Günaydın usluem. Nişanınız hayırlı olsun.
İşten erken ayrılmışsın. Anlaşarak mı ayrıldınız yoksa şiddetli geçimsizlik mi :) Bakalım benimki nasıl olacak
Afiyet olsun :)
günaydın diyecektim neredeyse öğle olmuş
herkese merhabalar:116:
zor bir haftasonu geçirdim cuma günü aşı yaptırdım cumartesi kolum çok ağrıdı ve şişti aynı zamanda kasıklarımda feci bir ağrı vardı ben uzun süren ultrasona bağladım bebeğim rahatsız oldu sanırım pazar günü sabahta kayınpederimi hastaneye kaldırmış kayınvalidem bizi çok aramış gelin diye ama biz telefonları hiç duymamışız nasıl oldı bilmiyorum 20 kere aramış kadıncağız tek başına götürmek zorunda kalmış çok üzüldüm hala yoğunbakımda yatıyor dua edin kızlar dedemize olur mu
herşeye rağmen bu sabah kendimi iyi hissediyorum bebeğimin göbeğimi oynatan tekmeleri arasında:116:
hastane randevusu olan güzel arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik edrim güzel haberlerle dönmüşsünüz bu çiçekler size ve minik kuzularınıza
günaydın diyecektim neredeyse öğle olmuş
herkese merhabalar:116:
zor bir haftasonu geçirdim cuma günü aşı yaptırdım cumartesi kolum çok ağrıdı ve şişti aynı zamanda kasıklarımda feci bir ağrı vardı ben uzun süren ultrasona bağladım bebeğim rahatsız oldu sanırım pazar günü sabahta kayınpederimi hastaneye kaldırmış kayınvalidem bizi çok aramış gelin diye ama biz telefonları hiç duymamışız nasıl oldı bilmiyorum 20 kere aramış kadıncağız tek başına götürmek zorunda kalmış çok üzüldüm hala yoğunbakımda yatıyor dua edin kızlar dedemize olur mu
herşeye rağmen bu sabah kendimi iyi hissediyorum bebeğimin göbeğimi oynatan tekmeleri arasında:116:
hastane randevusu olan güzel arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik edrim güzel haberlerle dönmüşsünüz bu çiçekler size ve minik kuzularınıza
Kızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr
detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda
ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss
ve erken doğum tehdidi de olabılırmıs bu durumda
allah ım ne olur bebeğimi koruu
detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda
ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss
Teyzoşlar,
Cumartesi sabah 10.30'da doktorumuza gittik. Detaylı ultrason için gittiğimizi düşünürken rutin kontrole çağrıldığımızı öğrendik. Detaylı öncesi doktorumuz ayrıntılıya yakın bir tarama yaptı. Her şeyin yolunda gittiğini öğrendik, kızımız çok sağlıklıymışBoyu kilosu çok iyi, hesaplamayı nasıl yaptı bilmiyorum ama bu şekilde gelişirse 3,5 kg nin altında doğmayacak dedi. Detaylı için 4 tane uzman ismi verdi. Bir tanesi kendi hastanemde, üçü dışarda. Hepsinin çok iyi olduğunu, hangisine istersem yaptırabileceğimi söyledi. İki hafta içinde yaptırıp sonucu göstermeye gidicez. Emel'cim benim doktorum da seninki gibi Eyüp Ekici'yi kesinlikle tavsiye etmedi. Uzmanlığının o olmadığını, sadece cihazlarının çok iyi olduğunu söyledi.
Cumartesi bizim eşimle 2006 yılında flört etmeye başlayışımızın yıl dönümüydü :) Bebiş kontrolü sonrası tunalıda yürüyüş yaptık. O esnada tanıdık kuyumcunun önünden geçerken (planlıymış orda yürüyüşümüz demek ki) içeri girdik. Çok güzel bir kolye aldı bana :) Hiç aklımda yoktu hediye merasimi. Ben bir şey almadım çünkü bu sene. Önümüzdeki ay evlilik yıl dönümümüz, o zaman almayı düşünüyordum doğrusu. Ucunda iki tane minicik kalpler olan çok zarif bir kolye beğendim. Kalplerden biri kızımın, biri senin dedim ve şimdi çok severek kullanıyorum. Sonrasında yemek yedik, dolaştık, eşime birkaç şey alacaktık onları aldık, kızıma iki tane çıtçıtlı tulum bir tane çorap aldım :) Büyük alışverişi ağustosta sen izne ayrıldığında yaparız diyor eşim, o yüzden çok şey almıyoruz şimdi. Yavaş yavaş sizlerden de öğrenip alışveriş listemizi tamamlicaz inşallah. Haftasonu bilgisayarım ablamlarda kaldı, o yüzden sizlerden habersizim, hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişe bakıcam, görüşürüz kendinize çok iyi bakın, öpüyoruz mmuccks :)
herkeze günaydın öncelikle.leynacım kayınvalidenede acil şiflar diliyorum.
