Olmaz şeker üzme kendini. İyi şeyler düşün. Ben de sürekli iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. İnan demin bir hapşırdım inanılmaz bir ağrı girdi yumurtalıklarıma çok korktum.
yaaa kızalr burda olanlar bir akıl fikir verin kafam iyice gitti perşembe günü 7 hafta olacam ve kalp atışı için çagırdı doktor ama ben okadar çok korkuyprum ki hadı duyamazsam hadı boşsa gebeliğim diye nolur bir akıl verın valla dertten tansıyonum dustu elım ayagım bır tuhaf oldum acaba boş çıkma olasılıgı yüksek mi nasıl oluyor bir bilen varmı...
o ağrılar bende hiç geçmiyor canım düşük tehliken var dedi ya bir de doktor çok korkuyorum Allaha emanetiz inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim...
yaaa kızalr burda olanlar bir akıl fikir verin kafam iyice gitti perşembe günü 7 hafta olacam ve kalp atışı için çagırdı doktor ama ben okadar çok korkuyprum ki hadı duyamazsam hadı boşsa gebeliğim diye nolur bir akıl verın valla dertten tansıyonum dustu elım ayagım bır tuhaf oldum acaba boş çıkma olasılıgı yüksek mi nasıl oluyor bir bilen varmı...
hiç öle stres yapma ama hem sana hem bebeğine zarar bişi yok ortada olmayan bişeyi düşünüpte canını sıkma moralli olmak çok önemli sabret. bak bende 6haftalıkken gittim kalp atışı görülüor doktor ama embriyoyu göremiorum deyip duurdu bu hafta tekrar gel kalp atışı dinliyelim hemde kesinleştirelim dedi ilk gün çoook moralim bozuldu sonra arkadaşlarım hep kendin ii olursan bebek de ii olur dediler şimdi kafama takmıorum ondan dolayı kötü şeyler düşünme
bursa lı arkidişler hangi hastane ve dr????
Hiç geçmiyor dediğin günde kaç defa oluyor?
her ayağa kalktığımda oluyor canım sayamıyorum bile hemen eğiliyorum ancak öyle hafifliyor çok şükür kanamam yok ama korkusu yetiyor işte tatlım
bursa lı arkidişler hangi hastane ve dr????
medicalpark arzu hnm,
şevlet yılmaz reşat bey ama sanırım bundan sonra reşat beye gidicem canım ben çok kararsızlık yaşadım 3 doktordan randevu alıp iptal ettim hep ama şuan memnunumara kontroller için hamileleğim yolunda devam ederse medicale sadece ultrasonda net görebilmek için gidicem bebişimi
Üzme şeker kendini, düşük olmasın diye bir sürü tedbir almışsınız işte. Bak görürsün hiç bişey olmayacak çok güzel bir hamilelik geçireceğiz hep beraber
Kız bende kimden duysam 3 tane içiyo bende 2 ye çıkardım ortası olsun bari dedimDoktora gidince unutmasamda sorsam
canım kafanı takma iyi şeyler düşünki iyi olsun çünkü bebişinde etkileniyor bende cuma günü ilk defa duydum bebişim kalp atışlarını.kötü düşünme.
Liste yapan arkadaşım bende satı yazmamıştım 20 aralık.şuan 8+3 haftalık hamileyim.62 kilo ile hamile kaldım.fazla yazmasamda sizi takip ediyorum.
anladım canım.memnunsan sorun yok...nerde oturuyosun???
canım inş görürsün merak etme.ama görüncede insan bazen offf diyebiliyor.hem çok güzel hem çok zor...ben şimdi bebekte bekliyorum eee birde bebeğim var.eşimide sayarsak 3 bebekle işim baya zor
merhaba kızlar...
iki gündür benimde mide bulantılarım arttı bi de çok halsizim başımı zor kaldırıyorum
bu arada iğne kullandığımı söylemiştim(clexane) kendim vuruyorum mihrimah ve mine arkadaşımın tarif ettiği gibi ancak bazen iğneyi çıkardıktan sonra dışarıya bir damla çıkıyor zaten içinde az var boşa gitmiyordur dimi kızlar etkisi yine aynıdır inşallah 0,4 ml benim ki:44:
bu 8
bu 8+3 ne dir ya? 8 hafta 3 günlük mü? 8.haftanın 3.günü mü??
bu 8
bu 8+3 ne dir ya? 8 hafta 3 günlük mü? 8.haftanın 3.günü mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?