2011 Ekim Anneleri

Günaydın usluem. Nişanınız hayırlı olsun.
İşten erken ayrılmışsın. Anlaşarak mı ayrıldınız yoksa şiddetli geçimsizlik mi :) Bakalım benimki nasıl olacak
Afiyet olsun :)

saol cnm bu hafta sonu kısemtse nısanımız olcak evet ısten bıraz eren ayrıldım normalde agurtosun sonunda dogum ıznıne ayrılıcaktım aslında ılk basta gecımsılıkten oldu ben cıkıcam eleman bakın dedım oyle deyınce kıymete bındım sanırım agostosa kadar sskmı yarısını onlar yarısını ben yatırıcam cıkısımı vermıcekler dogum ıznıne ayrılmıs gıbı gozukucem dogumdan sonra donersem devam edıcez donmezsemde cıkısımı vercekler

günaydın diyecektim neredeyse öğle olmuş
herkese merhabalar:116:
zor bir haftasonu geçirdim cuma günü aşı yaptırdım cumartesi kolum çok ağrıdı ve şişti aynı zamanda kasıklarımda feci bir ağrı vardı ben uzun süren ultrasona bağladım bebeğim rahatsız oldu sanırım pazar günü sabahta kayınpederimi hastaneye kaldırmış kayınvalidem bizi çok aramış gelin diye ama biz telefonları hiç duymamışız nasıl oldı bilmiyorum 20 kere aramış kadıncağız tek başına götürmek zorunda kalmış çok üzüldüm hala yoğunbakımda yatıyor dua edin kızlar dedemize olur mu
herşeye rağmen bu sabah kendimi iyi hissediyorum bebeğimin göbeğimi oynatan tekmeleri arasında:116:
hastane randevusu olan güzel arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik edrim güzel haberlerle dönmüşsünüz bu çiçekler size ve minik kuzularınıza

benım de ayaklarım ınanılmaz agrıyor..yanı agrı gıbıde degıl ayak tabanımda iğnelerle yasıyorum resmen ..topuklarım yerlerınden cıkacak gıbıler.yaklasık 1 aydır boyle..aksamları ve sabahları şiş oluyo..5 dk ayakta duruyum aksama kadar sancıdan tepelerde gezdırıyorum ayaklarımı..nefret ettım artık bu ayaklarımdan o derece sıkıntı yasatıyor bana yaaaaa..

yemeklere gram tuz koyuyorum nıce zamandır esım sonradan kendı tabagına eklıyor sırf sısmeyım dıye ama bunn tuzla falan alakası yok oyle olsaydı 4. aya kadar yıne şişerdık..bıran once bıtsın ıstıyorum

bu arada sorun bende mı bılmıyorum ama smılle nıye koyamıyuoruz...yenı sayfa duzenı yapmıslar ben hıc begenmedım ..hasbınallah

çok üzüldüm leynacım büyük geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah kayınpederin de sen de.

Kızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr

detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda

ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss

ve erken doğum tehdidi de olabılırmıs bu durumda

allah ım ne olur bebeğimi koruu

herkeze günaydın öncelikle.leynacım kayınvalidenede acil şiflar diliyorum.

kalbını ferah tut ve endıselerınden arın..Allaha guven O senın bebegıne olan merhametınden bıle daha merhametlı bebegıne karsı...

CANIM KORKMA ALLAH BÜYÜK çok araştırırsan kafan çok karışır internette çok farklı yorumlar var çünkü en iyisi doktoruna güven ya da başka bir doktorun görüşünü daha al kendi kendini yiyip bitirme

Allah bebeğini korusun MiniEtek. Radyolog bebeğin eşi aşağıda ve bu sezaryan olmana sebep olabilir demiş. Sen bin türlü felaket haberi okumuşsun. Daha olan bir şey yok, sakin ol. Kendi doktorun ne derse ona kulak ver sen.

