2011 Ekim Anneleri

Bu olayın aynısını bende yaşıycatım ama eşime müsade etmedim ki zaten oda başta sadece erkekler çağaracağım sen hiç yorulmayacaksın dedi.. Geçtiğimiz çarş. eşimin arkadaşları geldi çiğ köfte partisine. O gün gündüzden kadın gelip evi temizledi. Akşamada misafirler geldi. Aslında eşleri yani bayanlarda çok sevdiğim kişiler ama ben çok yorulacağımı tahmin edip bayanları kabul etmedim. Eşim erkeklerle yaptı, etsizdi zaten bende yedim biraz ve iyikide diyorum kadınları çağarmamışım. hasta gibiydim ve bol bol uyudum.

Ama içlerinden birinin eşi yok efendim kadınlar gitmiyorsa sende gidemessin demiş eşine. eşimde beni aradı gelsin mi die gelmesin dedim!! sanki durumumu bilmiyor. ve yerinden kalkıp bi şeye bile yardım etmez. Onu çağaracağıma diğer tüm arkadaşlarımı çok seviyorum ve hepsi hamileyim die üstelikte tüp bebek die çok yardım ederler. ben en sevdiğim ark. çağaramıyorumda senimi çağarcam. Gelmesse gelmesin dedim. İnsanın halinden anlamıyor benmi onu anlayacağım yani. bide bizde herkezin çocuğu var 1.5-4 yaş arası. Evimde temiz kaldı ohhh

Valla ben şunu bilir şunu söylerim. Sen kendi canının kıymetini bilmesse, hiç kimse senin canının kıymetini bilmez.

Normal hayatımda olsa canla başla çağarırım ki çağarıyordumda. ama şimdi bana bi haller oldu. İki çeşit yemek bi salata yapıyorum pertim çıkıyor. napayım ben buyum kardeşim. Doğumdan sonra gelsinler

Çok yakın arkadaşlarımız ama yine de taşıycaklar diye çekiniyor insan. Parasını mutlaka vericez. gerçi versek de almak istemeyecektir. o zaman çok şey isteyelim ki almak zorunda kalsın
Liste yapmak lazım şimdi, hangi marka hangi model ne alınmalı onların hiçbirini bilmiyorum ben bir alışveriş fukarasıyım ppoff.
Kuzeninin düğünü yetişir ve senin buradan pahalı almana gerek kalmadan getirirler inşallah canım. Sipariş ettiğin şeyleri bana da söyle, ben de sana söyleyeyim

evet öleymıs 24 haftaya kadar yukarı cıkması gerekıyormuss bu akşam 17,30 da dr muayenede olcak asıl dr değil ama ssk anlaşöalı oldugu için bunada gitmek zorunda kalıyorum şimdilik
amın canım inşallah 24. Haftaya kadar çıkar yukarı

iyi yapmışssın tbr ederım bende kımseyı çağırmıyorum evıme bır pazarım varr temızlık falan yapamıyorum doğumda hepsı gelsınler napimmmm

DENİZ
neden ayrıntılı ultrasonu dışarda yaptırmak istiyorsun hastanedeki doktor uzman değilmiymiş ?

huu kübra hanımmmmm
hala istanbuldaki buluşmayı düşünüyorsun sen ne zaman geliyosun ankaraya naptın evi netleştirdinmi bakalımm?

ayrıca kanamandan dolayı panik yapmadığın için seni kutlarım önemli bir şey de değilmiş zaten inşallah tekrarlamaz:)

Son düzenleme:
Ben geçen çarşamba yaptırdım aşımı ne yapılırken nede sonrasında hiç bişey anlamadım acaba yapandanmı yoksa bünyedenmi kaynaklanıyo çünkü ben daha önce kan aldırmıştım kolum mosmor olmuştu birazda yapanla alakalı olduğunu düşünüyorum Yaparken kolumu serbest bıraktırmadı kasını çıkarıcak gibi kolunu katla dedi yaptı hiç bişey hissetmedim bile inşallah seninde öyle olur
Yaz tatilleride başladı herkes başlar yavaş yavaş tatile çıkmaya İnşşallah ayarlayabiliriz herkesin müsait olduğu bi günü

Endişelenme internettende bişeyler okumaktan vazgeç her yerde farklı bişey yazıyo Sadece sonradan yukarı çıktığını ve en kısa zamandada çıkıcağı düşün Kızların dediği gibi 24.haftaya kadar çıkma süresi var

herkese merhabalar,

şeymacım nasılsın öncelikle,

tanımadığın yerde oturmak zor ya, camcıya ihtiyacım var bi dolabımın camı düştü, tanıdğın bu işleri yapan biri var mı canım ya netten çok aradım ama bu tarz işler yapmadıkalırnı sölüyolar,

Canım korkma bende cuma günü yaptırdım. Biraz kolumda ağrı oldu ama oynatınca ağrıyordu, oynatmazsam ağrı olmadı. Hala üzerimi değiştirirken hafif ağrı veriyor ama ufak, tatlı bi ağrı...rahatsızlık vercek cinsten bişey değil.
Tabi bünyeden bünyeye farklılık gösteriyormuş. Ben aşıya gitmeden önce kendimi telkin ettim" Ben iğneye alışkınım bana bişey olmaz. hem ilkokulda vurluduğumda da çok ağrımazdı, ben aslanım ben kaplanım "
Ha birde sağlık ocağında yaptırdım. Şansıma aşının kapağını yeni açtı hemşire. Taze mi aşılar deyince, şansına bitmiş yenisini şimdi açtım. Ama hepsi tazedir aşıların, bu arada sirkülasyon çok fazla çünkü dedi. Ağrı ve şişme olursa buz ve kolonya sürmeyi dene dedi.

