2011 Ekim Anneleri

sürmenaj ne kii??:26:

çalışırken en fazla 1 hafta tatil yapabiliyodum,
geçen sene hayatımda ilk defa 1 aya yakın 3 farklı yerde tatil yapmıştım,merğersem bu seneden kullanıyomıuşum farkında olmadan, inş. seneye senin dileklerin hepimiz için geçerli olur.

duygu arkadaşım bizide listeye eklermisin.benim sat 15 ocak.tahmini doğum tarihi 22 ekim.kızım olacakadıda BEREN
Ekledim canım Zaten vardında sadece kızının ismi vardı diğer bilgilerinide ekledim

Favori isimlerimin içinde nisa ve nida var özelliklede nisa vardı bu isimde düzgün birisini görmediysen nisa suresini düşünerek koyabilirsin bu ismi Bende hala karar veremedim

bu mesajı okuyunca bikez daha üzüldüm.bgn bişeylere çok sinirlendim ve arkasından da bebeğim etkilenmiştir diye de çok üzüldüm hala da üzülüyorum dayanamayıp sinirleniorum herşeye sonra da çook üzülüyorum o etkilenmesin yani inşallah. sinirlenip sonra pişman oluyorum.daha sakin olmalıyım.

bak şanslısın sende...Nida İsminde düzgün biri var burdaaa ben deniiizzz ama biraz gevezeyimdi ona göree

Teyzeleri bizde cumartesi günü ayrıntılımızı yaptırdık.Yakışıklı oğlum 24+5 olmuş gününden önde ve tosunum 721 gr olmuş müthiş bir duyguydu onu izlemek doktorumuz 1 saat 45 dakika bizimle ilgilendi sağolsun.doğum tarihimiz 26 eylül bakalım oğlum ne zaman gelmek isteyecek :)

bak şanslısın sende...Nida İsminde düzgün biri var burdaaa ben deniiizzz ama biraz gevezeyimdi ona göree
Memnun oldum komşucum Topikte geveze olmayanların bile çenesi düşüyo zaten o konuda rahat ol bu arada 18inde buluşma planlıyolar ama karşıda miranda istanbulun bi ucunda seninle bende öbür ucundayız Sen katılmayı düşünüyomusun

Maşallah tosuncuğuna kocaman olmuş benim kızında maşallahı var valla analarından kilolumu olucak bunlar Kim neyi önerse yedik içtik bebişlere yaradı galiba
Bende kızımın resmini koymak istiyorum ama kocama söz verdim (beyefendi kızını şimdiden sakınmaya başladı)

ayy maşallahhhh 721 gram olmuş heralde en buyuk senin bebişallah nazarlardan saklasınnnnnn
neyse canlar sadece bakim dedim herkesi öptümmm

MAŞALLAH ÇOK ŞİRİN YAA

ayy maşallahhhh 721 gram olmuş heralde en buyuk senin bebişallah nazarlardan saklasınnnnnn
neyse canlar sadece bakim dedim herkesi öptümmm

Teşekkür ederiz teyzeleri

bugün gebe bir arkadaşla konuştum oda 17,18 haftalık gebe kemikleri bacakve ayakları çok ağrıyomuş doktor magnezyum eksikliği var demiş birde bol yoğurt ve süt önermiş bende ilk gidişimde danışıcam bu durumu şimdiden böle olması dediğin gibi banada pek normal gelmiyor hepside bibirinden güzel isimler inşallah ikinizinde beğendiği ortak bi isim olur ve kızımızda ileride teşekkür eder ismi için sizlere
elvin ismine bayıldım not aldım hemen...
offfff sarma sarma iki gündür içim eridi valla üşengeçliğimde üzerimde galiba memlekete gitmek için ilk bahanem bu sarma olayı olucak annemin sarmalarına aşeriyorum dedimmi toce bi güzellik yapar belki

Tuğbacım daha önce sirkeli suyuda kullandım şimdi sirkeyi wc de bırakmak hoşuma gitmiyor. Ama karbonatı küşük pet şişedeki suya koydum. O sürekli wc de, sirkeyide arada kullanıyorum canım sağol :)
hmm peki...sıcak suyla taharetlenmeyide unutma geçmiş olsun çok
aşırı zihin yorgunluğundan bitkin düşmek canım.halsizlik durumu.okuduğun hiç bişeyi anlamıyorsun.üniversitede final dönemlerinde bolca yaşardım
galiba beni anlattın inşallah herşey dilediğin gibi olur

bin maşallah bebeğine

Son düzenleme:
Iyi akşamlar herkeze b
ir kaçgünden beri boya badana var evde.elim ayağım şişiyor napabilirim yardımcı olsanız .böyle sorunu olnlar varmı. Daha önce hiç böyle sorunum yoktu temizlikler başlayınca çok yoruldum.bu aylarda normalmi el ayak şişmesi.

kızlaaaaaaar bakınneler buldum bayıldım bunlara özelliklede bebeğini emziren anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…