canım günaydınnn çok sevindimm maaşallah benim melek kuzuma denizcim benim doktorumdan çok memnun kaldık ama pahalıydı ismi özgür deren gerçi adamın muayene parası bile 330 TL imiş detaylı ultrason 400 TL idi söylemiştim hatırlıyosundur..sen kimi tercih edeceksin? tatlım bu arada hayırlı uğurlu olsun kolyende güle güle iyi günlerde kullan inşallah bravo eşinebizim de sizin gibi çıkma yıl dönümümüzle evlilik yıl dönümümüz arasında 22 gün var sadece o yüzden bi tanesinde hediye almayı tercih ediyoruz..
bizim bebek arabamızı anneannemiz alıcak kıyafet alışverişine biraz ara verdik çünkü şimdiden bile çok hediye geldi ve ben de aldım biraz o yüzden yeni doğan seti alıcam bi de bodyler alıcam kıyafet olarak. onun haricinde bu hediye gelmicek tarz şeylerden bakıcam mesela havlu gibi veya tırnak makası gibi şeyler bakıcam tatlım..bi arkadaşım floransaya mastera gidiyo bi arkadaşımda ispanyaya tatile onlar yeğenlerine kıyafetler alıcaklarmış o yüzden şu anda beklemedeyim...

Denize katılıyorum minietek bencede okuma böyle şeyleri. inş. sağlıcakla alıcaz hepimiz yavrularımızı kucağımıza

Teşekkür ederim Emel'cim biz de çok sevindik, şükür gayet iyiyiz :) Geçen hafta boş yere endişe etmişim ben de. Hareket etmiyor diye üzülüyordum ama gayet hareketli, sadece benim hislerimde sorun var sanırım :)
Özgür Bey'in ismini bize de verdi doktorum, eşim bugün işyerindeki arkadaşları nasıl yaptırmış onlara soracak, ben de seninle konuşmayı düşünüyordum bu konuyu. Kime gittin, kime gidelim diye soracaktım isabet oldu seni görmem :) 400 TL demiştin hatırlıyorum, bizim hastanede de 400. o yüzden önceden peşin peşin hazırladık kendimizi bu şoka :) Çok memnun kaldıysanız özgür deren e gidebiliriz biz de. birkaç isim daha var, onlara bakıp karar vericez önümüzdeki cumartesi ya da bu haftaiçi bir akşam gidicez canım.
Kış bebeği olacağı için kışlık çok fazla örgümüz oldu bizim. Öyle olunca içlerine giydirmek için penyelere ağırlık verdim bir süre ama ona da ara vericez bir süre almayalım diyoruz. Ağustosta ablamla, kayınvalidemle çıkıp gezerek, tecrübe edinenlerle birlikte alıcam çünkü ben güzel bulduğum her şeyi almaya başladım iş çığrından çıkıyor :)
Temmuz ortasında abd den iki arkadaşımız geliyor. burda elektronik ve kıyafet çok ucuz, neye ihtiyacınız varsa getirelim diyorlar. eşime söyledim bir liste yapıp isteyelim diyoruz araya iphone da sıkıştırıyor beyimiz :) bakalım canım ne alınır, ne istenir tam bilmiyorum ama onlara çok yük olmayacak birkaç şey isteyeceğiz.

kızlar dün bizim evde çiğ köfte partisi yaptık urfalı bi arkadaşımız yaptı ama benim ki etsizdi ve az yedim gerçekten inanılmaz yoruldum sol kalçama belime bi sancı saplanıyodu ve ta bacağıma atıyodu.bi de çok kalabalıktık evde tam tamına 18 kişiydik. kızlar bana çok yardımcı oldu sağolsunlar ama ne de olsa ev sahibi bendim hep oturup kalmak olmuyodu. bi ara canım o kadar yandı ki sancıdan oturup ağlayıcaktım nerdeyse
geçen pzts. kadın gelmişti temizliğe dün de eşim bütün evi bi daha süpürdü sildi ben sadece 2 odaya vileda attım ama yine de perttim niye böyle oluyo yaa? size de böyle kramp gibi sancılar giriyo mu?