Canım kasma o kadar kendini bebişine yazık hem bak 24. haftada çıkıyomuş yukarı inş. bu kaygıların hep yersiz olacak. az daha sık dişini bak ne kaldı şurda 24. haftaya

bu ARADA HERKESE MERHABALAR....
SABAH GELDİM Bİ OKUDUM ÇIKTIM KAHVALTIYA. BUGÜN EVDEYİZ EŞİMLE OKULLAR TATİL ÇOK ŞÜKÜR.
KOLTUKLARI ÇEKİYO EŞİM ŞMDİ.

KIZLAR Bİ ŞEY SORACAM SİZE. BENİM OTURMA GRUBUNUN YANLAR VE ARKA KISIM BEYAZ DERİ SİZCE NEYLE TEMİZLEYEBİLİRİM. KARARMAYA BAŞLAMIŞ YA

inşallah canım tekrarlamaz kimsede yaşamaz inş :)
ankaraya cts taşınıos :S cebecinin orda tutmuş eşim evi pazara eşyalarımız orda olcak yerleşcez artık..dua edin bana kübra yaa kolay atlatıyım şu işleri çok gözümde büyüyo..

bende smile koyamıyorum ,dün akşam büssürü saçmaladım ,sonra açıp düzeltemedim bile yaaa

ayy geçmiş olsun canım kayın pederine ,inşallah en kısa sürede atlatır ,kalpmi problemi nedir?? bende bugün aşı yaptırdım gelir gelmez buz kkoydum ,kaynanam diyoki öyle iş yapmadan durma ,yoksa topaklanır ,sarma sarcam şimdi ,bide bi akrabayı çağırdım onunla beraber kömbe yapcazz
canımcım hiiç stres yapma çoğu zaman korktuğumuz şeyleri kendimiz çağırıyoruz ,düşünmemeya çalış ,biliyorum çok zor bu ama başka meşkaleler bul kendine ve kasinlikle internetten araştırma yapma ,bazen çok bilmek daha fazla zarar veriyo insana ,uzat ayaklarına desperate hausewifes in geçmiş bölümlerini izlee..

Ne güzel maş. size yaa. Bende ne şişlik ne kızartı hiç bişey olmadı. İğne olduğum yer bile belli belirsizdi. Ama o ağrısı ve ağarlığı iki gün öldürdü benii eşim eşofmanımı giydirdi giyemedim ilk gece veistemedende olsa iğne vurulan yerim bi an gerildi ve iğne vurulan yer acıdı gözlerimden yaşlar boşandı katıla katıla ağladım acısından doğru düzgün iki gece uyuyamadım bile :84:

cif çok güzel temizler ama onuda durulaması zor olur iyice durulayamazsan bu seferde zamanla sarartır Eşin evdeymiş madem durulama işini ona yaptırırsın üstünden bide sen geçersin Ohhhhh mis gibi olurlar

Kızlar acil yardımınız lazım !!!!!

Beyaz deri koltuk nasıl temizlenir? Kararmaya başlamış kalorifer isinden.
kosla halıyla silmeyi düşünüyorum şimdi işe yarar mı sizce??

leynacım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.
sağol canım allah razı olsun...
Kızlar acil yardımınız lazım !!!!!

Beyaz deri koltuk nasıl temizlenir? Kararmaya başlamış kalorifer isinden.
kosla halıyla silmeyi düşünüyorum şimdi işe yarar mı sizce??
benim koltuklarım da beyaz ben loc la siliyorum ende varsa onu kullan yoksa kosla da iyi sonuç verebilir ben bir de ariel le silmeyi seviyorum hem temizliyor hem beyazlatıyor sanki
cebeci mi:)
annemlere yakınsın o zaman diğer yerlere göre ev kiraları uygundur orada birde yeni binadan tuttuysa eşin ohh değme keyfine büyütme gözünde sana hep diyorum bir şeye ihtiyacın olur yerdım istersin her zaman yardımcı olurum sana hatta dur özelden tlf numaramı da gönderiyorum sana

marifetli hatunun hali başka canım
kömbeler sarmalar ooh ziyafet var desene akşama ben dün bir oturtmayla mercimek çorbası yapmışım 5 gün götürür bizi :))elim hiç aza gitmiyor :)
kayınpederimin derdi kalp maalesef bu 2. büyük krizi ana damarı dahil bir çok damarı tıkalı şekerde olunca çıkılmıyor işin içinden maalesef allah kimsenin başına vermesin hastalık verirsede dermansız olmasın...

DENİZ
neden ayrıntılı ultrasonu dışarda yaptırmak istiyorsun hastanedeki doktor uzman değilmiymiş ?

Kübracım canım kadın doğum uzmanı değil de, değişik bir ismi var hani p ile başlıyor uzmanlık dalı. ayy çok cahil kaldım. dilimin ucunda ama söyleyemiyorum şuan hahahah :) işte ondanmış bu doktorlar. ayy endleeslove söylemişti, hatırlatın bana hanımlar neydi neydi :)
HRS'de de varmış bu uzmandan. isterseniz burda yaptırın, isterseniz başka bir yerde dedi. burda yaptırın diye diretip ticarete dökmeyişleri hoşuma gitti ama eşim hrs de yaptıralım diyor karar veremedik. bu kadar ince düşünmemek lazım aslında ama ilk kez yaptıracak olunca insan tuhaf oluyormuş yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…