canım sirkeli suyu ne içim kullandın sen.neye iyi geliyor.
selam kızlar bakıyorum herkes pazar keyfınde sıte sakın
bız oglullarımla tatıldeyız yorucu gecıyo hamılelıkten dolayı sanıyorum ama bı okadarda guzel cunku oglumla ılkkez yuzuyorum herzaman korkardı meger onunla eylenmek cok guzelmıs onun ıcın herseye deger karnımdakı mınık oglumda ıyıdır umarım yuzme ıyı dıorlar hamıleller ıcın umarım yormuyorumdur oglumu gunes lekesı olamamak ıcın ve tenha oldugu ıcın kapalı havuzu tercıh edıyorum bızden haberler bukadar umarım sızlerde ıyısınızdır hepınızı kocaman optuk gorusmek uzere:79:
duygu arkadaşım bizide listeye eklermisin.benim sat 15 ocak.tahmini doğum tarihi 22 ekim.kızım olacakadıda BEREN
slm güzeller iyi pazarlar herkesee .erkes iyidir inşallah... hiçbir seçimin bu kadar özel olacağını düşünemezdim bebeğimle birlikte gidip oy kullandık her adımda şükrettik yaratan'ımızabu arada benim bacaklarım,ve ayaklarım çok şiş ve ağrıyo bu durumu yaşayan varmı aranızda iki adım yürüsem üçüncüde kendimi bi kaldırım taşında dinlenirken buluyorum :26:
hanzade canım karbonatlı su kullanıyomuşsun bende sirkeli suyu duymuş hatta denemiştim kaşıntın fazlaysa rahatlatabilir steril olduğunuda duymuştum sirkenin sıcak suya bi miktar döküp öyle kullanmıştım geçmişler olsun kukular kuru kalsınallaha emanetsiniz göbüşünüzdeki meleklerle birlikte hoşçakalın
turkuaz aramızda sadece 1gun var..sonumuzu mrk edıyorum benımde kızım olucak ınsaallah..
benimde tahmini doğum tarihim 22 ekim :)
erkek diye beklediğimiz için adı hazırdı Ahmet Tuğra, ama kız olunca şimdi isim arayışına girdik,
ilk tercihim berraydı babamız beğenmedi,
beyza dedim, beren dedim cık dedi.
Melek diyor şimdi, bakalım hangisine karar vericez ..
benimde tahmini doğum tarihim 22 ekim :)
erkek diye beklediğimiz için adı hazırdı Ahmet Tuğra, ama kız olunca şimdi isim arayışına girdik,
güzel isimler karar vermek çok zor dimi arkadaşlar bende DİLARA koymayı düşünüyorum sizce nasıl?benimde tahmini doğum tarihim 22 ekim :)
berra ismi çok güzel.anlamıda çok güzel canım ama babanız melek diyorsa o da fena sayılmaz.benim eşimde beren için bir süre bekledi.ama ben çok istiyordum o da kabul etti.gerçi o erkek hissediyordu.eğer erkek olsaydı poyraz koyacaktık
güzel isimler karar vermek çok zor dimi arkadaşlar bende DİLARA koymayı düşünüyorum sizce nasıl?
bu isimlerde güzelmiş bıde koymak istediğim isimleri taşıyan insanlarda gözlemliyorum isim kişiliklerede yansıyoçok zor gerçekten
dilara güzel, ama dila'yıda düşün bence
yada ela.
bizim ailede ela olmasaydı ben koymayı düşünüyordum ama kuzenimin kızının adı.
bu isimlerde güzelmiş bıde koymak istediğim isimleri taşıyan insanlarda gözlemliyorum isim kişiliklerede yansıyo
canım bende yanma falan olmadı ama fitili kullnadıktan sonraki gün af edersin altıma kaçırmışım gibi akıntı oluyodu her seferinde. herhalde temizlik yapıyo içerde dışarı atıyo diye düşündüm ama bembeyaz bi akıntı.
Ben de çamaşır stokladım canım geçen saydım 27 tane pambıklı çamaşırım var inan o bile yetmiyodu çok sık değişiyodum ben de. bi de peçete falan niyeyse çok sağlıklı gelmiyo en iyisi dediğin gibi sık sık değiştirmek çamaşırı.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?