günaydın kızlaaarrr:)) benim kocamda nöbetçi bugün ,bende evde yalnızım ,yarında tatilim ,yaa okullar tatil olunca napcam ben( bir iki arkadaş buluyumda tatil alışverişine çıkayım diyorum ,karar verdik çeşmeye gitcez ama otel motel bakmadık daha
bide 1-2 tane böyle atletli bikiniler varya onlardan alcam ,ama çook pahalı yaa :26: ne yapsamki acabaaaaa
benım kociş te sandık başkanı bugun..sabah kahvaltısını yaptırdıktan sonra evımızın hemen karsısında ogretmenlık yaptıgı okulundakı gorevıne gonderdım..bende yattım uyuyamam sanıyordum bı mafir döndükten sonra uyuyakalmısım zar zor sıyırdım kendımı yataktan gozumu acar acmaz da foruma gırdım .. bende camdan bakıyorum yogunluga gore gıdıp verıcem kocamın sandıgında..
ay tatlım dikkat edin kendinize yormayın fazlabenıde 4 sehır beklıyor bu tatılde..
temmuz 2 de ankarayagıdıyorum ucakla...
2 hafta sonra cankırıya arabayla...
1 haftada orda kaldıktan soınra izmire otobüsle...
10 gun sonrada istanbula otobüsle....:92:
ay tatlım dikkat edin kendinize yormayın fazla
arabanın arkasında yata yata gidersin artık hamilelikte yoculuk zor ben yarım saatlik yoculuğa bile dayanamıyorum iyi bak annecik kendinevalla canım benı tatıl degılde araba yolculukları yoracak emınım..bırde hep 8 9 saatlık yolculuklar olucak..ayaklarım cok şişiyor sımdı bıle 1 aya kadar ıyıce şişicek bılmıyorum n olcak halim..
arabanın arkasında yata yata gidersin artık hamilelikte yoculuk zor ben yarım saatlik yoculuğa bile dayanamıyorum iyi bak annecik kendine
evet gerçekten fil ayak gibi oluyo insan ben hiç bukadar bacaklarımın şiştiğini bilmem neyse ayakkabılarını çıkarıp toplarsın yukarı bişekilde gidersinvalla canım arabayla ankaradan cankırıya gıdıcem olmadı bakcaz bı caresıne..
fakat cankırı izmirr ve izmir istanbul arası otobus yolculugu olcak ona nasıl dayanıcam ıste bunu bılmıyorum ayaklarım insan ayagı olmaktan cıkıcak muhtemelen...
benıde 4 sehır beklıyor bu tatılde..
temmuz 2 de ankarayagıdıyorum ucakla...
2 hafta sonra cankırıya arabayla...
1 haftada orda kaldıktan soınra izmire otobüsle...
10 gun sonrada istanbula otobüsle....:92:
ohh maaşallah.seni bebiş seyyah olacak doğunca böyle giderse..artık evde durmaz ağlarsa uçak otobüs vapur Allah ne verdiyse gezersiniz
valla canım bende korkuyodum o yüzden böyle izmire falan gdelim dedik ,hemde arabayla gideceğimiz için çok sıkıntı olmaz heralde ,bakalım ,hastanelere falan yakın merkezi biyer olsun istiyorum zaten,ee geldikten sonrada malatyaya gitcem gelcem sonrada kıçımı kırıp oturcam evdecanım yolculuk yormasın senı sırf yolculuktan korktuğum için ben busene tatilimi erteledim inşallah dinlenirsin
normal bikinilerinin üzerine yüzücü atletleri satılıyor tek uygun renkte onlardan alabilirsin büyük beden rahat rahat yüzeriz ohhh:)
ben istanbuldayım canım ,pendikte:) buranın pazarı çok güzel oluyo ,dün vardı zaten gidemedim ama geçen hafta sordum 50 tl dediler yaaa..ne biçim pazar anlamadımki ,haftaya gene bakcam ,olmadı pendik çarşıdan bulmaya çalışcam..pazarlara bak canım ..hangı sehırdesın ...
ooh belliki muhteşem bi gün geçirmişsiniz ..rüzgarda maşallah iyiymiş eee odamızda tamamlanıyo daha ne denirki kocaman bir MAŞALLAH tan başkahayırlı geceler teyzoşlar :) biraz geç geldik kusurumuza bakmayın
kontrolümüz çok güzel geçti çok şükür önce doktorumuz baktı çok hareketliyli etlenmiş butlanmış oğlum maşallah
pedal çevirir gibiydi bu seferde bu çocuk kesin sporcu olacak
haftasıyla uyumlu rüzgarım 355 gram
daha sonra radyolojiye indikk ama orda hep organlarına bakılıp ölçüm yapıldı renklide değildi pek bişi anlamadım
ama çok şükür ki her bişisi tastamam
sonra gezmelere verdik kendimizi (gökkuşağı) ayben teyzemiz eşi ben eşim kuzenim ve erkek arkadaşı 23.00 e kadar nevizade de idik sohbet muhabbet çok keyifliydi 12 de anca eve gelebildik kuzenimin erkek arkadaşı ve eşim rüzgarıma oda yapacağımız odayı boşalttılar gece gece çünküüüü yarın saba oğlumun odasını alıp gelicezşimdi oturabildim daha :) çok yorulduk bugün oğlumla yatmadan yazayım dedim yarında yoğunn bir gün olacak geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ... acayipte ilerlemiş ona özel bi kaç günümü ayırmam lazım sanırım:26:
hepinize tatlı rüyalar öpüyoruz teyzelerrr
slm güzeller iyi pazarlar herkesee .erkes iyidir inşallah... hiçbir seçimin bu kadar özel olacağını düşünemezdim bebeğimle birlikte gidip oy kullandık her adımda şükrettik yaratan'ımızabu arada benim bacaklarım,ve ayaklarım çok şiş ve ağrıyo bu durumu yaşayan varmı aranızda iki adım yürüsem üçüncüde kendimi bi kaldırım taşında dinlenirken buluyorum :26:
hanzade canım karbonatlı su kullanıyomuşsun bende sirkeli suyu duymuş hatta denemiştim kaşıntın fazlaysa rahatlatabilir steril olduğunuda duymuştum sirkenin sıcak suya bi miktar döküp öyle kullanmıştım geçmişler olsun kukular kuru kalsınallaha emanetsiniz göbüşünüzdeki meleklerle birlikte hoşçakalın
bugün bütün ekim annişleri kocalarıyla beraber galiba ..oysa benim kocam nöbetteeehem piskevitim bile yok
kzımla beraber oturduk ,pardoon o hiç oturmadı ,babamızı bekliyoruuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?