2011 Ekim Anneleri

hayırlı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah.
bebişi gördünüzmü yoksa sadece kesemi göründü sendede ?

unutmadan vajinal ultrasonla bakmadı.

kızlar keseyi gördüğünüzde Dr kesenin içide dolu gibilerinden bişey söyledimi? hatırlıyormusunuz?

Hayırlı olsun Sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın inşallah Sat 8 Ocak sanırım
Yaaaa bu doktorların bazıları tam hanzo oluyo doktorsun sen ya olabilir diye bişey mi var bi bak bekle varsa var dersin yoksa da yoktur zaten sen niye olabilir diyipte boş yere strese sokuyosun bebişe bişey olucağı yoksa bile böyle doktorlar yüzünden olma ihtimali doğuyo Bende doktorum fazla bilgi vermiyo diye değiştirmeyi düşünüyodum ama dememesi bi açıdan iyi herhalde kadın bakıp bakıp iyi çok güzel bi sorun yok diyip yolluyo

bende cmt giitim 5 haftalık dedi,10 mm ama normali 13mm dedi,belki geç yumurtlamışındır dedi biraz kafam ona takılmıştı...
bende boyuma göre kıloluyum ama çok sorun yapmadı doktor sanırım.nasıl bir diet anlatabilir msn

İnşallah canım benim sıkma canını, aklına kötü şeyler getirme.

kızlar keseyi gördüğünüzde Dr kesenin içide dolu gibilerinden bişey söyledimi? hatırlıyormusunuz?
Ben 3 kere gittim hiç öyle bişery demedi ama demezde herhalde çünkü içi dolu gibi demesi bebeği görmesi demek Benim bu hafta gitmem gerekiyodu çağırdı kalp atışları için ama beklemek istiyorum biraz daha çünkü çok sık gittim geçen haftalarda Sen ne zaman gidicenn

o gün ömrümden ömür gitti. hemen başka doktora gittik. dediki delimisin kızım nie üzülüyosun sen daha 4+2 kese görünmeyebilir tabiki 6. haftaya kadar bekliyoruz normalde dedi o gun baktı ve keseyı gordu cok sukur. doktor seçimi çok önemli gerçekten.
İnşallah canım benim sıkma canını, aklına kötü şeyler getirme.

dua ediyorum cnm bol bol. sizlerde dularınızı eksit etmeyin nolur.

hayırlı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah.
bebişi gördünüzmü yoksa sadece kesemi göründü sendede ?

sat a göre 6+2 ydim. dr 5+2 dedi. onun için sadece keseyi görebildik. 10 gün sonra gel bakalım dedi. benim gittiğim dr. pek vajinal ultrason taraftarı değilmiş. bakalım artık 10 gun sonra. sen dr. a gittin mi??

sat a göre 6+2 ydim. dr 5+2 dedi. onun için sadece keseyi görebildik. 10 gün sonra gel bakalım dedi. benim gittiğim dr. pek vajinal ultrason taraftarı değilmiş. bakalım artık 10 gun sonra. sen dr. a gittin mi??

bugun gıttım kese gelişimi normal dedi bebek için erken haftaya bakıcaz dedi normal ultrasonla baktı. rahatlamak için vajinal bakmasını isterdim ama gerek görmedi sanırım. nasıl geçicek bir hafta bilmiyorum.:18::18:

evet ama sadece ette değil sebzede canım istemior canım hiçbişey istemior zorla kahvaltı yapıorum. evde olmak güzel ama inan sıkılıorum düşerim bişi olur die dışarıda çıkmıorum bi süreden sonra sıkılıo insan çalışmayı tercih ederdim sıkılıorum çünkü inş. kpss olur ama bebeişim oluncada onunla vakit geçirmek isterim yani çalışıncada olmuo çalışmayıncada :44:

1 hafta sonra pazartesi günü canım. İple çekiyorumm

bende sabırsızlıkla bugunu bekliyordum. zaten hcg takibi bayağ bi yormustu beni. neyse artık 10 gun daha beklıcez yapacak bişi yok yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz.

iÇİN FERAH TUT STRES YAPMA UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER

ben 4+3 günlükken keseyi 6+1 ken kalp atısını duyduk ama vajinal yoldan benim doktorumda vinal yoldan hicbir sorun olmayacagını söylüyor

selam kızlarrrrrrr....ay geçmişi okuyamadım.....vakitmi var.daha yeni oturdum.sabahtan beri temiklikti çamaşırdı falan.oğlumu yıkadım uyuttum uyumadı hemen kalktı onu doyurdum falan anca işte....

1 hafta sonra pazartesi günü canım. İple çekiyorumm

bende pzt gidicem bir gün var zaten aramızda seninle. bu hafta en uzun haftamız olucak sanırım.
bende sabırsızlıkla bugunu bekliyordum. zaten hcg takibi bayağ bi yormustu beni. neyse artık 10 gun daha beklıcez yapacak bişi yok yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz.

öyle cnm bekliycez sağlıklı olduklarını öğrenelimde bize yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…