kızlar selam,
bende bugun ilk kez dr. gittim. sat a göre 6+2 yim. ama dr. 5+2 imiş. 13 mmdedi. çok az kanamam varmış. ben iç çamaşırımda rastlamadım. cinsel ilişki yasak dedi. kan ve idrar testi yaptırdım. artık yarın alcam sonucları. 10 gun sonra tekrar gel dedi. bakalım artık allahtan hayırlısı.
bir de beni diyetisyene yönlendirdi. boyum 182, kilom 117 çıktı. ilk 3 ay kilo almamam gerekiyormuş. onun için besleyici ama kılo aldırmayan bır dıyet verdi.allah hepimizin bebişlerini korusun...
kızlar selam,
bende bugun ilk kez dr. gittim. sat a göre 6+2 yim. ama dr. 5+2 imiş. 13 mmdedi. çok az kanamam varmış. ben iç çamaşırımda rastlamadım. cinsel ilişki yasak dedi. kan ve idrar testi yaptırdım. artık yarın alcam sonucları. 10 gun sonra tekrar gel dedi. bakalım artık allahtan hayırlısı.
bir de beni diyetisyene yönlendirdi. boyum 182, kilom 117 çıktı. ilk 3 ay kilo almamam gerekiyormuş. onun için besleyici ama kılo aldırmayan bır dıyet verdi.allah hepimizin bebişlerini korusun...
Hayırlı olsun Sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın inşallah Sat 8 Ocak sanırımkızlar selam,
Yaaaa bu doktorların bazıları tam hanzo oluyo doktorsun sen ya olabilir diye bişey mi var bi bak bekle varsa var dersin yoksa da yoktur zaten sen niye olabilir diyipte boş yere strese sokuyosun bebişe bişey olucağı yoksa bile böyle doktorlar yüzünden olma ihtimali doğuyo Bende doktorum fazla bilgi vermiyo diye değiştirmeyi düşünüyodum ama dememesi bi açıdan iyi herhalde kadın bakıp bakıp iyi çok güzel bi sorun yok diyip yolluyodaha 4+2 yken saolsun doktor yüzünden dış gebelik olabilir diye korkutuldum. üzerimde inanılmaz bir etki bıraktı. kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem oyüzden nerden bakarsa baksın ben razıyım
inşallah haftaya allahım nasip eder sağlıkla görmeyi.
kızlar selam,
daha 4+2 yken saolsun doktor yüzünden dış gebelik olabilir diye korkutuldum. üzerimde inanılmaz bir etki bıraktı. kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem oyüzden nerden bakarsa baksın ben razıyım
inşallah haftaya allahım nasip eder sağlıkla görmeyi.
kızlar keseyi gördüğünüzde Dr kesenin içide dolu gibilerinden bişey söyledimi? hatırlıyormusunuz?
kızlar keseyi gördüğünüzde Dr kesenin içide dolu gibilerinden bişey söyledimi? hatırlıyormusunuz?
Ben 3 kere gittim hiç öyle bişery demedi ama demezde herhalde çünkü içi dolu gibi demesi bebeği görmesi demek Benim bu hafta gitmem gerekiyodu çağırdı kalp atışları için ama beklemek istiyorum biraz daha çünkü çok sık gittim geçen haftalarda Sen ne zaman gidicennkızlar keseyi gördüğünüzde Dr kesenin içide dolu gibilerinden bişey söyledimi? hatırlıyormusunuz?
Hayırlı olsun Sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın inşallah Sat 8 Ocak sanırım
Yaaaa bu doktorların bazıları tam hanzo oluyo doktorsun sen ya olabilir diye bişey mi var bi bak bekle varsa var dersin yoksa da yoktur zaten sen niye olabilir diyipte boş yere strese sokuyosun bebişe bişey olucağı yoksa bile böyle doktorlar yüzünden olma ihtimali doğuyo Bende doktorum fazla bilgi vermiyo diye değiştirmeyi düşünüyodum ama dememesi bi açıdan iyi herhalde kadın bakıp bakıp iyi çok güzel bi sorun yok diyip yolluyo
İnşallah canım benim sıkma canını, aklına kötü şeyler getirme.
hayırlı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah.
bebişi gördünüzmü yoksa sadece kesemi göründü sendede ?
sat a göre 6+2 ydim. dr 5+2 dedi. onun için sadece keseyi görebildik. 10 gün sonra gel bakalım dedi. benim gittiğim dr. pek vajinal ultrason taraftarı değilmiş. bakalım artık 10 gun sonra. sen dr. a gittin mi??
evde olduğuna göre bir şekilde yemek olayını çözersin. Ben işyerinde öğlenleri yiyecek hiç bişey bulamıyorum o yüzden evden getiriyorum. İnşallah KPSS olur şeker. en iyisini yapıyorsun, evde oturup rahat rahat bir hamilelik geçirmek güzel olsa gerek
Ben 3 kere gittim hiç öyle bişery demedi ama demezde herhalde çünkü içi dolu gibi demesi bebeği görmesi demek Benim bu hafta gitmem gerekiyodu çağırdı kalp atışları için ama beklemek istiyorum biraz daha çünkü çok sık gittim geçen haftalarda Sen ne zaman gidicenn
bugun gıttım kese gelişimi normal dedi bebek için erken haftaya bakıcaz dedi normal ultrasonla baktı. rahatlamak için vajinal bakmasını isterdim ama gerek görmedi sanırım. nasıl geçicek bir hafta bilmiyorum.:18::18:
merhaba kızlar...
ya benim içim hala rahat etmiyor sat a göre 7+3 , ultrasona göre ise 5+3 kan sulandırıcı iğnemi kullanmaya başladım bugün düşük tehdidi var diyede günde 3 kere progestan çok korkuyorum bu meleğimde beni bırakıcak diye dün kalp atışları görüldü Allahın izniyle ama şimdide kafam takıldı geriden gelmesine :44:
1 hafta sonra pazartesi günü canım. İple çekiyorumm
bende sabırsızlıkla bugunu bekliyordum. zaten hcg takibi bayağ bi yormustu beni. neyse artık 10 gun daha beklıcez yapacak bişi yok yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz.
kısmet olursa bende ekim 2011 de anne olucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?