2011 Ekim Anneleri

Kocalar gelsin doğuma ki o konuşanlara ağzının payını vericek birisi olsun zaten yalnız olmayınca bişey diyemezler Yalnız olunca onlara muhtaç olduğumuzu düşünüp konuşabilirler
yok ya sanmam tiksinmez ama adam ömrünün şokunu yaşar o ayrı

Hemde ne şokkkkk Bizimki biraz enteresandır gözüyle bişeyi görmeyince ciddiyetini anlamaz Kıl dönmesinden ameliyat oldum sanki diş çektirmeye gidiyomuşum gibi muamele yapıyodu bana adam çıkardıkları parçayı görünce çok olmuştu ben ordan bi tane kıl çıkarıcaklar zannediyorum sen bununlamı yaşıyodun ben bilsem seni çoktan ameliyat ettirirdim demeye başlamıştı

Amin canım benim ya çok üzüldüm ablana..

allah ızın verırse bende normal dogum yapmak ıstıyorum..hatta saglık bakanlıgının takıbıyle anlasılan bır sey var arkadaslar..sıkıntı olmadıgı hallerde bıle doktorların sırf pirim alabılmek ıcın sezeryan yaptıklarını tesbıt etmısler..sımdıde normal doguma yaptıran doktorlara pirim verıyolarmıs ..halımız nıce bılınmez...

kızlar aksam okundu ben daha fazla gecıkmeden kacayım..Allaha emanetsınız..bunlarda benden ve unhelvsınıı yedıkten sonra karnımda tepinen kızımdan ..

sağol canım sizde allaha emanet olun ii akşamlar..

huhu biz geldik:79::80: gezdik dolastik bebis kiyafetlerine esyalarina baktim ne kadar guzel seyler var oyle asik oldum alamadim tabii neyse canim sunun surasindan temmuza ne kaldiki
masallah burdada suprizler resimler sarmalar dolmalar ohohoh keyfiniz daim olsun insallah

hoşgeldiniiiz saol canım temmuzdamı başlıcan alışverişe??

hiç sevmiyorum bu iğrenç huyumuuu çok pimpirikli evhamlıyım doktorun verdiği ilaçları eczacıma soruyorum kullanabilirmiyim diye düşün yani ..teşekkürler canımm

şükür normal dedi de işte sizlerin tecrübelerini okuyunca herkese çok detaylı teferruatlı bakılıpta bana 7,8 dakika bakılınca açıklamada yapılmayınca sinirim bozuldu vallahi bazen çok bilmek araştırmak gerçekten fena oluyo lateral hakkında bi topicte olumsuz bişey okudum acabamı deidm korktum artık allaha emanet ettim ne gelirsebaşımın tacı ne desem ne kadar düşünüp yıpratsamda kendimi boş ...inşallah benimle birlikte tüm hamişlerimizin bebeleri çok çok sağlıklıdır ve sağlıkla kucaklarız vakti gelince inşallahhhhhh teşekürler canım

Oh bitti çok şükür, şimdimi pişirsem yarınmı düşünüyorum. Neyse ona sonra karar veririm..
Kızlar yaaa böyle gerilim filmi gibi doğum hikayeleri anlatmayın, burda belki devlette doğum yapmaya mecbur kişiler vardır daha beter korkutursunuz. Hem onlar eskidenmiş, doğru dürüst doktorunuzu bulduğunuzda ve başınızda akıllı uslu biri olduğunda size bu şekilde davranmalarına asla müsade etmessiniz... Bu kadar da öcü tü kaka değil o doğum anında bebeğinizle karşı karşıya kalıyorsunuz nasıl bir muhteşem duygudur düşünün tüm acınız diniyor herşey bitiyor o anda :) Harika bir şeyy.....

Onun kukusunu yesinler, eliyle tutar bir yandanda gülermiş ay ne hoş bir tablo oluşmuştur o anda maşallah kızına pek bir mutlu bahtiyar içerlerde annesi :) Çok neşeli gülen bir bebek olucak demekki..

öyle canım yaa eve geldiğimizden beri 20 kez falan izlemişizdir cd yi :)) sürekli doktorun keyifli,mutlu yada neşeli neşeli derken sesi geliyor.... birde ultrason karnımdayken bebğimin ayaklarını hafif oynattığı zamanlar aynı anda hareketleri hissedebildim. buda çok keyif vericiydi Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah meleklerimizi..

buarada öğleyin çıkmadan önce elif denizin kontrolünün iyi geçtiğini söylemişti. Ama ben geçmişi okurken denizinde edanında yazılarını göremedim. edacım umarım herşey yolundadır, merak ettim belki yazmışınızdırda ben atlamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…