aman ALLAH IMMMMMM BİZİ KORU YARABBİİ ÇOK KORKUYORUMMMMMMMMMvalla canım ablam gecen sene zekayı tahır burak hastanesınde yaptı dogumunu..devlet hastanesının tum ıgrenclıklerını yasattılar..dogum yapmadan once yattı hastaneye 2 gun ne yemek vermısler ne bı damla su heran dogum yapabılır dıye(42 haftalıktı)tuvalete kacmıs cesmeden su ıcmıs o sırada alttan acılma oldu heraldekı kanaması olmus bır ıkı damla yere damlamıs gecelıkten oraları temızleyen hademe acmıs agzını yummus gozunu sımdı temızledım burayıda falan fılan ablam demedıgını koymamıs kadına..demıs valla canımı sıkma zaten doguramıyom indirir donumu işerım buraya demıs azarlamıs kadını..neyse dogum yaptı sezeryanla ama gebelık zehırlenmesı olmus ve ölümden donndü..ablamı erkek hademeler geldı ustunu degıstı..aklınız alıyomu cırılcıplak kadını oda 8 kısılık herkesın gozunun önunde zaten kıpırdayamıyordu aglamaktan halı kalmamıstı..dogum yapmıs ertesı gun aksama kadar yatagını ustunu degısmemıslerdı yatagı kan göletıydı resmen ..pisliğin içinde yatırmıslar yanı...paran yoksa öl yasama der gıbı..1,5 mılyarda para odedıler..devlet hastanesıne..
ayy benim annemde fatih araştırma hastanesinde dogurmuş beni ama nasıl dogurmak
bagırmadan dogurmuş çatır çatır sonra gelmişler dikmişler kadının rahmini doktor gelmiş
yanlış dikilmiş tekrar dikin demişögrenciler tekrar dikmişler içli dışlı doktor kontrole
gelmiş olmadı bu genne sökülmüş son kez dikmişlerannem 10 tane dogum yapardım
gıkım çıkmazdı ama o dikişler öldüm öldüm dirildim der sonra üzerine kanlı pis bir çarşafı örtmüşler
2 gün yemek vermemişler sebep kaşıgı bardagı yok diyeannemde sabah atlamış kahvaltı
getiren hademenin üstüneeline almış peynirini zeytinini öglen de yemek yok diye dellenip
gitmiş gazete kagıdına pilav koyup ekmegi kaşık yapıp yemişben özet geçtim ama annem anlatsa şok olursunuz insanın tüyleri dans ediyo resmen
ayy benim annemde fatih araştırma hastanesinde dogurmuş beni ama nasıl dogurmak
bagırmadan dogurmuş çatır çatır sonra gelmişler dikmişler kadının rahmini doktor gelmiş
yanlış dikilmiş tekrar dikin demişögrenciler tekrar dikmişler içli dışlı doktor kontrole
gelmiş olmadı bu genne sökülmüş son kez dikmişlerannem 10 tane dogum yapardım
gıkım çıkmazdı ama o dikişler öldüm öldüm dirildim der sonra üzerine kanlı pis bir çarşafı örtmüşler
2 gün yemek vermemişler sebep kaşıgı bardagı yok diyeannemde sabah atlamış kahvaltı
getiren hademenin üstüneeline almış peynirini zeytinini öglen de yemek yok diye dellenip
gitmiş gazete kagıdına pilav koyup ekmegi kaşık yapıp yemişben özet geçtim ama annem anlatsa şok olursunuz insanın tüyleri dans ediyo resmen
gunaydın
uzun zamandır gıremedım umarım hepınız ıyısınızdır ben ve oglum cok ıyıyız
gecen hafta sonu kardesımın nısanı ıcın bohca alısverısıne cıktık pazar gunude kendıme elbıse ıcın alısverıse cıktık ısten ayrıldıgım ıcın gecen hafta ıcı yenı gelen elemana ısyerının ıslerısını gosterdıgım ıcın gıremedım kk bugunden ıtıbaren evderım artık evden gırıcem cok uzun zamandır ılk defa calısmadan evderım bakalım umarım sıkılmadan atlatırım bız oglumla kahvaltı yapmaya gıdıyoruz bırazdan donerız
Fatoşcum senin pamuk prensesin, Edacım senin yakışıklı prensin de iyiymiş çok sevindim. Maşallah size de yavrularınıza daAllah sağlıcakla kavuşmayı da nasip etsin inşallah hepimize.
Memnun oldum komşucum Topikte geveze olmayanların bile çenesi düşüyo zaten o konuda rahat ol bu arada 18inde buluşma planlıyolar ama karşıda miranda istanbulun bi ucunda seninle bende öbür ucundayız Sen katılmayı düşünüyomusun
Iyi akşamlar herkeze b
ir kaçgünden beri boya badana var evde.elim ayağım şişiyor napabilirim yardımcı olsanız .böyle sorunu olnlar varmı. Daha önce hiç böyle sorunum yoktu temizlikler başlayınca çok yoruldum.bu aylarda normalmi el ayak şişmesi.
günaydın kızlarrrr:)) dün geceki sarma sefamın ardından bu sabah ellerim falan biraz şişmişti ,moralim bozuldu biraz ama şimdi indiler çok şükürbiraz tuzlu olmuştu galiba ondan ....
yaa kızlar ben şimdi tetanoz aşısı olmaya gitcem ama korkuyorum:18: çok acırmııı...bugün tatilim zaten ,yarında çok özğrenci gelmez ama yapılcak biraz işlerim var yapabilirmiyimki acebaa??:26:
günaydın herkese:)) iyi haftalarrr. kızlar geçmişi okudumda benimde ayak ve ellerim cok şişiyor. özelliklede ayak tabanlarım cok acıyor. ama sordum doktora normalmiş. tuzlu hiç yeme dedi. haftasonu eşimle bol bol gezdik maskoda. ne kadar cok bebek mobilyası varmıs. karar vermek cok zor oldu. ve cokkk yorulduk. sonunda sectik. ama resmını koyamıyorum cunku nasıl eklenti yaptıgınızı bilmiyorum.
Teyzeleri bizde cumartesi günü ayrıntılımızı yaptırdık.Yakışıklı oğlum 24+5 olmuş gününden öndeve tosunum 721 gr olmuş müthiş bir duyguydu onu izlemek doktorumuz 1 saat 45 dakika bizimle ilgilendi sağolsun.doğum tarihimiz 26 eylül bakalım oğlum ne zaman gelmek isteyecek :)
Eki Görüntüle 208918 Eki Görüntüle 208917
günaydın kızlarrrr:)) dün geceki sarma sefamın ardından bu sabah ellerim falan biraz şişmişti ,moralim bozuldu biraz ama şimdi indiler çok şükürbiraz tuzlu olmuştu galiba ondan ....
yaa kızlar ben şimdi tetanoz aşısı olmaya gitcem ama korkuyorum:18: çok acırmııı...bugün tatilim zaten ,yarında çok özğrenci gelmez ama yapılcak biraz işlerim var yapabilirmiyimki acebaa??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?