Haklısınız kızlar iste napim heyecan insanın elinde değil meraklanıp duruyor .... insallah hiç bir soprun çıkmaz hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...
Pembe Mavi- aynı zamanda sahibide olan dr. nevin özsaraç
tüp bebek tedavimimde o yaptı. kendisinden ve ekibinden çok memnunum.
Canım Hemşire hanım bana iğne yapmayı gösterirken iğne bitince biraz bekle sonra çıkar demişti. öyle yaparsan geri pek çıkmaz. İçinde evet biraz kalıyor ama o kadarcıktan bişey olmaz inş. baya bi iğne vuruyoruz çünkü içindede az bişey yokki
kolay gelsinn tekrar canım. Benimde 3. kutu bitti yarın yazdırmaya gidicem sağlık ocağına inş.
bebek 8 hafta+ 3 günlük. 9. haftasından 3 gün almış. 9. haftasına girmiş. maş. onların hepsine
ben ipekçilikte otuyorum canım setbaşı üstü...sen nerede oturuyorsun?
slm şekerler.ben 2011 eylül annesi adayıyım kısmetse.ne zamandır bakıyordum bakalım biz ne zaman kıdemli olucaz ekim anneleri gelecek diye topik çoktan açılmış bile.hepinize maşallah dliyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin hepimizin yavruları sağ salim eli ayağı yüzü gözü düzgün olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah.bizler artık 2li test yaptırmaya başladık.12.haftayı bitirdi çoğumuz.zaman hem çok yavaş hem de çok hızlı geçiyor.çok garip bir şey.daha dün testiydi kesesiydi kalp atışıydı kanamasıydı düşük riskiydi derken şimdi doktorlar cinsiyet tahminlerinde bulunuyor.sizleirn de bir an önce sabırsızlandığını düşünüyorum:)hepinizi ve tim melekleri öpüyorum
hımmmm benim ultrason kağıdının üzerinde 5w5d yazıyodu, demek ki 5 hafta 3 günlükkkkk....
keseye doktorla bakarken görmemişler gibi kocamııı bi çağırasım vardı varya benbile utandım ,zaten hemşire çağırmaya gidıodu:) görmemişlik böle bişey demekkkkk
Canım senin doğumun eylüle geliyo ben mi yanlışım anlamadım 20 aralıkmı 20 ocak mı diye sorucam ama 8 haftalık oldu diyosun Bugün itibariyle 20 aralık 9+0 haftada oluyo tahmini doğumda 26 eylüle geliyoListe yapan arkadaşım bende satı yazmamıştım 20 aralık.şuan 8+3 haftalık hamileyim.62 kilo ile hamile kaldım.fazla yazmasamda sizi takip ediyorum.
canım aslında seni çok iyi anlıyorum.oğluma hamileyken bende böyleydim.hep kuşku içindeydim.acaba şöylemi acaba böylemi.düştümü düşecek mi derken doğdu da 7 aylık oldu
inanki günde 50 kere lavaboya giderdim kan geldimi diye düşün yani.
pembe-mavi bursa da tüp bebek konusunda çok iyi.nerde oturuyosun.bulvar da falan mı?
0,4 ml canım benimki ben bitince hemen çıkarıyorum ama artık beklicemsağlık ocağıda yazıyor demek ki bende üzülüyordum hep hastaneye gidicem diye çok teşekkür ederim kızlar size sayenizde iğneci oldum çıktım
hımmmm benim ultrason kağıdının üzerinde 5w5d yazıyodu, demek ki 5 hafta 3 günlükkkkk....
keseye doktorla bakarken görmemişler gibi kocamııı bi çağırasım vardı varya benbile utandım ,zaten hemşire çağırmaya gidıodu:) görmemişlik böle bişey demekkkkk
yok canım ben emirsultanda oturuyorum. Ama tüp bebek mecburen oraya gittik. Şimdide bebişimi riske atmak istemiyorum, zaten çok kıymetli. Onun için oraya devam ediyorum. Kontrole gideceğim zaman sabah eşim izin alıyor birlikte gidiyoruz. Tedavi esnasındada trenle gidiyordum eşimde organizede çalışıyor ortada bi yerlerde buluşup gidiyorduk
bende bi gideyim belki sağlık ocağı yazar dedim. Gittim aile Dr anlattım ben tüp bebek tedavisi gördüm bu ilaçları düenli bi şekilde kullanmam lazım dedim. Bütün ilaçlarımı yazıyor saolsun. Hiç bir srun çıkmadı elh. iğneci bayan senni
Dr sorsaydınya canım kaç haftalık die...muhtemelen sat ına göre cvp vercekti zaten. Satın kaç?
sat 10 ocak ama, doktor 5 haftalık dedi, geç yumurtlamışsın herlade dedi, kesemde 10 mm noralde 13 mm olması gerekirmiş onuda geç yumurtlamaya bağladı
anım Midesi Bulananlar sürekli ayva yiyin ben ayva yedim 2 gün rahat ettim en azından dinlenmiş olursunuz öptüminş. canım cvp verdiğin için teş. ederim.
herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah arkadaşlar.hamileliğin ilk haftaları olduğu için insan gerçekten baya tedirgin oluyor nasıl acaba şimdi diye.doktorlar da haliyle haftalar sonraya randevu veriyor. ilk zamanlar göğüslerim çok ağrıyordu hafif bi durulma başladı.belim birgün ağrıyo birgün ağrımıyo.kasıklarıma zaman zaman nadir ağrı giriyor.pek mide bulantısı yaşamıyorum açıkçası.özellikle mide bulantısının olmaması bir sıkıntı mı acaba ya da kaçıncı haftadan sonra başlıyor?
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hepinize maşallah
anım Midesi Bulananlar sürekli ayva yiyin ben ayva yedim 2 gün rahat ettim en azından dinlenmiş olursunuz öptüm
anım Midesi Bulananlar sürekli ayva yiyin ben ayva yedim 2 gün rahat ettim en azından dinlenmiş olursunuz öptüm
Öykücüm benim de belirtiler seninkilerle çok benzer. Bende de hiç mide bulantısı yok. Sadce tavuk ve et kokusunu aldığımda midem bulanıyor. Göğüslerimde az da olsa hassasiyet var. Mide bulantısı genelde 8 haftadan sonra başlarmış ama hemen başlayan arkadaşlar da var. Hiç mide bulantısı yaşamayanlar da var tabi. benim annem hiç yaşamamış mesela
çok teşekkür ederim canım yanıtladığın için bir ara hiç yanıtlanmıcak sandım.zaten ona buna ağlıyorum buna da ağlayabilirdimaslında stres yapmamak lazım ama elde değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?