günaydın kızlar,
Cumartesi doktordaydık.12 Mart için ikili test yapacağız dedi.Onun dılında ilaçlara devam,bir ay kusmayada devam :)))
güüünaydınnnn totoşşş annelerrrr
ben cumartesi doktora gittiim 5 haftalık kesemizde 10 mm dedi ,normalda 13 mm olması gerek ama belki geç yumurlamışsındır dedi.anormal bir durum değil herlade dimi?? birde bana tekrardan kan değerleri ölçümü yapmadı ,yapması gerekir miydi
2 hafta sonra gelirsen,bebeği ve kalp atışınıda görebiliriz dediii
Kimse neden benle ilgilenmıooooo
Noldu kuzucuk sana ben kaçırmısım.... hayırmı?
ben cumartesi doktora gittiim 5 haftalık kesemizde 10 mm dedi ,normalda 13 mm olması gerek ama belki geç yumurlamışsındır dedi.anormal bir durum değil herlade dimi?? birde bana tekrardan kan değerleri ölçümü yapmadı ,yapması gerekir miydi
bende bişey sorcam yaa. midesi bulananlar. Benim bazen bulanmayı unutuyor tüm haftasonu nerdeyse hiç bulanmadı. Bu gün sabah kalktığımda yine bulanıyordu. Bazen 1-1.5 gün bulanmadığı oluyor normalmi acaba?
sizdede böyle oluyormu? midesi bulananlar lütfen cvp yazsın
benimde bulanıyor aynen bazen bulanmıyordu ama şu üç gündür istifra başladı çok kötü bişi oyüzden hiç telaşlanma olmayabilir de yani doktorum dedi hiçbir rahatsızlığında olmayabilir dedi kötü bişi yoktur yani merak etme şükret sadece bulanıyor
güüünaydınnnn totoşşş annelerrrr
2 hafta sonra gelirsen,bebeği ve kalp atışınıda görebiliriz dediii
bende bişey sorcam yaa. midesi bulananlar. Benim bazen bulanmayı unutuyor tüm haftasonu nerdeyse hiç bulanmadı. Bu gün sabah kalktığımda yine bulanıyordu. Bazen 1-1.5 gün bulanmadığı oluyor normalmi acaba?
sizdede böyle oluyormu? midesi bulananlar lütfen cvp yazsın
günaydın..
sevdacım bence normal.ilk gebeliğimde bebegim ilk bir hafta geriden takip etti gününü.daha sonra iki hafta geriye düştük:) ama geç döllenme oluor adet tarihiyle uyuşmayabiliyor.sağlıklı bir bbegim var çok şkür.
erdem hastanesini duymuştum.ve çokda iyi şeyler duymadım övende var nefret edende.ben özelikle doktorun ben sormadan bana cvp vermesini istyiorum.anlıcan ben demim sağlığı iyimi ne kadar oldu vs.hisar nerde ümraniyedemi.nedir sgk lı fiyatı
arkadasım ben de hiç bir gebelik belirtisi olmadı bugun biraz midem bulanıyor o da süt içtim ondan sanırım ama doktoruma sordum hiç merak etme herkes bir değil dedi şanslısın rahat geçireceksin dedi... takma kafanı... :)
kıslar hepinize günaydın bugün nasıl bebeişleriniz keyifleri nasıl :)
çalışan annelerrrr
bir sorum var, işyerleriniz ne zmn söyleyeceksiniz hamileliğinizi ???
çalışan annelerrrr
bir sorum var, işyerleriniz ne zmn söyleyeceksiniz hamileliğinizi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?