Kızlar ben sürmenaj olucam galiba Salı sabahına.Çok çok rica ediyorum aklınıza geldikçe dua edin bana şu sınav sürecini başarıyla stresten kendime ve bebeğime zarar vermeden bitireyim. Şu an çalıştığım hiçbir şeyi hatırlamıyorum 6 saatlik sınavı yarım saatte bitirip çıkıcam böyle giderse.
Ben geçen sene çok güzel tatil yaptım harikaydı :) , istanbulda hiç kalmadım yaz aylarında bu ilk olucak :) ama buna rağmen seneye bebekle beraber yapıcağım tatil bana daha çok heyecan veriyor, benim canım kızım inşallah seneye benimle beraber olucak, annesiyle tatile gidicek ne güzel dimi :)
Hadi ben kaçtım geç olmadan kalkayım :)
sürmenaj ne kii??:26:
Ekledim canım Zaten vardında sadece kızının ismi vardı diğer bilgilerinide ekledimduygu arkadaşım bizide listeye eklermisin.benim sat 15 ocak.tahmini doğum tarihi 22 ekim.kızım olacakadıda BEREN
buna kesinlikle katılıyorum arkadaşım ,ben öğrencilerime göre değerlendiricem artık ,bikere ardalar baya hareketli oluyo,boralar evendi ,rana çok çenesiz oluyo ...asıl hikayemde şuu:) ben kızım olursa Ni- da ve Mu-sa isimlerinin ilk ve son hecesi olduğu için nisa koyarım diyodum kızımın adını kiii..çok severdim bu ismi ..ama sşvasta nisa diye bi öğrencim olmuştu ,gerçi kızın suçu yok ama ,üstü başı kir pasak ,saçlar kırpılmak suretiyle kesilmiş ,seside okadar kalınkii..yani tabiki ayıplamıyorum eminim şimdi değişip güzelleşmiştirama onu gördükten sonra bu isimden vaz geçtim ,sonrada nisa isminde öğrencim olmadı:26:
canım sakin ol lütfen.biliyosun sendeki stres direkt bebeğini de etkiliyor.emin ol herşey orada aklının bi köşesinde duruyor.sadece biraz streslisin.yatmadan bi balkona falan çıkıp derdin derin nefes al.sütünü iç(sakinleştiriyor insanı)sonrada güzel bi uyku çek.
hımmm...Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin ...peki sen ne sınavına hazırlanıyosun şimdi??aşırı zihin yorgunluğundan bitkin düşmek canım.halsizlik durumu.okuduğun hiç bişeyi anlamıyorsun.üniversitede final dönemlerinde bolca yaşardım
hımmm...Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin ...peki sen ne sınavına hazırlanıyosun şimdi??
bak şanslısın sende...Nida İsminde düzgün biri var burdaaaEkledim canım Zaten vardında sadece kızının ismi vardı diğer bilgilerinide ekledim
Favori isimlerimin içinde nisa ve nida var özelliklede nisa vardı bu isimde düzgün birisini görmediysen nisa suresini düşünerek koyabilirsin bu ismi Bende hala karar veremedim
Teyzeleri bizde cumartesi günü ayrıntılımızı yaptırdık.Yakışıklı oğlum 24+5 olmuş gününden öndeve tosunum 721 gr olmuş müthiş bir duyguydu onu izlemek doktorumuz 1 saat 45 dakika bizimle ilgilendi sağolsun.doğum tarihimiz 26 eylül bakalım oğlum ne zaman gelmek isteyecek :)
Eki Görüntüle 208918 Eki Görüntüle 208917
Memnun oldum komşucum Topikte geveze olmayanların bile çenesi düşüyo zaten o konuda rahat ol bu arada 18inde buluşma planlıyolar ama karşıda miranda istanbulun bi ucunda seninle bende öbür ucundayız Sen katılmayı düşünüyomusunbak şanslısın sende...Nida İsminde düzgün biri var burdaaaben deniiizzz ama biraz gevezeyimdi ona göree
Teyzeleri bizde cumartesi günü ayrıntılımızı yaptırdık.Yakışıklı oğlum 24+5 olmuş gününden öndeve tosunum 721 gr olmuş müthiş bir duyguydu onu izlemek doktorumuz 1 saat 45 dakika bizimle ilgilendi sağolsun.doğum tarihimiz 26 eylül bakalım oğlum ne zaman gelmek isteyecek :)
MAŞALLAH ÇOK ŞİRİN YAA
Memnun oldum komşucum Topikte geveze olmayanların bile çenesi düşüyo zaten o konuda rahat ol bu arada 18inde buluşma planlıyolar ama karşıda miranda istanbulun bi ucunda seninle bende öbür ucundayız Sen katılmayı düşünüyomusun
Maşallah tosuncuğunakocaman olmuş benim kızında maşallahı var valla analarından kilolumu olucak bunlar Kim neyi önerse yedik içtik bebişlere yaradı galiba
Bende kızımın resmini koymak istiyorum ama kocama söz verdim (beyefendi kızını şimdiden sakınmaya başladı)
ayy maşallahhhh 721 gram olmuş heralde en buyuk senin bebişallah nazarlardan saklasınnnnnn
neyse canlar sadece bakim dedim herkesi öptümmm
bugün gebe bir arkadaşla konuştum oda 17,18 haftalık gebe kemikleri bacakve ayakları çok ağrıyomuş doktor magnezyum eksikliği var demiş birde bol yoğurt ve süt önermiş bende ilk gidişimde danışıcam bu durumu şimdiden böle olması dediğin gibi banada pek normal gelmiyorbenımde ayak numaram buyudu şişlikten dolayı..bacaklarım degıl ama ayak tabanım catlıcakmıs gıbı agrıyor...ayaklarım sureklı yuksekte ..hele sabah kalktıgımda ustune basamıyorum sankı tabanım iğnelerle kaplı...doktora sorucam bu denlı olması normal gelmıyor bana..
