Kocalar gelsin doğuma ki o konuşanlara ağzının payını vericek birisi olsun zaten yalnız olmayınca bişey diyemezler Yalnız olunca onlara muhtaç olduğumuzu düşünüp konuşabilirlerohoooo özel mözel dinlemiyorlar kızzzzz karsı komşum özelde yaptı dogumunu ebeler hep bagırmışlar doguramazsın sen bu çocugu diye söylenip kızı dahada çok korkutmuşlar kız doguracak yumurta kapıya gelmiş bana böyle söylüyolar bagırıyolar dedi
yok ya sanmam tiksinmez ama adam ömrünün şokunu yaşar o ayrı
valla canım gozlerımle gordum o halını bebegını bıle henuz dogum yapmamıs bır kadının ayak ucuna bırakmıslardı gıttıgımde hastaneye..yazık kalkıp alamamısta kadın bakmıs gece boyunca cocuga..cok rezıllıktı o gun esımle henuz nısanlı bıle degıldık ..hastanedeyken telde esıme dedım kı n olur bana bunları yasatma ..allahım esırgesın herkesı o hallerden...
Amin canım benim ya çok üzüldüm ablana..
allah ızın verırse bende normal dogum yapmak ıstıyorum..hatta saglık bakanlıgının takıbıyle anlasılan bır sey var arkadaslar..sıkıntı olmadıgı hallerde bıle doktorların sırf pirim alabılmek ıcın sezeryan yaptıklarını tesbıt etmısler..sımdıde normal doguma yaptıran doktorlara pirim verıyolarmıs ..halımız nıce bılınmez...
kızlar aksam okundu ben daha fazla gecıkmeden kacayım..Allaha emanetsınız..bunlarda benden ve unhelvsınıı yedıkten sonra karnımda tepinen kızımdan ..
valla canım o bıdahamı dogum dedı durdu ama acısı gecmıs heraldekı suan yıne hamıle..2 aylık..umarım tekrarlarını yasamaz..
huhu biz geldik:79::80: gezdik dolastik bebis kiyafetlerine esyalarina baktim ne kadar guzel seyler var oyle asik oldumalamadim tabii neyse canim sunun surasindan temmuza ne kaldiki
masallah burdada suprizler resimler sarmalar dolmalarohohoh keyfiniz daim olsun insallah
hiç sevmiyorum bu iğrenç huyumuuu çok pimpirikli evhamlıyım doktorun verdiği ilaçları eczacıma soruyorum kullanabilirmiyim diye düşün yani ..teşekkürler canımmCanım niye olumsuz düşünüyorsunki ne var sol lateral yazmasında. Bence rahatla, aksi bişey olsa doktor söylemezmi hiç, bunun riskini alırmı üstüne. Anlıyorum seni panikliyorsun ama kötü olan hiçbirşey yok içini ferah tut.
cnm senin raporun sadece bu kadarmı benim raporum 2 sayfa nerdeyse ama yazdıklarını karşılastırdım benimkiyle bendede var birinde 20 birinde 21 yazan plesanta sol leteral ne demek bilmiyorum ama benim raporumda plesanta yeri arka sol yazıyo leteral arka demek olabilir diye düşündüm ben eğer öyleyse bile çıkan sonuçlar gayet normal cnm drum bana öyle demişti içini rahat tut yani
herald ebakmıştır dimi o saydıklarına :44: hmm bakmıştır bakmış yani umarım bakmıştır
evet hanzadem çok kısa bi süre oldu ama en çokta yavrucuğumu görememek üzdü beniakşamdanda konuşmuştum kızımla yarın görüşüyoruz diye kesin bana nanik yapmıştır görüşemedikya diye
aman iyi olsunda allahın izniyle başka hiç bişeyistemem allahtan
slm arkadaşlar neredeyse 3 saattir topicteyim bi sayfa okuyup 15 dk uyuyorum pc başında ancak bitirip gelebildimciciler eklenmiş,bebişlerin resimleri eklenmiş maşallah bebeklere öperim onların o minik ellerini bennn
turkuaz arkadaşın bebesinin kordonu dolanmış ebe arkadaşımı aradım sordum o ultrasona denk gelmiş nerden biliyosun seninkininde günde kaç kesz dolaşıp çözülmediğini dedi kesenin suyu olası aksiliklerden korkumuş ve rahatlıkla çözülürmüş üzülme sakın yavrucun allaha emanet
unutmam diye hmm alıntı yapmadım aklımdada kalmadı çok utandım şimdineyse herkesleri çok öpüyorum allaha emanetsiniz toce yanımda az şımartayım kıskanmasın kk yı
Melissa da denizde çok güzel isimler ama ikisi birlikte ağır gelmezmi çağırırken soy isminiz kısa ise olabilir gerçi :)
soyadımız gökçe kayınvalidem melissa istedi ben hep deniz istiyordum ama melissayı kullanıcaz cnm..
kızlar eşleriniz doğuma girmek istiyomu????
gülfem çok güzelmiş hoşuma gitti Listeye yazıyım bari kızının adını
hoşgeldiniiizsaol canım temmuzdamı başlıcan alışverişe??
Onun kukusunu yesinler, eliyle tutar bir yandanda gülermiş ay ne hoş bir tablo oluşmuştur o anda maşallah kızına pek bir mutlu bahtiyar içerlerde annesi :) Çok neşeli gülen bir bebek olucak demekki..
evet canim cinsiyetini ogrenicez hayirlisiyla bolbol alisveris yapcem
canım seninki kendini göstermedi mi.bence kız olacak ama herşeyden önce hayırlısı.senin içinden ne geçiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?