bu ARADA HERKESE MERHABALAR....
SABAH GELDİM Bİ OKUDUM ÇIKTIM KAHVALTIYA. BUGÜN EVDEYİZ EŞİMLE OKULLAR TATİL ÇOK ŞÜKÜR.
KOLTUKLARI ÇEKİYO EŞİM ŞMDİ.
KIZLAR Bİ ŞEY SORACAM SİZE. BENİM OTURMA GRUBUNUN YANLAR VE ARKA KISIM BEYAZ DERİ SİZCE NEYLE TEMİZLEYEBİLİRİM. KARARMAYA BAŞLAMIŞ YA
kızına maşallah şükür herşeyin yolunda olmasındna daha güzel bi haber olmaaz...eşinin jestide çok güzelmiş iiyi günlerde mutlulukla kullan kolyeciğini...bıdığa mini mini alışverişte yapılmış aayy haberler çokgüzel daimi olsun inşallahhhTeyzoşlar,
Cumartesi sabah 10.30'da doktorumuza gittik. Detaylı ultrason için gittiğimizi düşünürken rutin kontrole çağrıldığımızı öğrendik. Detaylı öncesi doktorumuz ayrıntılıya yakın bir tarama yaptı. Her şeyin yolunda gittiğini öğrendik, kızımız çok sağlıklıymışBoyu kilosu çok iyi, hesaplamayı nasıl yaptı bilmiyorum ama bu şekilde gelişirse 3,5 kg nin altında doğmayacak dedi. Detaylı için 4 tane uzman ismi verdi. Bir tanesi kendi hastanemde, üçü dışarda. Hepsinin çok iyi olduğunu, hangisine istersem yaptırabileceğimi söyledi. İki hafta içinde yaptırıp sonucu göstermeye gidicez. Emel'cim benim doktorum da seninki gibi Eyüp Ekici'yi kesinlikle tavsiye etmedi. Uzmanlığının o olmadığını, sadece cihazlarının çok iyi olduğunu söyledi.
Cumartesi bizim eşimle 2006 yılında flört etmeye başlayışımızın yıl dönümüydü :) Bebiş kontrolü sonrası tunalıda yürüyüş yaptık. O esnada tanıdık kuyumcunun önünden geçerken (planlıymış orda yürüyüşümüz demek ki) içeri girdik. Çok güzel bir kolye aldı bana :) Hiç aklımda yoktu hediye merasimi. Ben bir şey almadım çünkü bu sene. Önümüzdeki ay evlilik yıl dönümümüz, o zaman almayı düşünüyordum doğrusu. Ucunda iki tane minicik kalpler olan çok zarif bir kolye beğendim. Kalplerden biri kızımın, biri senin dedim ve şimdi çok severek kullanıyorum. Sonrasında yemek yedik, dolaştık, eşime birkaç şey alacaktık onları aldık, kızıma iki tane çıtçıtlı tulum bir tane çorap aldım :) Büyük alışverişi ağustosta sen izne ayrıldığında yaparız diyor eşim, o yüzden çok şey almıyoruz şimdi. Yavaş yavaş sizlerden de öğrenip alışveriş listemizi tamamlicaz inşallah. Haftasonu bilgisayarım ablamlarda kaldı, o yüzden sizlerden habersizim, hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişe bakıcam, görüşürüz kendinize çok iyi bakın, öpüyoruz mmuccks :)
geçmiş olsuncanım allah acil şifalar verisn üzülme sende isteyerek bilerek açmamazlık yapmamışsınki gebeyiz biz gebeeegünaydın diyecektim neredeyse öğle olmuş
herkese merhabalar:116:
