bende pzt gidicem bir gün var zaten aramızda seninle. bu hafta en uzun haftamız olucak sanırım.
öyle cnm bekliycez sağlıklı olduklarını öğrenelimde bize yeter.
selam kızlarrrrrrr....ay geçmişi okuyamadım.....vakitmi var.daha yeni oturdum.sabahtan beri temiklikti çamaşırdı falan.oğlumu yıkadım uyuttum uyumadı hemen kalktı onu doyurdum falan anca işte....
günaydın kızlarrr benim çok midem bulanıyorr dün çok kötü oldum resmen banyoda oturdum yarım saat
Baya kalabalık olduk listede uzadı her hamileyim diyeni ekliyorum sonradan beni neden eklemedin diye gönül koyulmasın diye ama çoğunun sat bilgisi bile yok kimisininde var ama topikte aktif değil bi iki kere yazmış bi daha uğramamış Yinede dursalarmı listede belki sonradan uğrarlar daha 7,5-8 ayımız var
merhaba güzel anne adaylarıbende inşallah ekim annesi olacağım ilk gebeliğim 2 senedir bekliyorduk meleğimizi bugün regl tarihimdi ben 17 sinde yaptığım gebelik testinde 2.çizgiyi silik gördüm 18.de kan testi yaptırdım değerim 165.92 çıktı 2 haftalık dedi lab.daki arkadaş inşallah herşey yolundadır ne zaman doktora gideyim hangi hastaneye gideyim bilmiyorum ist.anadolu yakasındayım tavsiyelerinize açığım
mrb ekim anneleri nasılsınızzz?
ben midemle uğtaşıyorum h.sonu ne yediysem çıkardım şimdi ise hiçbişi yiyemiyorum,sonrada sinirden ağlıyorum
beklemekle geçti ömrümoyy hayırlı haberlerle döneriz inş. ben sabah erkenden alıyorum randevuyu bide saat tutmayım
ayy ay ay bizde bu günleri görebilicezmi yaa. Maş. sana ve bebeğine canım
sabah kalkıcam bebişimle uğraşıcam, temizlik yapıcam. Bebişime banyo yaptırıcam, emziricem, uyutucam. akşam yemeğini hazırlıycam. böyle bir aile olmanın hayalleriyle yaşıyorum yıllardırİnş. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde bu günleri görürüz. ben hala inanamıyorum hamile olduğuma
merhaba kızlar...
iki gündür benimde mide bulantılarım arttı bi de çok halsizim başımı zor kaldırıyorum
bu arada iğne kullandığımı söylemiştim(clexane) kendim vuruyorum mihrimah ve mine arkadaşımın tarif ettiği gibi ancak bazen iğneyi çıkardıktan sonra dışarıya bir damla çıkıyor zaten içinde az var boşa gitmiyordur dimi kızlar etkisi yine aynıdır inşallah 0,4 ml benim ki:44:
kızlar size doktor hangi vitsmini yazdı ne kullanıyorsunuzzz?
kızlar bursa anadolu hastanesine giden varmı
canım ben kaynanama insülin vuruyorum dışarı kan gelmesin diye igneyi hemen çıkarmıyorum sende dene istersen belki işe yarar
kızlar size doktor hangi vitsmini yazdı ne kullanıyorsunuzzz?
sabah elevit akşam folbiolu içiyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?