hepside bibirinden güzel isimler inşallah ikinizinde beğendiği ortak bi isim olur ve kızımızda ileride teşekkür eder ismi için sizlerebenimde tahmini doğum tarihim 22 ekim :)
erkek diye beklediğimiz için adı hazırdı Ahmet Tuğra, ama kız olunca şimdi isim arayışına girdik,
ilk tercihim berraydı babamız beğenmedi,
beyza dedim, beren dedim cık dedi.
Melek diyor şimdi, bakalım hangisine karar vericez ..
elvin ismine bayıldım not aldım hemen...benimde doğum 23- 25 ekim gibi bakalım hayırlısı ,daha isme karar vermedik ,ben elvin,dila ,diruba diye düşünüyorum ama eşim kendisi karar vercekmiş bakalım ne planlıyo
ay kızlar 2 gündür sarma sarma düşünmemeye çalışıyodum ama dayanamıycam sanırım ,buzluğumda azcık vardı onu pişircem artık bu saatte napıyım
kızlar ben alttaki simgelere tıklayıp yazamıyom bu gün nedendir acaba ,kod yazmam gerekiyo
hmm peki...sıcak suyla taharetlenmeyide unutma geçmiş olsun çokTuğbacım daha önce sirkeli suyuda kullandım şimdi sirkeyi wc de bırakmak hoşuma gitmiyor. Ama karbonatı küşük pet şişedeki suya koydum. O sürekli wc de, sirkeyide arada kullanıyorum canım sağol :)
galiba beni anlattınaşırı zihin yorgunluğundan bitkin düşmek canım.halsizlik durumu.okuduğun hiç bişeyi anlamıyorsun.üniversitede final dönemlerinde bolca yaşardım
hiç sevmiyorum bu iğrenç huyumuuu çok pimpirikli evhamlıyım doktorun verdiği ilaçları eczacıma soruyorum kullanabilirmiyim diye düşün yani ..teşekkürler canımm
şükür normal dedi de işte sizlerin tecrübelerini okuyunca herkese çok detaylı teferruatlı bakılıpta bana 7,8 dakika bakılınca açıklamada yapılmayınca sinirim bozuldu vallahi bazen çok bilmek araştırmak gerçekten fena oluyo lateral hakkında bi topicte olumsuz bişey okudum acabamı deidm korktum artık allaha emanet ettim ne gelirsebaşımın tacı ne desem ne kadar düşünüp yıpratsamda kendimi boş ...inşallah benimle birlikte tüm hamişlerimizin bebeleri çok çok sağlıklıdır ve sağlıkla kucaklarız vakti gelince inşallahhhhhh teşekürler canım
herald ebakmıştır dimi o saydıklarına :44: hmm bakmıştır bakmış yani umarım bakmıştır
evet hanzadem çok kısa bi süre oldu ama en çokta yavrucuğumu görememek üzdü beniakşamdanda konuşmuştum kızımla yarın görüşüyoruz diye kesin bana nanik yapmıştır görüşemedikya diye
aman iyi olsunda allahın izniyle başka hiç bişeyistemem allahtan
slm arkadaşlar neredeyse 3 saattir topicteyim bi sayfa okuyup 15 dk uyuyorum pc başında ancak bitirip gelebildimciciler eklenmiş,bebişlerin resimleri eklenmiş maşallah bebeklere öperim onların o minik ellerini bennn
turkuaz arkadaşın bebesinin kordonu dolanmış ebe arkadaşımı aradım sordum o ultrasona denk gelmiş nerden biliyosun seninkininde günde kaç kesz dolaşıp çözülmediğini dedi kesenin suyu olası aksiliklerden korkumuş ve rahatlıkla çözülürmüş üzülme sakın yavrucun allaha emanet
unutmam diye hmm alıntı yapmadım aklımdada kalmadı çok utandım şimdineyse herkesleri çok öpüyorum allaha emanetsiniz toce yanımda az şımartayım kıskanmasın kk yı
SELAM ARKADAŞLAR BEN DAHA ÖNCE TIIBİ SEKRETERLİKYAPIYORDUM DOKTORUN YANINDA ULTRASON YAZIYORDUM .LETARAL YAN DEMEK ANLADIĞIM KADARIYLA SENİN PLASENTA YERLEŞİMİ SOLYANDA BUNUN HİÇ Bİ KÖTÜ ANLAMI YOK.
teşekkür ederim kipra arkadaşımızda öyle söyledi içim rahatladı sağolun kızlar iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?