2011 Ekim Anneleri

bende pzt gidicem bir gün var zaten aramızda seninle. bu hafta en uzun haftamız olucak sanırım.

öyle cnm bekliycez sağlıklı olduklarını öğrenelimde bize yeter.

beklemekle geçti ömrüm oyy hayırlı haberlerle döneriz inş. ben sabah erkenden alıyorum randevuyu bide saat tutmayım

selam kızlarrrrrrr....ay geçmişi okuyamadım.....vakitmi var.daha yeni oturdum.sabahtan beri temiklikti çamaşırdı falan.oğlumu yıkadım uyuttum uyumadı hemen kalktı onu doyurdum falan anca işte....

ayy ay ay bizde bu günleri görebilicezmi yaa. Maş. sana ve bebeğine canım

sabah kalkıcam bebişimle uğraşıcam, temizlik yapıcam. Bebişime banyo yaptırıcam, emziricem, uyutucam. akşam yemeğini hazırlıycam. böyle bir aile olmanın hayalleriyle yaşıyorum yıllardır İnş. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde bu günleri görürüz. ben hala inanamıyorum hamile olduğuma

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr benim çok midem bulanıyorr dün çok kötü oldum resmen banyoda oturdum yarım saat

Cnm ben yazmıyorum ama takip ediyorum topiği :))

Ben Ümraniye Çakmak Erdem Hast.Gidiyorum Memnunum dr. Ayşe Hn. çok iyi bir doktor bazen sıra beklemekten sıkılıyorum çok yoğun bir doktor böyle istersen haberin olsun

aa listede bende varmısım ins sorunsuz saglıklı sıhatkli gebelik gecirip bebişleirmizi kucagımıza alırız kızlar....

canım inş görürsün merak etme.ama görüncede insan bazen offf diyebiliyor.hem çok güzel hem çok zor...ben şimdi bebekte bekliyorum eee birde bebeğim var.eşimide sayarsak 3 bebekle işim baya zor

merhaba herkese bende 24 yaşındayım....... sat 16 ocak....23 ekim t.d.tarihi......tekirdağda yaşıyorum.......70 kilo ile hamiş kaldım ..... benide listeye eklerseniz sevinirim

merhaba kızlar...

iki gündür benimde mide bulantılarım arttı bi de çok halsizim başımı zor kaldırıyorum
bu arada iğne kullandığımı söylemiştim(clexane) kendim vuruyorum mihrimah ve mine arkadaşımın tarif ettiği gibi ancak bazen iğneyi çıkardıktan sonra dışarıya bir damla çıkıyor zaten içinde az var boşa gitmiyordur dimi kızlar etkisi yine aynıdır inşallah 0,4 ml benim ki:44:

canım ben kaynanama insülin vuruyorum dışarı kan gelmesin diye igneyi hemen çıkarmıyorum sende dene istersen belki işe yarar

kızlar bursa anadolu hastanesine giden varmı

canım ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine hastane doktoruda edinmem gerekiyor diye düşünüp şevket yılmaz kadın doğum hastanesinde reşat şaya ya da gidiyorum medicaldeki doktorumun istemediği testleri istedi benden ve kanımda pıhtılaşma çıktı sağolsun reşat bey olmasaydı öğrenemicektim bu problemimi tek bir sorun muayenehanesi yok sadece hastanede ilgileniyor hastalarıyla çok kalabalık bu yüzden de ama tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…