bende aynennn tavuk yiyemiorum et yine o kadar değil ama seve seve de yemiorum yanibide eşim sebze yemeyen biri ne yapcam bilmiorum eşim dert etme dio bakalım idare etcez ama bende de var düşününce bile kötü oluorum
Canım 4 ay ücretli+2 ay ücretsiz izin veriyor çoğu yer. Bu süreler çalıştığın yere göre artabiliyor, SGK'nın belirlediği rakamlar bunlar. Maaşın ya tamamını ya da %75ini ödüyorlar. Bu da çalıştığın yere göre değişiyor. En kötüsünden maaşının %75ini alıyorsun yani. Çalıştığın yer sana maaşını ödüyor SGK da çalıştığın yere. Doğum izni doğumdan bir ay önce başlıyor -genelde-. Aslında doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta şeklinde ama çoğu kişi 8 aylığa kadar çalışmaya devam ediyor. Doğum sonrası 1 ay daha fazla bebeğiyle olabilmek için.
Zayacım sen çalışıyor muydun?
yok çalışmıorum canım şuan için evdeyim kpssi kovalıorum :) işletme mezunuyum
YA doğuma 15 gün bir haftaya kalan çalışan annecikler var ya,,, aslında yazık çalışan annlere şimdiiden üzülüorum yavruma,çok küçükken bırakmak zorunda kalcam onu,ama napalım geleceği için
kısmet olursa bende ekim 2011 de anne olucam:)
evde olduğuna göre bir şekilde yemek olayını çözersin. Ben işyerinde öğlenleri yiyecek hiç bişey bulamıyorum o yüzden evden getiriyorum. İnşallah KPSS olur şeker. en iyisini yapıyorsun, evde oturup rahat rahat bir hamilelik geçirmek güzel olsa gerek
bende aynı endişe içindeyim minicik bebeğimi bırakıp nasıl işe gelicem diye şimdiden düşünmeye başladım.Benim annem üst katımda oturuyor ben işe başladığımda annem bakıcak bebeğe içim rahat ama bana en ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamıycam
bende aynı endişe içindeyim minicik bebeğimi bırakıp nasıl işe gelicem diye şimdiden düşünmeye başladım.Benim annem üst katımda oturuyor ben işe başladığımda annem bakıcak bebeğe içim rahat ama bana en ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamıycam
günaydın kızlar;
kontrole gittim biraz önce. 6+1 im kese normal gelişiyor haftaya bebek ve kalp atışı için tekrar gel dedi. vajinalde bakmadı.
normalmi durum kızlar sizce ? saolsun doktorların ağzından laf almak deveye hendek atlatmaktan zor. o herşey normal görünüyo ebek için daha erken haftaya gel dedi sadece.
ya benimde kayınvalidem var ama yaşı braz geçkin, aklım çok kalacak ama napcam bilmıorum..kimse annesi gibi olmaz ki bebişin,bişey istese diyemez istemese diyemez yaaa.sonra ağlarsa benim içim mahvolur yaa
Şekerim en azından annen yakınında, gönül rahatlığıyla bırakırsın. Annesinden uzak olanlar ne yapsın..
Doktor normal demiş işte.. Keşke benimki de vajinadan bakmasa.. Ben de çarşamba gidicem kontrole.. hayırlısıyla haftaya gider kalp atışını görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?