2011 Ekim Anneleri

selam filiz hala mııı temizzliiikk :) yeter yeter canın çıktı yeteerr :)
ellerine sağlık.
sıcak suya kosla halı şampuanı ile omomatik karıştırıp banyo lifiyle siliyorum ben. yani siliyordum :)
artık kendim silmiyorum
leyna nın koltukları çok beyaz, ona sor istersen canım.

kızına maşallah şükür herşeyin yolunda olmasındna daha güzel bi haber olmaaz...eşinin jestide çok güzelmiş iiyi günlerde mutlulukla kullan kolyeciğini...bıdığa mini mini alışverişte yapılmış aayy haberler çokgüzel daimi olsun inşallahhh
geçmiş olsuncanım allah acil şifalar verisn üzülme sende isteyerek bilerek açmamazlık yapmamışsınki gebeyiz biz gebeee valide anlayışla karşılamıştır umarım..tekrar geçmiş olsun

canım üzme kendini ben pek bilmem ama bak arkadaşlar 24.haftalarda yukarı çıkabileceğini söylemiş inşallah öyle olucak güzel düşün hem doktgor riskli bi durum görseydi mutlaka tedbir alır bişeyler yapar ve önerirdi hatanın ve kötülüğün en büyüğünü netten araştırmakla yapıyoruz kendimize.herkesin tecrübeleri aynı değil sıkıntısı sorunu aynı değil bende kaç gündür sol laterale takmıştım kafayı uykularıı kaç.ırmıiştım sağolsun kipra ayçam aydınlattı oysa nette okuduğum siteelrde vurmadan öldürmüşlerdi o derece yani üzülme seeenn herşey iyi olucak allahın izniyle

kanamam oldu demişsin doğrumu okudum aaa çok şaşkınım çok hemde bu haftalarda 6.ayda yani tebrik ediyorum bu olgunluğunu ben olsam kanı gördüğüm an kendimi yerden yere savururdum ağlar zırlar hayatı zindan ederidm kendime maşallah sana herşeygönlünc eolsuninşallah
kesinlikle ciif süper güç öneririm kolay gelsin

allah kolaylık versin yine senin taşınma işi iyi zamana denk gelmiş ben allah kısmet ederse 8 aylık gebeyken taşınıcam ve düşün yardıma edenim olmıcak ancak taşımacılşar ve yeni evi temizleyen iki hanım bulucaz eşya yerleştirmesi vs toceyle bana ait...aksi zaman oluyo yani ama mecbur beklemem zorundayım çünkü 2 yıldır bekliyorum bu lojmanı
allah yardımcın olsun inşallahhhh

biliyorum hayatım kadın doğum uzmalığı değilde radyoloji bölümünde yapılıyor mesela ben ultrasona gittiğimde benden önce bir amcanın damarlarına baktı doktor yani onların uzmanlık alanı..hrs de de vardır böyle bir doktor mutlaka yani demem o ki madem orada varsa bence hiç hastane dışına çıkıp uğraşma allah korusun bir durum olmuş olsa doktorlar zaten birbirlerini tanıyolar iletişim halinde de olurlar yani ben böyle düşündüm yasin eniştem gibi :))

denizcim çiğ köfte yapıcak arkadaşın eşi de hamile 12-13 haftalık daha ilk dönemleri çok halsizliği olur diye kıyamadım bizde yapalım dedim ama kendimin de hamile olduğunu unutmuşum söz canım bi daha bu kadar kalabalık misafir çağırmam zaten... kişi sayısı konusunda ipin ucu kaçtı bizim arkadaş grubunda birini çağırıp diğerini çağırmamak olmazdı. bi de dün seçim vardı ya sonuçlarını takip etmek için arayanlara da mecburen söylüyoduk bizde olduğumuzu istersen gel diye diye baktık 18 kişi olmuşuz. 3'de geldiler 12 gibi gitti en son misafirler. sabahta duruşmam 9'daydı sürüne sürüne kalktım şimdi yine ağrılarım olunca eve geldim annem gelicek tülleri falan yıkaycaz kışlıkları ayırıcaz o zamana kadar bari biraz dinleneyim. bu arada doktorumla konuştum magnorm diye magnezyum ilacı kullan dedi akşamları başka kullanan var mı acaba bu ilacı?

