2011 Ekim Anneleri

çok zor gerçekten
dilara güzel, ama dila'yıda düşün bence
yada ela.
bizim ailede ela olmasaydı ben koymayı düşünüyordum ama kuzenimin kızının adı.

ela ismini ben de beğeniyorum.ama söylediğim isimleri eşim beğense de o zaman sen koymuş olursun diye direk geri çeviriyor.bizim kızın adı ne olcak ben de merak ediyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar;

tatil ile ilgili doktoruyla konuşan var mı,

bana tavsiye etmedi,

bana izin verdi havuza girmemek ve öğle vakti güneşte kalmamak şartıyla
ama ayrıntılı ultrason sonucumu gösterirken başka bir bayan vardı ona kesin dille önermem uzun yola çıkmanı ve tatile gitmeni dedi.

hayırlısı diyelim ama düşünmüyorum ben başka :)
gerçi bunuda düşünmüyodum ama süpriz diye geldi, sonra cinsiyetini süpriz yaptı, bakalım daha ne süprizleri olucak :)

evet hayırlısı.ben de 3 diyodum.ama 2.de jübilemi yapacam galiba.3 ten caydım.ama tabi Allah bilir.

benim ulturassonla ilgisi yokta, ben temmuzun ilk haftası gitmeyi düşünüyoruz dedim, 7. aya girince önermiyoruz dedi, ozamn ben 28. haftada olucam 28-29 yani. sen kaç haftalıkken gidiceksin.

herkese iyi akşamlar.benim de tahmini doğum günü 19 ekim ve isim konusunda çok kararsızız.gerçi daha var ama aylin,sena,begüm gibi isimler var aklımızda.seçmek zor.bilmiyorum nasip artık.

iyi akşamlar arkadaşlar;

tatil ile ilgili doktoruyla konuşan var mı,

bana tavsiye etmedi,

Banada etmiyor canım, arabayla uzun yol riskli dedi... Üzülme bebekler iyi olsunda seneye acısını çıkarırız:)

Ben bugün 12 de kalktım kahvaltı temizlik, oy kullanma, gezme, alışveriş derken eve geldik yemek yaptım yedik.. Az sonra bulaşıkları makinaya yerleştiricem dinleniyorum şimdi.. Bu günün bu temposu bile beni çok yordu. Bacaklarım odun gibi oldu... Tatilde her ne kadar dinlensekte yoruluyoruzda, doktorum git desede gitmezdim sanırım... :)

bir ara benim de nisa ismi aklıma gelmişti hatta eşim çok beğenmişti ama benim de bir öğrencim var nisa adı çok tembel ve aklı bir karış havada.yalnız bir gün canım kantinden bişi istemişti bunu yolladım alsın gelsin diye.kantinde kalmamış.diğer ders bi baktım sınıfa çok geç geldi.masama bi poşet bıraktı.canım ya taa uzaktaki markete kadar koşmuş.nefes nefese almış gelmiş.parasını bile almıyordu zorla verdim.kendimden utandım desem yeridir.sende at kafandan bu düşünceleri bence:)

Tuğbacım daha önce sirkeli suyuda kullandım şimdi sirkeyi wc de bırakmak hoşuma gitmiyor. Ama karbonatı küşük pet şişedeki suya koydum. O sürekli wc de, sirkeyide arada kullanıyorum canım sağol :)

Ay ben mi sınav stresinden sıyırdım niye böyle oldu bilmiyorum da gözlerim doldu söylediklerine kıyamam yazık kuzuma yaa.

feda olsun bebişlerimize bütün tatiller:) yinede bu yoğun bebek bakım işine girmeden önce güzel bi tatil yapabilseydik iyiydi:)

İyi geceler kızlar ben çıkıyorum makinamı yerşeltireyim, cup diye yatağa atlayacağım, kütük gibiym :) Ancak dinlenirim sabaha kadar.. Muckss.. :)

Kızlar ben sürmenaj olucam galiba Salı sabahına.Çok çok rica ediyorum aklınıza geldikçe dua edin bana şu sınav sürecini başarıyla stresten kendime ve bebeğime zarar vermeden bitireyim. Şu an çalıştığım hiçbir şeyi hatırlamıyorum 6 saatlik sınavı yarım saatte bitirip çıkıcam böyle giderse.

feda olsun bebişlerimize bütün tatiller:) yinede bu yoğun bebek bakım işine girmeden önce güzel bi tatil yapabilseydik iyiydi:)

Ben geçen sene çok güzel tatil yaptım harikaydı :) , istanbulda hiç kalmadım yaz aylarında bu ilk olucak :) ama buna rağmen seneye bebekle beraber yapıcağım tatil bana daha çok heyecan veriyor, benim canım kızım inşallah seneye benimle beraber olucak, annesiyle tatile gidicek ne güzel dimi :)

Hadi ben kaçtım geç olmadan kalkayım :)

Canım sakin ol, en önemlisi bu :) Birde hasbinallahi ve niğmel vekil çek sürekli.. Allah zihin açıklığı versin inşallah kolaylıkla atlatırsın..

soğudum bikere ,ama eşimle benim ismime bukadar uygun bir isimde olamaz biraz espri katıyo gibi... bakalım zaman ne göstercek

canım sakin ol lütfen.biliyosun sendeki stres direkt bebeğini de etkiliyor.emin ol herşey orada aklının bi köşesinde duruyor.sadece biraz streslisin.yatmadan bi balkona falan çıkıp derdin derin nefes al.sütünü iç(sakinleştiriyor insanı)sonrada güzel bi uyku çek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…