zor bir haftasonu geçirdim cuma günü aşı yaptırdım cumartesi kolum çok ağrıdı ve şişti aynı zamanda kasıklarımda feci bir ağrı vardı ben uzun süren ultrasona bağladım bebeğim rahatsız oldu sanırım pazar günü sabahta kayınpederimi hastaneye kaldırmış kayınvalidem bizi çok aramış gelin diye ama biz telefonları hiç duymamışız nasıl oldı bilmiyorum 20 kere aramış kadıncağız tek başına götürmek zorunda kalmış çok üzüldüm hala yoğunbakımda yatıyor dua edin kızlar dedemize olur mu
herşeye rağmen bu sabah kendimi iyi hissediyorum bebeğimin göbeğimi oynatan tekmeleri arasında:116:
hastane randevusu olan güzel arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik edrim güzel haberlerle dönmüşsünüz bu çiçekler size ve minik kuzularınıza
canım üzme kendini ben pek bilmem ama bak arkadaşlar 24.haftalarda yukarı çıkabileceğini söylemiş inşallah öyle olucak güzel düşün hem doktgor riskli bi durum görseydi mutlaka tedbir alır bişeyler yapar ve önerirdi hatanın ve kötülüğün en büyüğünü netten araştırmakla yapıyoruz kendimize.herkesin tecrübeleri aynı değil sıkıntısı sorunu aynı değil bende kaç gündür sol laterale takmıştım kafayı uykularıı kaç.ırmıiştım sağolsun kipra ayçam aydınlattı oysa nette okuduğum siteelrde vurmadan öldürmüşlerdi o derece yani üzülme seeenn herşey iyi olucak allahın izniyleKızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr
detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda
ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss
ve erken doğum tehdidi de olabılırmıs bu durumda
allah ım ne olur bebeğimi koruu
tünaydın anneler..nasılsınız??buluşma kararı henüz tam alınamamış ama bi kıpırdanma olmuş..hadi bakalım..
bu arada dün kanamam oldu..hafif korkulu gittim dr.a olabilcek şeyleri tahmin ediyodum çünkü..bide oğlumun kıpırdadığını hissediyodum..dr. herşeyin gayet iyi ollduğunu yorulmamdan ve sıcaktan olduğunu söyledi..yaz hamileliği geçiriyoruz annişler sizlerde dikkat edin kendinize ekstra ilgi istiyen bi gebelik durumu söz konusu..
..
kesinlikle ciif süper güç öneririm kolay gelsinbu ARADA HERKESE MERHABALAR....
SABAH GELDİM Bİ OKUDUM ÇIKTIM KAHVALTIYA. BUGÜN EVDEYİZ EŞİMLE OKULLAR TATİL ÇOK ŞÜKÜR.
KOLTUKLARI ÇEKİYO EŞİM ŞMDİ.
KIZLAR Bİ ŞEY SORACAM SİZE. BENİM OTURMA GRUBUNUN YANLAR VE ARKA KISIM BEYAZ DERİ SİZCE NEYLE TEMİZLEYEBİLİRİM. KARARMAYA BAŞLAMIŞ YA
allah kolaylık versin yine senin taşınma işi iyi zamana denk gelmiş ben allah kısmet ederse 8 aylık gebeyken taşınıcam ve düşün yardıma edenim olmıcak ancak taşımacılşar ve yeni evi temizleyen iki hanım bulucaz eşya yerleştirmesi vs toceyle bana ait...aksi zaman oluyo yani ama mecbur beklemem zorundayım çünkü 2 yıldır bekliyorum bu lojmanıinşallah canım tekrarlamaz kimsede yaşamaz inş :)
ankaraya cts taşınıos :S cebecinin orda tutmuş eşim evi pazara eşyalarımız orda olcak yerleşcez artık..dua edin bana kübra yaa kolay atlatıyım şu işleri çok gözümde büyüyo..
