kızlar dün bizim evde çiğ köfte partisi yaptık urfalı bi arkadaşımız yaptı ama benim ki etsizdi ve az yedim gerçekteninanılmaz yoruldum sol kalçama belime bi sancı saplanıyodu ve ta bacağıma atıyodu.bi de çok kalabalıktık evde tam tamına 18 kişiydik. kızlar bana çok yardımcı oldu sağolsunlar ama ne de olsa ev sahibi bendim hep oturup kalmak olmuyodu. bi ara canım o kadar yandı ki sancıdan oturup ağlayıcaktım nerdeyse
geçen pzts. kadın gelmişti temizliğe dün de eşim bütün evi bi daha süpürdü sildi ben sadece 2 odaya vileda attım ama yine de perttim niye böyle oluyo yaa? size de böyle kramp gibi sancılar giriyo mu?
biz özgür beyden gerçekten çok memnun kaldık ama eşinde yine bi soruştursun aklınıza en çok yatan doktora gidersiniz tatlım..
ben de aynen senin gibiyim bi ara kıyafet alma konusunda zıvanadan çıktım sonra baktım aldıklarımın aynısını hediye getiriyo arkadaşlarım şimdiden o yüzden daha elzem olan şeyleri almaya karar verdim ben. örgüleri de eşimin teyzesi ve yengesi yapıyo sağolsun kışın evde olacağımız için çok lazım olucak denizcim..
abd en iyisi zaten kıyafetler ve elektronik o kadar ucuz ki aklın çıkar hele bi de oranın indirim dönemine gelirse süper olur. benim kuzenim evlenicek abd'li biriyle bu yaza yetişirse düğünleri bn de ona sipariş vermeyi düşünüyorum..sen de sipariş ver canım arkadaşlarına bebek kıyafetinin yükünden nolucak mahçup olmamak için diyosan mesela telsiz gibi elektronik şeylerde parasını mutlaka senin vericeğini peşin peşin söylersin..
evet öleymıs 24 haftaya kadar yukarı cıkması gerekıyormuss bu akşam 17,30 da dr muayenede olcak asıl dr değil ama ssk anlaşöalı oldugu için bunada gitmek zorunda kalıyorum şimdilikallah ikinize de sağlıklı uzun ömür versin.
Sen de ben de topiğin küçüklerindeniz minietek. Bizim ufaklıkların yukarı doğru tırmanma çabası devam ediyordur, çok normal. Bundan önceki gidişimde bana da öyle demişti doktor ama sıkıntı yapacak bir şey yok, yukarı çıkacak dedi, nitekim de çıktı. Senin de öyle olacaktır canım rahat ol. Ne zaman gidiyosun doktoruna? Telefonla görüşme imkanın var mı? Için rahat etsin bir an önce.
amın canım inşallah 24. Haftaya kadar çıkar yukarıtünaydın anneler..nasılsınız??buluşma kararı henüz tam alınamamış ama bi kıpırdanma olmuş..Hadi bakalım..
Bu arada dün kanamam oldu..hafif korkulu gittim dr.a olabilcek şeyleri tahmin ediyodum çünkü..bide oğlumun kıpırdadığını hissediyodum..dr. Herşeyin gayet iyi ollduğunu yorulmamdan ve sıcaktan olduğunu söyledi..yaz hamileliği geçiriyoruz annişler sizlerde dikkat edin kendinize ekstra ilgi istiyen bi gebelik durumu söz konusu..
Canım korkma..eşin aşağıda olması 20-24 haftası normal sayılabilcek bişey ama dikkat etmen lazım ayakta çok kalmaman lazım bol bol dinlenmen lazım..eğer bunlara ayak uydurmaz yorarsan kendini kanama olabilir..inş karşılaşmazsın. Sende bu durumla..allaha emanet bebeklerimiz..
Canım allah acil şifalar versin..
bu olayın aynısını bende yaşıycatım ama eşime müsade etmedim ki zaten oda başta sadece erkekler çağaracağım sen hiç yorulmayacaksın dedi.. Geçtiğimiz çarş. Eşimin arkadaşları geldi çiğ köfte partisine. O gün gündüzden kadın gelip evi temizledi. Akşamada misafirler geldi. Aslında eşleri yani bayanlarda çok sevdiğim kişiler ama ben çok yorulacağımı tahmin edip bayanları kabul etmedim. Eşim erkeklerle yaptı, etsizdi zaten bende yedim biraz ve iyikide diyorum kadınları çağarmamışım. Hasta gibiydim ve bol bol uyudum.
