2011 Ekim Anneleri

ben ihsaniye-karaman dayım canım.

merkeze yakınsın sende canım hastane seçeneğin çok seninde..

eğer sürekli kullanmam gerektiğini söylerse doktorum bende gidip bi konuşayım aile hekimiyle

sat 10 ocak ama, doktor 5 haftalık dedi, geç yumurtlamışsın herlade dedi, kesemde 10 mm noralde 13 mm olması gerekirmiş onuda geç yumurtlamaya bağladı

canım benim durumum da karışık 7+2 de gittim kontrole 5+2 çıktı ultrasonda kese 11 mm yazıyor ama kalp atışlarını alıyorum şuan dedi 5+2 ise eğer nasıl alıcak kalp atışını bir de karından bakılan ultrasonla şimdi de benim içime şüphe düştü benim adetlerimde çok düzenli geç döllenme düzenli regl görenlerde oluyor mu acaba offf işte önceki hamileliğimde 2 hafta geriydi böyle kaybettim bebeğimi

canım benim durumum da karışık 7+2 de gittim kontrole 5+2 çıktı ultrasonda kese 11 mm yazıyor ama kalp atışlarını alıyorum şuan dedi 5+2 ise eğer nasıl alıcak kalp atışını bir de karından bakılan ultrasonla şimdi de benim içime şüphe düştü benim adetlerimde çok düzenli geç döllenme düzenli regl görenlerde oluyor mu acaba offf işte önceki hamileliğimde 2 hafta geriydi böyle kaybettim bebeğimi [/QUOTE]

ben gittiğimde yani 5+5 ken kalp atışını falan duyamadık,2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duyarız dedi ve bana karından bakmadı... geç yumurtlamışsındır dedi.benim adetlerimde düzenlidir.

ben gittiğimde yani 5+5 ken kalp atışını falan duyamadık,2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duyarız dedi ve bana karından bakmadı... geç yumurtlamışsındır dedi.benim adetlerimde düzenlidir.

Arkadaşlar,
5+1 im. Henüz doktora gitmedim, sat 16 ocak. Benimle aynı durumlarda olup doktora giden var mı? 28 şubat pazartesi ilk randevumu aldım...Folibol ve elevit içiyorum, aynı anda içiyodum ama biri doktor buna kızdı yazmış kafam karıştı. Hiç midem bulanmıyor şükür, inceden bel ağrım var, göğüslerim fena hatta uçları emzik gibi oldu:))) herkese güzel bir hamilelik diliyorum

canım bende elevit ve folbiol kullanıorum aynı anda içme birini sabah birini akşam al benim doktorumun hoşuna bile gitti kullanıyor olmam...benimde göğüslerimin taş gibi oldu ama uçları hala yok:44:

benim yaş 31 istanbulda yaşıyorum 53kiloyum kalp atışlarını duyduk bebeğimizin bunlarını eklerseniz sevinirim

bende 5+5 im sadece folbıol içiyorum günde 1 tane.hiç bir belirtim yok sadece bazen karnım ağrıo ve gögüs uclarım acıo sanki rengi koyulaştı gibi..

canım senin herşey yolunda gönlünü ferah tut bak 2 hafta sonra pıtpıtlarıda görücen inşallah..bende bir tuhaflık var hayırlısı Rabbimden...

canım senin herşey yolunda gönlünü ferah tut bak 2 hafta sonra pıtpıtlarıda görücen inşallah..bende bir tuhaflık var hayırlısı Rabbimden...

inşallah hepimiz duyucazzz.Rabbim o güselll meleklerimizi korur inşşş.ben inanıorummmm,ama tabi göz görmeyince gönül ikna olmuooo..üzülme canımsss

3 lü test 14-ve 16. hafta arasında olmuyormu ????

inşallah hepimiz duyucazzz.Rabbim o güselll meleklerimizi korur inşşş.ben inanıorummmm,ama tabi göz görmeyince gönül ikna olmuooo..üzülme canımsss

canım ya senin bende 1 gün önce gidiyor gebelik haftan ama 226 gün kalmış gösteriyor benim 240 nedeeennnnnn??????

kızlar bursa anadolu hastanesine giden varmı

bursalı hamişler sayfasında gşden arkadaslar var cnm. cok ovduklerı bı doktor var karısına gıdıyordum bende dorukta. aklıma takıldı acaba bende bı gıtsemmı dıye

aynı seylerı bende yasıyorum cnm. sureklı aglayasım var sınırden. pzt bende 7+1 olmus olucam ınsallah ama ya goremezsem dıye ıcım ıcımı yıyor. dua edıcez beklıycez baska yolu yok malesef.
bursa lı arkidişler hangi hastane ve dr????

ben pembe mavi lale erbile gidiyorum. memnunum şimdilik. doğumuda orda düşünüyorum. ama aklıma anadolu hastanesinde alı aydın dı sanırım adı o takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…