canım ben önceki gebeliğimde kalp atışı hiç alamadım 10. haftaya kadar bekledim ama maalesef sonlandırıldı...bunda da pıhtılaşma testi istedi doktor pıhtılaşmam yüksek çıktı bu yüzden iğneye başlattı..ben elevit,folbiol,progestan ve clexane diye bir iğne kullanıyorum baş dönmesinden ayağa bile kalkamıyorumdoktoruna güven bence canım gerek görmemiştir belki bir de önceki durumunu net belirtttin mi?...
hosgeldin dorugun annesi :) zaya bende senin gibii kpss bekleyen garibanlardanım :)
ama csnım bi yandanda diorumki bebişime bakayım öle olsun memurluk bi diorumki olsun geleceği için ii olur diorum hemde onunla vakit geçirmek istiorum öle karmakarışık duygular
,vahide1204,a_seyma,deyan,baby_drk+,şevvall,
burda olan herkese slmlar..
canom kıskandım seni,
bende miniğimin dünkü fotosunu koymaya karar verdim.
okadar kanamam olmasına rağmen allahım korudu onu.
telefondan çektiğim için pek net çıkmamış.
birinde kalp atşlarınıda gösteriyor.
maşallah diyin kızlar..
Maşallah Aşiyan
ya benim dün Kahverengi ve kan rengi azcık bişeyler geldi doktorum Progestana başla dedi bana dua edin yoksa galiba aranızdan ayrılacağım öptüm
Ben ne zaman gitsem acaba Sizin sonuçlarımı beklesem acababende pzt gidicem bir gün var zaten aramızda seninle. bu hafta en uzun haftamız olucak sanırım.
sen girdinmi kpss ye atamamı bekliyosun yoksa kpss 2011 mi hazırlanıyosun ben girdim atama bekliyorum ama bulundugum ile cok az alım yapıyorlar bakalım herhalde artık son atamada atanırım ozamana kadarda bebişim biraz büyür
Baya kalabalık olduk listede uzadı her hamileyim diyeni ekliyorum sonradan beni neden eklemedin diye gönül koyulmasın diye ama çoğunun sat bilgisi bile yok kimisininde var ama topikte aktif değil bi iki kere yazmış bi daha uğramamış Yinede dursalarmı listede belki sonradan uğrarlar daha 7,5-8 ayımız varbir sürü yeni arkadaş gelmiş sanırım.hoşgelmişler.ekim topiği mşlh bayaa kalabalık.seneye cıvıl cıvıl çocuk olacak burası inş...
Baya kalabalık olduk listede uzadı her hamileyim diyeni ekliyorum sonradan beni neden eklemedin diye gönül koyulmasın diye ama çoğunun sat bilgisi bile yok kimisininde var ama topikte aktif değil bi iki kere yazmış bi daha uğramamış Yinede dursalarmı listede belki sonradan uğrarlar daha 7,5-8 ayımız var
Baya kalabalık olduk listede uzadı her hamileyim diyeni ekliyorum sonradan beni neden eklemedin diye gönül koyulmasın diye ama çoğunun sat bilgisi bile yok kimisininde var ama topikte aktif değil bi iki kere yazmış bi daha uğramamış Yinede dursalarmı listede belki sonradan uğrarlar daha 7,5-8 ayımız var
günaydın herkese... 3 gündür sol tarafımda bel ve kasık ağrılarım var özellikle kasıklarım batıyo resmen.. çocukluktan kalma idrar yolları rahatsızlığım da var ne zaman üşütsem yanma oluyor yazın bile aşırı sıcak olmalı battaniye yorgan örterim yoğun bi sıcaktan sonra geçerdi... yine üşüttüm ve sabah feci yanma oldu resmen ağlaya ağlaya işe geldim..sürekli wc ye gidiyorum kanamam var mı diye... h.sonu eşime kızdım temizlik yaptım kanepeleri çektim sanki kimden ne intikam alıyorsam çok korkuyorum inşAllah bişey olmaz daha evi pislik götürse umrumda değil
hosgeldin dorugun annesi :) zaya bende senin gibii kpss bekleyen garibanlardanım :)
çalışan annelerrrr
bir sorum var, işyerleriniz ne zmn söyleyeceksiniz hamileliğinizi ???
evet ama sadece ette değil sebzede canım istemior canım hiçbişey istemiorzorla kahvaltı yapıorum. evde olmak güzel ama inan sıkılıorum düşerim bişi olur die dışarıda çıkmıorum bi süreden sonra sıkılıo insan çalışmayı tercih ederdim sıkılıorum çünkü inş. kpss olur ama bebeişim oluncada onunla vakit geçirmek isterim yani çalışıncada olmuo çalışmayıncada :44:
offf o da bir sorun. ben daha 5 ay oldu işe gireli ne oalcak nasıl olacak bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?