2011 Ekim Anneleri

ben cok güsel bir hamilelik geciriryorum normal hayatıma devam hic agrım sızım mide bulantım yok cok sükür :) sadece cok fazla akıntım var canım senın varmı akıntın benimki sarı renk normalmi sizce

Evet çok normal. Hamileliğin ilerki dönemlerinde ıslaklıktan rahatsız olacak kadar çok geliyormuş hatta

ben cok güsel bir hamilelik geciriryorum normal hayatıma devam hic agrım sızım mide bulantım yok cok sükür :) sadece cok fazla akıntım var canım senın varmı akıntın benimki sarı renk normalmi sizce

aaa canım aynene benim de aynı

akıntım var ama çokta değil normal yani. valla ne güzel bende öleydim ama şimdi kötüyüm şükret haline canım

kanuni bir süre yok değil mi?bide bu ay bzm maaş zamları sözkonusu şimdi sölersem iyi olmaz, hamile çalışan pasif olduğu için iyi ibir izlenmi değildir herlade

Yok şeker şimdiden söyleme sakın. Dünyanın bin türlü hali hele bir şu ilk 3 ayı atlatalım ondan sonra söylersin. Kanun kısmında şu önemli çalıştığın yer SGKya hamileliğini bildirecek. SGK'da minimum 3 aydır aynı işyerinde çalışıyor gözükmeni isteyecek. Bu arada sen ne iş yapıyorsun şeker?

Kızlar bişii sorucam size,

Ben kıyma tavuk fln görünce çok midem bulanıyor. Hamile kalmadan önce tavuğu çok severdim şimdi nerdeyse hiç yiyemiyorum. Zorla yiyorum o da daha da midemi bulandırıyor. Size oluyor mu böyle? Herkes her gün et ya da tavuk yiyor mu? Aslında merak ettiğim bu. Yiyemediğim için tedirgin oluyorum biraz. Malum ilk 3 ay bebeğin gelişimi açısından çok önemli.

günaydın herkese... 3 gündür sol tarafımda bel ve kasık ağrılarım var özellikle kasıklarım batıyo resmen.. çocukluktan kalma idrar yolları rahatsızlığım da var ne zaman üşütsem yanma oluyor yazın bile aşırı sıcak olmalı battaniye yorgan örterim yoğun bi sıcaktan sonra geçerdi... yine üşüttüm ve sabah feci yanma oldu resmen ağlaya ağlaya işe geldim..sürekli wc ye gidiyorum kanamam var mı diye... h.sonu eşime kızdım temizlik yaptım kanepeleri çektim sanki kimden ne intikam alıyorsam çok korkuyorum inşAllah bişey olmaz daha evi pislik götürse umrumda değil

filo otomotiv sektöründeyim,aslında sigorta dept dalım .
doğru dıosun birde bebişimi göreyim kalbimi duyayım içim rahat etsin sonra,,

ay ya canım napıosun yazık değil mi,,, hadi eşine kızdın bebeciğinin şucu neee, en dikkatlı olman korunman gerektiği zamanda ağırşey kaldırılır mı?aferin çok kızdımmm sana da babasına daa..bol su iç, ayağını sıcak tut,geçen hafta bende de yanma vardı,su çok içtikçe daha iyi gelıo sankiii

yavrum delimisin divane misin kocaya kızıpta bebişe zarar verilir mi.... ben iş yap dıyorum yapmazsa kendi bilir pislik içinde oturur yada kadın çagırır :)
kendi odamı temizletiyorum ben ev de umrumda değil zaten gelen giden kimsem yok.... sakıun bir daha yapma öle şeyler... inşallah birşey olmamıstır....

arkdasım yaa bu konuda bilign var sanırım bizide aydınlatsana ben boş boğazlık yaptım hemen soyeldım amrtta benım de maas zammım vardı ama muhtemelen uyduruk bir zaman gelir aman napım umrumda degıl sımdı dogum izni nasıl oluyor.... kac lıra maaş alıyoruz falan filan bilen var mı...

bende aynennn tavuk yiyemiorum et yine o kadar değil ama seve seve de yemiorum yani bide eşim sebze yemeyen biri ne yapcam bilmiorum eşim dert etme dio bakalım idare etcez ama bende de var düşününce bile kötü oluorum

benim bildiğim doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay iznin avr,genelde doğumdan önce çalışabildiğin kadar çalışıp kalanını doğum sonrası kullanıyorlar.sonrada çocuk 1 yaşına gelene kadar günde 1.5 saat emzirme ki bu mümkün olmadığı için bu saatler hesaplanıp hafta da bir gün izin kullandırıyorlar.maaş olayıda galiba ssk dan maaşının tamamı değil %70-80 gibi kadarını alıosun..

tavuğu bende pek sevmiyorum ama yemek şart. aklıma geldikçe bile midem bulanıyor yaa

kırmızı etde bir problem yok. Balıktada. ayyy midemmm bulanıyorrr zaten bi acayip oluyorum yemekten bahsedildimi

yok zaten daha yapmam eşimle de aram yok kızgınım ona ama kendime daha çok kızıyorum yeter ki bişey olmasın bebeğime şimdilik bişey yok 26sında kontrolüm var zaten rabbim korusun bebişlerimizi...

Canım 4 ay ücretli+2 ay ücretsiz izin veriyor çoğu yer. Bu süreler çalıştığın yere göre artabiliyor, SGK'nın belirlediği rakamlar bunlar. Maaşın ya tamamını ya da %75ini ödüyorlar. Bu da çalıştığın yere göre değişiyor. En kötüsünden maaşının %75ini alıyorsun yani. Çalıştığın yer sana maaşını ödüyor SGK da çalıştığın yere. Doğum izni doğumdan bir ay önce başlıyor -genelde-. Aslında doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta şeklinde ama çoğu kişi 8 aylığa kadar çalışmaya devam ediyor. Doğum sonrası 1 ay daha fazla bebeğiyle olabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…