[ı]kalbını ferah tut ve endıselerınden arın..allaha guven o senın bebegıne olan merhametınden bıle daha merhametlı bebegıne karsı...[/ı]
evet kesınlıklee içimi rahatlatan teş şeyy bu rabbim benden al kızıma verrr rabbimm
ecet ıkı dr uma da sorucamm umarım hep yatıcaksın demezlerr

belkı de nasıl olsa raporu dr uma götürcem o söylesın dıye söylemedıı umarım birşey olmaz rapora yazmı bebeğin eşi aşağıda ve amnıyo sıvısı bol mıktarda dıyee bugun dr la konusucam inşallahh

Allah ikinize de sağlıklı uzun ömür versin.
Sen de ben de topiğin küçüklerindeniz MiniEtek. Bizim ufaklıkların yukarı doğru tırmanma çabası devam ediyordur, çok normal. bundan önceki gidişimde bana da öyle demişti doktor ama sıkıntı yapacak bir şey yok, yukarı çıkacak dedi, nitekim de çıktı. Senin de öyle olacaktır canım rahat ol. Ne zaman gidiyosun doktoruna? Telefonla görüşme imkanın var mı? için rahat etsin bir an önce.

18 kişi miii aşkolsun Emel senin canına kastın mı var!! O kadar kişiyi ağırlarsan tabi ağrın olur, sızın olur. çok normal. bugün ve bu aralar çok dinlen ki ağrıların geçsin.
İki gün fazla dolaştım, dün gece wc ye kalktığımda ayaklarımın üzerine basamıyordum ben de. ama seninki kadar şiddetli ağrım yoktu, sabaha geçti şükür. Bir daha bu kadar yokma kendini.

biz özgür beyden gerçekten çok memnun kaldık ama eşinde yine bi soruştursun aklınıza en çok yatan doktora gidersiniz tatlım..
ben de aynen senin gibiyim bi ara kıyafet alma konusunda zıvanadan çıktım sonra baktım aldıklarımın aynısını hediye getiriyo arkadaşlarım şimdiden o yüzden daha elzem olan şeyleri almaya karar verdim ben. örgüleri de eşimin teyzesi ve yengesi yapıyo sağolsun kışın evde olacağımız için çok lazım olucak denizcim..
abd en iyisi zaten kıyafetler ve elektronik o kadar ucuz ki aklın çıkar hele bi de oranın indirim dönemine gelirse süper olur. benim kuzenim evlenicek abd'li biriyle bu yaza yetişirse düğünleri bn de ona sipariş vermeyi düşünüyorum..sen de sipariş ver canım arkadaşlarına bebek kıyafetinin yükünden nolucak mahçup olmamak için diyosan mesela telsiz gibi elektronik şeylerde parasını mutlaka senin vericeğini peşin peşin söylersin..

tünaydın anneler..nasılsınız??buluşma kararı henüz tam alınamamış ama bi kıpırdanma olmuş.. hadi bakalım..

bu arada dün kanamam oldu..hafif korkulu gittim dr.a olabilcek şeyleri tahmin ediyodum çünkü..bide oğlumun kıpırdadığını hissediyodum..dr. herşeyin gayet iyi ollduğunu yorulmamdan ve sıcaktan olduğunu söyledi..yaz hamileliği geçiriyoruz annişler sizlerde dikkat edin kendinize ekstra ilgi istiyen bi gebelik durumu söz konusu..

canım korkma..eşin aşağıda olması 20-24 haftası normal sayılabilcek bişey ama dikkat etmen lazım ayakta çok kalmaman lazım bol bol dinlenmen lazım..eğer bunlara ayak uydurmaz yorarsan kendini kanama olabilir..inş karşılaşmazsın. sende bu durumla..allaha emanet bebeklerimiz..

günaydın arkadaşım bu dileğini kayınperdime yönlendiriyorum hasta olan o
çok teşekkür ederim zeynepcim..

canım allah acil şifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…