2011 Ekim Anneleri

canım sirkeli suyu ne içim kullandın sen.neye iyi geliyor.

açıklama yapmamışım kusura bakma sirkenin mantar,kaşıntı vb.durumlarda rahatlatıcı ve temizleyici etkisinin olduğunu duymuş,hatta denemiştim yanlış okumadıysam hanzadede aynı sorunu yaşıyormuş ona önermiştim inşallah hiçbirimiz karşılaşmayoz böle ruh bunaltıcı durumlarla ben 2 ay çektim çok şükür şimdi tamamen geçti diyememama minimal seviyede

ha bu arada sirkeden konuşmuşken benimde aklıma gelmişken sirkenin sebzeler üzerindeki etkisini söylemeye gerek yok zaten bi çoğumuz biliyoruz fakat birde nazara karşı iyi olduğu aklımızda olsun arkadaşlar en azından haftada bir defa vileda kovasına yarımçay bardağı döküp evinmizi eşiğimizi silersek üzerimizde kötü göz nazar büyü vs. bunların etki,si kalmazmış ayrıca banyo suyunada katıp vücudunu yıkayanda var peygamber efendimiz sav. de sirkeyi bu şekilde kullanırmış nazara büyüye karşı
allah hepimizi nazardan kötü gözden korusunnnn

fatoş. Eda ve mini etek gözünüz aydın canım minnoşlarınızın güzel haberleriyle dönmüşsünüz. dsrısı başımıza inş. ama daha çok var bizim ayın 25 inde

Deniz daha gelmemiş. inş. her şey yolundadır.
Sarma demişsiniz Allahtan yemeğimi yedim yoksa çok severim sarma hemen çekerdi canım.
ben de kanat yaptım eşime fırında demin yedik.
mutfağı temizlemedim bugün bıraktım. dün çok yorulmuşum gece uyuyamadım yorgunluktsn ayaklarım ağrıdı durdu sabaha kadar.
yarın okul tatil olmazsa yarın yaparım
benim de dağ gibi ütüm var Hanzade hazır elin değişken geliversen ne iyi olurdu ütüye :)

selamlar kızlar
bugün ilk kez yeni kan ilacımı içtim, şurup gibi şişe şişe, öksürük şurubu gibitadı
hiç hoş değil ama kullanmam lazım, hapımı içmiyordum aylardır bunu aksatmamam lazım.

bu hafta son,, haftaya tatile gidicez inşallah ilk kez 3 kişi olarak :)
bütün bikinilerimi denedim hepsine oluyorum ama koca bir göbek var tabii :)

selam kızlar bakıyorum herkes pazar keyfınde sıte sakın
bız oglullarımla tatıldeyız yorucu gecıyo hamılelıkten dolayı sanıyorum ama bı okadarda guzel cunku oglumla ılkkez yuzuyorum herzaman korkardı meger onunla eylenmek cok guzelmıs onun ıcın herseye deger karnımdakı mınık oglumda ıyıdır umarım yuzme ıyı dıorlar hamıleller ıcın umarım yormuyorumdur oglumu gunes lekesı olamamak ıcın ve tenha oldugu ıcın kapalı havuzu tercıh edıyorum bızden haberler bukadar umarım sızlerde ıyısınızdır hepınızı kocaman optuk gorusmek uzere:79:

aa hamilelere havuzu pek önermiyorlar ama arkadaşım, dikkat et sen kendine.

benımde ayak numaram buyudu şişlikten dolayı..bacaklarım degıl ama ayak tabanım catlıcakmıs gıbı agrıyor...ayaklarım sureklı yuksekte ..hele sabah kalktıgımda ustune basamıyorum sankı tabanım iğnelerle kaplı...doktora sorucam bu denlı olması normal gelmıyor bana..

benimde tahmini doğum tarihim 22 ekim :)

erkek diye beklediğimiz için adı hazırdı Ahmet Tuğra, ama kız olunca şimdi isim arayışına girdik,
ilk tercihim berraydı babamız beğenmedi,
beyza dedim, beren dedim cık dedi.
Melek diyor şimdi, bakalım hangisine karar vericez ..

desenıze peşpeşe doğurucaz patır patır...

berra ismi çok güzel.anlamıda çok güzel canım ama babanız melek diyorsa o da fena sayılmaz.benim eşimde beren için bir süre bekledi.ama ben çok istiyordum o da kabul etti.gerçi o erkek hissediyordu.eğer erkek olsaydı poyraz koyacaktık

güzel isimler karar vermek çok zor dimi arkadaşlar bende DİLARA koymayı düşünüyorum sizce nasıl?

isimleriyle yaşasınlar, sağlıklı olsnlarda gerisi sorun değil ama Ahmet tuğra ismi ve erkek düşüncesi o kadar sarmıştıki beni, hala bazen bebekten bahsederken Tuğra diyorum :)

biz erkek olsaydı CANAHMED koyacaktık..

kız oldugunu ogrenınce GÜLFEM koymaya karar verdık..esım anasının adı gıbı kızınınn adının da gül olmasını ıstedı....nasip

benimde doğum 23- 25 ekim gibi bakalım hayırlısı ,daha isme karar vermedik ,ben elvin,dila ,diruba diye düşünüyorum ama eşim kendisi karar vercekmiş bakalım ne planlıyo
ay kızlar 2 gündür sarma sarma düşünmemeye çalışıyodum ama dayanamıycam sanırım ,buzluğumda azcık vardı onu pişircem artık bu saatte napıyım

kızlar ben alttaki simgelere tıklayıp yazamıyom bu gün nedendir acaba ,kod yazmam gerekiyo

bu isimlerde güzelmiş bıde koymak istediğim isimleri taşıyan insanlarda gözlemliyorum isim kişiliklerede yansıyo

buna kesinlikle katılıyorum arkadaşım ,ben öğrencilerime göre değerlendiricem artık ,bikere ardalar baya hareketli oluyo,boralar evendi ,rana çok çenesiz oluyo ...asıl hikayemde şuu:) ben kızım olursa Ni- da ve Mu-sa isimlerinin ilk ve son hecesi olduğu için nisa koyarım diyodum kızımın adını kiii..çok severdim bu ismi ..ama sşvasta nisa diye bi öğrencim olmuştu ,gerçi kızın suçu yok ama ,üstü başı kir pasak ,saçlar kırpılmak suretiyle kesilmiş ,seside okadar kalınkii..yani tabiki ayıplamıyorum eminim şimdi değişip güzelleşmiştir ama onu gördükten sonra bu isimden vaz geçtim ,sonrada nisa isminde öğrencim olmadı:26:

Canım bendede aynen öyle oldu, hatta ilk başlarda altıma kaçırdığımı sanmıştım :))) o akıntıdan dolayıda yanma oldu sanırım. Evet bende içeriyi temizliyor diye düşündüm ve bende bugün 7 defa çamaşır değiştim.. Evdekiler yetmeyecek yarın iş yerimin yakınlarında bir toptancıdan 20 adet daha alıcam... Daha iyiyim ama bir iki gün sonra diğer fitilide kullanırsam geçer umarım :)

Bu arada gönder ütüleri hemen yapıverem :) ful otomatik hanzade bacı :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…