Allah bebeğini korusun MiniEtek. Radyolog bebeğin eşi aşağıda ve bu sezaryan olmana sebep olabilir demiş. Sen bin türlü felaket haberi okumuşsun. Daha olan bir şey yok, sakin ol. Kendi doktorun ne derse ona kulak ver sen.
canım günaydınnn çok sevindimm maaşallah benim melek kuzumadenizcim benim doktorumdan çok memnun kaldık ama pahalıydı ismi özgür deren gerçi adamın muayene parası bile 330 TL imiş detaylı ultrason 400 TL idi söylemiştim hatırlıyosundur..sen kimi tercih edeceksin? tatlım bu arada hayırlı uğurlu olsun kolyende güle güle iyi günlerde kullan inşallah bravo eşine bizim de sizin gibi çıkma yıl dönümümüzle evlilik yıl dönümümüz arasında 22 gün var sadece o yüzden bi tanesinde hediye almayı tercih ediyoruz..
bizim bebek arabamızı anneannemiz alıcak kıyafet alışverişine biraz ara verdik çünkü şimdiden bile çok hediye geldi ve ben de aldım biraz o yüzden yeni doğan seti alıcam bi de bodyler alıcam kıyafet olarak. onun haricinde bu hediye gelmicek tarz şeylerden bakıcam mesela havlu gibi veya tırnak makası gibi şeyler bakıcam tatlım..bi arkadaşım floransaya mastera gidiyo bi arkadaşımda ispanyaya tatile onlar yeğenlerine kıyafetler alıcaklarmışo yüzden şu anda beklemedeyim...
evet kesınlıklee içimi rahatlatan teş şeyy bu rabbim benden al kızıma verrr rabbimm[ı]kalbını ferah tut ve endıselerınden arın..allaha guven o senın bebegıne olan merhametınden bıle daha merhametlı bebegıne karsı...[/ı]
ecet ıkı dr uma da sorucamm umarım hep yatıcaksın demezlerrcanım korkma allah büyük çok araştırırsan kafan çok karışır internette çok farklı yorumlar var çünkü en iyisi doktoruna güven ya da başka bir doktorun görüşünü daha al kendi kendini yiyip bitirme
allah bebeğini korusun minietek. Radyolog bebeğin eşi aşağıda ve bu sezaryan olmana sebep olabilir demiş. Sen bin türlü felaket haberi okumuşsun. Daha olan bir şey yok, sakin ol. Kendi doktorun ne derse ona kulak ver sen.
evet kesınlıklee içimi rahatlatan teş şeyy bu rabbim benden al kızıma verrr rabbimm
ecet ıkı dr uma da sorucamm umarım hep yatıcaksın demezlerr
belkı de nasıl olsa raporu dr uma götürcem o söylesın dıye söylemedıı umarım birşey olmaz rapora yazmı bebeğin eşi aşağıda ve amnıyo sıvısı bol mıktarda dıyee bugun dr la konusucam inşallahh
kızlar dün bizim evde çiğ köfte partisi yaptık urfalı bi arkadaşımız yaptı ama benim ki etsizdi ve az yedim gerçekteninanılmaz yoruldum sol kalçama belime bi sancı saplanıyodu ve ta bacağıma atıyodu.bi de çok kalabalıktık evde tam tamına 18 kişiydik. kızlar bana çok yardımcı oldu sağolsunlar ama ne de olsa ev sahibi bendim hep oturup kalmak olmuyodu. bi ara canım o kadar yandı ki sancıdan oturup ağlayıcaktım nerdeyse
geçen pzts. kadın gelmişti temizliğe dün de eşim bütün evi bi daha süpürdü sildi ben sadece 2 odaya vileda attım ama yine de perttim niye böyle oluyo yaa? size de böyle kramp gibi sancılar giriyo mu?
biz özgür beyden gerçekten çok memnun kaldık ama eşinde yine bi soruştursun aklınıza en çok yatan doktora gidersiniz tatlım..Teşekkür ederim Emel'cim biz de çok sevindik, şükür gayet iyiyiz :)Geçen hafta boş yere endişe etmişim ben de. Hareket etmiyor diye üzülüyordum ama gayet hareketli, sadece benim hislerimde sorun var sanırım :)
Özgür Bey'in ismini bize de verdi doktorum, eşim bugün işyerindeki arkadaşları nasıl yaptırmış onlara soracak, ben de seninle konuşmayı düşünüyordum bu konuyu. Kime gittin, kime gidelim diye soracaktım isabet oldu seni görmem :) 400 TL demiştin hatırlıyorum, bizim hastanede de 400. o yüzden önceden peşin peşin hazırladık kendimizi bu şoka :) Çok memnun kaldıysanız özgür deren e gidebiliriz biz de. birkaç isim daha var, onlara bakıp karar vericez önümüzdeki cumartesi ya da bu haftaiçi bir akşam gidicez canım.
Kış bebeği olacağı için kışlık çok fazla örgümüz oldu bizim. Öyle olunca içlerine giydirmek için penyelere ağırlık verdim bir süre ama ona da ara vericez bir süre almayalım diyoruz. Ağustosta ablamla, kayınvalidemle çıkıp gezerek, tecrübe edinenlerle birlikte alıcam çünkü ben güzel bulduğum her şeyi almaya başladım iş çığrından çıkıyor :)
Temmuz ortasında abd den iki arkadaşımız geliyor. burda elektronik ve kıyafet çok ucuz, neye ihtiyacınız varsa getirelim diyorlar. eşime söyledim bir liste yapıp isteyelim diyoruz araya iphone da sıkıştırıyor beyimiz :) bakalım canım ne alınır, ne istenir tam bilmiyorum ama onlara çok yük olmayacak birkaç şey isteyeceğiz.
günaydın arkadaşım bu dileğini kayınperdime yönlendiriyorum hasta olan o
çok teşekkür ederim zeynepcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?