kızlar size doktor hangi vitsmini yazdı ne kullanıyorsunuzzz?
canım ilk bunlaramı başladın yoksa dr değiştirdimi ??
ben ilk 5 hafta folbiol kullandım sonra kendim elevite geçtim canım ikisini birden kullanıyordum ve ilk muayeneye gittiğimde doktoruma söyledim aferin sana dedisabah eleviti akşamda folbiolu kullanmaya devam et 3.ayda folik asiti bırak tek elevitle yola devam et dedi...
merhaba kızlar...
iki gündür benimde mide bulantılarım arttı bi de çok halsizim başımı zor kaldırıyorum
bu arada iğne kullandığımı söylemiştim(clexane) kendim vuruyorum mihrimah ve mine arkadaşımın tarif ettiği gibi ancak bazen iğneyi çıkardıktan sonra dışarıya bir damla çıkıyor zaten içinde az var boşa gitmiyordur dimi kızlar etkisi yine aynıdır inşallah 0,4 ml benim ki:44:
Senide ben takip ediyorumCnm ben yazmıyorum ama takip ediyorum topiği :))
Günde kaç tane alıyosun?? Bende folıkplus kullanıyorum hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım günde 1 tane alıyodum sonradanda doktora sormak gelmedi aklımaben folic acid kullanıyorum şimdilik
Seninide ben takip ediyorumfarkediyorum burda olduğunu
Günde kaç tane alıyosun?? Bende folıkplus kullanıyorum hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım günde 1 tane alıyodum sonradanda doktora sormak gelmedi aklıma
mrb kızlar nasılsınız gecmıs cok bırıkmıs oku oku bıtmedı masallah bende 7+4 oldum sabah 3 lü testımı yaaptırdım kan ,idrar, hemogram testını pazartesıde sonuclarla bırlıkde doktoruma gıdıp fasulyemın kalp atıslarını duyacagım insallah rabbim izin verırse bu arada grıpde oldum burnum tıkalı onerebılecegınız dogal yollu ılac almadan bırseyler varmı?:2::2::2::2::2::2:
Şeker benim de bazen hafif dışarı çıkıyor. Birşey olacağını sanmıyorum. İğneyi yapman bittikten sonra hemen çıkarma biraz beklersen dışarı kaçmıyor sıvı. benimki sanırım 0,5. ismi fragmin 5000 çünkü
Kız bende kimden duysam 3 tane içiyo bende 2 ye çıkardım ortası olsun bari dedimbana günde 3 tane dedi doktor ama sordugum herkes 1 diyor anlamadım bende
bana hep doktorlarım folic acid verdi elevit yada folibolu kimse önermedi 8 haftalık hamileykende çok farklı bir ilaç verdiler:26::26::26::26:
Şeker benim de bazen hafif dışarı çıkıyor. Birşey olacağını sanmıyorum. İğneyi yapman bittikten sonra hemen çıkarma biraz beklersen dışarı kaçmıyor sıvı. benimki sanırım 0,5. ismi fragmin 5000 çünkü
mrb kızlar nasılsınız gecmıs cok bırıkmıs oku oku bıtmedı masallah bende 7+4 oldum sabah 3 lü testımı yaaptırdım kan ,idrar, hemogram testını pazartesıde sonuclarla bırlıkde doktoruma gıdıp fasulyemın kalp atıslarını duyacagım insallah rabbim izin verırse bu arada grıpde oldum burnum tıkalı onerebılecegınız dogal yollu ılac almadan bırseyler varmı?:2::2::2::2::2::2:
bana günde 3 tane dedi doktor ama sordugum herkes 1 diyor anlamadım bende
kızlar dışarı bir damla çıkmasında sorun yok korkmayın.ben oğlumda kullanmıştım fragmin 5000 i...bazen kan çıkıyordu...onun bir damlasının size ne faydası var ne zararı...
bana günde 3 tane dedi doktor ama sordugum herkes 1 diyor anlamadım bende
ben ilk hamilelğimde sadece folbiol kullanmıştım 8. haftadan sonra elevite geçmiştim canım hepsini doktor tavsiyesiyle kulanmıştım ama her doktorun kendine göre bildiği vardır bana da hepsi ağır geliyor ama bu meleğimi de kaybetme korkusuyla kullanıyorum mecbur
tamam o zaman tatlım içim rahatladı daha morarmam olmadı dışarı bir damla kanda çıkmıyor ilaç çıkınca üzülüyordum ama önümüzdeki pazartesi bir daha kan tahlili yapılcak bi de bebeğimin yine kalp atışları gözlencek bir sorun çıkmaz inşallah
Şekerim sen ne zamana kadar kullanmıştın hatırlıyor musun? Bir de sadece fragmin mi kullanıyordun yoksa coraspin de kullanıyor muydun yanında?
8.ayı geçmişti galiba dr bırakabilirsin dedi.ben sadece fragmin i kullandım.bu gebeliğimde kullanmıyorum inş bişi olmaz.gerçi bende kan pıhtılaşması yok.2 düşüğüm olmuştu ondan kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?