Ama içlerinden birinin eşi yok efendim kadınlar gitmiyorsa sende gidemessin demiş eşine. Eşimde beni aradı gelsin mi die gelmesin dedim!! Sanki durumumu bilmiyor. Ve yerinden kalkıp bi şeye bile yardım etmez. Onu çağaracağıma diğer tüm arkadaşlarımı çok seviyorum ve hepsi hamileyim die üstelikte tüp bebek die çok yardım ederler. Ben en sevdiğim ark. çağaramıyorumda senimi çağarcam. Gelmesse gelmesin dedim. Insanın halinden anlamıyor benmi onu anlayacağım yani. Bide bizde herkezin çocuğu var 1.5-4 yaş arası. Evimde temiz kaldı ohhh
valla ben şunu bilir şunu söylerim. Sen kendi canının kıymetini bilmesse, hiç kimse senin canının kıymetini bilmez.
Normal hayatımda olsa canla başla çağarırım ki çağarıyordumda. Ama şimdi bana bi haller oldu. Iki çeşit yemek bi salata yapıyorum pertim çıkıyor. Napayım ben buyum kardeşim. Doğumdan sonra gelsinler
tünaydın anneler..nasılsınız??buluşma kararı henüz tam alınamamış ama bi kıpırdanma olmuş..hadi bakalım..
bu arada dün kanamam oldu..hafif korkulu gittim dr.a olabilcek şeyleri tahmin ediyodum çünkü..bide oğlumun kıpırdadığını hissediyodum..dr. herşeyin gayet iyi ollduğunu yorulmamdan ve sıcaktan olduğunu söyledi..yaz hamileliği geçiriyoruz annişler sizlerde dikkat edin kendinize ekstra ilgi istiyen bi gebelik durumu söz konusu..
canım korkma..eşin aşağıda olması 20-24 haftası normal sayılabilcek bişey ama dikkat etmen lazım ayakta çok kalmaman lazım bol bol dinlenmen lazım..eğer bunlara ayak uydurmaz yorarsan kendini kanama olabilir..inş karşılaşmazsın. sende bu durumla..allaha emanet bebeklerimiz..
canım allah acil şifalar versin..
Ben geçen çarşamba yaptırdım aşımı ne yapılırken nede sonrasında hiç bişey anlamadım acaba yapandanmı yoksa bünyedenmi kaynaklanıyo çünkü ben daha önce kan aldırmıştım kolum mosmor olmuştu birazda yapanla alakalı olduğunu düşünüyorum Yaparken kolumu serbest bıraktırmadı kasını çıkarıcak gibi kolunu katla dedi yaptı hiç bişey hissetmedim bile inşallah seninde öyle olurgünaydın kızlarrrr:)) dün geceki sarma sefamın ardından bu sabah ellerim falan biraz şişmişti ,moralim bozuldu biraz ama şimdi indiler çok şükürbiraz tuzlu olmuştu galiba ondan ....
yaa kızlar ben şimdi tetanoz aşısı olmaya gitcem ama korkuyorum:18: çok acırmııı...bugün tatilim zaten ,yarında çok özğrenci gelmez ama yapılcak biraz işlerim var yapabilirmiyimki acebaa??:26:
Yaz tatilleride başladı herkes başlar yavaş yavaş tatile çıkmaya İnşşallah ayarlayabiliriz herkesin müsait olduğu bi günübuluşalım tabi duygucum ,18 i olurmu tabi bilmiyorum ,kafam çok karışık bu aralar sanki ogün başka işlerimde var gibi geliyo,ama şöylemi yapsak bu taraftaki arkadaşlarla bi konuşsak ,belki hep beraber bu yakada buluşuruz ,diğer yakadakilerde orda buluşur kısmet olursa bi gün hep birlikte bi buluşma yapalım:13:
Kızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr
detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda
ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss
ve erken doğum tehdidi de olabılırmıs bu durumda
allah ım ne olur bebeğimi koruu
günaydın kızlarrrr:)) dün geceki sarma sefamın ardından bu sabah ellerim falan biraz şişmişti ,moralim bozuldu biraz ama şimdi indiler çok şükürbiraz tuzlu olmuştu galiba ondan ....