Kübracım canım kadın doğum uzmanı değil de, değişik bir ismi var hani p ile başlıyor uzmanlık dalı. ayy çok cahil kaldım. dilimin ucunda ama söyleyemiyorum şuan hahahah :) işte ondanmış bu doktorlar. ayy endleeslove söylemişti, hatırlatın bana hanımlar neydi neydi :)
HRS'de de varmış bu uzmandan. isterseniz burda yaptırın, isterseniz başka bir yerde dedi. burda yaptırın diye diretip ticarete dökmeyişleri hoşuma gitti ama eşim hrs de yaptıralım diyor karar veremedik. bu kadar ince düşünmemek lazım aslında ama ilk kez yaptıracak olunca insan tuhaf oluyormuş yahu :)
18 kişi miiiaşkolsun Emel senin canına kastın mı var!! O kadar kişiyi ağırlarsan tabi ağrın olur, sızın olur. çok normal. bugün ve bu aralar çok dinlen ki ağrıların geçsin.
İki gün fazla dolaştım, dün gece wc ye kalktığımda ayaklarımın üzerine basamıyordum ben de. ama seninki kadar şiddetli ağrım yoktu, sabaha geçti şükür. Bir daha bu kadar yokma kendini.
günaydın diyecektim neredeyse öğle olmuş
herkese merhabalar:116:
zor bir haftasonu geçirdim cuma günü aşı yaptırdım cumartesi kolum çok ağrıdı ve şişti aynı zamanda kasıklarımda feci bir ağrı vardı ben uzun süren ultrasona bağladım bebeğim rahatsız oldu sanırım pazar günü sabahta kayınpederimi hastaneye kaldırmış kayınvalidem bizi çok aramış gelin diye ama biz telefonları hiç duymamışız nasıl oldı bilmiyorum 20 kere aramış kadıncağız tek başına götürmek zorunda kalmış çok üzüldüm hala yoğunbakımda yatıyor dua edin kızlar dedemize olur mu
herşeye rağmen bu sabah kendimi iyi hissediyorum bebeğimin göbeğimi oynatan tekmeleri arasında:116:
hastane randevusu olan güzel arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik edrim güzel haberlerle dönmüşsünüz bu çiçekler size ve minik kuzularınıza
çok sevdim bunları çooooooooookkkkkk
hayırlı olsun canım sağlıkla yatsın inşallah miniginnn fiyatları nasıl ??günaydın herkese:)) iyi haftalarrr. kızlar geçmişi okudumda benimde ayak ve ellerim cok şişiyor. özelliklede ayak tabanlarım cok acıyor. ama sordum doktora normalmiş. tuzlu hiç yeme dedi. haftasonu eşimle bol bol gezdik maskoda. ne kadar cok bebek mobilyası varmıs. karar vermek cok zor oldu. ve cokkk yorulduk. sonunda sectik. ama resmını koyamıyorum cunku nasıl eklenti yaptıgınızı bilmiyorum.
canım benimde aynı şekilde maalesef eşi aşagıda doktorum bu yüzden arabayla yolculuk yapmama izin vermiyorr kızlar yazmışlar 24. haftadan sonra yukarı çıkar diye inşallah yukarı çıkar allahım bebeklerimizi bizlere bagışlasınnKızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr
detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda
ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss
ve erken doğum tehdidi de olabılırmıs bu durumda
allah ım ne olur bebeğimi koruu
tünaydın anneler..nasılsınız??buluşma kararı henüz tam alınamamış ama bi kıpırdanma olmuş..hadi bakalım..
bu arada dün kanamam oldu..hafif korkulu gittim dr.a olabilcek şeyleri tahmin ediyodum çünkü..bide oğlumun kıpırdadığını hissediyodum..dr. herşeyin gayet iyi ollduğunu yorulmamdan ve sıcaktan olduğunu söyledi..yaz hamileliği geçiriyoruz annişler sizlerde dikkat edin kendinize ekstra ilgi istiyen bi gebelik durumu söz konusu..
canım çok geçmiş olsun yordunmu sen kendini yoksaaa:
çok sevdim bunları çooooooooookkkkkk
canım çok geçmiş olsun yaa hayırdır nesi varmış kayınpederinin?
