2011 Ekim Anneleri

YA doğuma 15 gün bir haftaya kalan çalışan annecikler var ya,,, aslında yazık çalışan annlere şimdiiden üzülüorum yavruma,çok küçükken bırakmak zorunda kalcam onu,ama napalım geleceği için

yok çalışmıorum canım şuan için evdeyim kpssi kovalıorum :) işletme mezunuyum

evde olduğuna göre bir şekilde yemek olayını çözersin. Ben işyerinde öğlenleri yiyecek hiç bişey bulamıyorum o yüzden evden getiriyorum. İnşallah KPSS olur şeker. en iyisini yapıyorsun, evde oturup rahat rahat bir hamilelik geçirmek güzel olsa gerek

bende aynı endişe içindeyim minicik bebeğimi bırakıp nasıl işe gelicem diye şimdiden düşünmeye başladım.Benim annem üst katımda oturuyor ben işe başladığımda annem bakıcak bebeğe içim rahat ama bana en ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamıycam

Son düzenleme:

ya evden işe ne tarz şeyler getirıosunnn

günaydın kızlar;
kontrole gittim biraz önce. 6+1 im kese normal gelişiyor haftaya bebek ve kalp atışı için tekrar gel dedi. vajinalde bakmadı.
normalmi durum kızlar sizce ? saolsun doktorların ağzından laf almak deveye hendek atlatmaktan zor. o herşey normal görünüyo ebek için daha erken haftaya gel dedi sadece.

Şekerim en azından annen yakınında, gönül rahatlığıyla bırakırsın. Annesinden uzak olanlar ne yapsın..

ya benimde kayınvalidem var ama yaşı braz geçkin, aklım çok kalacak ama napcam bilmıorum..kimse annesi gibi olmaz ki bebişin,bişey istese diyemez istemese diyemez yaaa.sonra ağlarsa benim içim mahvolur yaa

Doktor normal demiş işte.. Keşke benimki de vajinadan bakmasa.. Ben de çarşamba gidicem kontrole.. hayırlısıyla haftaya gider kalp atışını görürsün inşallah

ya benimde kayınvalidem var ama yaşı braz geçkin, aklım çok kalacak ama napcam bilmıorum..kimse annesi gibi olmaz ki bebişin,bişey istese diyemez istemese diyemez yaaa.sonra ağlarsa benim içim mahvolur yaa

Yakın bir arkadaşımın bebeğine de annesi bakıyor büyümüş şimdi maşallah ama annesine abla anneanesinede anne diyor bebek ayy ne kadar zor

kızlar selam,
bende bugun ilk kez dr. gittim. sat a göre 6+2 yim. ama dr. 5+2 imiş. 13 mm dedi. çok az kanamam varmış. ben iç çamaşırımda rastlamadım. cinsel ilişki yasak dedi. kan ve idrar testi yaptırdım. artık yarın alcam sonucları. 10 gun sonra tekrar gel dedi. bakalım artık allahtan hayırlısı.
bir de beni diyetisyene yönlendirdi. boyum 182, kilom 117 çıktı. ilk 3 ay kilo almamam gerekiyormuş. onun için besleyici ama kılo aldırmayan bır dıyet verdi. allah hepimizin bebişlerini korusun...

Şekerim en azından annen yakınında, gönül rahatlığıyla bırakırsın. Annesinden uzak olanlar ne yapsın..

evet yabancıya bırakmak daha zor
Günde sadece bir iki saat vakit geçirebileceğimiz bebeğimizle belkide ilk adımlarını ilk gülücüğne tanıklık edemiycezama olsun akşam eve gelip misss kokusunu içimize çektiğimizde dünyalar bizim olur.

Doktor normal demiş işte.. Keşke benimki de vajinadan bakmasa.. Ben de çarşamba gidicem kontrole.. hayırlısıyla haftaya gider kalp atışını görürsün inşallah

daha 4+2 yken saolsun doktor yüzünden dış gebelik olabilir diye korkutuldum. üzerimde inanılmaz bir etki bıraktı. kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem oyüzden nerden bakarsa baksın ben razıyım
inşallah haftaya allahım nasip eder sağlıkla görmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…