maaşallah edacımrüzgarımıza da sanada.hayırlı geceler teyzoşlar :) biraz geç geldik kusurumuza bakmayın
kontrolümüz çok güzel geçti çok şükür önce doktorumuz baktı çok hareketliyli etlenmiş butlanmış oğlum maşallah
pedal çevirir gibiydi bu seferde bu çocuk kesin sporcu olacak
haftasıyla uyumlu rüzgarım 355 gram
daha sonra radyolojiye indikk ama orda hep organlarına bakılıp ölçüm yapıldı renklide değildi pek bişi anlamadım
ama çok şükür ki her bişisi tastamam
sonra gezmelere verdik kendimizi (gökkuşağı) ayben teyzemiz eşi ben eşim kuzenim ve erkek arkadaşı 23.00 e kadar nevizade de idik sohbet muhabbet çok keyifliydi 12 de anca eve gelebildik kuzenimin erkek arkadaşı ve eşim rüzgarıma oda yapacağımız odayı boşalttılar gece gece çünküüüü yarın saba oğlumun odasını alıp gelicezşimdi oturabildim daha :) çok yorulduk bugün oğlumla yatmadan yazayım dedim yarında yoğunn bir gün olacak geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ... acayipte ilerlemiş ona özel bi kaç günümü ayırmam lazım sanırım:26:
hepinize tatlı rüyalar öpüyoruz teyzelerrr
kızlar eşleriniz doğuma girmek istiyomu????
al bendende o kadarher akşam oturuyorum onun hesabını yapıyorum
canım bende yanma falan olmadı ama fitili kullnadıktan sonraki gün af edersin altıma kaçırmışım gibi akıntı oluyodu her seferinde. herhalde temizlik yapıyo içerde dışarı atıyo diye düşündüm ama bembeyaz bi akıntı.
Ben de çamaşır stokladım canım geçen saydım 27 tane pambıklı çamaşırım var inan o bile yetmiyodu çok sık değişiyodum ben de. bi de peçete falan niyeyse çok sağlıklı gelmiyo en iyisi dediğin gibi sık sık değiştirmek çamaşırı.
.
bu temizliğin kokusu buralara geldi,,ohh misss kibin :)Günaydın bu arada güzel annelere ve minnoşlarına
gelir gelmez geçmişe daldım can havliyle dün hiç girmedim dedim aha 100 sayfa olmuştur neyse ki 35 sayfacık yazmışınız. teşekkür ederiz :)
dün ev temizledik ama ne temizlik. duvalarım resmen leş olmuştu ya sağ olsun kadın karası bitene kadar sildi de sildi. valla yakınımda olanlara ısrarla tavsiye edecem çok iyiydi kadın işinde. verdiğim para helal olsun.
komple evin duvar ve camlarını sildi. ben de ardından kapıları ve yerleri aldım oda oda çıktık işin içinden. mutfak dolabı kaldı onu da döker yıkar temizlerim bugün.
halılar perşembeye gelecek o zaman da bi güzel silerim tekrardan zemini sonra gelsin temizlik ferahlııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk bizlereeeeeeeeeeeeeeeee
tatil de yaklaşıyo ohhh hiç çıkmam evden valla :))
Günaydın arkadaşlar, eşim de seçimde görevli sandık başkanı olarak, o yüzden erken kalktık, ben de tekrar uyuyamadım henüz, akşam da saat 5 buçuk civarı elektrik kesilmişti, trafo yanmış gece geldi elektrik (ben uyumuştum zaten oturma odasında bir ara uyandım baktım gelmiş elektrik, eşim çay yapmış kendine tv izliyordu)...
Ben de bugün tüm gün yalnızım, eşim gece gelir büyük ihtimal, dolma yapayım ben de konuşmuşsunuz aklıma düşürdünüz hanımlar...)) benim de biberim vardı onu doldurayım... Hatta yarının yemeğini de hazırlayayım çarşıya çıkacağız, dönüşte hazır olsun...
Herkese iyi pazarlar...
ben dolmayı dün yaptımdı, bugun ne yapsam acebaaa
günaydınnnnnnn anneciklerrr ve minikleriii nasılsınız bakalımm
herkes oy kullanmaya gitti galiba biz akşama kullanıcaz
eşim saat 4 te gelecek hamile bayanlara öncelik tanınıyormuş
canım yolculuk yormasın senı sırf yolculuktan korktuğum için ben busene tatilimi erteledim inşallah dinlenirsingünaydın kızlaaarrr:)) benim kocamda nöbetçi bugün ,bende evde yalnızım ,yarında tatilim ,yaa okullar tatil olunca napcam ben( bir iki arkadaş buluyumda tatil alışverişine çıkayım diyorum ,karar verdik çeşmeye gitcez ama otel motel bakmadık daha
bide 1-2 tane böyle atletli bikiniler varya onlardan alcam ,ama çook pahalı yaa :26: ne yapsamki acabaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?