kanamam oldu demişsin doğrumu okudum aaa çok şaşkınım çok hemde bu haftalarda 6.ayda yani tebrik ediyorum bu olgunluğunu ben olsam kanı gördüğüm an kendimi yerden yere savururdum ağlar zırlar hayatı zindan ederidm kendime maşallah sana herşeygönlünc eolsuninşallah
cebeci mi:)
annemlere yakınsın o zaman diğer yerlere göre ev kiraları uygundur orada birde yeni binadan tuttuysa eşin ohh değme keyfine büyütme gözünde sana hep diyorum bir şeye ihtiyacın olur yerdım istersin her zaman yardımcı olurum sana hatta dur özelden tlf numaramı da gönderiyorum sana
tatlım iyi yapmışsın yardım etmeyeceklerse ve bu huylarını biliyosan çağırmaman iyi olmuş benim gelen ark.larım çok yakın ark.larımdı ve çok yardım ettiler 3 defa bulaşık makinesi çalıştı düşün yani...Bu olayın aynısını bende yaşıycatım ama eşime müsade etmedim ki zaten oda başta sadece erkekler çağaracağım sen hiç yorulmayacaksın dedi.. Geçtiğimiz çarş. eşimin arkadaşları geldi çiğ köfte partisine. O gün gündüzden kadın gelip evi temizledi. Akşamada misafirler geldi. Aslında eşleri yani bayanlarda çok sevdiğim kişiler ama ben çok yorulacağımı tahmin edip bayanları kabul etmedim. Eşim erkeklerle yaptı, etsizdi zaten bende yedim biraz ve iyikide diyorum kadınları çağarmamışım. hasta gibiydim ve bol bol uyudum.
Ama içlerinden birinin eşi yok efendim kadınlar gitmiyorsa sende gidemessin demiş eşine. eşimde beni aradı gelsin mi die gelmesin dedim!! sanki durumumu bilmiyor. ve yerinden kalkıp bi şeye bile yardım etmez. Onu çağaracağıma diğer tüm arkadaşlarımı çok seviyorum ve hepsi hamileyim die üstelikte tüp bebek die çok yardım ederler. ben en sevdiğim ark. çağaramıyorumda senimi çağarcam. Gelmesse gelmesin dedim. İnsanın halinden anlamıyor benmi onu anlayacağım yani. bide bizde herkezin çocuğu var 1.5-4 yaş arası. Evimde temiz kaldı ohhh
Valla ben şunu bilir şunu söylerim. Sen kendi canının kıymetini bilmesse, hiç kimse senin canının kıymetini bilmez.
Normal hayatımda olsa canla başla çağarırım ki çağarıyordumda. ama şimdi bana bi haller oldu. İki çeşit yemek bi salata yapıyorum pertim çıkıyor. napayım ben buyum kardeşim. Doğumdan sonra gelsinler
Çok yakın arkadaşlarımız ama yine de taşıycaklar diye çekiniyor insan. Parasını mutlaka vericez. gerçi versek de almak istemeyecektir. o zaman çok şey isteyelim ki almak zorunda kalsın
Liste yapmak lazım şimdi, hangi marka hangi model ne alınmalı onların hiçbirini bilmiyorum ben bir alışveriş fukarasıyım ppoff.