aaah galiba yavaş yavaş gebelik şikayetleri başlıyor eller ayaklar şiş ve yanıyoo hatta acıyooo belimde ağrı var hafiften geceleri apır sapır uyuyorum hatta uyuyamaz haldeyim komik komik riyalarımızda var tabi bugünse tam bir odun modundayım beynim bile odunlaşmış heekese bol muhabbetler öperim göbüşünüzdeki bebecikleri çok ... görüşmek üzere kızlar allaha emanet olun

canım çok geçmiş olsun yaa hayırdır nesi varmış kayınpederinin?

günaydınnnnnnnn

hayırlı olsun canım sağlıkla yatsın inşallah miniginnn fiyatları nasıl ??
canım benimde aynı şekilde maalesef eşi aşagıda doktorum bu yüzden arabayla yolculuk yapmama izin vermiyorr kızlar yazmışlar 24. haftadan sonra yukarı çıkar diye inşallah yukarı çıkar allahım bebeklerimizi bizlere bagışlasınn

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun yaa hayırdır nesi varmış kayınpederinin?

sağol canım kalp işte zamanımızın en zor hastalıklarından yediklerimizden içtiklerimizden midir stresten midir bilmiyorum ben bile risk taşıyorum hatta doğacak bebeğim bile annemde var babam da var allah korusun hepimizi...
sende çok yormuşsın kendini ama kalabalıkta da böyle şeyler çok güzel olur keşke herkes kendi yediği tabağı akıtıp makinaya atsa çayını kendi dolursa oturduğu yeri şööyle bir yere çırpıp düzetse onlar gidince silme süpürme işi 1 satte biter zaten :))artık dinlen bari kendini de çok yorma anneni de bir kaç güne böl işlerini büroda işin olmadıkça eve gelebiliyorsun zaten yavaş yavaş yaparsın...

:) canım ben belki biraz iş gereği olabilcek şeyleri tahmin edebiliyodum diye böyle soğuk kanlı davrandım ama içimde korku gene vardı..sen daha bi lateral gördün üzdün bebişi!!üzme bu kadar çabucanak bu kadar kendini :)

evet ya ev kkirası baya uygun bide site içinde bi evmiş iyi olduğunu söylüyo umarım dumur olmam.. :) pek güvenemiyorum kocama bu konuda açıkçası ama napiim :) her şey için çok sağol..

tatlım iyi yapmışsın yardım etmeyeceklerse ve bu huylarını biliyosan çağırmaman iyi olmuş benim gelen ark.larım çok yakın ark.larımdı ve çok yardım ettiler 3 defa bulaşık makinesi çalıştı düşün yani...
asıl eşimin ark.ları can atıyolar bize gelmek için akşamları...ben hamile değilken iyi alıştırmışım sanırm..3 akşam önce pijamalarımızı giymişiz ağrım var ve yatıyoduk tv izliyoduk.. eşimin ark.ları arıyo napıyosunuz diolar. bizde valla uzanıyoruz dedik biz de size geliyoduk dediler. gelene gelme denmiyo ki..tekrar kıyafetlerimizi giydik ama eşime çok kızdım cips bile kalkıp koymam dedim. o yaptı kola cips kuruyemiş ikramını ama bi süre sonra o da ayıp gibi geliyo bana yine dayanamayıp kalktım galiba nasıl alıştırırsan öyle gidiyo

ben de çok iyi bilmiyorum hangi marka model en iyisi diye ama bi ark.ın paylaşımı vardı onu kaydetmiştim ondan yararlanıcam herhalde kuzenimim düğünü yetişirse mutlaka ondan isticem ve birbirimize fikir veririz denizcim

Teşekkür ederim tuğbacım çok sağol :) anne kız çok mutlu olduk o gün :)
Amin canım.

