2011 Ekim Anneleri

canım ilk bunlaramı başladın yoksa dr değiştirdimi ??

ben ilk 5 hafta folbiol kullandım sonra kendim elevite geçtim canım ikisini birden kullanıyordum ve ilk muayeneye gittiğimde doktoruma söyledim aferin sana dedi sabah eleviti akşamda folbiolu kullanmaya devam et 3.ayda folik asiti bırak tek elevitle yola devam et dedi...

bana hep doktorlarım folic acid verdi elevit yada folibolu kimse önermedi 8 haftalık hamileykende çok farklı bir ilaç verdiler:26::26::26::26:

Şeker benim de bazen hafif dışarı çıkıyor. Birşey olacağını sanmıyorum. İğneyi yapman bittikten sonra hemen çıkarma biraz beklersen dışarı kaçmıyor sıvı. benimki sanırım 0,5. ismi fragmin 5000 çünkü

Son düzenleme:

bana günde 3 tane dedi doktor ama sordugum herkes 1 diyor anlamadım bende

mrb kızlar nasılsınız gecmıs cok bırıkmıs oku oku bıtmedı masallah bende 7+4 oldum sabah 3 lü testımı yaaptırdım kan ,idrar, hemogram testını pazartesıde sonuclarla bırlıkde doktoruma gıdıp fasulyemın kalp atıslarını duyacagım insallah rabbim izin verırse bu arada grıpde oldum burnum tıkalı onerebılecegınız dogal yollu ılac almadan bırseyler varmı?:2::2::2::2::2::2:

Geçmiş olsun canım Ihlamurrrrrrrr bol bolda meyve benimde 2 gündür burnum tıkalıydı şimdi iyiyim

kızlar dışarı bir damla çıkmasında sorun yok korkmayın.ben oğlumda kullanmıştım fragmin 5000 i...bazen kan çıkıyordu...onun bir damlasının size ne faydası var ne zararı...

bana hep doktorlarım folic acid verdi elevit yada folibolu kimse önermedi 8 haftalık hamileykende çok farklı bir ilaç verdiler:26::26::26::26:

ben ilk hamilelğimde sadece folbiol kullanmıştım 8. haftadan sonra elevite geçmiştim canım hepsini doktor tavsiyesiyle kulanmıştım ama her doktorun kendine göre bildiği vardır bana da hepsi ağır geliyor ama bu meleğimi de kaybetme korkusuyla kullanıyorum mecbur

tamam o zaman tatlım içim rahatladı daha morarmam olmadı dışarı bir damla kanda çıkmıyor ilaç çıkınca üzülüyordum ama önümüzdeki pazartesi bir daha kan tahlili yapılcak bi de bebeğimin yine kalp atışları gözlencek bir sorun çıkmaz inşallah

bende 1 haftadır hastayım.hele ki dün öksürük krizi tuttu sormayın.çocuk düşecek zannettim vallahii..arada yine gıcık yapıyor.öksürmketen kasıklarım ağrıdı yafuuu...ben limonlu ıhlamur içtim.bol bol su.birde boğazım için pastil aldım.meyve sebze de tüketmek iyi.vitamin hesabı

kızlar dışarı bir damla çıkmasında sorun yok korkmayın.ben oğlumda kullanmıştım fragmin 5000 i...bazen kan çıkıyordu...onun bir damlasının size ne faydası var ne zararı...

Şekerim sen ne zamana kadar kullanmıştın hatırlıyor musun? Bir de sadece fragmin mi kullanıyordun yoksa coraspin de kullanıyor muydun yanında?

Olmaz şeker üzme kendini. İyi şeyler düşün. Ben de sürekli iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. İnan demin bir hapşırdım inanılmaz bir ağrı girdi yumurtalıklarıma çok korktum.

Şekerim sen ne zamana kadar kullanmıştın hatırlıyor musun? Bir de sadece fragmin mi kullanıyordun yoksa coraspin de kullanıyor muydun yanında?

8.ayı geçmişti galiba dr bırakabilirsin dedi.ben sadece fragmin i kullandım.bu gebeliğimde kullanmıyorum inş bişi olmaz.gerçi bende kan pıhtılaşması yok.2 düşüğüm olmuştu ondan kullanmıştım.

Çok sağol şeker. Pek benim kullandığım iğneden kullanan yok o yüzden merak ettim. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

yaaa kızalr burda olanlar bir akıl fikir verin kafam iyice gitti perşembe günü 7 hafta olacam ve kalp atışı için çagırdı doktor ama ben okadar çok korkuyprum ki hadı duyamazsam hadı boşsa gebeliğim diye nolur bir akıl verın valla dertten tansıyonum dustu elım ayagım bır tuhaf oldum acaba boş çıkma olasılıgı yüksek mi nasıl oluyor bir bilen varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…