2011 Ekim Anneleri

Olmaz şeker üzme kendini. İyi şeyler düşün. Ben de sürekli iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. İnan demin bir hapşırdım inanılmaz bir ağrı girdi yumurtalıklarıma çok korktum.

o ağrılar bende hiç geçmiyor canım düşük tehliken var dedi ya bir de doktor çok korkuyorum Allaha emanetiz inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim...

Şeker kötü şeyleri getirme aklına. İyi şeyler düşün ki bebeğin de iyi şeyler hissetsin. Her gün yarım saat müzik dinlemek -ne tür olursa olsun- bebeklere çok iyi geliyormuş.

hiç öle stres yapma ama hem sana hem bebeğine zarar bişi yok ortada olmayan bişeyi düşünüpte canını sıkma moralli olmak çok önemli sabret. bak bende 6haftalıkken gittim kalp atışı görülüor doktor ama embriyoyu göremiorum deyip duurdu bu hafta tekrar gel kalp atışı dinliyelim hemde kesinleştirelim dedi ilk gün çoook moralim bozuldu sonra arkadaşlarım hep kendin ii olursan bebek de ii olur dediler şimdi kafama takmıorum ondan dolayı kötü şeyler düşünme

zaya arkadaşımın dediklerine ben de katılıyorum

bursa lı arkidişler hangi hastane ve dr????

medicalpark arzu hnm,
şevlet yılmaz reşat bey ama sanırım bundan sonra reşat beye gidicem canım ben çok kararsızlık yaşadım 3 doktordan randevu alıp iptal ettim hep ama şuan memnunum ara kontroller için hamileleğim yolunda devam ederse medicale sadece ultrasonda net görebilmek için gidicem bebişimi

Son düzenleme:
her ayağa kalktığımda oluyor canım sayamıyorum bile hemen eğiliyorum ancak öyle hafifliyor çok şükür kanamam yok ama korkusu yetiyor işte tatlım

Üzme şeker kendini, düşük olmasın diye bir sürü tedbir almışsınız işte. Bak görürsün hiç bişey olmayacak çok güzel bir hamilelik geçireceğiz hep beraber

canım kafanı takma iyi şeyler düşünki iyi olsun çünkü bebişinde etkileniyor bende cuma günü ilk defa duydum bebişim kalp atışlarını.kötü düşünme.

Liste yapan arkadaşım bende satı yazmamıştım 20 aralık.şuan 8+3 haftalık hamileyim.62 kilo ile hamile kaldım.fazla yazmasamda sizi takip ediyorum.

Haklısınız kızlar iste napim heyecan insanın elinde değil meraklanıp duruyor .... insallah hiç bir soprun çıkmaz hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...

anladım canım.memnunsan sorun yok...nerde oturuyosun???

Üzme şeker kendini, düşük olmasın diye bir sürü tedbir almışsınız işte. Bak görürsün hiç bişey olmayacak çok güzel bir hamilelik geçireceğiz hep beraber

teşekkür ederim canım verdiğin moral için dediğin gibi bir sürü tedbir alındı takdir Allahtan...inşallah hepimiz güzel bir hamilelik geçirip sağlıcakla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Kız bende kimden duysam 3 tane içiyo bende 2 ye çıkardım ortası olsun bari dedim Doktora gidince unutmasamda sorsam

bende gunde 3 tene içiyorum cunku folic asit içiyorum. içinde d vitamini, folik asit, kalsiyum falan filan var. 400mg lık folik asit alabilmek için 3 tane3ye denk gelıyormus. ama folbiol gunde 1 tane yetıyormus cunku sadece folik asit tabletiymiş. tabii yine de kendı dr. sorun cunku folik asit alımı cok önemliymiş...

bu 8
bu 8+3 ne dir ya? 8 hafta 3 günlük mü? 8.haftanın 3.günü mü??

canım inş görürsün merak etme.ama görüncede insan bazen offf diyebiliyor.hem çok güzel hem çok zor...ben şimdi bebekte bekliyorum eee birde bebeğim var.eşimide sayarsak 3 bebekle işim baya zor

ohh ne güzel tam hayalimm

Canım Hemşire hanım bana iğne yapmayı gösterirken iğne bitince biraz bekle sonra çıkar demişti. öyle yaparsan geri pek çıkmaz. İçinde evet biraz kalıyor ama o kadarcıktan bişey olmaz inş. baya bi iğne vuruyoruz çünkü içindede az bişey yokki

kolay gelsinn tekrar canım. Benimde 3. kutu bitti yarın yazdırmaya gidicem sağlık ocağına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…