2011 Ekim Anneleri

Benimde ilk hamileliğim seninki gibi kalp atışı olmadığı için sonlandırıldı. Bende kan pıhtılaşma testi yaptım ama sonucunu alamadan hamile kaldım. Sonucu 28 Şubatta alıcam. Sen ne zaman kullanmaya başladın iğneyi. Ben şimdi 5+5 teyim pazartesi 6+5 olucam acaba bişey çıkarsa çokmu geç olur iğne yada hapa başlamak için

bir sürü yeni arkadaş gelmiş sanırım.hoşgelmişler.ekim topiği mşlh bayaa kalabalık.seneye cıvıl cıvıl çocuk olacak burası inş...

Maşallah Aşiyan
ya benim dün Kahverengi ve kan rengi azcık bişeyler geldi doktorum Progestana başla dedi bana dua edin yoksa galiba aranızdan ayrılacağım öptüm

sen girdinmi kpss ye atamamı bekliyosun yoksa kpss 2011 mi hazırlanıyosun ben girdim atama bekliyorum ama bulundugum ile cok az alım yapıyorlar bakalım herhalde artık son atamada atanırım ozamana kadarda bebişim biraz büyür

Maşallah Aşiyan
ya benim dün Kahverengi ve kan rengi azcık bişeyler geldi doktorum Progestana başla dedi bana dua edin yoksa galiba aranızdan ayrılacağım öptüm

Canım progestan kanamanı önler. Günde kaç tane kullanman gerekiyor. Bildiğim kadarıyla 5 e kadar kullanabilirsin ama kanaman fazla olursa. Sakın moralini bozma, lekelenme hamilelikte olabiliyor. Bebeğine sarıl ve kötü şeyler düşünme. Dualarımız hep meleklerimiz için. Allah meleklerimizi, annelerini, kardeşlerini ve babalarını korusun.

girdim canım 72 aldım ilk atamada olmadı ikiinci atamayı beklliorum ama bu yılda gircem tekrar sen

bir sürü yeni arkadaş gelmiş sanırım.hoşgelmişler.ekim topiği mşlh bayaa kalabalık.seneye cıvıl cıvıl çocuk olacak burası inş...
Baya kalabalık olduk listede uzadı her hamileyim diyeni ekliyorum sonradan beni neden eklemedin diye gönül koyulmasın diye ama çoğunun sat bilgisi bile yok kimisininde var ama topikte aktif değil bi iki kere yazmış bi daha uğramamış Yinede dursalarmı listede belki sonradan uğrarlar daha 7,5-8 ayımız var

bence silmeyeliiim, okadar güzel dualar yapılıyor ki burada orada ki herkes nasiplensiinn..

dursunlar canım boşver....başka topikler kıskansın ne kadar çoklar diye

arkadaşım erkekler böyle bize göre daha umursamazlar.şuan en hassas ve özel durumumuz ve bunun karşı tarafın bize belli etmesini.özel dönemde oldugumuzu anlamasını istiyoruz.fakat işde her erkek aynı deil.o yüzden eşine kızıp kendini temizliğe vurma ,inna hala anlamıyor..sen ona kızıp temizlik yapıyorsun ,agrıların oluyor.o temizlikden dolayı agrın oldugunun farkında bile deildir.şuan evim batık.mutfagı görseniz girip geri kaçarsınız.ama ufak bebegim var ve rahtsız.agrım bulantım en önemlisi halsizlik çok fazla.eşim gelsin mutfagı topla dicem,toplamassa biraz bebegimi bırakıp uyuycam,kalkınca daha zinde olur yaparım.sende üzme kendini,hiç bişey senden ve bebeginden önemli deil

Şekerim evde KPSSye çalış işte.. en güzeli.. Ben de pek işthasızım senin gibi..

offf o da bir sorun. ben daha 5 ay oldu işe gireli ne oalcak nasıl olacak bilmiyorum valla

bence iş verenler hamilelere zaman kaybı olarak bakıoolar atıl güç, vasıfısız eleman falan:) düşünsenize 7-8 aylık ortalıkta dolaşan zombiler, heleki bizim ağustosa falan gelecek,,Allah kerimmm.Ne güseeellll

canım bende girdim 84 aldım ben bu sene girmicem a kadro için düsünmediğim için bu sene girmicem insallah hepimiz güzel yerlere yerlesiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…