2011 Ekim Anneleri

Haklısınız kızlar iste napim heyecan insanın elinde değil meraklanıp duruyor .... insallah hiç bir soprun çıkmaz hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...

canım aslında seni çok iyi anlıyorum.oğluma hamileyken bende böyleydim.hep kuşku içindeydim.acaba şöylemi acaba böylemi.düştümü düşecek mi derken doğdu da 7 aylık oldu
inanki günde 50 kere lavaboya giderdim kan geldimi diye düşün yani.
Pembe Mavi- aynı zamanda sahibide olan dr. nevin özsaraç

tüp bebek tedavimimde o yaptı. kendisinden ve ekibinden çok memnunum.

pembe-mavi bursa da tüp bebek konusunda çok iyi.nerde oturuyosun.bulvar da falan mı?

0,4 ml canım benimki ben bitince hemen çıkarıyorum ama artık beklicem sağlık ocağıda yazıyor demek ki bende üzülüyordum hep hastaneye gidicem diye çok teşekkür ederim kızlar size sayenizde iğneci oldum çıktım

bebek 8 hafta+ 3 günlük. 9. haftasından 3 gün almış. 9. haftasına girmiş. maş. onların hepsine

hımmmm benim ultrason kağıdının üzerinde 5w5d yazıyodu, demek ki 5 hafta 3 günlükkkkk....
keseye doktorla bakarken görmemişler gibi kocamııı bi çağırasım vardı varya benbile utandım ,zaten hemşire çağırmaya gidıodu:) görmemişlik böle bişey demekkkkk

merhaba seninde kanaman Oldumu paylaşırmısın benimle

yok şekerim ben de kalp atışlarına kocacığımı götürecem :) evet görmemişim bunca yıldır bekledik olmadı ne aşılamalar ne tüp bebekler fayda etmedi allah'ım en normalinden verdi hiç beklemediğim zamanda inşallah devamını getirir :) ya nebilim nefes almaya korkuyorum birşey olacak mı diye

Son düzenleme:
Liste yapan arkadaşım bende satı yazmamıştım 20 aralık.şuan 8+3 haftalık hamileyim.62 kilo ile hamile kaldım.fazla yazmasamda sizi takip ediyorum.
Canım senin doğumun eylüle geliyo ben mi yanlışım anlamadım 20 aralıkmı 20 ocak mı diye sorucam ama 8 haftalık oldu diyosun Bugün itibariyle 20 aralık 9+0 haftada oluyo tahmini doğumda 26 eylüle geliyo

yok canım ben emirsultanda oturuyorum. Ama tüp bebek mecburen oraya gittik. Şimdide bebişimi riske atmak istemiyorum, zaten çok kıymetli. Onun için oraya devam ediyorum. Kontrole gideceğim zaman sabah eşim izin alıyor birlikte gidiyoruz. Tedavi esnasındada trenle gidiyordum eşimde organizede çalışıyor ortada bi yerlerde buluşup gidiyorduk

bende bi gideyim belki sağlık ocağı yazar dedim. Gittim aile Dr anlattım ben tüp bebek tedavisi gördüm bu ilaçları düenli bi şekilde kullanmam lazım dedim. Bütün ilaçlarımı yazıyor saolsun. Hiç bir srun çıkmadı elh. iğneci bayan senni

Dr sorsaydınya canım kaç haftalık die...muhtemelen sat ına göre cvp vercekti zaten. Satın kaç?

herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah arkadaşlar.hamileliğin ilk haftaları olduğu için insan gerçekten baya tedirgin oluyor nasıl acaba şimdi diye.doktorlar da haliyle haftalar sonraya randevu veriyor. ilk zamanlar göğüslerim çok ağrıyordu hafif bi durulma başladı.belim birgün ağrıyo birgün ağrımıyo.kasıklarıma zaman zaman nadir ağrı giriyor.pek mide bulantısı yaşamıyorum açıkçası.özellikle mide bulantısının olmaması bir sıkıntı mı acaba ya da kaçıncı haftadan sonra başlıyor?
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hepinize maşallah

sat 10 ocak ama, doktor 5 haftalık dedi, geç yumurtlamışsın herlade dedi, kesemde 10 mm noralde 13 mm olması gerekirmiş onuda geç yumurtlamaya bağladı

sat 10 ocak ama, doktor 5 haftalık dedi, geç yumurtlamışsın herlade dedi, kesemde 10 mm noralde 13 mm olması gerekirmiş onuda geç yumurtlamaya bağladı

5 haftalığa göre normal canım. sıkma sen kendini çok hızla büyüyorlar zaten bir gün sonra 11-12 mm olmuştur inş.. bunlara takılmayalım kızlar. onlarda etkilenmesin sağlıkla büyüsün minik yumoşlarımız

Öykücüm benim de belirtiler seninkilerle çok benzer. Bende de hiç mide bulantısı yok. Sadce tavuk ve et kokusunu aldığımda midem bulanıyor. Göğüslerimde az da olsa hassasiyet var. Mide bulantısı genelde 8 haftadan sonra başlarmış ama hemen başlayan arkadaşlar da var. Hiç mide bulantısı yaşamayanlar da var tabi. benim annem hiç yaşamamış mesela

ben gidiyorum kızlar 2 pantolon 2 gömlek ütüleyim yaa. Adamın hiç kıyafeti kalmadı işe giymeye

çok teşekkür ederim canım yanıtladığın için bir ara hiç yanıtlanmıcak sandım.zaten ona buna ağlıyorum buna da ağlayabilirdim aslında stres yapmamak lazım ama elde değil işte

ya bende tavugu çok severdim.... nedense dun tavuk yerken ikinci lokmamı alırken içim bir bulandı şimdi aklıma gelince bile içim kalkıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…