2011 Ekim Anneleri

günaydın herkese:)) iyi haftalarrr. kızlar geçmişi okudumda benimde ayak ve ellerim cok şişiyor. özelliklede ayak tabanlarım cok acıyor. ama sordum doktora normalmiş. tuzlu hiç yeme dedi. haftasonu eşimle bol bol gezdik maskoda. ne kadar cok bebek mobilyası varmıs. karar vermek cok zor oldu. ve cokkk yorulduk. sonunda sectik. ama resmını koyamıyorum cunku nasıl eklenti yaptıgınızı bilmiyorum.

gunaydın

uzun zamandır gıremedım umarım hepınız ıyısınızdır ben ve oglum cok ıyıyız
gecen hafta sonu kardesımın nısanı ıcın bohca alısverısıne cıktık pazar gunude kendıme elbıse ıcın alısverıse cıktık ısten ayrıldıgım ıcın gecen hafta ıcı yenı gelen elemana ısyerının ıslerısını gosterdıgım ıcın gıremedım kk bugunden ıtıbaren evderım artık evden gırıcem cok uzun zamandır ılk defa calısmadan evderım bakalım umarım sıkılmadan atlatırım bız oglumla kahvaltı yapmaya gıdıyoruz bırazdan donerız

aman ALLAH IMMMMMM BİZİ KORU YARABBİİ ÇOK KORKUYORUMMMMMMMMM

:18::18::18::18:

Vayy anasını annenede acıdım valla olamaz böyle bişey

Ama şimdi gidip görün bide devlet hastanelerimizi her şey mükemmel bence.....Ülkemiz ne halden , ne hale geldi kabul etmek lazım

Günaydın usluem. Nişanınız hayırlı olsun.
İşten erken ayrılmışsın. Anlaşarak mı ayrıldınız yoksa şiddetli geçimsizlik mi :) Bakalım benimki nasıl olacak
Afiyet olsun :)

Teyzoşlar,
Cumartesi sabah 10.30'da doktorumuza gittik. Detaylı ultrason için gittiğimizi düşünürken rutin kontrole çağrıldığımızı öğrendik. Detaylı öncesi doktorumuz ayrıntılıya yakın bir tarama yaptı. Her şeyin yolunda gittiğini öğrendik, kızımız çok sağlıklıymış Boyu kilosu çok iyi, hesaplamayı nasıl yaptı bilmiyorum ama bu şekilde gelişirse 3,5 kg nin altında doğmayacak dedi. Detaylı için 4 tane uzman ismi verdi. Bir tanesi kendi hastanemde, üçü dışarda. Hepsinin çok iyi olduğunu, hangisine istersem yaptırabileceğimi söyledi. İki hafta içinde yaptırıp sonucu göstermeye gidicez. Emel'cim benim doktorum da seninki gibi Eyüp Ekici'yi kesinlikle tavsiye etmedi. Uzmanlığının o olmadığını, sadece cihazlarının çok iyi olduğunu söyledi.
Cumartesi bizim eşimle 2006 yılında flört etmeye başlayışımızın yıl dönümüydü :) Bebiş kontrolü sonrası tunalıda yürüyüş yaptık. O esnada tanıdık kuyumcunun önünden geçerken (planlıymış orda yürüyüşümüz demek ki) içeri girdik. Çok güzel bir kolye aldı bana :) Hiç aklımda yoktu hediye merasimi. Ben bir şey almadım çünkü bu sene. Önümüzdeki ay evlilik yıl dönümümüz, o zaman almayı düşünüyordum doğrusu. Ucunda iki tane minicik kalpler olan çok zarif bir kolye beğendim. Kalplerden biri kızımın, biri senin dedim ve şimdi çok severek kullanıyorum. Sonrasında yemek yedik, dolaştık, eşime birkaç şey alacaktık onları aldık, kızıma iki tane çıtçıtlı tulum bir tane çorap aldım :) Büyük alışverişi ağustosta sen izne ayrıldığında yaparız diyor eşim, o yüzden çok şey almıyoruz şimdi. Yavaş yavaş sizlerden de öğrenip alışveriş listemizi tamamlicaz inşallah. Haftasonu bilgisayarım ablamlarda kaldı, o yüzden sizlerden habersizim, hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişe bakıcam, görüşürüz kendinize çok iyi bakın, öpüyoruz mmuccks :)

günaydın kızlarrr

Dün seçimde görevliydim sabah çok erken çıktım ve akşam geç geldim ( eve geldiğimde ayaklarım yaşlı kadınların ayağı kadar şişti ( yemek yedim ve hemen yattım hala biraz yorgunluk hissediyorummm bugün zor bir gün olucak ...