Evet canım haklısın, Yasin enişten de aynen senin gibi düşünüyor:) herhalde biz de ya hastanede ya da Emel'in gittiği uzman iyiymiş, ona gidicez. ikisi arasındayız şimdilik. Akşam düşünüp karar verelim ama hrs olacak bu gidişle.

Anladım canım. arkadaşının ilk haftaları daha zor geçiyordur tabi. ona iyilik yapayım derken kendine kast ettin bak şimdi off. gerçi bizim arkadaş görüşmelerimiz de öyle olurdu önceden ama kimseyi almıyorum şuan. evlendikten bir süre sonra, balayından gelince topluca aldım herkesi o kadar. onun haricinde ikişerli üçerli gruplar halinde alıyoruz :) bi de bizim kızlar tembel. ancak laklak yapsınlar, e ben de herkese tek tek hizmet edemeyeceğime göre, görüşmeyi en çok istediğim kişileri ağırlıyorum. o arkadaşlardan biri cumartesi akşamı bizi çağırdı. 10-12 kişi kadar evlerine yemeğe gittik. çoruma düğününe gittiğimiz arkadaş. balayından döndüler, yemeğe aldılar bizi. gündüz öyle çok yorulmuş ki hazırlık yapıcam diye, akşam bizimle konuşacak hali yoktu. güleryüz görmek beni daha çok memnun ederdi, keşke o kadar yormasaydı kendini. ben misafirlerimi nasıl ağırlıyorsam o şekilde de karşılanmak isterim açıkçası. o yüzden pek keyifli geçmedi gecemiz. sizinki en azından eğlenceliymiş :)
Magnorm u bana bu gidişimde verdi canım doktor. kramp için değil de, huzursuz bacak sendromum için verdi sıkıntı, stres ve yorgunluktan uzak durmamı söyledi. bir de magnezyumun sayısız faydalarını anlattı. çok faydalı ve önemliymiş, ihmal etmeden için hanımlar. öpüyorum.

dün gece nasıl bir uyku halindeydim bilemiyorum eşimin horlamasına çıglıklarla uyandım
adam yerinden sıçradı sonra o korkuyla bi daha tırsarım diye salona yattım sabah beni göremeyince yerde aramış adam acep benim hatun gece düştümü diye

Perinatoloji
Benim doktorum da radyolojide yaptırmamı istemedi ayrıntılı ultrason perinatolojinin uzmanlık alanı dedi.

canım hayırlı uğurlu olsun eviniz Allah yardımcın olsun sana kim yardım edicek eşya yerleştirme de falan tatlım?

oyy 3 defa makinayımı çalıştırdınız inanmıyorum gelip gidene kadar tkındılar heralde

valla benim ark. çok yardım eder ama o dediğim kişi kıçını bile kaldırmazdı. seninde dediğin gibi kendi evin sonuçta kalkmasan olmuyor. ve ben ciddi ciddi çok fazla yoruluyorum. ben yorulunca bebeğimin tekmeleri tamamen duruyor ve alıyor beni bir korku. Kendimi değil, bebeğimi düşündüğümden istemedim. şu zamana kadar çağarıyordum misafir ama geçenlerde öyle bi yoruldum ki misafir ağarlıycam die. Dedim bu günüde kazasız belasız atlatayım. Daha misafir felan kabul etmiycem.

Siiznkilerde pek rahatmış hani hamile insanın evine öyle gidilirmi yaa valla çok büyük hak yiyorlar. bişey desen olmaz, demesen olmaz iki ucu da kötü

Allah yardımcın olsun canım

perinatoloji uzmanı denizcim sanırım aklına gelmeyen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…