yaa kızlar ben şimdi tetanoz aşısı olmaya gitcem ama korkuyorum:18: çok acırmııı...bugün tatilim zaten ,yarında çok özğrenci gelmez ama yapılcak biraz işlerim var yapabilirmiyimki acebaa??:26:
Kızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr
detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda
ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss
huu kübra hanımmmmm
hala istanbuldaki buluşmayı düşünüyorsun sen ne zaman geliyosun ankaraya naptın evi netleştirdinmi bakalımm?
ayrıca kanamandan dolayı panik yapmadığın için seni kutlarım önemli bir şey de değilmiş zaten inşallah tekrarlamaz:)
bende smile koyamıyorum ,dün akşam büssürü saçmaladım ,sonra açıp düzeltemedim bile yaaabenım de ayaklarım ınanılmaz agrıyor..yanı agrı gıbıde degıl ayak tabanımda iğnelerle yasıyorum resmen ..topuklarım yerlerınden cıkacak gıbıler.yaklasık 1 aydır boyle..aksamları ve sabahları şiş oluyo..5 dk ayakta duruyum aksama kadar sancıdan tepelerde gezdırıyorum ayaklarımı..nefret ettım artık bu ayaklarımdan o derece sıkıntı yasatıyor bana yaaaaa..
yemeklere gram tuz koyuyorum nıce zamandır esım sonradan kendı tabagına eklıyor sırf sısmeyım dıye ama bunn tuzla falan alakası yok oyle olsaydı 4. aya kadar yıne şişerdık..bıran once bıtsın ıstıyorum
bu arada sorun bende mı bılmıyorum ama smılle nıye koyamıyuoruz...yenı sayfa duzenı yapmıslar ben hıc begenmedım ..hasbınallah
ayy geçmiş olsun canım kayın pederine ,inşallah en kısa sürede atlatır ,kalpmi problemi nedir?? bende bugün aşı yaptırdım gelir gelmez buz kkoydum ,kaynanam diyoki öyle iş yapmadan durma ,yoksa topaklanır ,sarma sarcam şimdi ,bide bi akrabayı çağırdım onunla beraber kömbe yapcazzgünaydın diyecektim neredeyse öğle olmuş
herkese merhabalar:116:
zor bir haftasonu geçirdim cuma günü aşı yaptırdım cumartesi kolum çok ağrıdı ve şişti aynı zamanda kasıklarımda feci bir ağrı vardı ben uzun süren ultrasona bağladım bebeğim rahatsız oldu sanırım pazar günü sabahta kayınpederimi hastaneye kaldırmış kayınvalidem bizi çok aramış gelin diye ama biz telefonları hiç duymamışız nasıl oldı bilmiyorum 20 kere aramış kadıncağız tek başına götürmek zorunda kalmış çok üzüldüm hala yoğunbakımda yatıyor dua edin kızlar dedemize olur mu
herşeye rağmen bu sabah kendimi iyi hissediyorum bebeğimin göbeğimi oynatan tekmeleri arasında:116:
hastane randevusu olan güzel arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik edrim güzel haberlerle dönmüşsünüz bu çiçekler size ve minik kuzularınıza
canımcım hiiç stres yapma çoğu zaman korktuğumuz şeyleri kendimiz çağırıyoruz ,düşünmemeya çalış ,biliyorum çok zor bu ama başka meşkaleler bul kendine ve kasinlikle internetten araştırma yapma ,bazen çok bilmek daha fazla zarar veriyo insana ,uzat ayaklarına desperate hausewifes in geçmiş bölümlerini izlee..Kızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr
Ben geçen çarşamba yaptırdım aşımı ne yapılırken nede sonrasında hiç bişey anlamadım acaba yapandanmı yoksa bünyedenmi kaynaklanıyo çünkü ben daha önce kan aldırmıştım kolum mosmor olmuştu birazda yapanla alakalı olduğunu düşünüyorum Yaparken kolumu serbest bıraktırmadı kasını çıkarıcak gibi kolunu katla dedi yaptı hiç bişey hissetmedim bile inşallah seninde öyle olur
Yaz tatilleride başladı herkes başlar yavaş yavaş tatile çıkmaya İnşşallah ayarlayabiliriz herkesin müsait olduğu bi günü
Endişelenme internettende bişeyler okumaktan vazgeç her yerde farklı bişey yazıyo Sadece sonradan yukarı çıktığını ve en kısa zamandada çıkıcağı düşün Kızların dediği gibi 24.haftaya kadar çıkma süresi var
Canım korkma bende cuma günü yaptırdım. Biraz kolumda ağrı oldu ama oynatınca ağrıyordu, oynatmazsam ağrı olmadı. Hala üzerimi değiştirirken hafif ağrı veriyor ama ufak, tatlı bi ağrı...rahatsızlık vercek cinsten bişey değil.