Fatoşcum senin pamuk prensesin, Edacım senin yakışıklı prensin de iyiymiş çok sevindim. Maşallah size de yavrularınıza da Allah sağlıcakla kavuşmayı da nasip etsin inşallah hepimize.

günaydın kızlarrrr:)) dün geceki sarma sefamın ardından bu sabah ellerim falan biraz şişmişti ,moralim bozuldu biraz ama şimdi indiler çok şükür biraz tuzlu olmuştu galiba ondan ....
yaa kızlar ben şimdi tetanoz aşısı olmaya gitcem ama korkuyorum:18: çok acırmııı...bugün tatilim zaten ,yarında çok özğrenci gelmez ama yapılcak biraz işlerim var yapabilirmiyimki acebaa?? :26:

günaydın fıstıklar cumartesi izinliydim bi güzel tatil yaptım sonra sabah işe geldim müdürüm!! dediki senin senelik iznin varmıydı dedi var dedim 2 hafta dedim iyi dedi senelik iznini verelim dedi artık iki kişi ye gerek yok demek istedi daha kibar tabirler kullandı bende ona senelik iznimi raporumdan hemen önce kullanmak istediğimi söyledim henüz doktor rapor vermeden izne çıkamayacığımı söyledim yani anlayacağınınz seninle işimiz kalmadı boşu boşuna iki maaaş ödetme demek istedi.Bende ona kibarce beni zorla gönderemeyeceğini doktor ne zaman rapor verirse o zaman izne çıkacağımı söyledim bakalım nolcek artık kızmıyorum bile ne kadar bozuk karakterli olduklarını gösterdiler çünkü.

Fatoşcum senin pamuk prensesin, Edacım senin yakışıklı prensin de iyiymiş çok sevindim. Maşallah size de yavrularınıza da Allah sağlıcakla kavuşmayı da nasip etsin inşallah hepimize.

evet denizcim herşey yolundaymış şükürler olsun :)) cumartesi günü kızıma bikere daha hayran oldum artık aylar çabucak geçsinde onu kucağıma alıp sevimm istiyorum :))

buluşalım tabi duygucum ,18 i olurmu tabi bilmiyorum ,kafam çok karışık bu aralar sanki ogün başka işlerimde var gibi geliyo,ama şöylemi yapsak bu taraftaki arkadaşlarla bi konuşsak ,belki hep beraber bu yakada buluşuruz ,diğer yakadakilerde orda buluşur kısmet olursa bi gün hep birlikte bi buluşma yapalım:13:

canım ben de temizlğe başladım ayaklarım şişti aöa onun dışında sanki diken batıyo ayağıma yürürken o kadar ağırıyo geçen gece uyuyamadım ağrısından o derece yani iki gündür daha iti ama akşama doğru yine hafif bi ağrı var ayaklarımda
neden oluyo bu acaba kalsiyum eksikliği mi ödem mi ? ((

sanırım moral verilemeyecek kadar zor( napıyım kızcağızım için katlancam artık ..Hakkınızı helal edinn :92: :92:

bebek odasının yanında beşikmi park yatakmı alıyorsunuz biz de hala karar veremedik araba konusunda da hala kararsısız siz neye karar verdiniz

benim tosun yakışıklı yeğenim....yerim ben onuuuuuu Allahım nazardan saklasın

Cuma sabah vurundum ve hala tam geçmiş değil. Baya bi kötü geçti benim. Şimdiden ikinci dozu düşünüyorum. hayırlısıyla geçer inş. oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…