vallahi bravo ben dayanamıyorum çok heyecanlıyım en azından keseyi görsem o beni kalp atışlarına kadar idare ederarkadaşın doğru söylemiş aynen öyle yapıyorlar ama dediğğin gibi beklemek zor Allahım inşallah keseyide kalp atışınıda görmeyi duymayı nasip eder sağlıkla kucağımıza almayıda
kızlar herkeze merhaba... karnım cok kotu agrıyor... korkuyorum kuzuma bısey olcak dıye... agrı kesıcı ıctım ıns gecer boyle wc ye gıdıyorum devamlı kanama oluyomu dıye ama sut kesıgı gıbı akıntı var sadece
agrı kesicimi içtinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndoktorum verdi de ne olurrrrrrrrrrrrrrr
hamılelık surecınde parol veya mınoset kullanılıyo kıslar...
heeeee iyi bende korktum vallaaaaaaaama içme canım bee benimde agrım oluyor hemde rahmim geriye dönük ve agrılı olcak hamileliğim içmiyorum zarar gelmesin diye bu arada kızlarrrrrrrrrrrr dogum hemşiresi olan bir arkadaşım erken dogum yapabilecegimi veee normal dogum yapamayacagımı söyledi
canım ılk hamılelıgımde cok agrım oldu artı ıdrar yolu enfeksıyonum vardı.. kum dokuyoduv 39+0 da dogum yaptım vede normal dogum yaptım valla... cok agrım olursa dayanamam ıcerım:)
bende 2 ay önce taş döktüm tekrarlamaz inşallahhaklısın agrı dayanılmayacak kadar olursa içmek mantıklı olur
canlar ben çıkıyorum hoşçakalınnnn bebiklerinize ve kendinize cici bakınn
Aramıza hoçgeldin canım. Benim de sat 16. Dr lar 28 gün hesapşıyorlar ve bende dr lara göre 1 gün sonra kan testi yaptırmış oldum. Ancak küçük olacağı için 3 hafta sonra hastaneye gelmem söylendi. Bugün hemşire arkadaşıma sordum, dr daha küçük demiş. keseyi görebilirmişim ama kalp atışları için beklemem gerekiyor. Bende 2 hafta daha bekleyip kısmetse meleğimin kalp atışlarını duymak istiyorum ayrıca gidince kan tahlillerimide yapacağım. Acele davranmamın gereği yok. Sadece dikkat etmek istiyorum herhangi bir duruma karşı. Ama onu göreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.
ya kuzenimin kesesi göründü, 2hafta sora gitti kese boş( Kürtaj oldu yeniii...Böyle şeyler de var, ben ondan direk kalp atışını beklicem, Allah bilir herşeyi kısmet ederse olur, alırım kucağıma, yok daha vakit var derse, beklerizz, pes etmeyiz...Ben kadere çok inanıyorum, bebeğim Allah'a emanet, bir belgeselde bir kızın hamile olduğunu bilmeden paraşütle yere çakıldığını izledim, heryeri kırıldı,çenesi dişleri bile, aylarca yattı ama bebeğine ufacık bişe olmadı:))) Kısmet ya
merhaba arkadaşlar.bende inş ekim annesi olacağım.geçen hafta kese göründü kan değerlerim 23 bin çıktı 6 haftalık dedi doktor.bu haftada kalp atışlarını duymaya gidicez.bir tanede ufak kızım var.henüz 7 ayının içinde.ilk çok üzüldüm kızım kıskanır diye.ama şimdi içim rahat.sırf yazabilmek için üyelik aldım.sizleri takip ediyordum ziyaretçi olarak.asiyan 06 ve baby geçmiş olsun diliyorum sizlere.bide size bir sorum olacak. çekmeköy tarafında bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu varmı .Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin..
sat 5 ocak yaş 27 kilo 54 istanbul listeye eklerseniz sevinirim
ayyy canım sende bızdensın.. bızımkılerde 6ve 7 aylıklar... ıns ıkız gıbı buyuyecekler... Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns... hosgeldın aramıza bu arada:)
slm şekerler.ben 2011 eylül annesi adayıyım kısmetse.ne zamandır bakıyordum bakalım biz ne zaman kıdemli olucaz ekim anneleri gelecek diye topik çoktan açılmış bile.hepinize maşallah dliyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin hepimizin yavruları sağ salim eli ayağı yüzü gözü düzgün olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah.bizler artık 2li test yaptırmaya başladık.12.haftayı bitirdi çoğumuz.zaman hem çok yavaş hem de çok hızlı geçiyor.çok garip bir şey.daha dün testiydi kesesiydi kalp atışıydı kanamasıydı düşük riskiydi derken şimdi doktorlar cinsiyet tahminlerinde bulunuyor.sizleirn de bir an önce sabırsızlandığını düşünüyorum:)hepinizi ve tim melekleri öpüyorum
merhaba arkadaşlar.bende inş ekim annesi olacağım.geçen hafta ..sat 5 ocak yaş 27 kilo 54 istanbul listeye eklerseniz sevinirim
hoşbulduk canım sat 3 ocak.salı günü dr a gittim kese göründü 3 hafta sonrada kalp atışını duymaya gidcem allah izin verirse..6+5 teyim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?