ben ihsaniye-karaman dayım canım.
bende bi gideyim belki sağlık ocağı yazar dedim. Gittim aile Dr anlattım ben tüp bebek tedavisi gördüm bu ilaçları düenli bi şekilde kullanmam lazım dedim. Bütün ilaçlarımı yazıyor saolsun. Hiç bir srun çıkmadı elh. iğneci bayan senni
sat 10 ocak ama, doktor 5 haftalık dedi, geç yumurtlamışsın herlade dedi, kesemde 10 mm noralde 13 mm olması gerekirmiş onuda geç yumurtlamaya bağladı
merkeze yakınsın sende canım hastane seçeneğin çok seninde..
merkeze yakınsın sende canım hastane seçeneğin çok seninde..
eğer sürekli kullanmam gerektiğini söylerse doktorum bende gidip bi konuşayım aile hekimiyle
canım benim durumum da karışık 7+2 de gittim kontrole 5+2 çıktı ultrasonda kese 11 mm yazıyor ama kalp atışlarını alıyorum şuan dedi 5+2 ise eğer nasıl alıcak kalp atışını bir de karından bakılan ultrasonla şimdi de benim içime şüphe düştü benim adetlerimde çok düzenli geç döllenme düzenli regl görenlerde oluyor mu acaba offf işte önceki hamileliğimde 2 hafta geriydi böyle kaybettim bebeğimi
ya canım et istedi agır pişsin diye ocaga koydum unutup yaktımkömür olmuşlarrrrr
çok ağır gelmişşş etler ocağa demekkk
Arkadaşlar,
5+1 im. Henüz doktora gitmedim, sat 16 ocak. Benimle aynı durumlarda olup doktora giden var mı? 28 şubat pazartesi ilk randevumu aldım...Folibol ve elevit içiyorum, aynı anda içiyodum ama biri doktor buna kızdı yazmış kafam karıştı. Hiç midem bulanmıyor şükür, inceden bel ağrım var, göğüslerim fena hatta uçları emzik gibi oldu:))) herkese güzel bir hamilelik diliyorum
Baya kalabalık olduk listede uzadı her hamileyim diyeni ekliyorum sonradan beni neden eklemedin diye gönül koyulmasın diye ama çoğunun sat bilgisi bile yok kimisininde var ama topikte aktif değil bi iki kere yazmış bi daha uğramamış Yinede dursalarmı listede belki sonradan uğrarlar daha 7,5-8 ayımız var
Arkadaşlar,
5+1 im. Henüz doktora gitmedim, sat 16 ocak. Benimle aynı durumlarda olup doktora giden var mı? 28 şubat pazartesi ilk randevumu aldım...Folibol ve elevit içiyorum, aynı anda içiyodum ama biri doktor buna kızdı yazmış kafam karıştı. Hiç midem bulanmıyor şükür, inceden bel ağrım var, göğüslerim fena hatta uçları emzik gibi oldu:))) herkese güzel bir hamilelik diliyorum
ben gittiğimde yani 5+5 ken kalp atışını falan duyamadık,2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duyarız dedi ve bana karından bakmadı... geç yumurtlamışsındır dedi.benim adetlerimde düzenlidir.
benim yaş 31 istanbulda yaşıyorum 53kiloyum kalp atışlarını duyduk bebeğimizin bunlarını eklerseniz sevinirim
canım senin herşey yolunda gönlünü ferah tut bak 2 hafta sonra pıtpıtlarıda görücen inşallah..bende bir tuhaflık var hayırlısı Rabbimden...
mrb kızlar nasılsınız gecmıs cok bırıkmıs oku oku bıtmedı masallah bende 7+4 oldum sabah 3 lü testımı yaaptırdım kan ,idrar, hemogram testını pazartesıde sonuclarla bırlıkde doktoruma gıdıp fasulyemın kalp atıslarını duyacagım insallah rabbim izin verırse bu arada grıpde oldum burnum tıkalı onerebılecegınız dogal yollu ılac almadan bırseyler varmı?:2::2::2::2::2::2:
inşallah hepimiz duyucazzz.Rabbim o güselll meleklerimizi korur inşşş.ben inanıorummmm,ama tabi göz görmeyince gönül ikna olmuooo..üzülme canımsss
selam hanımlar bende aranıza geldim:) sat 22 aralık
selam hanımlar bende aranıza geldim:) sat 22 aralık
kızlar bursa anadolu hastanesine giden varmı
aynı seylerı bende yasıyorum cnm. sureklı aglayasım var sınırden. pzt bende 7+1 olmus olucam ınsallah ama ya goremezsem dıye ıcım ıcımı yıyor. dua edıcez beklıycez baska yolu yok malesef.yaaa kızalr burda olanlar bir akıl fikir verin kafam iyice gitti perşembe günü 7 hafta olacam ve kalp atışı için çagırdı doktor ama ben okadar çok korkuyprum ki hadı duyamazsam hadı boşsa gebeliğim diye nolur bir akıl verın valla dertten tansıyonum dustu elım ayagım bır tuhaf oldum acaba boş çıkma olasılıgı yüksek mi nasıl oluyor bir bilen varmı...
bursa lı arkidişler hangi hastane ve dr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?