Kuzeninin düğünü yetişir ve senin buradan pahalı almana gerek kalmadan getirirler inşallah canım. Sipariş ettiğin şeyleri bana da söyle, ben de sana söyleyeyim
kızına maşallah şükür herşeyin yolunda olmasındna daha güzel bi haber olmaaz...eşinin jestide çok güzelmiş iiyi günlerde mutlulukla kullan kolyeciğini...bıdığa mini mini alışverişte yapılmış aayy haberler çokgüzel daimi olsun inşallahhh
biliyorum hayatım kadın doğum uzmalığı değilde radyoloji bölümünde yapılıyor mesela ben ultrasona gittiğimde benden önce bir amcanın damarlarına baktı doktor yani onların uzmanlık alanı..hrs de de vardır böyle bir doktor mutlaka yani demem o ki madem orada varsa bence hiç hastane dışına çıkıp uğraşma allah korusun bir durum olmuş olsa doktorlar zaten birbirlerini tanıyolar iletişim halinde de olurlar yani ben böyle düşündüm yasin eniştem gibi :))
denizcim çiğ köfte yapıcak arkadaşın eşi de hamile 12-13 haftalık daha ilk dönemleri çok halsizliği olur diye kıyamadım bizde yapalım dedim ama kendimin de hamile olduğunu unutmuşumsöz canım bi daha bu kadar kalabalık misafir çağırmam zaten... kişi sayısı konusunda ipin ucu kaçtı bizim arkadaş grubunda birini çağırıp diğerini çağırmamak olmazdı. bi de dün seçim vardı ya sonuçlarını takip etmek için arayanlara da mecburen söylüyoduk bizde olduğumuzu istersen gel diye diye baktık 18 kişi olmuşuz. 3'de geldiler 12 gibi gitti en son misafirler. sabahta duruşmam 9'daydı sürüne sürüne kalktım şimdi yine ağrılarım olunca eve geldim annem gelicek tülleri falan yıkaycaz kışlıkları ayırıcaz o zamana kadar bari biraz dinleneyim. bu arada doktorumla konuştum magnorm diye magnezyum ilacı kullan dedi akşamları başka kullanan var mı acaba bu ilacı?
Kübracım canım kadın doğum uzmanı değil de, değişik bir ismi var hani p ile başlıyor uzmanlık dalı. ayy çok cahil kaldım. dilimin ucunda ama söyleyemiyorum şuan hahahah :) işte ondanmış bu doktorlar. ayy endleeslove söylemişti, hatırlatın bana hanımlar neydi neydi :)
HRS'de de varmış bu uzmandan. isterseniz burda yaptırın, isterseniz başka bir yerde dedi. burda yaptırın diye diretip ticarete dökmeyişleri hoşuma gitti ama eşim hrs de yaptıralım diyor karar veremedik. bu kadar ince düşünmemek lazım aslında ama ilk kez yaptıracak olunca insan tuhaf oluyormuş yahu :)
inşallah canım tekrarlamaz kimsede yaşamaz inş :)
ankaraya cts taşınıos :S cebecinin orda tutmuş eşim evi pazara eşyalarımız orda olcak yerleşcez artık..dua edin bana kübra yaa kolay atlatıyım şu işleri çok gözümde büyüyo..
oyy 3 defa makinayımı çalıştırdınız inanmıyorumtatlım iyi yapmışsın yardım etmeyeceklerse ve bu huylarını biliyosan çağırmaman iyi olmuş benim gelen ark.larım çok yakın ark.larımdı ve çok yardım ettiler 3 defa bulaşık makinesi çalıştı düşün yani...
asıl eşimin ark.ları can atıyolar bize gelmek için akşamları...ben hamile değilken iyi alıştırmışım sanırm..3 akşam önce pijamalarımızı giymişiz ağrım var ve yatıyoduk tv izliyoduk.. eşimin ark.ları arıyo napıyosunuz diolar. bizde valla uzanıyoruz dedik biz de size geliyoduk dediler. gelene gelme denmiyo ki..tekrar kıyafetlerimizi giydik ama eşime çok kızdım cips bile kalkıp koymam dedim. o yaptı kola cips kuruyemiş ikramını ama bi süre sonra o da ayıp gibi geliyo bana yine dayanamayıp kalktım galiba nasıl alıştırırsan öyle gidiyo
perinatoloji uzmanı denizcim sanırım aklına gelmeyen...Kübracım canım kadın doğum uzmanı değil de, değişik bir ismi var hani p ile başlıyor uzmanlık dalı. ayy çok cahil kaldım. dilimin ucunda ama söyleyemiyorum şuan hahahah :) işte ondanmış bu doktorlar. ayy endleeslove söylemişti, hatırlatın bana hanımlar neydi neydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?