2011 Ekim Anneleri

pazarlara bak canım ..hangı sehırdesın ...

normal bikinilerinin üzerine yüzücü atletleri satılıyor tek uygun renkte onlardan alabilirsin büyük beden rahat rahat yüzeriz ohhh:)

benıde 4 sehır beklıyor bu tatılde..
temmuz 2 de ankarayagıdıyorum ucakla...
2 hafta sonra cankırıya arabayla...
1 haftada orda kaldıktan soınra izmire otobüsle...
10 gun sonrada istanbula otobüsle....:92:

ay tatlım dikkat edin kendinize yormayın fazla

valla canım benı tatıl degılde araba yolculukları yoracak emınım..bırde hep 8 9 saatlık yolculuklar olucak..ayaklarım cok şişiyor sımdı bıle 1 aya kadar ıyıce şişicek bılmıyorum n olcak halim..

arabanın arkasında yata yata gidersin artık hamilelikte yoculuk zor ben yarım saatlik yoculuğa bile dayanamıyorum iyi bak annecik kendine

arabanın arkasında yata yata gidersin artık hamilelikte yoculuk zor ben yarım saatlik yoculuğa bile dayanamıyorum iyi bak annecik kendine

valla canım arabayla ankaradan cankırıya gıdıcem olmadı bakcaz bı caresıne..

fakat cankırı izmirr ve izmir istanbul arası otobus yolculugu olcak ona nasıl dayanıcam ıste bunu bılmıyorum ayaklarım insan ayagı olmaktan cıkıcak muhtemelen...

ben gıdıyım ...kocamın gozlerı yolda kalmıstır gıdıyım de oyumu kullnayım..

evet gerçekten fil ayak gibi oluyo insan ben hiç bukadar bacaklarımın şiştiğini bilmem neyse ayakkabılarını çıkarıp toplarsın yukarı bişekilde gidersin

benıde 4 sehır beklıyor bu tatılde..
temmuz 2 de ankarayagıdıyorum ucakla...
2 hafta sonra cankırıya arabayla...
1 haftada orda kaldıktan soınra izmire otobüsle...
10 gun sonrada istanbula otobüsle....:92:

ohh maaşallah.seni bebiş seyyah olacak doğunca böyle giderse..artık evde durmaz ağlarsa uçak otobüs vapur Allah ne verdiyse gezersiniz

ohh maaşallah.seni bebiş seyyah olacak doğunca böyle giderse..artık evde durmaz ağlarsa uçak otobüs vapur Allah ne verdiyse gezersiniz

buralar cok sıcak...oyle sıcakkı daynamıyorum ınan kı..o yuzden serınlık olsunda rabbım dayanma gucunu verecektır ınsallah

offf çok sıcakkk toz alıyorum yarın kk dan tanıdıgım çok sevdiğim bir arkadaşım bana gelecek
pasaklı görmesin beni temizlik yapıyorum 2 toz alıyorum yarım saat dinleniyorum çok yorulmadan akşamada kocama yerleri süpürteyim ceza olsun

Son düzenleme:
kocam çıkmış geliyomuşş
ee bende bi bıcı bıcı yapayım bariii oy vercez sonrada komşuya gitcez bugun yogum özleyin beni iştee

canım yolculuk yormasın senı sırf yolculuktan korktuğum için ben busene tatilimi erteledim inşallah dinlenirsin
valla canım bende korkuyodum o yüzden böyle izmire falan gdelim dedik ,hemde arabayla gideceğimiz için çok sıkıntı olmaz heralde ,bakalım ,hastanelere falan yakın merkezi biyer olsun istiyorum zaten,ee geldikten sonrada malatyaya gitcem gelcem sonrada kıçımı kırıp oturcam evde

normal bikinilerinin üzerine yüzücü atletleri satılıyor tek uygun renkte onlardan alabilirsin büyük beden rahat rahat yüzeriz ohhh:)

evet canım bende öyle bişey arıyorum zaten ,yani yüzücü gibi değilde öyle bikiniölerde var iliyosun ,geçen sene marks&spencer de çok güzel bi indirim yakalamıştım 9 tl ye çok güzel bi üst almıştım ,2 tane daha öyle bişeyim olsa süpper olcak ..

pazarlara bak canım ..hangı sehırdesın ...
ben istanbuldayım canım ,pendikte:) buranın pazarı çok güzel oluyo ,dün vardı zaten gidemedim ama geçen hafta sordum 50 tl dediler yaaa..ne biçim pazar anlamadımki ,haftaya gene bakcam ,olmadı pendik çarşıdan bulmaya çalışcam..

ooh belliki muhteşem bi gün geçirmişsiniz ..rüzgarda maşallah iyiymiş eee odamızda tamamlanıyo daha ne denirki kocaman bir MAŞALLAH tan başka

slm güzeller iyi pazarlar herkesee .erkes iyidir inşallah... hiçbir seçimin bu kadar özel olacağını düşünemezdim bebeğimle birlikte gidip oy kullandık her adımda şükrettik yaratan'ımıza bu arada benim bacaklarım,ve ayaklarım çok şiş ve ağrıyo bu durumu yaşayan varmı aranızda iki adım yürüsem üçüncüde kendimi bi kaldırım taşında dinlenirken buluyorum :26:

hanzade canım karbonatlı su kullanıyomuşsun bende sirkeli suyu duymuş hatta denemiştim kaşıntın fazlaysa rahatlatabilir steril olduğunuda duymuştum sirkenin sıcak suya bi miktar döküp öyle kullanmıştım geçmişler olsun kukular kuru kalsın allaha emanetsiniz göbüşünüzdeki meleklerle birlikte hoşçakalın

bugün bütün ekim annişleri kocalarıyla beraber galiba ..oysa benim kocam nöbetteee hem piskevitim bile yok
kzımla beraber oturduk ,pardoon o hiç oturmadı ,babamızı bekliyoruuz

canım sirkeli suyu ne içim kullandın sen.neye iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…