Tabi bünyeden bünyeye farklılık gösteriyormuş. Ben aşıya gitmeden önce kendimi telkin ettim" Ben iğneye alışkınım bana bişey olmaz. hem ilkokulda vurluduğumda da çok ağrımazdı, ben aslanım ben kaplanım"
Ha birde sağlık ocağında yaptırdım. Şansıma aşının kapağını yeni açtı hemşire. Taze mi aşılar deyince, şansına bitmiş yenisini şimdi açtım. Ama hepsi tazedir aşıların, bu arada sirkülasyon çok fazla çünkü dedi. Ağrı ve şişme olursa buz ve kolonya sürmeyi dene dedi.
bu ARADA HERKESE MERHABALAR....
SABAH GELDİM Bİ OKUDUM ÇIKTIM KAHVALTIYA. BUGÜN EVDEYİZ EŞİMLE OKULLAR TATİL ÇOK ŞÜKÜR.
KOLTUKLARI ÇEKİYO EŞİM ŞMDİ.
KIZLAR Bİ ŞEY SORACAM SİZE. BENİM OTURMA GRUBUNUN YANLAR VE ARKA KISIM BEYAZ DERİ SİZCE NEYLE TEMİZLEYEBİLİRİM. KARARMAYA BAŞLAMIŞ YA
sağol canım allah razı olsun...leynacım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.
benim koltuklarım da beyaz ben loc la siliyorum ende varsa onu kullan yoksa kosla da iyi sonuç verebilir ben bir de ariel le silmeyi seviyorum hem temizliyor hem beyazlatıyor sankiKızlar acil yardımınız lazım !!!!!
Beyaz deri koltuk nasıl temizlenir? Kararmaya başlamış kalorifer isinden.
kosla halıyla silmeyi düşünüyorum şimdi işe yarar mı sizce??
cebeci mi:)inşallah canım tekrarlamaz kimsede yaşamaz inş :)
ankaraya cts taşınıos :S cebecinin orda tutmuş eşim evi pazara eşyalarımız orda olcak yerleşcez artık..dua edin bana kübra yaa kolay atlatıyım şu işleri çok gözümde büyüyo..
bende smile koyamıyorum ,dün akşam büssürü saçmaladım ,sonra açıp düzeltemedim bile yaaa
ayy geçmiş olsun canım kayın pederine ,inşallah en kısa sürede atlatır ,kalpmi problemi nedir?? bende bugün aşı yaptırdım gelir gelmez buz kkoydum ,kaynanam diyoki öyle iş yapmadan durma ,yoksa topaklanır ,sarma sarcam şimdi ,bide bi akrabayı çağırdım onunla beraber kömbe yapcazz
canımcım hiiç stres yapma çoğu zaman korktuğumuz şeyleri kendimiz çağırıyoruz ,düşünmemeya çalış ,biliyorum çok zor bu ama başka meşkaleler bul kendine ve kasinlikle internetten araştırma yapma ,bazen çok bilmek daha fazla zarar veriyo insana ,uzat ayaklarına desperate hausewifes in geçmiş bölümlerini izlee..
DENİZ
neden ayrıntılı ultrasonu dışarda yaptırmak istiyorsun hastanedeki doktor uzman değilmiymiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?