerin ne kadar çıktım ben günüme 2 gün wardı yaptırdım 165.92 çıktı iyimi sence :26: ben bu hafta doktora gitmek istiyorum ama sabırsızlandığım için eğer dayanabilirsem en azından kan testi yaptırayım da bakayım değerlerim artmışmı :18: bende heyecanla bekliyorum kalp atışlarını duyacağım günü ilk hareketini hissedeceğim günü Allahım sen çok büyüksün yarabbim şükürler olsun

merhaba arkadaşlar.bende inş ekim annesi olacağım.geçen hafta kese göründü kan değerlerim 23 bin çıktı 6 haftalık dedi doktor.bu haftada kalp atışlarını duymaya gidicez.bir tanede ufak kızım var.henüz 7 ayının içinde.ilk çok üzüldüm kızım kıskanır diye.ama şimdi içim rahat.sırf yazabilmek için üyelik aldım.sizleri takip ediyordum ziyaretçi olarak.asiyan 06 ve baby geçmiş olsun diliyorum sizlere.bide size bir sorum olacak. çekmeköy tarafında bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu varmı .Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin..

sat 5 ocak yaş 27 kilo 54 istanbul listeye eklerseniz sevinirim

Allah sabır versin canım kuzenine...doğru söylüyosun kader kısmet Allah a emanet hepimizin yavruları

ayyy canım sende bızdensın.. bızımkılerde 6ve 7 aylıklar... ıns ıkız gıbı buyuyecekler... Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns... hosgeldın aramıza bu arada:)

ayyy canım sende bızdensın.. bızımkılerde 6ve 7 aylıklar... ıns ıkız gıbı buyuyecekler... Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns... hosgeldın aramıza bu arada:)

hoşbuldum canım evet okuyorum yazıları:)) baya kalabalıgız.en çokda ona sevindim .kendimi çok yalnız hissediyordum.acaba bir benmiyim böyle diye.herkez ne acelen falan diyolar.ama snaki isteyerek veya bilinçli olmuş gibi.ama ben seviniyorum.bide benim acaip şekilde iştahıma bişi oldu.sürekli acıkıyorum ama bişey yerken cnaım istemeyrek yiyorum.ilk hamilelgim rahat geçti fakan nasıldı iştahım falan hatırlamıyorum.30 a yakın kilo almıştım.gerçi geri verdim ama bakalım bu nasıl olcak.sezeryanla doğum yaptım o yüzden dikkat etcem kiloma biraz:)

oo akşam akşam ne kalabalığız...hem de hafta sonu..
ara ara gelince ne diyecegimi de bilemeidm ki şimdi :44:

nasılsınız diyim :))

slm şekerler.ben 2011 eylül annesi adayıyım kısmetse.ne zamandır bakıyordum bakalım biz ne zaman kıdemli olucaz ekim anneleri gelecek diye topik çoktan açılmış bile.hepinize maşallah dliyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin hepimizin yavruları sağ salim eli ayağı yüzü gözü düzgün olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah.bizler artık 2li test yaptırmaya başladık.12.haftayı bitirdi çoğumuz.zaman hem çok yavaş hem de çok hızlı geçiyor.çok garip bir şey.daha dün testiydi kesesiydi kalp atışıydı kanamasıydı düşük riskiydi derken şimdi doktorlar cinsiyet tahminlerinde bulunuyor.sizleirn de bir an önce sabırsızlandığını düşünüyorum:)hepinizi ve tim melekleri öpüyorum

allah bizlere de kıdemli olmayı nasip etsin inşallah
sağ sağlim doğumu nasip etsin bebişlerimnize birşeycik olmasın inşallah

tüm anne adaylarına günaydıııın

biz bu ayki sın kontrolümüzü olduk bütün tahlil sonuçları temiz çıktı yeni kontorolümüz 1 ay sonra ikili test yapılıcak.Hiiiç sorunsuz bir dönem geçiriyorum bulantı ağrı sızı halsizlik hiiç bir sorunum yok çok şükür

günaydın kızlar,

Cumartesi doktordaydık.12 Mart için ikili test yapacağız dedi.Onun dılında ilaçlara devam,bir ay kusmayada devam :)))

güüünaydınnnn totoşşş annelerrrr

ben cumartesi doktora gittiim 5 haftalık kesemizde 10 mm dedi ,normalda 13 mm olması gerek ama belki geç yumurlamışsındır dedi.anormal bir durum değil herlade dimi?? birde bana tekrardan kan değerleri ölçümü yapmadı ,yapması gerekir miydi
2 hafta sonra gelirsen,bebeği ve kalp atışınıda görebiliriz dediii

merhaba arkadaşlar.bende inş ekim annesi olacağım.geçen hafta ..sat 5 ocak yaş 27 kilo 54 istanbul listeye eklerseniz sevinirim

merhaba, ben ümraniyede hisar hospitala gidiyorum,onların birse sgk ile anlşmalı diğer b,r hastanleri varmış Sur Hastanesi,
Erdem hast var bide araştırdım orasıda çok kalabalık oluyormuş, sigorta hastanesi gibi sira gelmıomuş birtürlüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…